Inlägg 436

Detta inlägg är lösenordsskyddat


Inlägg 435

Idag har vart en LÅNG dag,första delen varväldigtjobbig men resten av dagen var bra =) Mamma kom förut, sååkte vi och handlade på second handsom Pingstkyrkan har här i stan, och JÄVLAR folk är totalt gaaaalna. Men jag hittade kläder till alla tre barnen, tuffa, hela och snygga kläder, 2 parskor till mej ett par Adidas joggingskor som knappt var använda som säkert går loss på en tusenlappoch ett par Ecco Gore-Tex som säkert kostar MINST 1500 spänn,båda parn 80kr =)
Mja, och en glöggrej, en typ rund som sitteri ett ställ från Boda Nova fören hundringoch sen lite annatsmått o gott jag är NÖJD! Efter detta var det STORHANDLING på willys.
Hemma nu i uggrusket och har ätit ärtsoppa med färskt bröd, det är bra shit. Speciellt i shitväder.

Jaha, det var väl det jag hade idag.

Jo,en sak till...


 Vissa människor upphör fanimej ALDRIG att förvåna. Du är tamejfan helt jävla otrolig (Inte positivt otrolig) 

Du fan äcklar mej. Du rsom en jävla jobbig böld som aldrig försvinner.

Inlägg 434

Ligger i min underbara säng, härvill jag typ bo =)
Jag o Midas har myst osovit som två grisar...

Nu har jag duschat, blir att platta hår oklä på mej sen få liv i M och sen hämta barnen, borde gjortdet förut men krux o bumpar på vägen, sånt som händer..


Tja


Inlägg 433

Marre åkte ju till jobbet med alla grejjerna igår eftermiddag och slutade typ nio men var inte hemma förrns halv elva, jag frågade om hon orkade så vi kunde bära upp det och jajjamen, efter en del tråcklande och en del oväsen i trappan och lite skrattanfall så var vi till slut hemma och inne med allt. Så säger hon
-Jag vill se hur en såndär byrå ser ut ihopabyggd.
-Jaha, men vadå orkar vi göra det NU?
-Jah, KLART!
Så vi bar upp till sovrummet och Marre byggde byrå jag skruvade ihop lampor, sen kunde vi fan inte sluta så vi körde på allt, eller allt och allt det var inte så mycket grejjer men vi fick ihop en byrå och sängen och sen småplock, FAN vad bra det blev i LOVE it!!!
Ska upp lite tavlor och sen ska jag köpa ett par hyllplan med konsoller bara att ha böcker osånt på och lackhyllan ska bort sen, den stter bara dumt där den sitter men jag försökte få ett par bilder ialf, och sängen är jag KÄR i, den är stilren men samtidigt inte och den delen med alla snirklar kan man ta bort och bara ha den undre delen vid huvud o fotänden med raka spjälor, OCH sängen är inte vit, utan gräddvit :-P



Skrynkligt överkast efter min o Marres provliggning

Verktygen och kniven på golvet tog jag såklart bort efter kortet tagits, jag har ju bebisar i huset ;-)
(In case someone gets bothered...)

Upp med andra gardiner imorgon och tavlorna ska få sin rätta plats. Weeih


Och sen, Marielle min fantastiska vän, du är GULD GULD värd.
Tack för att du finns i mitt liv underbara människa!!
I LOVE you!!!!




Inlägg 432

Varför kallade jag förra inlägget 490 ? Jag måste vart bra seg i kolan då.. Hm, ändrar det sen.
Jahapp, det är bara jag o Midas hemme då, pojkarna stannade kvar hos deras pappa dom skulle ha mys med godis och Playstation, han var visst gräsänkling ikväll.
M är ju i stan o ser på fotboll så nu ska jag o Midas gå till ICA jag ska köpa grönsaker och dippa ikväll till nån film.


Tjabba

Inlägg 431

Ojojooooj vilken dag jag har haft.... Det var en del om och men innan vi kom iväg men sen kom vi ialf iväg och ficklämnat av pojkarna hos deras pappa sen tog jag o Marre 45an till GBG, WHY??!! snigelfart hela vägen, men vi kom fram, in på IKEA och hade olockat åt oss det vi skulle ha på ca 20 minuter, utmärkt! In på lagret letar upp det vi ska ha DÄR och sen visade det sej att de sängborden jag ville ha var slut, eller ja det fanns ETT kvar NAAAAAAAAAAJJE, men jag tog två andra vita sängbord, dessa med en låda i så det är ju rätt bra men det var inte ändå den stilen jag kände att jag ville ha men det blir nog fint i slutänden ändå.
Sen skulle vi då trycka IN allt detta i Marres mammas Wolkwsagen kombi, Midas satt ju tryggt i sin stol p ena sätet han satt bäst av alla men det gick, dock satt jag fram i framrutan, typ :-P
MEn allt fick ligga kvar i bilen, Marre hade lite brådis och skulle hem och äta och sen åka o jobba, PUH! Men vi hann ialf med en bra tidsmarginal och jag har handlat en heldel fina saker FAN vad nöjd jag är!!!

Nu sover Midas och jag väntar på M så ska vi sen åka och hämta pojkarna och sen handla lite mat. Han skulle till nn kompis och se fotboll ikväll det är väl nån SKITAVIKTIG match men jag kurar gärna i soffan och får ha TVn ifred, inte mej emot ;-)

Mjahaa det var väl det jag har ju lite kort i mobilen och kameran jag hade tänkt lägga upp ett par dagar nu, fan jag får se om jag gö det sen dårrå.

PUSS

Inlägg 430

Puh det höll på att köra ihop sej igår REJÄLT, ingen kan ju ha missat att jag ska till ikea eller ? Nej, men Marre min bästa vän och chaufför sa igår kväll vid tio -Jagh VÄGRAR köra med släp, bara såru vet.

VA ?? Hur fasen ska vi få plats med tre barn, två vuxna med säng o hela shiten utan att fälla sätena, det är totalt omöjligt, så halv elva fick jag börja jaga barnvakt, frågade nån mamma till pojkarnas kompisar här på gården men hon skulle iväg idag, mamma ska jobba så jag frågade Ellis om hon kunde ha dom några timmar, och hon skulle iväg vid tre, för jag o Marcus får ju hänta dom i eftermiddag, MEN deras pappa slutar jobba två så det löste sej, PUH!!!! JAg har drömt om Ikea inatt och min Farmville, faaan jag drömde att alla hallon jag satte igår hade vissnat och det hade dom, men dom ska skördas efter två timmar så det var inte konstigt, hur tänkte jag där egentligen när jag satte dom? Anyhoo nu har jag planerat min skörd efter idag, det är inte bra när jag anpassar mitt liv och mina timmar efter min tecknade fejkade gård på Farmville....

Jo, jag fick medhåll på det vita, YES!

Ha en superfin dag, jag ska snart gå till ICA och handla lite god frukost.

PUSS

Inlägg 429

Hmm.. Det kan finnas en chans att jag har ändrat mej och satsar på detta imorgon istället, hoppas bara jag får medhåll men jag tror det....



vit säng, vita pottskåp, vitt överkast, bruna kuddar, brun filt, bruna mattor på golvet...
Vita fräscha krukor i fönstret med gröna växter.
Japp, det får nog bli såhär, och inte så dyrt blev det heller :-)

Sen blir det lite smått, lite ljus och sånt till hemmet och ett par mattor till Midas rum satm hallen men sovrummet är prio ETT =) Oooh jag längtar tills imorrn, YAY!

