Inlägg 744

Ja, med risk för att låta som en BAD MOMMY är jag glad att mina stora fislappar är hos deras pappa dessa dagar för jag har blivit TOKFÖRKYLD. Vet inte om det beror på att jag vart borta på ICA igårkväll o det var snorkallt o blåste isande snö eller om Midas smittade mig. Han däremot är sämre idag min lille skrutt för han har feber o han snorar o hostar den stackaren men tack o lov är han ganska glad o medgörlig ändå.

Nu har jag petat i mej Ipren o ska lägga mej på soffan under täcket o dö en stund, Midas har somnat.
Så mitt äventyr ikväll är inställt.

Så det blir att päsa med filmer o thé o frukt ikväll. Gött så man blir frisk!

Trist men så äre.

Puss på er


Inlägg 743

Idag har jag vart hemma med min lille skruttesnutt. Midas har haft hosta sen igår morses o vart ganska snörig så det blev att vara hemma fraån dagis men det gör mej nada, den ungen är så jävla helgo så jag hade aldrig velat missa idag med honom =)

Ja, fan jag har väl inte så mycket att skriva om egentligen. Sitter med kaffekoppen nu, blir att jobba inatt vettu o för att inte riskera att sitta o snarka vid ett bord med dreggel från mungipan får jag hälla i mig kaffe...

Imorgon blir det äventyr!

Tjyss på er. Har nån sett min kamera elle ??


Inlägg 742

Tack ni 4 av mina ca 60 läsare (dagligen) som kommenterade o Johanna mitt lilla KEX jag skriver allti ibland, men jag ringer ju fan ofta ju, roligare så =)

Jaha vad jag har jag att berätta idag då ?
Jo, inatt har jag sovit som en liten griiiis inatt för första ggn på vääldigt länge o ja, inatt hade pojkarna en kompis här som sov över o dom låg uppe o pratade till ialf efter elva så jag tänkte dom skulle sova lite xtra idag. Vosst HALV SJU vaknade dom, o dom kunde ju inte hålla normalt röstläge så dom väckte Midas sju (han sover gärna ett tag på morron) så jag var sådär nöjd o sen fick jag chans att vila medans Midas käkade välling men då blev jag ju störd 600 ggr av 600 oliak frågor.... Men sen blev jag på bättre humör ialf o gav barnen frukost o började plocka här hemma, så jag har bäddat o plockat undadn, torkat av lite överallt. Ska bara dammsuga o fixa med disken innan vi åker sen. Marcus mamma kommer o passar Midas medans jag o pojkarna åker med bussen till VBG, o innan det har jag lovat dom McDonken.

Så det blir bara jag o Midas torsd.fred när M jobbar men det är ju hur coolt som helst då kan vi mysa o busa =)

Fredag kväll ska jag iväg på ett litet äventyr, jag ska hem till en gaaammal tjejkompis från Edet på middag, hon har efter många om o men flyttat hit till Uddevalla nu med hennes två barn o vi har inte setts på säkert 10 år så det ska bli underbart roligt, vi kunde alltid skratta o toka oss ihop förr o det lär nog INTE ha ändrat sej, så det ser jag fram emot sjukt mycket! Så får gå förbi bolaget sen o haffa en flaska rött o ta med.

Nu ska jag disken o dammsugaren o försöka fått sminkat mej lite o hitta nåt i garderoben.
O kanske packa till pojkarna, är det en idé ?

Ha en FABULÖS dag!

HALLÅÅ???

Har min kommentarsfunktion slutat fungera eller ?


fan skriv NÅT NÅGON....

Inlägg 741

Jag fick låta vagenn stå hemma i morses, jag bar Midas till dagis vilket gick ganska bra han är ju inte så tung o dagis ligger inte många meter bort. Mest jobbigt var ilskan mot kommunen som SKITER i denna delen av stan, eller ja ganska många delar av stan vad jag förstått. Dom plogar inte ens inne i själva stan heller vilket är så dålig stil så man skäms!

Jag har fortfarande inte hittat min kamera, vilket jag är lite ledsen för jag vill ta kort på barnen, filma Midas när han pratar vilket han gör en heldel nu men den kanske dyker upp när jag packar o ska flytta.

Idag tvättar jag, pojkarna har hjälpt mig idag o dom har dammsugit efter sig i köket, dom har lerat med såndär ekologisk typ rymdsandlera o den smular ganska bra, den är ungerfär som blöt fin sand men mjuk. MEn dom dammsög även hallen o halva storarummet, sen fick jag hjälp ner i tvättstugan o dom tryckte på knappar o sorterade tvätt, för detta åfr dom såklart en peng, Duktiga killar man har ♥

 

På fredag ska jag på lite äventyr, det ska bli så roligt!

Ha en fin dag,har ni sol så ta vara på den, det kommer jag göra med en kort promenad sen =)

tagen 2006


Inlägg 740

Måste klämma in ett tack till Mäbe- mannen



Han vet varför o det räcker så♥

Inlägg 739

Nu jäklar börjar det hända grejjer, nu jäklar börjar hjulen snurra i rätt riktning för MEJ.
Fast man vågar aldrig rikgit tro innan man verkligen ser att allt är sant men j
ag vågar hoppas lite o det känns gräjjt!


YES


Inlägg 738

Men åh, men ÅH vad vissa saker kan störa mig alltså...

Det tar fan ALDRIG ALDRIG slut...


FUCK OFF nångång liksom.


Inlägg 737

Ja, idag har en kär gammal kompis varit här på fika, henne hittade jag igen tack vare Facebook så det är bra ibland =) Vi har inte setts set jag typ var 13 år skulle jag tro, så vi har suttit i mitt kök nu sen ca nio i morses o druckit the/kaffe o pratat om allt mellan himmel o jord, riktigt roligt!

