Inlägg 651

Nu sitter jag, Anki, Niklas o M i soffan o myser. Vi har ätit GOTT o jag har druckit två cider sen typ... sju ikväll. Blir väl en till och sen bubbel vid tolv. Midas sover sen sju och de stora pojkarna har gett sej fan på att vara vakna till Tolv men dom ligger uppe i min o Ms  säng o ser på film o myser med gotta :-P

Hoppas ni har det bra vart ni nu är allihopa och ha ett gott nytt år!

Tjyss

Inlägg 650

Jag får inte bort TOMTEHELVETET bedanför mina inlägg.
Så han får väl stå kvar tills midsommar, eller tills jag orkar engegera mig i min bloggdesign.


Nu kommer snart M hem, han har vart på Torp med Niklas.
Får bli heta söta pussiga kärleksmess ikväll istället eftersom vi firar på varsitt håll :-P

Men jag älskar honom, han är den jag kan luta mig emot ALLTID.

Inlägg 649

Detta senaste halvåret har fått mig att vakna upp rejält, jag har funnit nya vänner men även förlorat vänner, vilket är väl trist men folk gör sina val i livet och hur man kan göra ett val över en vän för en okänd person är för mig totalt ofattbart, det finns inte i min värld hur man kan göra ett sånt val, speciellt efter alla samtal, allt medlidande, alla tröstande ord eller de ggr vännen stod på min sida. Nu vet jag att det bara var tomt prat, det var falska nickningar med huvudet o falskt medlidande. Och skulle jag få chansen skulle jag såra dig, så som du sårat mig, för det var det jag blev.

Sårad.

Men du är körd i min bok, now and always och jag skulle inte ens pinka på dig om du fattade eld...
Men jag antar att ni har en heldel gemensamt, eller är det bara en sak kanske.
Och som så många ggr innan bjuder jag på allt ni säger om mig, det rör mig inte RYGGEN för den ena parten i ert lilla gäng vet jag precis vart jag har och vad den parten går för är för mig lika mycket värt som din falska medkänsla för mig som vän. Det som rör mig ryggen är hur man kan göra ett sånt val bakom ryggen på en man kallar sin vän. Men det är din förlust och det var ditt beslut.
Jag hoppas bara du vaknar en dag och inser hur fel du hade, kom inte till mig o gnäll när den fasaden du ser faller, för det gör den TRO MIG.

Men som sagt, jag vet nu vilka som är mina vänner, och du är inte en av dom.

Och dum som jag är lyssnade jag inte på varnande ord tidigare, att du ÄR falsk, du KOMMER svika.
Men jag sa emot, så var det inte alls. Men jävlar vad jag biter mig i tungan nu för det
Och ja, vem har sagt så undrar du ? Jadu, det kan du fundera på.


Inlägg 648

Nu har Lilleman badat en stund o fått upp värmen o jag har bäddat ner honom på divanen i soffan.



Jag har passat på att få duschat o tvättat mitt hår, det behövs inför ikväll när jag o Anki ska sitta i soffan i mysbraller o håret o slarvig knut på huvudet :-P

Jag kommer att öppna min privata blogg igen och jag kommer att byta användarnamn och lösenord igen för ja, det finns skatögon som inte har där inne att göra.

Maila mig om ni vill ha det nya.
[email protected]

Nu ska jag kolla blocket efter en annan mobil, min nuvarande fungerar ju sådär, jag kan ju inte prata utan handsfree och kameran har slutat vilket är synd för det är en sjuhelvetes bra kamera på den så jag ska nog kolla efter en likadan modell.
Och att den funkar halvbra har sina orsaker, den har vart med om en heldel, Midas har kastat den i golvet, den har ramlat i golvet, den har vart full i hallonsaft, vällingpulver i lyspyl så ja, nångångkastar väl även den in handduken.


Tjuss




Inlägg 647

Jag har en liten skrutt hemma i feber, tredje dagen idag med feber o nu börjar han tappa rösten, han ska få spela dator en stund sen ska jag stoppa honom i ett varmt bad o ge en varm kopp The och smörja honom i Vicks Vapo Rub o få i honom alvedon. Liillefis :-(


Inlägg 646

Tänk vad det kan göra.