Inlägg 428

Hej i höstrusket!
ilken dag vi haft jag o Midas (ja och Lena var med på ett hörne...)
Men, vi var då ialf först på inskolning på dagis, gick ju hur smidigt som helst såklart. Sen åkte jag o Midas till stan, jag skulle till banken eftersom lönekontoret IGEN har satt ut min lön på en utb.lapp o INTE kontot o jag skulle även ha en ny bankdosa och beställa nytt bankomatkort. Anyhoo det tog en timme innan det blev min tur till kassan, sen tog det ytterligare en halvtimme att få hjälp i kundtjänst, sen såg jag att M hade tagit mitt kort igår och inte lagt tillbaka så då fick jag vänta typ 20 minuter till kassan IGEN för att kunna ta ut pengar. PUH! Men sen gick jag, Midas o Lena till Lindex, jag köpte regnställ till Midas, 3 par "dagisbrallor" och 3 bodys och ett par Mumintossor och en mössa, detta gick loss på 940 pix, men men det vbar tvunget i vilket fall. Såna utgifter måste man räkna med.... Sen åkte Lena hem, jag o Midas gick till ett mysigt cafe jag tog en Chailatte och en gillad salami/brimacka, Midas fick en festis o en banan, han hade ju ätit lunch redan på Yerba, JA där var vi med, jag köpte rökelser och en till rökelseskida, Lena köpte rökelser och Salvia.
Så jahapp, det var min dag so far, jo sen kom vi hem precis innan regnet började ösa så spikade jag fast bakdelen på garderoben så nu är den KLAR!! Tog lite bilder idag men dom kommer sen, NU ska jag betala räkningar.

Hoppas ni haft en fantastisk dag!!

Inlägg 427

Puh, det har vart lite kalas här och Lukas är nog nöjd tror jag, han är en kickboard och 300 kr rikare =)
Så det blir en tripp till BR och handla lite för dom, kanske en tuff munktröjja med om han vill men nåt nyttigt ska det handlas ialf, ingen skit!
Jaha, ska natta de stora nu, Midas sover gott sen halv åtta han var supertrött.
Snart ska jag o MarreBalle bygga garderob jag köpte idag, undrar hur det kommer gå ??
M är på träning så det blir görlpowertrix ikväll!


Må gott

Inlägg 426

Jahapp, imorses gjorde jag matsäckåt Linus som ska till havet med klassen idag och leta smådjur, det låter spännande minsann, och sen innan dom gick fick Lukas ett av paketen, hans nya Rapkeps som han blev mäkta glad för =) BRA KÖP! I eftermiddag får han kickbiken och så köpte jag nya tuschpennir o ett kilo papper men det får dom ha ihop, Linus fick en stpr studsboll av mej jag köpte igår, jag köper alltid nåt litet till den andre när den ena fyller år.
Midas fick med en ny leksak igår men den hittar jag inte nu ?? Tror dom stora barnen har rört bort den, typiskt.

Snart ska jag göra mej o Midas klara för... DAGISINSKOLNING!! Neeej, jag vill inteegentligen, eller jo? Fan, han är så liten ju, jag menar... Mina stora killar var ialf nästan 2 o 3 år när jag började´skola in dom på dagis. Nåväl, jag tror han kommer trivas faktiskt, sen hade han vart en jobbig liten krabat hade jag kanske tyckt det skulle bli gott med lite avlastning men han är ju så snäll så snäll och så enkel att ha och göra med och vi har så mysdigt ihop hemma. Men, det blir bara 15 timmar i veckan nu så länge jag går hemma.

Nu ska jag ringa mitt konto, LÖNEBESKED =)

Ska försöka få med Marre ut till torp sen, jag ska köpa en garderob på Jysk.

Ha en fin dag allihopa

GRATTIS!!!

Grattis Mammas Stora Prins som fyller ÅTTA år idag =)



Inlägg 425

Midas sitter just nu i min korg med ren, vikt tvätt, alltså en RIKTIG korg inte en stor tvättkorg, det hade vart konstigt? Men anyhoo han sitterdär och fejksk´rattar för sej själv, han låter verkligen som när man skriver det
Hahahahaaahahaaa...... hahahaaaaaaaaa haha ha hahahaaaaaaaahmmmm hahaa haaaaa.
Precis så. Han har börjat gå nu med, som fan och liksom nu i eftermiddag! Men Hnutten i högsta hugg, Hnutte måste vara med, men när man går och snubblar på Hnutte och dinper i backen ja då är hnutte skit, kanske han bara SKA användas vid sängdags...

Jag ska till IKEA på lördag, herregud. Och eftersom jag fick min lönespec idag och vi har räknat ut vad vi har i räkningar och vad vi har kvar efter dom är betalda hamnade vi på ca 9-10.000 KVAR och M vill tatuera sej, och jag säger
- men nu ska det köpas en SÄNG först o främst, och byråer och en hallgarderob
- Jaha, men inte faaan bränner du 9000 på IKEA eller?
Jag tittar på honom i en knapp sekund och han säger direkt
- Eller fan, det gör du visst men du FÅR inte det nu.

Jag ska försöka, men det finns så mycket fint och roligt och mysigt på IKEA :-D
Men jag ska ha säng, byråer till sängbord, nya kuddar, nya mattor till hall, kök och sovrum, blommor, nya krukor
Tindraljus till hyllorna som ska upp i köket.. Aaaa, typ det bara ? Inte går det på 9 papp ?

Inlägg 424

Bloggtorka lite ? Men ialf, jag har ju faktiskt lite annat för mej också. Igår tvättade jag hela eftermiddagen, sen åkte jag o Marre till Spara jag köpte saker till Lukas tårta, sen kollade jag o Marre på Män som hatar kvinnor och ja, den var faktiskt väldigt bra måste jag säga.
Ska snart försöka få ordning på mej själv, platta håret o hitta kläder jag o Emmy ska till Torp, vi ska luncha där och så ska jag köpa present till Lukas =)

HAn går visst runt och tror att han fyller år IDAG, fast vi pratade om detta imorse..

Lukas: Men mamma NÄR fyller jag år?
Jag: Imorgon, den 27e vettu.
Lukas: Aaaahmen vilken Tiiiiiiiiiiid?
Jag: Hum, du är född 5:30 på morgonen så from då antar jag
Lukas: Jaha ajja ok.

Men, Ann ringde mej nyss och lät en smula förvirrad för hennes mamma hade ringt henne och berättat att hon träffade Lukas i affären nu på förmiddagen (vad han gör DÄR när han ska vara i skolan vet jag ej... ska ringa hans fröken sen...)
och så hade Lukas sagt att han minsann fyller år IDAG och han ska ha kalas senare idag, så Ann frågade om det verkligen var så? Men nejdå, han hade fel ju... 

Men ha en fin dag ialf!

Inlägg 423

Originalet med kattpratande katter, hur söta som helst...



Sen har ett par killar fritt översatt vad dom kan tänkas säga om dom pratat som människor, detta är så hysteriskt bra, jag skrattar så tårarna rinner faktiskt =)




Inlägg 422

Så jävla värt.

"but if he's been murdered by chrystalmeth tweekers..."



Inlägg 421

Men gäsp ? Eller ja, inte så konstigt, låg uppe tills halv två inatt o kollade på film,
The Last House On The Left, alltså vad ni än gör i ert liv, se INTE den filmen, Jag trodde det var en såndär skräckiskräck med spöken eller sån skit när man ialf får hoppa till då o då, men nej, det är en slasherfilm/thriller och den är vidrig emellanåt man får se allt från våldtäckter till hur en kille få vassa delen av hammaren inslagen i hvudet. Nej, gör nåt BÄTTRE och mer vettigt den stunden i ert liv, tex sortera tvätt eller skura kylskåpet, för den filmen är a WASTE of TIME....

Anyhoo, pojkarna är ivägsickade till skolan sen en stund tillbaka, det är ett evigt gnatande om detta med kläder men idag var ungen ganska nöjd, fast jag var ju tvungen att leta reda på ett par HELSVARTA strumpor, de randiga med raketer på jag hade tagit fram dög inte alls. Suck.