Midas är på dagis, pojkarna har ju lov vilket märks, herre finns ju INGET att göra om man inte får spela dator eller har en kompis att leka med, skrämmande vilken dålig fantasi barnen har idag... Jag såg i morses när jag gick till ICA vääärdlsen snövallar perfektaför att bygga snöhyddor o tunnlar o hade jag vart barn hade jag kastat mig in i det direkt, men kändes väl sisådär att göra slag i saken när man snart är 30...

Har försökt att få tag i min nya hyresvärd vilket inte är det lättaste, han har bara hemtelefon (!) o jag har inte velat ringa typ på kvällningen men jag får nog chansa sent i eftermiddag/kväll på att ringa om jag nu ska få tag i honom, har ringt flera ggr på förmiidag o under dagen men får inget svar så ja, jag får testa ikväll man hoppas ju att nån är hemma då ialf =)

Ja, jag har även fått en soffa nu, en naturvit bäddsoffa, fick av hon som var här på fika idag, hon skulle ändå göra sig av med den o det bästa är att det är en bäddsoffa. Och hon skulle inget ha för den heller o den var hel o fräsch så TACK, där sparade jag dom pengarna!! Med lite mysiga härliga kuddar i filtar kommer den göra sig himla bra i mitt nya vardagsrum.

Nu ska jag läsa lite bloggar, jag städade redan 8 i morses så i eftermiddag kan jag busa med Midas innan middagsdags, låter kanon!

I veckan/helgen kommer mamma vi ska packa lite, vara i lägenheten o fixa så det känns kanoners.

Hoppas ni har det bra trots all SNÖ...
Jo apropå snö jag fick värdlens träningspass påväg till dagis, dom har inte ens PLOGAT på ggnvägen det är typ upptrampat bara vilket är fan helt sjukt, sen fattar jag att det är mycket att ploga o få bort över hela stan men ska vi vänta till sist bara för att vi bor längst upp i norra stan ?? Men, friskis o svettis kan slänga sig i väggen, vill man få lite exttamuskler o ett träningspass så kan man bara ge sig ut med barnvagn uppe på Dalaberg...

Ta vara på solen, den kom fram nyss hos oss!


Inlägg 736

 

 



 


Inlägg 735


Hon är inte nåt man får,
hon är nån man ska förtjäna
Du höll henne aldrig högt,
du låg aldrig nere på knäna
Hon är inte nåt man har,
inget att förfoga över
Du sa att hon var så svår,
men klagar för att det är över

Löftet hon gav var aldrig att vara i ditt våld, att stå
under din kontroll
Löftet hon gav rörde något annat,
men jag antar att det inte längre
spelar någon roll
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man

Du sa att du är beredd,
att va storsint, att förlåta
Vad svarar man på sånt,
ska man skratta, ska man gråta
Du som gjort henne så illa,
ska du kalla henne brottslig nu?
Om hon någonsin ska förlåta,
är det hon, inte du


Löftet hon gav, var aldrig att följa dina nycker
Att ingå i ditt spel
Löftet hon gav rörde något annat,
så nu kan hon inte klandras
så nu kan hon inte klandras Hon gör inte något fel
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man

Du sa att hon var så svår,
rent omöjlig att förstå
Det kan nog tänkas du har rätt,
mellan er två var det så
Men nu vill du åberopa brott
Och nu säjer du i raseri,
att den förräderskan har gått
Jag säjer hon har gjort sig fri
Hon har gjort sig fri
-Lisa Ekdahl




Inlägg 734

Haft en väldigt bra dag o kväll. När vi hade ätit sen lördagsmiddag så gick jag in till Marre en stund o kikade Melodifestivalen, pojkarna satt snällt inne o kollade på film en timme, jag fick mig ett glas rött o lite skojprt med Marre o Kerstin =) Alltid trevligt!
Har nu kikat på film, ska ta en alvedon o en cigg ute i snöyran på loftgången sen krypa till kojjs.
Har saknat Midas idag sjukligt mycket är inte alls van att vara utan honom såhär länge.
Men imorgon kommer han hem igen YAY

God natt på er

 

Jag har dom BÄSTA ♥


Inlägg 733

JA, idag blir det ingen tjejkväll, Anki ville inte ge sig ut i bilen idag o det är jag helt med på.
Istället ska jag o pojkarna bunkra upp med filmer o baka kladdkaka, vi åt ju upp godiset igår, jag har ingen plånka (den ligger i Ms bil i Ödeborg) o hade jag haft den hemma hade jag ändå VÄGRAT gå utanför dörren USCH!

Ska snart börja med maten, blir sen lunch nu rester från min kycklingris gratäng från igår, middagen idag blir tacopajj, GÖTT!

Har ialf tröstshoppat lite.. Två tunikor o ett skärp.
200 spänn på REA.

Svarta tunikor (varför variera sig??..., o brunt skärp Im very happy)


Inlägg 732

Faaaaaaaaaaaaaan nu är jag sömnlös IGEN. Fick en hel timme. WOW!
Jag hatar att inte kunna sova, är det inte sömnlöshet så är det mardrömmar som plågar min natt o det börjar bli sjukt tröttsamt, jag som alltid sovit som en lite griskulting förut...
Har pojkarna i sängen inatt o Linus knör ju som en gammal åsna vilket jag egentligen inte pallar för när jag ska sova behöver jag space, helst mer än halva dubbelsängen för mej själv.

Tog en ostmacka o en mugg oboy, får ialf släpa mej upp o försöka somna om, fan för att sitta här som en idjiott...