Naken sanning versus makead sanning

 


Inlägg 645

 

Jag bara undrar VEM han gör parodi på, kan det vara samma person jag la upp klipp på för ett tag sen, eller vad tror ni ? Haha, BRA är det ialf!!!


Inlägg 644

Igår frös våra vattenledningar, Marreballe ringer mej vid halv elva, då visste jag inte ens att dom hade frusit men Marre min guldklimp ringer o frågar om jag vill följa med ner till hennes mami o papi o hämta vatten till välling, tandborstning etc. Men ja, men min lilla skorpa så go hon är

Men detvar då, efter vi la på jag kom på hur helt handlingsförlamad man blir utan rinnande vatten egentligen, bara det med att gå o kissa eller skölja ur diskhon eller sätta igång diskmaskinen. Man är BRA bortskämd.
Men ialf, Marre kom o vi åkte först till Spara min sambo ville ha snus så det kirrade jag, sen åkte vi o fyllde vatten 8 liter tyckte jag skulle vara bra att ha undernatten, vad jag nu skulle göra med 8 liter vatten över en natt har jag ingen aning om men anyhoozy så var det ialf vad jag hade med mej hem. Väl hemma sätter jag igång kranen o ja, där ser man kommer vattnet. Precis som Marres mami sa... Vattnet kommer säkert igång när ni väl är hemma :-P

Jaha nu då ? Min 8åring verkar ha tappat hörseln över natten för han lyssnar ju NADA på vad man säger men istället för utegångsförbud skickade jag ut honom istället, så han skulle till en kompis. För skulle han vara inne hela dagen idag och vägra lyssna och vara på DET humöret så skulle jag förmodligen bli galen så ja, för allas bästa skickar jag ut honom på snöäventyr :-P

Ikväll då fan det är tydligen NYÅRSAFTON har jag hört men den ska firas, faktiskt. M ska iväg med några killar så jag trode jag ar lämnad åt mitt öde men det blir att fira med mina tre underbara barn, en Anki o fem Xider!

Yeay!


Denna puman ska jag fira kvällen med

och mina tre stjärnor <3

M ska iväg med Niklas, dom är lite som två tummar i samma röv...


Inlägg 643

YEEAY!

Nu har jag äntligen FINALLY fått tillbaka min dator och den är fräsch som en nyponrod med nu HDD o allt, hoppas bara att den fungerar som den ska from nu så man slipper detta mer.

Mjaha men de senaste dagarna har vart väldigt passiva o vi har haft det roligt, mysigt o bara ja, vart liksom!

 

Fan, jag måste fixa mitt spotify o voddler nu så det är kirrat o klart.

 

Vad har ni för nyårsplaner? M ska nog iväg med sitt grabbgäng så jag o barnen ska fira den i all mysighet hemma, och min fina Anki kommer ner med o är med oss o efter barnen slocknat så blir det ett par kalla cider för att bubbla in det nya året.

Kort från kameran JAG VET jag har lovat i 196 år nu men får ta det när jag har tid o lust.

Tjuss


Inlägg 642

Fyfabian säger jag för DATORER! Min laptop är på lagning om ni inte visste det vid detta laget och vi har ne lånedator här nu men tangenterna har börjat balla ur så bokstäverna ijkl typ funkar inte o inte vissa siffror, för det blir andra tecken istället för det som det ska bli. Men, HUR kan hon då skriva BLOGG undrar ni jo för jag snillet har kopplat in mitt trådlösa tangentbord i laptopen, vilket funkar bra än så länge ialf...

Ja, vi var ju ute i lördags o det var roligt, men förfesten var fan roligare o vi var alla i lagom form o det var bra att ha härliga människor runt sej ialf, då trivs jag!!

Som sagt, ska tömma kameran sen, när tålamod o tid finnes så kommer det lite blandat smått o gott.

Nu ska jag snart lägga Midas en stund, veckan blir lugn jag är ledig tills på FREDAG!


