Inlägg 754

Söndag.

Klickar ni ner bloggen om jag skriver om min lyckliga bubbla jag har just nu ? För det har jag, jag mår så sjukt bra, eller ja.... Jag mår väldigt bra o kommer må bättre om ett tag. Jag o M är goda vänner nu ialf, han börjar nog med hitta sig själv o jag hoppas vi kan vara lyckliga på varsitt håll för ihop är vi INTE lyckliga ialf. Men önskar honom allt gott o det vet han.
Mitt hem, ogudars mitt älskade hem, mitt o barnens egna borg där jag trivs så bra.
Jag har en ljus o fin lägenhet där jag har solens strålar i mitt vardgasrum hela förmiddagen =)
Jag ska kanske sno åt mej Johannas lilla kamera nästa vecka i några dagar så jag ialf kan fota hemmet o barnen o visa er...

Jag har kollat blocket ialf efter en bättre billigare o hittar jag en OK för runt 400-500 så får det bli en, kamera måste jag ha, fota ungar o alltingen o speciellt nu till våren!
Jag längtar så till våren, gå ner till klipporna vid transpromenaden (5 minuter bort) med en filt o en termos thé o bara NJUTA. Weeiiiih!!

Nepp, nus ka jag beställa Pirra, barnens önskemål idag o tack o LOV för hemkörning!


Ha en underbar söndag


Tyck Till.
Postat av: Johanna

Jaha ja det va ju bra tajmat det där med kameran hahahaha. DU skulle sätt fin min när jag kom haha. Men gudars va roligt det va att se dig <3 Lelle hjärte snöre =). Håller med dig fullständigt,ditt hem, din borg e så fin och jag förstår att du trivs. Jag förljer gärna med dig på strandpromenaden för den där transpromenade den vet jag inte om jag vill gå hahaha



Miss you girl!!!

Köss

2010-03-15 @ 19:50:25
Postat av: miggs

Johanna: Hahahaaaa vi SKITER i transpromenaden döeh =) jag vill inte heller gå den o jag kan inte hjälpa att jag skriver som en skäte.

Fan vad roligt det var att du kom <3

2010-03-15 @ 22:00:38

Lämna ditt spår:

Jag Kallas Idag För?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara Miggs som kan se)

HemmisBloggisAdress:

Vad jag har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0