God natt. Hoppas ni sover förbenat GOTT


Inlägg 731

Idag har jag vart vaken 6:15 med Midas, vid halv tio somnade han igen o jag fick en blund på soffan. Jag har sovit sjukt dåligt senaste tiden vilket jag INTE är van vid så man är lite gäspig.
Anyhoo, fick ialf dragit upp M o ner med honom o Midas till Willys o handlat o Yehay jag fick massor för typ 1400 pix, det enda som fattas är lite pasta, konserver o kött som jag handlar på Maxi.

Så, jag fick ett infall, så nu är jag svarthårig igen, det var läängesen jag var det så ja, helt NYTT är det ju inte men lite nytt i burret skadar ingen =)

Lagar min goda ris/kyckling/sås/ost gratäng nu sen ska jag o mina stora killar ha MYSPYSkväll för M O Midas har ätk till Ödeborg över helgen.

Tjejmiddag imorrn YAY! Men innan dess till stan med pojkarna som jag lovat Donken o en sväng till BR o Lindex!

Ha en superbra kväll.

Inläg 730

Lätt en av mina nya favvolåtar. i LOVE it.



Inlägg 729

Heeeeeeeeej på er!
Idag har vart en himla bra dag, efter pojkarna gått till skolan vaknade Midisen o jag var trött som en åkersork, men då vaknade M o skulle se OS så jag fick nana i nästan två timmar till, vilket jag behövde!

Jannie ringde o ville komma hit på besök men jaaaaaaaaaa vad glad jag blev!
Så hon kom o jag tvättade under tiden men vi hann allt med att gå till ICA i den förbannade (Svordomar) Snön, alltså varför, VARFÖR kan den inte bara börja försvinna nu, sen min trehjulingvagn med plastdäck är väl inte så himla rustad för 7 meter snö heller... Perfekt sommarvagn, USEL vintervagn. Men vi kom ialf hem o började med middagen. Jannie fick göra maten hon lagar så god mat. Köttbullar, pottar o gräddsås med lingon. GAH!

Imorgon blir det dagis för Midas o jag ska väl börja packa lite smått det måste ju börjas med NÅNGÅNG :-P

Lördag ska jag ha tjejkväll med Anki o Susanne, vi ska äta tacopaj o dricka ett par Mojitos o spela spel, M åker med Midas till sina päronhela helgen så jag har bara de stora hemma så fredagkväll ska vi tre ha MYSPYSkväll med tecknade filmer o GODIS!

Fått skrivit lite jobbitder idag med ett par veckor framöver, känns gott att ha lite jobb ialf. Alla bäckar små!

Ha en fab kväll.



Jannie o jag, dec 09

Inlägg 728

Dagen har kommit o gått, kvällen likaså just nu flyter mina dagar bara ihop som en seg massa, jag vet inte men det känns som jag liksom står utanför min kropp på nåt sätt, jag vet att jag egentligen har tusen saker att ta tag i, ringa nta hyresvärden, skriva kontrakt, ringa försäkringskassan, ringa skola o dagis, köpa frg, börja måla, kolla över ekonomin, packa, skruva ihop möbler.. Ja ni fattar själva. Men jag får liksom inte igång kickstarten på nåt sätt. Men jag ska göra en lista nu, imorgon på vad jag SKA göra och inom en viss tid, göra en sak varke dag, packa en låda varje dag osv...
En del av mig vill ju liksom inte härifrån heller, jag älskar denna lägenheten, jag älskar tanken som fanns bakom den o känslan som vi hade när vi flyttade in här, men nu blickar vi framåt o jag ska fixa allting, jag behöver bara nån som puttar mig utför klippan.

Nattcigg sen en Ipren sen sömn, hoppas jag.






Inlägg 727

Ja, nu har pojkarna gått til skolan med mammas nybakta bröd o varm mjölk i  magen, ryggisarna packade o långpallingar under termobyxorna.
Midas o jag softar fortfranade i jamasarna, klockan är ju bara 8:10, fan vad gott o slippa stressa. TJusningen men att vara NÄSTAN arbetslös, jag slipper stressa upp 5 varje morgon, kasta in Midas på dagis halv sju för att sen hämta honom halv sex, hem, laga mat, städa. tvätta, diska, hinna vara mamma, hnna vara människa. Nu får man kanske ta vara på det istället, jag är hemma varje dag när mina barn kommer hem, jag har tid att tvätta städa o baka bröd. Så det så =) Jag tror jag sagt nåt sånthär förut ??

Igår satt jag o fyllde på min Spotifylista, jag var tvungen. Musik är mitt balsam för själen o jag är inne i en mycket blandad period allt från Leona Lewis till Lisa Ekdahl, så mycket texter som påverkar mig på olika sätt, jag älskar musik kan jag säga, vissa låtar får mej att tänka, vissa gråta men nån får mej att le så ja, det är BRA med musik!

Jag måste hitta min kamera, jag fattar inte var det har blivit av, kanske den dyker upp när jag packar ?

Ha en fab dag mina kära läsare (58 unika läsare igår)

Vadå 58 stycken ? Hur kan det finnas femtiåtta människor som vill läsa mina halvmöggliga blogg....
Men tack, ni är söta som kikar in !!

 

 

Lämna gärna en kommentar då o då ;-)


Inlägg 726

Den flickan är en främmande fågel
Som fallen från skyarna, född på en annan planet.
Den flickan är en främmande fågel
Hon bär en sorg i sitt leende och en välbevarad hemlighet

Och hon vet vad hon vet
Hon vet att bevara sin hemlighet
För hon vet att den som vet får betala med ensamhet




Inlägg 725

Reklam =)


Nu kan man lyssna på en låt med MÄBE via Spotify.