Puss

Inlägg 641

Åjew är julen slut nu, eller blir det när de sista kalla köttbullarna och den sista biten skinka är uppäten och säcken med alla kartonger o ihopskrynklat julpapper har kastats ?
Jaja, det får ni avgöra på egen hand. Hos oss är det tyst o stillsamt o det menar jag bokstavligt talat Midas o mamma har åkt hem till mamma, hon ville bege sig innan den värsta stormen kom o se på fan det gjorde den SHIT vilket väder, jag vet inte hur ni har det men hos oss här uppe på berget i Uddevalla blåser det nästintill storm ialf, jag hör hur det viner utanför fönstret i sovrummet där jag i skrivande stund ligger på min spikmatta under täcket o ska snart se på en film på datorn. M har somnat på soffan, han var trött.. Han drack väl många öl igår o inatt var han uppe o ruskade ömt om mig o berättade just detta, att han druckit lite många öl, inte många så att han var packad men nej, han köpte en flak för att vi ska ha imorgon (vi ska ju UT imorgon) och på söndag när han ska iväg o spela poker, men men jag dricker inte alls mycket så mig gör det inget o han får skylla sig själv ;-)

Har städat uppe, plockat undan o bäddat alla sängar o plockat undan nere så slipper det göras imorgon. Tvättat håret o rakat stubbiga ben o scrubbat mej med kaffesump har jag gjort så jag är len som en peach nu!
Blir en BUS spray innan sängen sen så jag är fresch imorgon.
Men jag fick ju julklappar med, ja en spimatta då, gardiner o ny skitsnygg vaxduk till köket, en hänglykta till köket (Jag ÄLSKAR såna) en klocka med en rottis på av min storebror, en bok, örhängen, fina knästrumpor att ha under stövlarna ni vet, nytt skärp, svart i siden med en ros, jag o M fick en ångtvätt ihop, trisslotter o en chokladask. Så ja, jag är nöjd, julen handlar ju mest om barnen. Midas fick superfina kläder, o leksaker o pengar till hans konto. Pojkarna fick lite klappar dom med av Ms släkt så dom har att öppna när dom kommer hem, men JÄVLAR vad jag saknade dom igårkväll, det var nästan så jag kröp ihop i fosterställning o grät så mycket jag saknade dom. Mina stora fina älskade grynungar... Det är det värsta med att man ska ha barn på varsitt håll, vartannat år firar de jul hos sin pappa. Men men dom hade det nog supermysigt där med skicka o klappar o hela baletten så det är inte det jag är bekymrad för utan bara mitt ego mamma hjärta som längtar.

( Jo jag ville bara säga att min parfym är heligt lovad av sambon men den kommer i januari, dom delade ut 200 kr checkar på Åhlens på hans jobb men chefen missade M så det får bli när han kommer tillbaka o jobbar , så han har minsann tänkt på mig, kollat upp vad den kostade o allting o så tar vi checken o resterande pengar betalar han, gudars så smart o prisvärt!)

Jahopp, n ska jag kika lite bloggar sen se en film, hoppas ni mår superbra i snöyran!

PS Bilder kommer när jag lokaliserat sladden som verkar ha antingen BEN eller VINGAR eller kanske en Midas med små händer som hjälper den på traven att förflytta sej.


PIZ OUT

God Jul!

Hoppas ni har haft en underbar julafton hittills och att den bara blir bättre och mysigare!

Pojkarna är lämnade av hos deras pappa m, familj och får nog en superfin julafton.
M o Midas är runt hos Ms släktingar o delar ut julklappar från oss.
Mamma är på väg hitåt igen.

Sängarna är bäddade, golvena rena och skinkan klar! Ska snart börja med köttbullsmeten som mamma ska steka köttbullar av och steka prinskorv.

Granen har fått klappar under sig på granmattan o snart sen ska glöggen värmas och senare kommer min kära bror! Underbar dag alltså, utan stress jäklar vad gott!


God Jul på er!


Inlägg 640

Ja, jag är uppe mitt i natten, sitter med en massa jobb ialf som måste fixas med så ja, här har ni mej. Trött som en anka är jag med (Inte anna anka, bara en anka...) men jag sov ialf en timme förut.
Jaha vi var aldrig o lämnade pojkarna, när mamma var påväg hit kom det underkylt regn så vägarna blev till isgator o man riskerar ju inte livet direkt o det är ju en bit att köra, sådet gick bra att dom kom imorgon tidigt förmiddag istället så ja, det får bli så (hoppas bara det inte blir snöstorm inatt typ...)