Lukas fyller 8 år på torsdag, va? Skojjar nån med mej eller.... Jag har ett barn som är ÅTTA år??!!!
Men, han ska ialf få en ny rapkeps som han önskat sej länge och en kickboard, helst vill han ju ha en egen mobil, Xbob360, kläder från 50 cent osv osv.. men jag får nog sätta ner foten, han fyller åtta, inte arton...
Men det blir bara lite tårta hemma med oss, jag ringer mamma och Ms föräldrar om dom vill komma ner, Lukas tycker så mycket om Ms föräldrar och dom honom så why not?? Så blir det lite kalas ialf, så får han ha hem lite kompisar i mitten av nästa vecka eftersom denna helgen o nästa ska han vara hos sin pappa ich om tre veckor känns lite väl långt borta.

I eftermiddag skall jag TVÄTTA, jag älskar att tvätta, så mej gör det inget!
Nu ska jag ha krypjage med Midas, ha det gottans!



Inlägg 420

I våras så köpte ju jag ett par typ gympakänkor till Lukas på Din Sko, jag tror dom kostade 99 spänn på REA då, sen bytte han med en kompis till ett par liknande mer skateskor (det gick alltså bra för kompisens mamma oså) och idag kollade jag för skojs skull upp vad dom kunde kosta, så jag Gogglade märket, Etnies och shit pommesfritt dom gick loss på tusen spänn...

Han gjorde en bra deal...

Inlägg 419

Nu har vi precis avklarat en sen middag, sen eftersom jag har barn som tydligen inte kan klockan ;-)
Men, idag vart det stekt kassler, currysås, ris och kokta grönsaker, YUMMIE!!

Så, M kom hem från jobbet sen for han å träna igen, jag ska snart kasta ALLA barnen i badet o sen ska jag kika på Brokeback Mountain, den är så himla fin den filmen....

Mja, det var väl det ? Jo, imorgon ska jag ut till Torp o handla skor till pojkarna, det kan bli spännande värre, speciellt när min store inte får vara med o välja själv.... HAn har ju liksom utvecklat en sk smak. Fan, det var lättare förut när man kunde få på domvad som helst, men inte nu längre, nejdå nu är det EGNA VILJOR som styr klädvalet på både gott o ont.

Puss på er, ha en superbra kväll.

Måste bara lägga upp denna, en av mina favvolåtar med Nirvana mina gamla husgudar.
CHILLS får jag. Miiauuu


Inlägg 418

Detta inlägg är lösenordsskyddat


Inlägg 417

Hej, hur har ni det ? Ursäkta bloggtorkan men jag har inte haft nån större lust ELLER nåt törre att skriva heller för den delen.
Men,idag har jag o Midas vart på BVC och han fick sin tredje spruta min skrutt, visst grät han , i tre sekunder...
Annars är här lugna gatan, pojkarna är ju i skolan och jag ska väl försöka få städat lite idag på nedervåningen och skura toa, jag fattar inte hur det kan bli så skitet fort inne i badrummet? Men det blir väl så när man är många som delar...

Till helgen blir det IKEA, minour orgasm placet för mej =)

Jag saknar min syster, jag ska nog försöka få upp henne hit snart på lite tjejsnack och för mycket vin.

Ha en fin dag och förlåt för min kamelballetråkiga blogg....

Inlägg 416

Igår på dagen kom min mamma hit, och vad jag har saknat henne!! Barnen vart superglada!

Så vi pratade och fikade och sen promenerade jag och M ner till stan för att äta lite,och prata på tu man hand. Så det gjorde vi, vi gick till Butlersoch satte oss på deras uteservering och tog en öl, beställde mat och sen en öl till. Synd bara att den enda ggn man fic sitta och dricka öl på en uteservering ja då är hela jävla sommaren slut så jag fick sitta med en stor filt över mej. Jag hade kunnat få fler såna tillfällen men det blir så, när man offrar sej för andra liksom...

Anyhoo åt jag jordens största och nog godaste tacotallrik nånsin och det var supergott, sen gick vi o hyrde tre filmer, jag köpte såklart godis sen tog vi bussen hem. MAmma och pojkarna hade kollat film ochätit gotta dom med under kvällen så dom var himla nöjda =) Sen åkte mamma för hon skulle vara hundvakt, jag var aptrött så jag deckade i säng vid halv elva :-P

Idag blir en chilldag, väldigt chill. Kanske tättar jag lite sen OM Det finns tvättid, annars skiter jag i det!

Må gott o Puss på er

Inlägg 415

Fick sova till nio idag, eller ja uppe först åtta och gav Midas hans välling men sen somnade han nog om för tyst var det ialf. Sovit åter igen som en klubbad åsna vilket är superskönt =)
Idag får man se vad som händer, Marie min vän från THN frågade om jag ville gå med ut på krogen i THN då alltså men jag har ju all barnen hemma så det blir mys ikväll, krogen finns ju kvar.... Men man blir glad när nån frågar!

Nu ska jag få i mej frulle, mamma kommer ju sen och hälsar på det ska bli himla trevligt henne har jag knappt sett i sommar.

Fan vad tråkigt inlägg................. Sorry........


Inlägg 414


Inlägg 413

Nu har jag lagt alla barnen (eller ah, snart) och sen ska jag lägga mej i raggsockar och flanellpyjamas i soffan o se på en bra film.


PUSS

Inlägg 412

En del har läst om djurplågaren som härjat i Alingsås, en 20 årig kille har ju erkänt hur han stympat och torterat katter och hundar på löpande band samt skrivit brev till ägare osv.


Tydligen är det denna killen

Kolla länken.

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/08/18/kattmordaren-i-lerum-gripen-och-outad-las-hans-sjuka-brev/

Inlägg 411

Detta inlägg är lösenordsskyddat


.

Inlägg 410





Inlägg 409

Hej på er.
Höll på att försova mig IGEN imorses så barnen kom försent till skolan.... Men, dom hann med både tunnbrödrulle och saftsoppa i magen =)
Sen gick jag upp och la mig igen och STENSOMNADE till tio, jag sov så hårt att jag nästan var yr när jag vaknade.

Ja, annars då? Jag känner mej lite piggare idag men ska ta en dusch och fixa till mej för idag kommer min fina vän Hahha på besök, vi har INTE setts sen Midas var väldigt nyfödd (om han ens var född???)
Och då bor hon bara i Färgelanda!?'Vi lärde känna varann på Folkhögskolan sen bodde vi grannar ett tag och det var måånga koppar the och skorpor som förtärdes över tjejsnack i hennes kök på kvällarna så jag är himla glad att hon kommer, och med sej har hon sin lille kille Noah som fyller 5 år, han är superskön.

Tja, annars det BÄSTA med idag är att Midisen kommer ham idag, faan vad jag har saknat honom, men samtidigt får man vara tacksam att han har en farmor o farfar som älskar hono och mer än gärna vill passa honom och han har det så gott däruppe i huset, igår i det fina vädret så kröp han säkert runt i trädgården och badade i sin pool =)


Inlägg 408

Jag mår inge bra alls, känner mej som en vissen banan så nu tog jag nyss ett varmt bad och ska lägga mej på soffan och vila lite. Inte mycket knop här inte.. Usch =(

Inlägg 407

Det finns inga planer i världen på att denna människan menar seriäst allvar?
Jag har suttit o kollat några av hennes klipp och ho verkar faktiskt vara sånhär på allvar.


Ni måste verkligen kolla in....



Inlägg 406

Nu åker jag o M till Torp, det ska handlas mat, men jag gillar att handla mat ibland men man köper ju fan alltid samma saker liksom... Kanske kan bli spännande att gå UTANFÖR listan idag?