Sök på alla hjärtans dag



Jag är så glad för din skull vännen min, och grabbarna i bandet.
Du har slitit hårt för detta o du ska vara mallig tycker jag, vi är
många som stöttar dig ♥

Inlägg 725

Just nu har jag bara detta att meddela:

 

Att strax kommer dessa två korvar hit o hälsar på.

Boss o Mäbe! YEAY! ♥


Inlägg 724

Boy oh boy vilken fantastisk helg jag o barnen har haft, det har varit så underbart att vara hos mamma, i hennes sällskap o pratat o ventilerat o hon bara finns där, hon är utan tvekan min ängel på jorden!

Igårkväll åkte jag till Vara i gott sällskap, jag drack ett par öl o blev lite tipsy, mycket skratt o härliga samtal som kändes kanon, en bit av gamla goa Terez kom fram en stund o det var ballt att känna av henne igen, så TACK till de berörda ♥

 

Nu har jag bunkrat upp med kuddar i sängen o ska kolla å KEXET Joel Kinnaman i snabba cash, imorgon ska jag ta tag i saker som måstes ta tag i för att börja min nya resa i livet.

Ha en härlig kväll.


Inlägg 723

Men herre att ett dygn hemifrån kunde göra så mycket! Jag har fått ny luft i lungorna och har inte ens varit ute! Jag vaknade halv åtta i morse och kände mig totalt utvilad och pigg och hade inte ens ont i ryggen..... Så detta behövde jag verkligen, tack mamma! Som förresten i skrivande stund har med dom stora fröna till badhuset. Midas sover så jag ska ta en lång varm dusch och i eftermiddag blir det lite äventyr vilket ska bli roligt :) puss på er och ta hand om varandra!

Inlägg 722

Nu har vi varit hos mamma några timmar och det har varit kanon! Jag har sovit ett par timmar, underbart att få somna utan att vakna till en massa måsten! Och jag börjar bli väldigt trött men det är nog för att jag har börjat koppla av och spänningarna släpper lite i taget. Jag ska inte sitta här och tycka synd om mig själv eller försöka få massa sympati av er eller någon annan men jag mår faktiskt inte så bra om jag känner efter faktiskt. Och det känns lite bättre att skriva ner vissa saker. Jag och M är inga ovänner nu, vi har börjat släppa en massa och kan prata utan bråk iaf just nu det är ju positivt.... När jag kollade min face för en stund sen hade jag fått ett mail av en gammal vän som erbjöd sig hjälp att passa barn eller något annat... Detta är en tjej jag var kompis med i skolan förr och sen har hon bott i norge men tack vare face fick vi kontakt igen och nu bor hon med sina barn i uddevalla! Och bara de orden, att hon vill hjälpa betyder så mycket! Jag blir så glad:). Nu ska snart iaf mina stora pojkar bada och i morgon ska dom och mamma hitta på något äventyr kanske badhuset. Får se om jag hänger med och sitter på kanten eller plaskar med Midas. Jag hoppas ni alla har en trevlig kväll och jag lovar er att den glada halvroliga Terez kommer tillbaka, vi måste bara ha tålamod! Puss och kram

Inlägg 721

Jag fick en kommentar om mitt förrförra inlägg jag väljer att inte piblicera den men kan dela med mig lite av innehållet, tex att jag ska sluta vara så förbannat stolt och kanske be om hjälp, bryta ihop en stund sen gå vidare. Ja, ungefär så.
Jag kan väl hålla med om att jag är förbannat stolt o jävligt envis, speciellt när det gäller att be om hjälp Men jag ber om hjälp men den ber jag bara mina allra allra närmaste om tex mamma eller Marielle. Dom vet saker som många av er aldrig får veta o dom har jag bett om hjälp faktiskt flera ggr senaste tiden o dom ställer upp i vått o torrt. Jag litar på dom, dom litar på mig men det finns inte fler jag litar så blint på, jag är så rädd att få nej om jag frågar någon annan.
Och jag tänker inte bryta ihop liggandes i en pöl av tårar o snor, för det är inte jag. Jag blir ledsen o gråter om nån sårar mig med ord eller när jag känner mig sviken. Men jag gråter en stund sen går det över, att BRYTA tillhör mig inte, det finns inte i mig liksom. Så, nog om det....

Nu till helt annat, jag har ialf dammat av o torkat av för M ska visst STORSTÄDA i helgen ? What ?
Så jag får väl ge honom en kickstart ialf så det inte bli föör mycket att göra ni vet ju hur vissa karlar är :-)
Så nu ska jag o Midas gå upp o bässa o lägga in den rena tvätten sen ska vi packa för om nån timme kommer mamma o efter lunchrasten kommer barnen då åker vi mot Nossebro! Fan vad jag längtar...


Vi hörs.
Puss

 




Inlägg 721



Hade jag kunnat, skulle jag ge dig, allt det där jag aldrig ger dig.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Detta fixar du, för du måste. ♥

Inlägg 720

Jag har vart grymt osocial ett par dagar nu, idag efter jag lämnat av Midas på dagis så gick jag hem, upp i sängen o bara var. Min kropp känns liksom som en urvriden disktrasa, sen vet jag inte om det beror BARA på att man vart sjuk o magen vart åt helvete eller om det är att själens kraft börjar sinka efter eller ja, det är nog en fin blandning av båda skulle jag tro.
Du är så stark säger alla. Men Terez detta är inte likt dig, du som är så stark...
Men nej ? Jag kanske inte är så stark just nu, en del av mej vill nog bara krypa ihop i fosterställning o gråta tills ögonen svider o skrika ut
VARFÖR JAG ??? VARFÖR KAN JAG INTE BARA FÅ VARA LYCKLIG IHOP MED NÅN ???