Jag o mamma lämnade alla killarna hemma för att ta oss in till stan, jag var tvungen att handla mat till julbordet o låsa upp min dosa som Midas hade spärrat, jag har vart så redig att lägga undan den o ha stenkoll men häromdagen satt jag på banksidan med dosan vid mej så ringde telefob o han var snabb som en ÖRN naturligtvis o ja, på den vägen är det men nu är den friskförklarad ialf!
Sen skulle vi in på gallionen jag o moder min och skulle gå ner för trappan, jag säger till mamma gå försiktigt för trappan var full i snö och vatten o de stackars smala halkskydden gjorde inte mycket väsen av sej men sen, tre trappsteg kvar så halkar jag till och tro på fan att jag slår i b¨de baken och fick själva trappkanten RAKT in i svanken där jag haft mest ont i alla år... Van som jag är vid den smärta så grinade jag bara illa men det gjorde FUCKED ont men jag gick i lite affärer med mamma, hon köpte en SKITFIN vinterjacka till Midas på Lindex med en pälsmössa till o vantar så jäkla fint allting var! Jag köpte fina knästrumpor att  ha under mina stövlar på REA för 29 spänn o sen köpte jag en bok till M på Åhlens, ja han ska ju få en mp3 (det är lungt att jag skriver det här fast han läser han vet redan om det) men jag ville att han skulle ha nåt att öppna imorgon för spelaren har ju fan inte kommit än TROTS lovord på hemisan om man beställde inom en viss tid skulle den hinna fram vilket jag gjorde men nepp, ingen spelare här inte... Mamma handlade lite smått hon med men inget märkvärdigt.
M var ju iväg tidigare idag o köpte lite klappar bla en spikmatta till moi, den ligger jag på nu, jag ville sparar den tills imorgon men nu efter jag ramlade så har jag grymt ont o den har gjort susen, TACK min griseknoegoe sambo för den!

Nu ska jag jobba vidare o läsa lite bloggar inemellan.

Puss o ja, hinner jag inte med er imorgon så GOD JUL!!!


det bästa jag har i sängkammaren just nu... hihi

Inlägg 639

Ni har väl INTE missat detta...
Scener från SATC 2.
Jag längtar så jag vill dö, jag längtar så mycket efter att den filmen ska komma, så mycket har jag fan aldrig längtat efter nåt förut. ÅHSHAJJT

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-se

Inlägg 638

Tjooho hur har ni det ??
Här har vi det himla bra jag o Midas stensov till kvart över nio vilket var kanoners!
M är påväg ut igenom dörren nu han ska åka o handla julklappar wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieh!

Ska pussa honom hejdå, brb

Ja, vart var vi ? Jofan, mamma kommer nog sen då ska vi först lämna pojkarna hos deras pappa i eftermiddag o sen åker vi till Överby, mamma hade några klappar kvar att köpa, jag ska handla julmaten men det blir ju mindre mat att fixa i år eftersom det bara är jag, mamma, brorsan, M och Midas hemma. Ganska skönt att veta så slipper man stå hela dagen imorgon med sånt.

Nepp nu ska jag o Midas äta en macka sen ska vi ner o fortsätta i tvättstugan.

Må frid vare med er!

Inlägg 637

Puh, jag o Midas bakar denna eftermiddag, Sirapsrutor o kärleksmums så nu ska jag snart kavla ut rutorna och in med dom i ugnen. Körleksmumsen fick bli med pärloscker itsället för cocos för den var slut men ja, det går nog lika bra!
Annars har jag städat lite o plockat efter alla andra i hemmet (aldrig mej själv nej nej)
Sov i en halvtimme innan M for iväg till jobbet. Så idag är en härlig slappardag!!

Blir en enkel middag i form av nåt med potatis ialf men vet inte vad ÄN.

Imorgon kväll ska jag jobba ialf, det ska bli intressant :-P

Hoppas ni har det kanon o känner av JULEN!