Puss på er

Inlägg 405

Fan, jag är gott sugen på att skaffa en liten hamster, jag hade det när jag var lten och det är ett sånt mysigt djur.
Och så sjukt sjukt söta.
Jag hade en trebent tjock liten hamster som hette Puffe som var så himla snäll och kelen, sen fick jag en svart hamster som hette Zigge men jag döpte om honom till JÄVLAR för han var så jävla ilsken, elak och han högg efter en när man gick förbi buren... Usch! Jag var lättad när han dog faktiskt, hur hemskt det än låter men han var en sån usling.
När Puffe dog grät jag floder... Men ialf, en lite hamster hade väl vart sött??
Lära barnen lite ansvar med att fixa mat och vatten osv....
Får fundera på detta vidare tror jag...


Inlägg 404



Min söta storebror.... Precis sånhär är han, faktiskt.

Underbar bild, trots "the finger"

Inlägg 403

Jag har sovit som en grskulting inatt, fast jag vaknade först av en jävla mardröm, ni vet när man inte minns nåt av det man drömt men det var så intensivt så man får liksom huvudvärk. Men sen slocknade jag rejält och snoozade gott på larmey imorses innan jag skulle väcka pojkarna innan det var dags för skolan. Sen var det ju detta med kläder, Linus kan man ju ta fram vad som helst till, men Loppan? Neheedå där är det väldigt noga vad man ska och inte ska ha på sej, nu har han kommit in i detta med mjukisbraller nerstoppat i strumpor med lite häng liksom, DET ska han minsann ha, inte ett par snygga jenas eller så nejdå, gamla mjukisbraller. URK!!
Men jag fick på honom ett par vanliga braller och en munktröjja men allt ska ju stoppas ner i strumporna (??)
Men anyhoo, hans älskade keps har börjat bli ganska sliten och ge med sej så jag gav honom mitt ord på att han ska få en ny så jag ska kika runt lite vart man kan beställa billigast möjligast så han blir glad.

Fredag ska vi ju ut till Torp jag och kidsen, lite shopping ska göras till dom, det blir ett litet äventyr =)
Snart kommer Jennie-Ann hit, innan dess ska jag ha hunnit komma i normala kläder och platta håret....
Och i eftermiddag hämtar Ann Midas och han ska vara där tills imorrn =) Lite farmor o farfar-tid kan aldrig vara fel.


Hörs senare!

Inlägg 402

Jag vet inte riktigt men jag blev en smula förvirrad idag, jag fick en såndär lite småelak kommentar för ett tag sedan den löd såhär och jag citerar:

Anonym om Inlägg 344:

förstår inte hur man kan byta kille med så tätt mellan rum. Tänker du aldrig på dom som du sårar? tycker du ska ta och växa upp lite!!!!


Och när jag läste en kommentar jag fick idag från en som kallar sig Frida så kände jag igen IP-numret, och ta migfan det var samma IP-nummer, men denna kommentaren löd såhär:

Frida om Inlägg 400:

har följt din blogg lite grann här nu och tycker den är himla trevlig och du är en bra bloggare! Antar att de har blivit bättre med sambon din, för tyckte ja läste i något inlägg att du skulle flytta, men hoppas att ni har löst de för de bästa är att vara en familj om man kan!
Fortsätt att blogga!!!

kram/Frida



Ok, folk kan byta åsikter om en person ibland men som sagt, jag ÄR en smula förvirrad....
Någon som vill skriva något om detta feel free, för jag vet inte riktigt vad jag ska varken tycka eller tänka.
Eller är det nu man ska säga det härliga ordet dom säger in the states :
BUSTED!!


Inlägg 401

Jag bygger bo. jag rensar och grejjar, kastar och sparar, städar och dammar.

Känns bra.
Idag fick jag hämtat en lite bokhylla hos Lena som inte skulle ha, får köpa den för 129 pix, ny i kartong från IKEA
så den skruvade jag ihop och fick upp, och gudars det vart fint, smart förvaring och passade som handen i handsken, så tack fina Lena för att jag fick köpa den =)


Fått bort PRYTTEL idag, usch jag ryser av pryttlar överallt, smsaker som inte har nån plats, men detta har jag fixat med idag. Yepp. MEn ja, pryttlarna på golvet tillhör Midas, men det gör inget =)

Turkosa detaljer.
Ska bara få bort det gamla databordet och den gamla datorn så slipper jag se den skiten mer ialf, stilrent och snyggt ska det vara.


Men ja, Marcus mor var här ett par timmar tills för en stund sedan, vi drack kaffe, lekte med Midas och pratade lite skit som vanligt, det var ett tag sen vi gjorde det så det kändes bra, som vanligt liksom.
Annars har jag ju hållt på och rensat hela eftermiddagen, fått ihop en stpr BR säck som ska ner till återvinningen imorgon så det känns helt OK =)
Pojkarna har vart mest ute hela dagen med deras kompisar, Midas sov i två (!) timmar förut mellan 14-16 och det har han gjort senaste dagarn, alltså sovit så mycket, antingen håller han på o växer eller så kör han så slut på sej de timmarna han är vaken innan vilan så han bara deckar steinhårt!

Ikväll blir det bad för alla tre men främt de stora som börjar skolan imorgon, Lilleman börjar ju ETTAN!!!! OCh Loppan börjar TVÅAN, shit vad mina barn är stora....Herregudars vart tar tiden vägen ? Fan då...
Torsdag ska vi ialf ut till Torp jag o kidsen, vi ska köpa nya rygisar, gympaskor och regnkläder till alla tre barnen så det blir ett litet mission för oss alla, och så blir det McDonken, det var sååå längesen vi åt där, faktiskt =)

Mjaha, det var väl det jag hade just nu ialf. hoppas ni har haft en kanondag och får en bra kväll!

PUSS

Inlägg 400

Jag har grejjat i barnens rum idag, vill möblera om i Midas rum men det får jag göra när han INTE är med för han är liksom lite överallt, dock en bra hjälpreda =) Så rensat i pojkarnas leksaker och kastat ut deras nu ganska gamla bil-matta vilket var absolut på tiden =) Sen är det inte lätt att möblera bra i deras rum för våningssängen går inte ha på annat sätt som känns bra men jag vart lite nöjd idag ialf.


Insidan på dörren har Linus dragit bort tapeten på, men vilken idiot tapetserar insidan av en dörr anyway?
Midas har ialf koll på läget :-P


Som ni ser, Midas har STENKOLL :-)


Ja, Midad fick nytt lekhörna, det kändes så inklämt i hörnet vid fotöljen förut

Säng/lekhörna blidde det, och ja skötbordet står kvar, funderar på att sälja det.
det används aldrig ändå och hur det än är så är Midas väl stor för skötbord snart ialf...

Midas-molnet :-D
Mitt favvo i hans rum, i love it!

Nu sover alla barnen och jag ska se SATC, är inne på min box, den slår aldrig fel ;-)

PUSS på er

Inlägg 399

Ja, igår gjorde jag ju min sista schemalagda kväll på jobbet ialf som ni väl fattat vid detta laget. Det kändes väl inte så skitball direkt, för vad ska jag göra NU ? Men, jag har sökt två jobb som jag håller tummarna för ialf, vi får hoppas på detta. Så jag bakade en kladdkaka till mina gamla pulver igår och gjorde grädde med varma hallon till och detta uppskattades MYCKET! Och så gjorde jag en av tantarna fin för kalas igår med, hon är så go så go, henne kommer jag sakna nog mest av alla..... MAn ska inte favorisera och det har jag nog inte gjort men man fastnar väl extra mycket för olika människor, och denna tantan, henne har jag fastnat extra mycket för ;-)



Kladdakaka. Yummie..........................


Idag blir en lugn dag, hoppas jag. Dock är den inte bra.