Är jag fortfarande självdestruktiv ?
Från att vara tonåring o skära mej i armar o ben o dunka hammare i ryggen tills jag är blålila för att skada mej själv fysiskt har de tagits över till en psykisk nivå nu när kag är vuxen? Att en del av mej kanske aldrig vill att jag ska bli lycklig eller göra nån lycklig i en vuxen relation? Och varför skriver jag ut detta här ?
Men som jag skrev i ett tidigare inlägg, detta är MIN hörna o i vissa fall ger jag blanka fan i vilka som läser.

En god vän sa till mig häromdagen sådär väldigt vuxet att: Jag vill gärna att du går o pratar med någon, du kan väl ge det en chans ?? Det kanske hjälper dig, på sikt ? Snälla...

Vad skulle jag säga då ? Vart skulle jag börja? För som jag kan se det är mitt liv en stor jävla röra, åren med pojkarnas pappa är en STOR enda klibbig röra, jag har tappat tidsepoker eller vilket år vi gjorde vad eller vart vi bodde. Är inte det helt sjukt ?
Så vad skulle jag egentligen säga o sen tror jag att skulle jag börja prata så hade jag nog fan inte kunnat sluta tills jag låg i en pöl på golvet av självömkan o frågor om hur mitt liv kunde bli så rörigt!

I morgon kommer mamma o hämtar mej o barnen, jag måste dit, hon bad oss komma. Jag måste bli ompysslad o hitta kraft o det gör jag där. Jag ska bara vara, vara glad o vara med mina barn o ge dom all min positiva energi för herre dom behöver det mest av alla jag har spillt energi på nåt som inte tog emot det. Och det får räcka med det nu.

Men jag bloggar från mobilen!

Tjyss


Inlägg 719

Ja, jag ska bara meddel att jag har INTE svinflunsan utan det var nog bara en vanlig flunsa som satt i typ en dag ? Jag är fortfarande väldigt trött men har inte ont i kroppen eller huvudet längre men min mage är INTE att leka med, har inte haft matlust på ca 48 timmar, fick i mig lite sallad igår men inte ens det var välkommet för magen.
Men, kanske loosar ett par kilon på kuppen vilket inte skadar mej nånstans, jag har ju lite att ta av om man säger så...

Jag fick lägenheten nere på Söder, jag är jätteglad för det men samtidigt känns det jävligt jobbigt o lite ledsamt, jag ville ju aldrig att det skulle bli såhär jag o M skulle ju leva ihop för alltid o vara fina föräldrar till Midas o en bra familj för mina pojkar. Nu har det fallerat o jag kan aldrig i min värld förstå hur det kunde gå såhär lång. VARFÖR tog vi inte bättre hand om varann eller var mer rädda om kärleken vi faktiskt i grund o botten har.

Vissa dagar hatar vi varann, för ca 2 år sedan var det passion när vi bråkade, nu känner man isen i luften o vi vill bara kräkas galla på varandras existens. Flytten är bra för oss båda, hälsosam liksom men det känns tungt i hjärtat likväl som jag vet att jag aldrig kommer bli lämnad ensam med Midas eller att han ALLTID kommer finnas där för honom eller mina pojkar så kan det vara en trygghet i sig...
Men, jag gör detta med lättat hjärta, det som varit mellan oss sista 6 månaderna har tagit för mycket energi, jag har tappat så mycket av mig själv i allting men jag tror det kan bli bra för jag kommer nog hitta mej själv igen för det behöver jag, mina barn behöver mig.

Så, snart ska det åkas till Rusta o Bauhaus för att handlas färg o tapeter till lägenheten den behöver målas från topp till botten ÖVERALLT.

Det bästa är att badrummet som är ganska litet ska målas ljus ljust rosa... Åh så sött! Jag ska ljust rosa väggar o cerise matta på golvet , cerice duschdraperi o cerice badlakan. Så tjejjigt som det bara går, YAY!! Länhre än så har jag knappt kommit. Men mysigt kommer jag få hemma, det vet jag ialf.

Nus ka jag gå ner med Midas han har visst tråkigt på övervåningen.... Ja, det finns ju två rum fullt med leksaker, vad i all världen ska man hitta på ??


Inlägg 718

Igår på dagen blevjag så himla trött, det var som om nån slog mig i skallen med en spikbräda, luften gick ur mig totalt. Jag passade på att sova när Midas vilade middag men blev inte ett dugg piggare, sen började jag få ont i mina leder, ryggslut o nacken, alltså verkligen DUNKANDE smärta ont. Jag tog en alvedon o ett bad men nej, det hjälpte inte. Sov en stund till på eftermiddagen men var helt väck, matt o snurrig. Som omjag skulle ramla ihop bara. När kvällen kom var jag helt slut, jag frös o låg på soffan med täcke o dubbla ullfiltar men FRÖS ändå, tog en varm dusch men hjäpte inte sen somnade jag ialf, M o barnen hade redan somnat.
Vaknade till runt 23, skrev att jag hade värk o frös o ont i skallen på facebook när nån kommenterade
-Det låter som svinflunsan...
Jag googlade o hittade en lista på symtom o jag hade typ alla symtom, ringde sjukvårdsupllysningen för första ggn i mitt liv o hon sa samma sak hon hade straka misstankar om att det var svinflunsan...
Fick inte så mycket mer tips än att vila o hålla koll på febern o dricka mycket o äta alvedon.

Nus ka jag ta på Midas o gå med honom till dagis sen ska jag hem o halvdö.

Stackars mej buuhu!