Kärleksmums på er

Inlägg 637

Puh, jag o Midas bakar denna eftermiddag, Sirapsrutor o kärleksmums så nu ska jag snart kavla ut rutorna och in med dom i ugnen. Körleksmumsen fick bli med pärloscker itsället för cocos för den var slut men ja, det går nog lika bra!
Annars har jag städat lite o plockat efter alla andra i hemmet (aldrig mej själv nej nej)
Sov i en halvtimme innan M for iväg till jobbet. Så idag är en härlig slappardag!!

Blir en enkel middag i form av nåt med potatis ialf men vet inte vad ÄN.

Imorgon kväll ska jag jobba ialf, det ska bli intressant :-P

Hoppas ni har det kanon o känner av JULEN!


Kärleksmums på er

Inlägg 636

Jag har en Invite till Voddler att lotta ut här på bloggen.

Så den FÖRSTA som lämnar mig en kommentar med namn och korrekt e-mailadress
får en invite till Voddler.

En enkel förklaring till vad Voddler är, så fungerar det som Spotify fast med filmer.
Det betyder alltså att har du Voddler kan du bara söka på en film och se den, när som helst. Precis som man kan lyssna på vilken musik man vill på Spotify.


Så, vad kan jag mer säga än FÖRST TILL KVARN!

GRATTIS till Lisa jag har skickat en invite till dig!



Inlägg 635





Om du vill ha en tidig julklapp så regga dig för NYHETSBREV på

Gäller fram till 23/12!

http://www.mabe.nu så får du en GRATIS DOWNLOAD med kommande singeln med M Ä B E från SOUND POLLUTION..

http://www.mabe.nu


Inlägg 634

Jo, dagen är ju snart kväll, jag o Midas har nyss plockat ur o sen i diskmaskinen, vi är proffs faktiskt.
Han o Lilleman leker nu o snart ska vi bort till ICA för att köpa tacokrydda så vi kan äta tacos o Apoteket o köpa hostmedecin så jag slipper hosta ihjäl mig inatt IGEN. Fuckelifuckhosta!!

Ja, jag ville även berätta att nu har vi Voddler, vi är SÅ 2010 ;)


Inlägg 633

Jobbat en del idag, utan att ens behöva gå ut myskläderna HUR bra är det ?
M har åkt till jobbet, Midas sover o pojkarna är ute med kompisar, jag ska ta mig ett par chokladpraliner o ett glas julmust o chilla. Ye bejjbi ye

Inlägg 632

- Jobbar, update later-


Inlägg 631




Skådespelerskan Brittany Murphy död




Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas.

Polisen har nu inlett en förundersökning.

Räddningstjänsten i Los Angeles kallades under söndagsmorgonen, runt klockan 8 lokal tid, till en bostad i Los Angeles.

Huset tillhör Murphys make Simon Monjack.

Enligt sajten TMZ, som i juni var först att rapportera om Michael Jacksons dödsfall, var det Brittany Murphys mamma som hittade skådespelerskan medvetslös i duschen.

Hjärtstillestånd

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades 10:04.

Kräktes under morgonen

Enligt uppgifter till TMZ hade skådespelerskan varit sjuk och kräkts flera gången under morgonen före sin död. Hon åt även recepbelagd medicin för influensaliknande symptom och hade berättat för sin mamma och familj att hon mådde mycket dåligt. De källor som TMZ pratat med uppger också att huset var fullproppat av diverse mediciner.

– Det fanns massor – massor – av mediciner där, säger källan till TMZ.

Vill inte att hon obduceras

Enligt LA Times har polisen i Los Angeles inlett en förundersökning kring dödsfallet. Utredare har enligt tidningen redan besökt både sjukhuset och Murphys hem i West Hollywood.

Brittany Murphys man, Simon Monjack, har sagt till personalen på sjukhuset att han inte vill att hans döda hustru ska obduceras, enligt flera av TMZ:s källor. Detta ska polisen dock ha ignorerat, och en obduktion verkar vara närstående.

Brittany Murphys familj kommenterade i går dödsfallet, med två korta pressmeddelanden.