Inlägg 398

Har jag sagt att det är denna stolen jag vill ha till Midas, han börjar bli liite stor för sin stol nu.

2.200 pixdaler....




Nu ska jag platta håret och sen bär det av till jobbet.

Inlägg 397

Gina Tricot Goes Christian Dior ??



Gina Tricots Heta Newspaperleggings.....



Christian Diors APHETA Newspaperdress som vi alla sett på Carrie i SATC.


Jag är gott sugen på leggingsen, men vad har man upptill egentligen??


Inlägg 396

Ingen kan ju ha undgått nyheterna om den 15åriga flicka som blev mördad av en ung kille i början av sommaren, hon hette Therese och hennes vänner har startat en blogg för henne, så dom kan skriva ut känslor och saknad för sin vän och när jag hittade den och började läsa så var det som om nåt brast, fyfan vad jag har gråtit.

Kan man läsa denna bloggen utan att känna nåt eller fälla en tår, ja då har man fan inga känslor i kroppen.

http://minneavtherese.blogg.se/

Inlägg 395

Har sovit som en stock inatt, fast när jag skulle gå upp och lägga mej så tittade jag till Midas och då vaknade han så jag tog med honom in till mej så fick han lite välling och jag bäddade in honom i täcke och snuttar och sånt och trodde han skulle somna om, Shi fick jag, han gjorde ett par tappra försök men nej, han ville hellre pilla mej i munnen o näsan och prata Midas-språket men efter en stund bar jag tillbaka honom och han somnade direkt.

Jag fick sova till halv tio, kollade till Midas igen då satt han och pratade med Snutten i sängen, gullungen.
Så nu har alla mina tre små avkommor ätit frukost i form av gröt och tunnbrödsrullar med ost.

Kör sista passet på jobbet idag, hur kunde 8 veckor gå så snabbt ??? Jag menar vad hände egentligen, det sa bara swooosch så var sommaren slut och nu börjar hösten blåsa in över Uddevalla och jag antar att de få dagar jag fick vid badet i sommar är slut, men jag får hålla tummar o tår att jag hinner med nån uteserveringskväll innan allt är förbi ialf =)

Mjaha, hoppas ni får en superfin dag, det tänker jag ha ialf.
Ta hand om varann,

PUSS

Annars känner ni för det så åker jag gärna HIT följande två veckorna



(västindien...)

Inlägg 394

Hemkommen efter jobbet, det pissregnade på mej hela vägen hem. USCH kan det vara så att hösten är runt hörnet ? Men men, har nyss tagit ett bad och nu blir det film sen Zzzzzzzzzz...

Hoppas ni har en bra kväll.

PUSS

Inlägg 393

Pust, sitter på jobbet nu, men det är bara jag o Marie ikväll så det går himla bra, Marie är skitgo både som person och kollega, fan vad gammalt det låter.. Kollega... Men anyhoo, dom gamla sitter nu och tittar på en inspelad Christer Sjögren 25 år, och jag fullkomligt hulkar när jag hör honom, UÄRK... Men, jag sväljer mitt kaffe och ser glad ut!
Nog för att jag trivs här och det är näst sista kvällen jag gör så hade jag nog hellre haft lördagsmys hemma nu med allihopa, men men..

Mja, annars hade jag inte mycket att berätta... Hoppas ni har en fin kväll i rugget.
PUSS


Inlägg 392

Äntligen hade jag kameran i högsta hugg och fick fångat Midas steg på film, han har ju gått lite innan men det finns det inga bildbevis på, det finns det nu. Och det ser så gott ut när han kramar om Lukas sista sekunderna.. Gullungar!!


Nu ska jag till affären och handla lunch, för i eftermiddag jobbar jag. Yepp.

Inlägg 391

Jag hittade lite bilder i kameran, så här kommer lite nytt =)


Mina snygga röda prickar jag hade som, nu börjar försvinna. Först stress, sen röda hund sen utslag. Men får man dom kommer dom bara EN gång i livet.... Tom mellan Booobisarna hade jag!!


Lite på Midas =)


Pojkarnas kompis Kevin sov ju här iförrgår =) Här ska dom äta frulle


Nya Tindraljus köpte jag ju på IKEA, ett MEGA vanilj och ett mindre äpple/kanel. Sjukt goda!
Och här, här är jordens bästa barnmattallrik, görs INTE längre, från Pu´r... Syns att den är välanvänd :-P

Igår var vi seriösa och gick på föräldramöte, tur jag var med,annars hade Marcus tagit fel dagis.....

Salig blandning på kort men det får ni fan ta =)

Ska börja med maten snart, kyckligfilé med ris och Korma/kokossås med thaigrönsaker. YEES

Inlägg 390

Detta inlägg är lösenordsskyddat






Inlägg 389

Men gaaaaaaaaaaah jag är sjukt nyvaken, jag fattar ingenting just nu. Och när jag satt och morgonpinkade (ja, hissa intresseflaggan) så började jag blöda näseblod, bara POFF sådär kom det. Jag brukade ha lätt att blöda näseblod när jag var gravid men jag är INTE gravid nu men jaja, blod kom det ialf, så jag har gått runt med en tuss i näsan en stund,m och sen glömde jag av att jag hade tussen i näsan. Hur trött är man när man inte ser en tuss lika stor som en apelsin (?) i näsan?
Anyhoo, igår var en himla lugn kväll, film med M, såklart med massor av tända ljus och nej det var inte för att skapa nånslags porrig mysfaktor utan för att jag måste ha tända ljus minst 4 ggr i veckan om kvällen. Så det så.

I eftermiddag ska jag jöbba, mellan halv fem och nio OH det passet är superkul plus att jag jobbar med Emil, en två meter lång totalt förståndshandikappad kille man måste ge deretiv i ALLT....
Han sitter hellre och ser på TV än jobbar. MEn jävlar jag ska nog se till att han håller sej på fötter, snorungen....

Jag ska leta upp sladden sen med. Så jävla trist med en blogg utan bilder :-/

(Update, datorn hängde sej så inlägget skrevs för typ en timme sen..)

Vi har ialf ätit frukost, jag har dammsugit och plockat undan disk och hittat ett recept.

Midas är skitsur så jag får underhålla honom, min fis.

Inlägg 388

När jag får lön, då ska jag köpa en säng och sängbord
Det ser ut såhär.


(Från IKEA, såklart...)


Inlägg 387



HM in a nutshell.



Skulle beställa till kidsen, men fanns INGET roligt på REAn och ordinarie är svindyrt till barn på HM, det är typ billigare med vuxenkläder... 

Så vi avvaktar lite.

Nu är de stora ut och leker, Midas har lagt sej en stund och jag ska se Lilla Sjöljungfrun, den är så bra!
Erik och Ariel liksom. Aaaaaaaaaaaaw

Inlägg 386

Hej på er. Allt väl där ute, vart ni nu är?
Pojkarna hade ju en kompis, Kevin som sov över igår, killarna fick titta på film på laptopen i deras rum igårkväll och den var slut kvart i elva :-P Sen kvällis sen tandborstning, sen säng och dom somnade inte långt efter jag bäddat ner dom och sagt god natt =)
Dom lät mej ialf sova denna morgon, likaså Midas som jag hörde vid halv tio första ggn, han fick sin morgonvälling sden underhöll han pojkarna vid frukostbordet med att peta näsan och sen stoppa fingret i munnen vilket pojkarna tyckte var ett BIG EEEUUUIII men roligt hade dom ialf, Midas med såklart, han är en riktig entertainer!

Jag ska snart vika resten av tvätten, usch det tar aldrig slut och jag örkade inte allt igår, men nu ligger hälften i typ en halvmeter pryda högar på divanen och ska bäras upp. Men men.