Inlägg 717

Idag höll vi nog på att försova oss men nepp, kidsen hann både äta frukost o klä på sig innan jag hann få panik.
Men prick åtta vinkade jag av dom, o tio överbörjar dom o det tar ca 4 minuter för dom att gå tillskolan. Himla bra!

Sen bestämde jag att vara hemma med Midas, han skulle till dagis men jag är ledig idag o han är lite förkyld o har lite lite feber o lite lite hosta så nej, han får allt vara hemma så det blir at gosa o mysa hela tiden idag =) Gott!

Så, därsör ska jag sluta skriva nu, jag o Midas ska kolla på Alfons Åberg.

Ha en fab dag!!

Team MidsMas idag =)


Inlägg 716

Undrar vem av tjejjerna som kom på idén först med denna tatueringen?
Och vem som egentligen härmade vem...
Vad tror ni??

Linday Lohan med sitt Shhh...

Rihanna med sitt...

 

Ja, man kan alltid undra.


Inlägg 715

Taget ur kameran.


Inlägg 714

 

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die...

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone


Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on,
So I'm already gone


Inlägg 713

God morgon, god förmiddag?
Ja, det är ganska fint väder ute o vi ska till Ödeborg idag.
M är på träning o kommer om 45 minuter, här sitter jag i pyjamas, brillor o slarvig tofs.
Mäh kanske dags att göra sig klar?
Midas har jag lagt men han verkar inte vilja somna, men ger honom en stund till, han gråter ju inte...

Dags att sätta på fejset, mao sminka sig.

Tja!

(M o Midas myste igår)


Ni kan aldrig gissa vad som hände mig.
Det bor en kvinna med en typ vuxen son nere i rtappen som nu när jag skulle släppa ut Bosse hade öppet dörren så Bosse smet in där in till henne, och hon visste ju vad han hette och sa att 80 % av tiden Bosse är ute så är han inne hos henne o får mat, hon sa till MEJ : Att ja han heter Bosse....
Ja, jag vet det sa jag han är MIN katt o nästa ggn han är hos dig så kom gärna upp o säg till mej för han har ett hem, han får mat HEMMA han bor INTE här hos dej.

Då blev hon skitsur o typ gapade att ja då kanske du ska se efter honom lite bättre istället för att bli irriterad på MEJ sen smällde hon igen dörren...

Om jag släpper ut min katt nere UTE så räknar väl jag med att det är där han är och inte inne hos henne, är det mitt fel då att hon släpper in min katt hos henne o ger honom mat ?

Men vafan ska det vara OK att bara ta in andras katter hur som helst, en katt med halsband som ser frisk o välmående ut, hur fan kan folk tycka att det är okej att bara släppa in o mata? Min katt kanske har allergier o får specialfoder eller vad fan som helst...

Men det spelar snart ingen roll eftersom när jag flyttar, så flyttar Bosse.

ÅH jag är så arg!!!


Inlägg 712

Ja eftersom M bestämde sig för att hipp som happ att bli något magsjuk så skickade jag ett mess till Mäbe i morses HÅLL DIG VÄCK!
Ödmjuk som han är skev han som svar: Vi tar det en annan gång, jag är i stan ofta.
Puh, jag vill inte att nån ska ringa om ett par dagar o skälla för att vi har bjudit in folk o M har smittat ner dom...
ANyhoo, jag har ialf vart o tittat (och dokumenterat) lägenheten idag, första tanken jag fick när jag kom in var
-Ånej, här är att göra.
Lägenheten borde K märkas, eller ialf tapeterna i den, men sen gick jag en stund o såg bara i min hjärna hur mysigt o fint jag kan få det om jag bara får målat o tapetsear o inrett sådär mysigt.
Det är tanken i mitt nya hem (om den nu blir min) är MYSIGT.
Jag ska ha färger som brunt, creme o guld i vardagsrummet, mysiga lampor o en stor soffa med stora pylsiga kuddar o plädar, varma gosiga mattor på golvet o stilrena väggar.
Men ja, jag gillade den o för att vara en två är den ganska stor, ialf sovrummet o vardagsrummet så pojakrna kommer ha gott om plats i sitt rum där det ska målas i ljusa men mysiga färger.
Köket var lite speciellt, en liten köksavdelning men innanför en liksom köksplats som var med ganska stor där det ska stå köksbord o det får plats med en skänk på golvet eller nån form av garderob/skåp man kan ha som rejält skafferi. MAn kan utnyttja väggarna till snygg förvaring, tänk IKEA nu...
Toan/badet var pytte men det fanns ialf badkar och det var halvkaklat, är jag galen om jag vill ha ett mysigt rosa badrum? Jag har haft bruna detaljer i mina två sista badrum o känner för rosa... faktiskt...
Ljust rosa väggar o detaljer i mörk snygg varm rosa. Ja, det kan funka =)

JA, ialf ideérna börjar ta form o jag har nästan allting klart i huvudet, det måste också bara göras men så fort mitt namn står på det kontraktet kommer jag sätta fart, inget mer att stampa på =)

Ja, Midas sover, pojakrna är hos deras pappa o jag o M halvligger i soffan o försöker komma överens vilken film vi ska se, han vill se nån jävla spindelfilm o jag vill se en romantisk komedi på datorn, undrar vem som vinner?
Wanna bet? ;-)

Måste dela med mig av Linus ord idag, han säger så roliga saker ibland.
Mamma var här o hade köpt med varsin vattenflaska med en dödskalle på o dom frågade vad de kostade o vart hon köpte dom
-Ja, dom hittade jag på Copp på Överby
-Men, sa Linus, hur tänkte du då? När du körde förbi där? Tänkte du nånting ALLS? Eller hur tänkte du?
Och förklara så att jag förstår mormor....