– Familjen tackar för all kärlek och allt stöd i denna sorgliga tid. De önskar att deras privatliv nu respekteras, sa en av skådespelerskans representanter till TMZ klockan 22.07 på kvällen.

Sex timmar senare, vid fyra-tiden i natt svensk tid, skickade familjen ut ännu ett meddelande.

– Vår älskade Brittanys plötsliga bortgång är en fruktansvärd tragedi. Hon var vår dotter, vår fru, vår kärlek, oh en skinande stjärna. Vi ber er att respektera vårt privatliv.

Fick sparken

Skådespelerskan fick i november sparken från inspelningarna av filmen "The Caller" i Puerto Rico, för att ha varit "besvärlig", skriver bland andra The Examiner.

Hennes publicist tillbakavisade dock påståendena och sa att samarbetet avbröts på grund av "kreativa olikheter".

Murphy ersattes av ingen mindre än Twilight-stjärnan Rachelle Lefevre.

Enligt flera medier var Brittany Murphy mycket besviken efter beskedet.

Maken sjuk

I flygplanet på väg hem från Puerto Rico drabbades Murphys make Simon Monjack av andningsuppehåll.

Enligt larmsamtalet från sjukvårdspersonal på Los Angeles flygplats så "hade han slutat andas" men de "hade lyckats återuppliva honom".

(Text tagen från aftonbladet.se)


Inlägg 630

God kväll. Vi har vart på lite julbord hos Ms farmor o farfar o jag älskar energin i deras hem, den är så varm o välkomnande, dom gör inte skillnad på någon, trots ett par ganska dåliga energier som var i luften idag så dunstade den bort bland alla fina själar. Men vi hade trevligt o Midas var som vanligt charmig, pojkarna uppförde sig nästan perfekt o jag kände mej lung, glad o hyfsat söt så ja, det var BRA!!

Kvällen nu, Midas o jag tog ett varmt bad o sen somnade han gott med lelleflaskan i handen o snutten i andra han var trött efter allt spring i huset! Pojkarna leker med lite av deras julklappar o ja, vi vuxna vi bara är =)

Jobbet går ju ialf bra, jag är nöjd, chefen är näjd o det kan nog bli lite extrakulor ialf, vilket är välkommet!

 

Nu ska jag läsa bloggar sen NADA


Inlägg 629

Vissa saker vill man bara spy o skratta åt samtidigt, inser ni inte hur PATETISKT löjliga ni är.

Två falskt gör inte ett rätt, men det kanske inte är så i eran existens.


Men jag småler bara o tänker med accent Omajgaaauud...


Inlägg 628

Igår hade vi som sagt lille julafton hos oss vilket var supermysigt, mormor o erling kom på eftermiddagen med o stannade några timmar o såklart hade dom med sej en hög med klappar, tom jag o M fick en julgrupp =) Tack mormor! Men ja, det vart en rejäl hög till pojkarna så dom är nöjda tror jag, det verkade så igår ialf!

Mamma skulle kommit igår men hon kom inte in i sin bil, låset var helt igenfruset o låsolja hjälpte inte heller men en granne skulle ialf hjälpa henne idag när han hade tid med nån blåslampa eller va det var men ja, hon kommer på julafton hit men hon vart lite lessen för att hon inte hann träffa pojkarna men jullovet har ju precis börjat så tid finns det!

Ja, den 26e blir det nog att vi är några som planerar att gå ut och partajja bla M, jag, min lillasyster o Niklas vad jag vet ÄN så länge det ser jag fram emot MASSOR! S¨det får bli en tripp till Gina innan, jag m¨ste ha nya leggings o en tisha ialf, NÅT litet nytt är jag i behov av, tycker jag ;-) Nu ska jag beställa Ms julklapp!

Hela dagen idag kommer vi spedera hos Ms farmor o farfar dom har dopp i gryten (UÄCK) men det finns alltid en massa god julmat också så vi som INTE äter det kommer nog inte gå hungriga ;-)

Nu, vörtbrödsfrukost!

Jag ska lägga in lite kort från igår när batteriet i kameran har laddats klart..