Oh men jo, M fick ju nån gammal mobil av npn han känner och den har vart stendöd och har laddats nu så batteriet är fullt, MEN larmet går på varje natt typ halv tre, jag menar den är avstängd ju, lite weird tycker jag.... Jag vart skitsur i morses när jag fick rusa ner innan den väckte ALLA i Uddevalla för den volymen var det, den personen som hade den innan måste vart totalt DÖV...

Har tagit lite kort men sladden till kameran är var ?
Nu ska jag o Midas dansa =)

Ha en superfin dag!!


Inlägg 385

Ni måste lyssna på denna låten.

Den är bara totalt fantastiskt vacker.

Inlägg 384

Kvällen. Och shit jag har fejjat som en liten.. fejjare ?
Nah, men jag har plockat, dammsugit trappen och ställt mina fina lyktor i trappan, kan man tända ljus på kvällen så lyser det upp, passar bättre än på hallgolvet, MIdas är ändå på dom hela tiden med sina majskrokegeggiga små fingrar men nu slipper vi gegg, utan bara ljus =)
Marcus kom hem förut från jobbet, första dagen efter semestern men jag tror det gick bra, sen åt vi middag, köttfärssås och roliga makaroner... Han skulle tränat men det var för lite folk där, tja så är det när folk jobbar eller har familj, man kan inte få ALLT i världen :-P
Nu leker familjens M&M's krypjage, jag o Linus kollar Turtles(mja,jagbloggarju)ochLoppanhämtar sinkompis Kevin som ska sova hos oss. Sen ska vi se på film, jag och barnen när M&M's lagt sej, stora M ska upp o jobba, lille M tja han är ju bebis så han måste ju sova!

Jaa, fan Lena vet du vad jag hittade i mina gömmor, pojkarnas gamla såndär tallrik vi pratade på för ett tag sen, en riktig Pur som dom såg ut DÅ, men RIKITGT bra sugpropp, det var fan lycka!!
Sen är det en av de få saker jag har kvar sen deras bebis-tid, så det var ja glad för att hitta ;-)


Nepp, nu ska jag lägga upp lite annonser på bebis-saker jag inte orkar släpa på.
PUSS på er!!

Inlägg 383

Jisses jag har grejjat, eller jah inte sådär så att jag tar ut mej själv haha! Men pyntat om lite i kök och storarum osv.. Och så fick jag kastat Midas i ett bad, han åt grötpuré själv.. Hmm.. Han har vart lite mesig med att sitta ner i badet, fast jag köpt gummimatta o hela kitet, men sen så typ tappade han balasen lite och kom på rumpen, och sen vägade ungen gå upp... Jaja, där ser man hur saker ändrar sej =)

Nu ska jag vika resten av all tvätt Marcus tvättade typ i förrgår ? Så kan man få bort det ialf.

Jaha, det var min roliga dag, vad gör ni ?
Alla mina 3 läsare......................


Inlägg 382

Idag, idag är jag LEDIG så jag fick sova till halv nio, det var väldigt MYSIGT och behövligt kan jag säga, usch för att gå upp i ottan hela tiden, usch. Men idag ska vi inte gnälla, idag ska vara glada =)

Jaha, jobbade igår påd dagen, sen gjorde jag väl inte så mycket vad jag minns ? Men framåt eftermiddagen ringde Anita och ROlande som hade vart på deras nya dagis och skolat in Fabian, och det visade sej att Midas och Fabian ska gå på samma avdelning på just det, samma dagis naturligtvis dom sitter tom bredvid varann vid bordet och har fackena bredvid varan,, hoppas dom blir bästisar på dagis. Men anyhoo, vi bestämde ialf att ses så dom två, jag o Marcus plus the bebbizz gick till skolan här vid oss och så fick pojkarna leka i sandlådan och Midas var väl sådär intresserad av sina hink o spade, men jaja. Ute var vi ialf en bra stund där sen tog vi en promenixrunda, jag fattar varför jag inte umgås mer med Anita, vi har ganska roligt ihop faktiskt, eller ja denna sommaren har jag ju inte umgåtts med NÅN kompis sådär egentligen...
Igårkväll var det movie för hela slanten, jag och Marcus låg och päste till MASK, ni vet den med Cher från typ 85, hon har en son med en ovanlig sjukdom så hans ansikte ser inte som andras, men ialf den såg vi, såklart bölade Terez emellanåt men den filmen är skitbra, Cher spelar sjukt bra och Sam Elliott är ASHET i filmen, bara det liksom :-P

Innan filmen grejjade jag i köket, lusten att fixa här i lägenheten har kommit tillbaka så jag skurade av och la fram nya dukar och såna saker, pyntade om osv. Det blev fint =)

Idag blir det NADA, vi ska äta lugn frukost tillsammans jag o barnen sen ska jag slappa, SLAPPA!!!

Ha en jukt bra dag mina vänner, (och ovänner)
PUSS

Inlägg 381

Haft en lång dag på jobbet, eller den har känst sjukt lång. Åttonde dagen i sträck gör jag idag så det känns, men jag ska ICKE gnälla :-P Gör imorrn medsen ledig torsdag, fredag sen jobbar jag hela helgen sen sista dagen för denna sommaren gör jag på söndag. Men jag har fått en idé som jag hoppas går igenom så jag ska prata med min chef imorgon, men säger inget ÄN.. Hihi.
Sov en stund förut efter jobbet jag var helt kaputt sen gick jag, M och Midas o handlade till middagen så nu står det falukorv med massa gojjsgott i ugnen, till det blir det MOS givetvis.

Hoppas ni haft en bra dag, jag vet min jobb ( ska stå MIN BLOGG. hur trött var jag?) suger kamelballe nu men det får ni ta, jag örkar inget annat just nu.

PUSS

Inlägg 380

Jag har bytt lösenord på min låsta blogg.
Kommer välja mycket noga vilka jag ger det till.
Men maila mig om det finns intresse.

[email protected]

Inlägg 379

Jennie-Ann hämtar Midas och Linus senare, hon ska ta med dom till Ödeborg för jag ska ju jobba från halv tre och M är ju inte hemma förräns senare så hon var söt och ställde upp, TACK <3

Nu sitter jag och gör absolut INGENTING , ska dick snart rycka upp mej och plocka undadn och dammsuga hela nedervåningen. Det behövs :-P

Menhoppas ni har en fin dag ialf, det ska jag ialf ha!
PUSS


(Marcus o Midas i somras, jag älskar denna bilden)

Inlägg 378

Oh jag fick sova till 08 idag =) De stora pojkarna tittade på TV och dom väckerju inte mig på morgonen, ja ibland men inte alltid... Sen vaknade Midas och fick välling så ni MÖÖÖS i sängen och hade en mycket seriös konversation, han har börjat pata väldigt mycket "hitte på" språk nu och lyssnar man inte blir han lite sur hihi.

Jag kunde inte somna inatt så jag beställde lite från Halens, ett par stövalr, två par leggings, ett par tjockare knästrumpor och en stickad längre tröjja. ELler jag fick beställa TVÅ tröjjor men i 2 olika storlekar, man vet ju aldrig ? Så skickar man bara tillbaka den som är för stor eller för liten, slipper man skicka tillbaka och beställa nytt som kanske inte ens FINNS, ve o fasa!
Gjorde en beställning på Cellbes.se med nyss, tröjjor till pojkarna och ett par skor till mej :-P
Från Cellbes

 Från Halens, leggings och strumpor med men orka bild ?

Nu ska jag äta frukost, sen ringa mamma hon måste komma och passa barnen idag,Marcus kommer ju ikväll och jag börjar halv tre :-P

PUSS på er

Inlägg 377

Ja, falskhet finns det tydligen gott om.