Well nu fick jag Ms iskalla fötter i ryggen så jag måsta ta itu med detta anfallande.

Hej

Inlägg 711

Bo-Henrik, min trogne vapendragare som under så många år alltid funnits vid min sida...
Du är tio år nu, hur ska jag klara mig när du är borta, finns ingen katt som du o jag tackar min lyckliga stjärna att vi fann varann, för det var vad vi gjorde.
Jag kanske hittade dig o gav dig ett hem, men du fann även mig.
Jag har aldrig älskat ett djur som jag älskar denna luggslitna lite korkade katt,
hans personlighet är inte av denna värld o han är mer mammig än alla mina tre barn tillsammans.
Men sen är han ju den största bebisen av dom alla.................


Mormor kallar honom Erik, Erik med läspen.
Hade han kunnat prata, hade han läspat säger mormor och jag tror fan hon har rätt...


Inlägg 710

Oj, imrgon blir det full fräs, jag ska ialf lämna Mids på dagis o sen hem o börja städa inför helgen, M jobbar ju sent så han får stoppa bomull i öronen för jag ska städa uppe o nere.
Innan lunch om allt går som det ska kommer vännen min Mäbe med Boss, det ska bli kanonul att träffa Mäbe som jag inte sett sen i somras men gudars, mammas vaffe då, äslakde stora klumpiga hund vad jag har saknat honom!
Sen efter det klockan ett kommer härliga Maggan o hämtar mig o vi ska se på lägenheten nere på Söder som jag ska fota med, ifall jag tar den/får den så vill jag ha kort för man glömmer ju alltid saker ju, tack Johanna för lån av kameran, måste ju fota Boss med ju!
Vid två ska Mids hämtas o då kommer även mamma som ska på hembesök hos en granne o ta hand om lite energier o göra lite ja, mediumforskning kan man säga.
När hon är klar tar hon med sig pojkarna till VBG o lämpar av dom där, sen har jag o MidsPids hela eftermiddagen o kvällen ihop.

Lördag, jag, M o Midas åker till Ms föräldrar i Ödeborg, JA ni läste rätt.
Saker o ting har löst sig där det skar sig o vi hoppas på det bästa =)

Jag har mycket gott omkring mig o jag tar till vara på det extra mycket nu, jag behöver det!!

Skickar mina läsare extra kramar.

Nu ska jag värma mat till M, trots allt bor vi faktiskt fortfarande under samma tak o kommer just nu bra överens så att värma upp en ICA pizza kan jag ju göra.

I will not surrender...


Inlägg 709

Jag borde börja med middagen, men idag blir det varmkorv med mos inget märkvärdigt alls, tar ju 15 minuter att kasta ihop, plus lite grönt voila!

Jag har kollat skopunktens sida, jag vill jag vill.. Men nej, närmare våren får man dra dit, nu spelar det ju ingen roll, b arnen har bra vinterskor/stövlar o jag trippar omkringi mina svarta snowjoggings, i LOVE them!

Efter middagen tar jag med mej Midas bort till ica o handlar gott, jag MÅSTE ha gottgott idag alltså, o tanka hem en bra film. Mysa bara sådär gött med tända ljus o en bra film under en filt i soffan, DET känner jag för idag/kväll.

Så får det bli!!

Imrgon ska jag kika på lägenhet. Dedö.

Inlägg 708

Ja, jag kommer att vara ganska personlig i följande inlägg, jag har grunnat lite om huruvida jag ska skriva detta här men detta är min dagbok, mitt block, mitt plejjs att skriva ner olika saker o känslor så ja, det får bli såhär.

Ni som följt min blogg vet att kontakten mellan mig o min pappa inte varit bra de senaste åren, eller ja de senaste 20 åren om man ska vara petig vilket har vart en jävla bergo dalbana för mig o min själ. Ni som inte vart med sen jag skrev om honom sist kan jag göra en lång histora kort i nästan en mening.
Min pappa var världens BÄSTA pappa o min hjälte fram tills den dagen han valde att skilja sig från min mamma, då var jag 7 år o han lämnade inte bara henne han lämnade även mig o min bror (vi som har samma mamma)
Efter det har han inte hanterat sitt föräldraskap med bragd direkt, det har vart lite till o från o han har satt sitt "nya" liv framför mig o min bror. Min bror tänker jag inte ta upp mer nu, han o pappa har inte pratat på 15 år utan detta handlar om min o pappas relation. Även om jag var barnet så var det jag som fick agera vuxen många ggr o ta kontakt o nästan böna o be om att vi skulle träffas men han hade alltid 98435794837 olika ursäkter så att det inte skulle inträffa.
Ialf, jag fick nog när jag fyllde 25 o fick lättat mitt hjärta för honom o han tog sig i kragen o försökte lite sådär att vara pappa i ca 4 månader sen var det samma sak igen, 2008 fick jag nog o bad honom att inte höra av sig mer, då hade jag tröttnat o ville inte slösa mer energi på en människa som inte bryr sig ett dugg om mig eller mitt liv eller min familj, o jag ville främst bespara mina barn honom o hans agerande som sårat mig så under åren.

Förra julen ringde han igen, han hade ringt min mamma efter mitt nummer o jag frågade igen vad han ville, han sa att eftersom han var den vuxne så tyckte han att det var hans plats att höra av sig först. Han visste inte om att Midas ens fanns eller att jag o M hade köpt lägenhet o flyttat till Uddevalla. Jag kände inte att jag ville ta emot honom igen o bad honom att inte ringa mera. 20 år av besvikelse är inget som går över bara för att det är Jul...

Sen dess har det vart tyst som i graven tills igår....

Telefonen ringde när jag gjorde välling o skulle natta Midas, Lukas svarade (ska bara tillägga att mina barn har slutat fråga om deras morfar, dom känner honom inte min pappa har träffat dom TRE ggr sen dom föddes) han sa väl till Lukas att det var hans morfar o då tog jag telefonen o visst var det pappa. Jag frågade honom vad han ville o varför han ringde o han försökte väl stappligt o halvhjärtat förklara att han tänkt o han ville väl nånstans försöka bygga upp en relation för han var trots allt min pappa o jag hans enda dotter. Jag sa då att bara för att hans namn står på ett papper betyder det inte att han är min pappa, det är nåt man är med hjärtat, det är en respekt du förtjänar att ha o jag anser inte att han har den, eller har haft på 20 år. Jag har vart mamma i 8 år nu o även om man haft skit under de åren med sig själv o saker runtomkring, att man separerat o haft hjärtesorg så överger man fan inte sina barn.
Han erkände att han gjort misstag o fel men jag kan inte tro honom, han har sagt detta så många ggr förut o det har alltid fallerat, hans ord betyder ingenting för mig längre o det har han själv orsakat.
Han frågade ialf till sist om han fick ringa igen, o jag sa ja det får du men jag kommer ju inte gå här o vänta för jag vet hur det har varit förut, jag har ALLA taggar utåt för jag vägrar släppa honom en cm inpå mig o mitt liv innan jag SER en skillnad o märker att han kan för en ggns skull i sitt liv hålla ett löfte.
Jag gjorde även klart att nästa ggn han ringer o nån av pojkarna svarar så frågar han bara efter mig, dom ska inte ha nåt med honom att göra innan jag vet att han går att lita på för dom skyddar jag med mitt liv o dom ska INTE bli så besvikna o lessna som jag blivit otaliga ggr bara för att han leker pappa o morfar då o då när det passar honom.

Jag kanske låter hård men jag måste, jag har vart tillräckligt förvirrad o ledsen över hans beteende sen jag var liten o jag vägrar vara det mer, sen hoppas jag innerligt att han kan bli bättre o jag hoppas att han inte ringde bara för att hans syster ligger för döden i cancer eller för att hans svåger dog i förra veckan, men kanske det var ialf en klocka som ringde att han inte är odödlig o man har bara ETT liv.

Sen vet jag hur det var när ♥Jörgen♥ (min storebror) dog när han stod utanför kyrkan efter han begravt sin äldsta son o predikade för mej o min bror (o min mamma) hur detta skulle bli bättre, att vi måste hålla ihop o att han ville bli bättre. Efter begravningen hörde jag inte av honom på ca 5 månader o JAG fick ringa upp honom, så mycket höll han sitt ord, så ja, att jag har mina tvivel hoppas jag att min läsare nu förstår.

Ja, det var väl det jag hade på hjärtat just nu od et känns lite lättare om axlarna nu.
Och nu förstpr jag varför Jöjjes energi var runt mig precis hela dagen igår, han visste ju att pappa skulle ringa..
Men tack Jöjje för att du finns här ibland, svävandes runt mig på ditt moln.

Nus ka jag ta en cigg, borsta tanden o sen sova...

Inlägg 707

igår, på min statistik stod det att jag hade 57 unika läsare, jag ligger mellan 40-50 typ varje dag o för mig är det ASMÅNGA, att så många unika läsare vill läsa om MITT liv.


nu är bara frågan vilka ni är, fan jag blir så jävla nyfiken....

Inlägg 706

igår var en riktigt bra dag, jag o M hade riktigt roligt, vi skrattade o PRATADE o ja, det kändes väldigt bra.
Men imorgons ka jag ialf se på en lägenhet nere på Söder, håll tummarna ffs!

Jag står med foten på två ställen nu.
Nästa helg är jag ite gå ut sugen, jag har fan inte vart ute med vänner på ett halvår, eller ah en ggn i dec men den räknar jag bort.

Nästa helg har vi ett band på Mortens, tributeband som kör Black Sabbath kvällen lång i LOVE...
Andra sidan, thn, backstage min underbara vän MÄBE spelar...
Men, thn är långt bort, buss hit o dit, kan säkert sova hos syrran men ja, ni hajjar grejjen, jag får se Mäbe spela fast o andra sidan kommer han hit o fikar på fredag o då träffar jag ju honom i vilket fall, han o Boss ♥.
O andra sidan älskar jag Mortens, jag har taxiavstånd hem o får sova i min egna säng...

Fuck it.


Nu ligger jag på divanen under nytvättat täcke med en katt på magen o en laptop på katten, han flyttar sig ju inte.

Midas sover o pojkarna ser simpsons, nu ska jag läsa bloggar.


Inlägg 705

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you


Inlägg 704


Jag måste skriva ner lite tack nu känner jag, även om vissa av er inte läser här.
För ni, ni betyder fan ALLT nu.

Johanna
Mamma
Marielle
Therese
Therese
Sara
Marie
Mäbe
Rocky
Emmy
Jennie-Ann
Linus
Lukas
Midas


Ni ger mig styrka.


Inlägg 703

Ja, jag lever men har fullt upp med annat o blogglusten är sisådär.
Men saker o ting börjar ljusna, och jag har människor omkring mig som ställer upp, som finns o säger att jag kan be om hjälp o även om jag inte kanske ber dom så är det en bra känsla i själen att veta att det FINNS.

Men ja, det blir ett kort inlägg jag ska lägga pojkarna nu sen kolla mer avsnitt av Ghost Adventures.



Denna puman blir KANSKE snart en söderböna,

o jag har ett par steg kvar till sinnesfrid
men jag kan nudda kanten ialf.

RSS 2.0