Men man ska aldrig kasta sten i glashus, man ska sopa rent framför sin dörr etc etc. Tänk om alla skulle börja snacka om vad du sysslar med, då jävlar hade det blivit liv i vissa luckor. MEn som jag sagt så många gånger förut, what goes around, comes around

You know the drill liksom.

Det roliga är att JAG anser inte att mitt liv är så jävla mycket att prata om, men det tycker visst inte alla...

Orka??




Inlägg 376

Japp, jobbat kvällen såklart och hade med mej mina stora pojkar och det gick ju kanooon såklart, dom kan vara så imla hövliga och rara, jag vart liksom förvånad själv. Det kändes att nåt av ens fostran har gått in OCH faktiskt fastnat.
Nu sitter vi och har lite mys, Midas kom hem från hans farmor o farfar nyss så han somnade med vällingflaskan i mungipan.

Nepp, myskväll var det så ha en bra kväll!!


Inlägg 375

Jag kommer under dagen att byta lösenord till min låsta blogg.

Maila mig om du vill ha det. Och som vanligt får inte VEM som helst det.

Idag ska jag hämta hem mina stora fisar som ikväll ska få gå med mej till jobbet =)
Det är ju bara 4 timmar så det gör inget, och hon jag jobbar kväll med har tagit med sej sina barn flera ggr PGA att hon inte fixat barnvakt,så det var inge problem för mina att hänga på heller ju.

Sen kommer Jennie-Ann min fd svägerska.

Orka blogga mer.

Sova en timme till nu.

PUSS

Inlägg 374

Vart hos min fina vän Lena. Tog en öl, pratade tjejgrejjer och så färgade jag hennes hår. Nu ska jag kasta mej i soffan, har tänt rökelser överallt och det blir Sex and the City-maraton, tack o lov för min sån box.

Imorgon ska jag sova ut bannemej, och även om jag vaknar skittidigt ska jag bannemej somna om :-P

Puss på er

inlägg 373

Snart ska jag ta mina 4 folkisar jag har i kylen och gå över till Lena.

Gött mos!


Inlägg 372

Japp, min eftermiddag blev sånhär



SOL, cocosolja, kall öl och cigg.

MUMMAH!!

Jobbat idag såklart, kör ju mina 9 dagar i rad men gick av idag klockan 14, gick förbi mormor o Erling och pratade lite, min goa lilla mommo.
Sen hem och ja, tvättat TVÄTTAT sen åkte Marcus o Midas för M ska iväg till nån polare i helgen och eftersom jag jobbar sent lör-sön så skulle Midas vara hos sin farmor o farfar, och imorrn skall jag hämta hem barnen (tack J-An för att du är pussgullig och KÖR) sen får mina två fisar följa med och vara med på jobbet, men det är bara 4½ timme så det blir nog kanoners! Dom kan lika gärna sitta i soffan där och äta godis och se på TV som här hemma.
Ha en fin kväll, jag ska bara njuta!!


(vissa saker håller på att falla sönder, eller faller dom på plats?)

Inlägg 371

Sitter och dricker iskall hemmagjord svartvinbärssaft med en Midas i knäet, vi ska snart packa och dra till stranden YEEIOOH!

Men, idag vill jag bara säga ett par saker: Jag hatar skrytmånsar och lögner och bortförklaringar.

Så var det med den saken. Puss på er!!




Inlägg 370

Jag tömmer mobilkameran, ni får ta det för vad det är liksom.................



Mitt jobb, ialf en del utan det....

Snygg jag är i min jobboutfit ? Och lite ego....Och en outfitbild, harembraller GIVET!


Jag o Midas och Midas i sin gåvagn, KÖR PÅ MEJ!!!
Vacka undebara barn

Tias söta mami o papi med Midas <3

Jag ser ut som Carina Berg ???

Från idag.... Jag har solen i ögat, jag har INTE tagit LSD-svampar alltså....

Inlägg 369

Bilderna får säga sitt.


Thaimat, en iskall pilsner, mys, skratt mitt inne i stan allt under eftermiddagens sol.


En mjukglass och en promenad längs vattnet med.

Mjoho, för nu mår jag rätt bra.

Inlägg 368

Puh, har vart hemma en stund, kom hem efter en mycket låång dag på jobbet det har inte vart mycket död-tid på jobbet idag, mja förutom de tio minutrarna jag hade min fikarast vid tio eller lunchen då.. Annars har det vart full,t upp så jag kom innanför dörren hemma och ja, då fick jag börja städa och plocka undan.. Hmm mindre skoj menmen. Ska ta disk och lite sånt i köket sen så är det väl någorlunda ialf...Orka liksom?

Sen ska jag ner till stan, jag ska äta middag med Tias där, ska bli massa mysigt faktiskt!

Midas åker med hans pappa till Ödeborg idag, dom får det nog kanoners!

Jävla grått inlägg men har ingen bliggarlust direkt.

Inlägg 367

nu går jag o Midas till ICA, vi ska köpa gott och sen ska vi se Kalle och Chokladfabriken. YEAY!

Inlägg 366


(Me, myself and I)


Okej, detta inlägget tänker jag basera på en kommentar jag fick i förra inlägget, kommentaren är denna
Trots att det enda jag har fått höra om dig är skit så har jag faktiskt bildat mig en egen åsikt om dig och du förtjänar inte skiten du får. Alla gör vi våra val här i livet men vi behöver inte andras godkännande för att göra dem. Tycker att de som jävlas med dig borde ta sig en jävla titt i spegeln och öppna ögonen för att se vad som händer framför deras egna ögon istället för att leka perfekta. Som du skrev what goes around comes around och jag kan lova dig att åtminstonne en sak som du blivit utsatt för har den personen fått tillbaka på sig själv men förnekar det.

Jag önskar dig iallafall lycka till och hoppas på en ljus framtid för dig. Han verkar vara en go och mysig kille.

Okej, först och främst kan jag bli tacksam för att det finns folk därute som bildar sej en egen uppfattning, och detta bara genom en blogg. En person som bloggar som man personligen inte känner ska man nog inte yttra sej så mycket om eftersom en blogg utger en väldigt liten del av just bloggaren. Ni som läser min blogg och som känner mej PERSONLIGEN tycker säkert annorlunda om mej än de som läser här men inte känner mej, eller ens har en aning om vem jag är. Och denna kommentaren bygger en del på detta underbara fenomen. Denna personen känner förmodligen inte mej ett enda dugg eller vet nånting om mitt liv förutom det som står på mina rosa spalter eller som "folk" har sagt till denna personen, men denna personen har bara genom min rostiga blogg skaffat sej ett eget tänkande och uppfattning om mej.
Jag är idag 27 år, närmar mej 28. Jag har tre underbara barn, jag tycker själv att jag är en ganska principfast person, jag tycker en jävla massa och jag står för vad jag tycker, vem jag är och hur jag ser på saker och ting. Jag har kommit till den punkten i livet att jag vet vem jag är IDAG, sen vad jag gjorde när jag var 15-18 år  eller tom 22-24 år och alla de år däremellan det är liksom i det förgågna. Jag vet vad jag har gjort både för rätt och fel i mitt liv och jag står för det till fullo. Men ingen har rätt att döma mej eller kalla sej för en bättre människa än jag när man inte vet ett jota om MEJ. Jag är den jag är, jag känner mej ganska bekväm med den jag är och passar inte det folk så behöver dom inte ödsla min tid, men vill "folk" sitta på sina förfester eller över deras kaffefika och prata skit om mej, eller lögner som det säkert är så får dom göra det. Jag har en hope människor i mitt liv som jag litar på, jag litar på att dom tycker om mej och älskar mej för att jag är just den jag ÄR. Och jag tänker inte ändra mej för att passa någon annan som inte bryr sej ett piss om mej eller mitt liv, dedär växte jag ur för längesen. Jag kan bjuda på skitprat och lögner om det intresserar andra, jag har annat att lägga min tid och energi på. Det allra värsta jag vet är falskhet, att "folk" som inte gillar mej eller pratar bakom min rygg ändå är trevliga och pratar och hejjar så glatt, gillar jag inte nån är jag ganska klar med att visa det, jag är inte otrevlig eller tyken eller kör "frysa ut" metoden men jag visar tydligt att du kommer hit, men inte längre du har INGET att ge mej. Sen att alla inte har det tänkandet får stå för dom.

Jag är en jävligt bra mamma till mina barn, detta vet jag i mitt hjärta så det kan ingen ta ifrån mej, jag vet att jag är en bra vän till de som förtjänar det, det vet jag i mitt hjärta så det kan ingen heller ta ifrån mej.

Jag kan faktiskt inte förstå vad som är så intressant att säga om mej, men jag får väl ta det som nåt bra istället, att folk som inte gillar mej ÄNDÅ pratar om mej, ni vet vad dom säger
" Hellre dålig publicitet än ingen alls"

Och en sak till, min mamma brukar säga att: Man ska passa sej för VEM man pekar ut för du har alltid tre fingrar som pekar tillbaka på dej själv, lite tänkvärda ord denna eftermiddag :-)

Nu ska jag återgå till mitt liv som det ser ut just nu, vilket i denna stund betyder byta en rackarbajsareblöjja, så nu har ni ännu mer att prata om, men denna gången är det SANT!



Bloggar från mobilen

Hej på er. Just nu har jag rast på jobbet så jag har kastat mig på soffan under en filt i personalrummet. Egentligen vill jag nog hem och kura mig under täcket med en bra film för det är ett sånt väder men detta får duga. Seg dag idag och undrar varför? Igår gick timmarna sjukt fort. Hmmm... I dag åker pojkarna tillbaka till deras pappa tills på lördag, men vi hade mys igår med dataspel och bokläsning:) jaha, där tog min fantasi ganska slut iaf, men jag skriver nog mer senare idag när mitt liv är mer innehållsrikt haha! Puss på er. Fan vilket inlägg, förlåt...

Inlägg 365

ibland kommer vissa saker som en hård jävla käftsmäll.

jag hatar sånt.

men vet du?

what goes around comes around....

du ÄCKLAR mej


Inlägg 364

Yepp, har jobbat idag 7:15-14:15, och jag försov mej i morses, vaknade 7:20 i PANiiiiK och ringde till jobbet, Marie svarade och jag säger: JAG KOMMER OM TIO!!!
Marie, lugnet själv: Ja men det är lungt, stressa inte i onödan här är lungt.
Men ialf, dagen gick ialf FORT och för en stund sen kom mina stora killar hem, dom ska stanna tills imorgon men dom har nog inte saknat mej lika mycket, jag ville hålla dom hemma men dom ville sticka iväg till kompisar... Suck...
Men, blir att läsa saga ikväll för dom och kasta dom i ett bad innan så får man lite mystid ändå, får ju passa på!

Annars händer här inte mycket, nu ska vi göra middag ialf. Äta bör man annars?


Ha en trevlig kväll i regnrusket!


Inlägg 363

Japp, vi kom tillbaka till Tias för snart en timme sen, han står nu och diskar de glas han köpte, det var BARA glas, en äggskärare och handdukar han skulle ha. Yeah right... Gick på över 1000 pix, nya gardiner till storarummet, mattor till hallen, badlakan, lampa, gardinstång och lite annat smått o gott :-)
Jag köpte en lekback till Midas, en ny matta till hans rum, halkskydd till badkaret och lite barnsäkergrejjer...
Jag är nöjd, JO bestick med till mitt nya plejjs....

Så, nu ska vi fixa ordning här sen åker jag hemåt.

PUSS

Inlägg 362

Vi fick ett ryck, så nu drar vi till IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inlägg 361

Igår eftermiddag kom ju mami hit, vi fikade först och pratade sen vart det kolla TV och vi åkte till stan och hämtade pizza, eller JAG var redig och åt kycklingsallad med en normal mängd currysås :-P
Så vi myste med det och vid 22 tiden skulle jag o Marie ta en promenix med hennes vaffe så det gjorde vi, gick igenom stan där folket hade invaderat uteserveringarna i hopp om att ta vara på den kanske sista kvällens härliga sommarbris för jag tror de flesta går runt och vet att sommaren är väldigt snart över.
Jag kände lite sug att sätta mej på ett ställa och ta en kall öl men jag spar det tills jag slutar mitt vik, den ölen kommer sätta sig ännu finare då, tror jag ?
Men ialf, det var en mysig promenad och som vabligt pratar ju jag o Marie heela tiden, det har jag verkligen saknat, att vi bara pratar om allt, tänker så lika om (nästan) allt och bara kan anaklysera saker och sen skratta åt alltihopa!
Så, tack Marie =)

Hem idag till Uddevalla, vill jag hem ? Nej. Vill jag vara kvar i min bubbla i THN ? Ja-
Dock måste jag hem till jobbet, till mina gamla pulver som får mej att le så många ggr om dagen.

Joho, fan jag måste ju bara berätta, medans Tias dotter provade kläder igår slängde jag ett öga på REAstället och hittade ett plagg jag ALDRIG skulle tro mej köpa, men jag köpte en Jumpsuit med Harembraller, ni vet allting sitter ihop, smocköverdel och braller i ett, svart...
Jag vet inte hur jag tänkte men jag provade den igår och hade den faktiskt när vi hämtade pizza och jävlars Helge jag var rätt HET i den hihi, och det var storlek 40, vilket betyder att fröken Bertis har loosat lite kilon...
Jag ska försöka få ett bra kort på alltihopa så får ni se om ni skrattar MED mej eller ÅT mej.
Nu har Tias gjort frukost till mej, Boofen min.... <3

Ha en härlig dag!


Inlägg 360

Vi har ju fotat lite både igår o idag.


Inlägg 350

God morgon på¨er. Blå himmel och solsken idag, YES!!
Gårkvällen var lugn, Midas somnade vid åtta-tiden men vaknade och var aspigg vid nio och bara vägrade somna om, så han förde lite väsen med oss ist'ället men det är ju bara mysigt =)
men vid halv elva var både jag o Tias så trötta så vi la oss och då hade han somnat om i sin säng. Det fattar inte jag, vissa småttingar man ser kan liksom ligga på en matta på golvet eller en filt vid stranden och bara stensomna, det skulle Midas aldrig göra... INGEN av mina kids har kunnat göra så, undrar varför liksom?
Tias tvättar och Midas äter kex, dom har blivit bra polare nu, det är bra skit tycker jag!
Anyhoo, idag ska vi först ut till Tias mami o papi och äta middag sen i eftermiddag kommer min mami hit och hälsar på, vi ska väl fika och ta en promenix och bara umgås. Mamma orkade inte vara i Essunga idag, hon är lite trött på det men kommer flytta in i sin lägenhet 1 september, hon flyttade ur sin i lilla edet för ett par dagar sen, Tias var med och hjälpte, han ställer så gärna upp och alla som var med och hjälpte till tyckte han var en kanonkille hihiiii.

Jaha, angående mitt copycatinlägg.... Varför tog DU åt dej? Hur vet du att det var riktat till just DEJ
jag menar snälla nån, tar man åt sej så klämmer det en sko nånstans antar jag....

Jag önskar er ialf ALLA en superfin dag nu ska jag platta håret, ni ska se hur jag ser ut nu när det är nyfärgat och oplattat, lite 80talsfrilla med en hint av hockeyfrilla. ASFULT haha!!
PUSS


Männen i mitt liv just nu.

Jag saknar mina stora killar sjukt mycket....

RSS 2.0