Piz out

Inlägg 627

Hej på er!
Idag har vi vackert väder här i Uddevalla och vi firar lilla julafton hos casa de Bert/Albert/Karl idag, pojkarna fick öppna en julklapp efter frukosten och det vart en liten paket bara de stora tar vi ikväll :-)
Midas fick med en idag, han får resten på självaste julafton men han fick en mini OBH Nordica dammsugare, han älskar vår stora dammsugare o han brukar bråka med mej vem som ska dammsuga så nu har han egen, det följde med typ små flörtkulor att dammsuga men nej, dom stannar i burken... Jag menar varför ens skicka med såna ? HAr folk inte lite damm hemma som barnen som har en sån dammsugare kan få städa upp eller är dom tillverkade för folk som INET har lite damm hemma eller grus i hallen, eller jag fattar inte ?

Tack, förresten fantastiska Johanna som ställde upp igår o passade pojkarna så vi kunde åka iväg o handla julklappar i lugn o ro!
Mamma kommer sen o firar med oss o det ska lagas lasange, jag var duktig igår o handlade men glömde dendära mixen så det blir en promenix till affären i det vackra vädret sen!
M har träning i eftermiddag så han ska iväg om en timma och jag ska minsann börja städa lite, inget allvarligt men en röjning med dammugaren skadar inte!

Ha en FAB dag!!




Inlägg 628

Sitter inne hos frau o passar kids, hon skulle iväg en krtis så istället för att jag sitter inne i soffan os mj med Midas o hon ska behöva kasta in ungar i bilen för en resa på 15 minuter så kom jag in, såklart :-) det är det minsta jag kan göra. I gengäld skulle hon handla med jäst, margarin o mjölk till mej så jag kan baka sirapsrutor ikväll till familjen! Hittat lite recept så i början av veckan blir det bakning. Jag ska jobba ett par timmar ikväll med men det blir när barnen somnat så det blir lugn o ro, och frugan ska hjälpa mej att slå in julklappar, jg hjälpte ju henne häromdagen., Underbart med relationer där man ger o får utan massa gnäll :-)

Nepp nu ryker snart Elias o Midas ihop, fredsmäklare Needed!

Söt som söcker!

Inlägg 627

En timme sen jag skickade iväg pojkarna till skolan, sista dagen innan jullovet!
Dom var utrustade med overåler, termobraller, vinterstövlar o ja, en snömundering helt enkelt!

Midas sover fortfarande ? Klockan är nio o såhär länge vet jag inte när han sov sist, men inte vill jag väcka honom heller, men jag ska nog göra en flaska o gå upp o sen mysa med honom i vår säng när han får i sej den :-)

Igår beställde jag fotoförstoringar till släkten, nog för att vi inte har så många (TACK O LOV!!) Så uppskattas det ialf o dyrt var det inte heller, o givetvis var det på barnen, så nu kan man släppa det ialf.
Lilla julafton imorgon hos oss, i eftermiddag ska vi åha o handla julklappar till barnen, har väntat dels för att dom har fått in i det sista att bestämma sej o dels för att julklappskassan fylls på idag (Go barnbidrag)
Så de stora ska vara hos Johanna ett par timmar o Midas får åka med oss, överby eller torp vi får se vart vi tar oss ialf...

Nu ska jag väcka Midas, det är så tomt utan honom...

Ha en FAB dag!


Inlägg 626

Herre min blogg är helt utdöd nästan, men idag har jag vart lite seg. Lämnade Midas på dagis imorses o sen gick jag hem, la mig under täcket o drack thé o åt skorpor ( På Ms sida givetvis, han får smulorna höhö)
sen vid halv tolv somnade jag, jag bara deckade snark så sov jag till halv två o herre det behövde jag, vaknade pigg o utvilad, dock lite väck för jag letade vantar till mig innan jag gick ut och jag har två olika par, först hade jag en av varje, sen gick jag in, letade upp en annan men gick ut igen med en av varje, svor en bit sen gick jag in igen, kom ut UTAN vantar, svor en ramsa till men sen löste det sig o Liuns som stod o väntade
- Men mamma, du är ju inte som du ska idag, har du sovit dåligt?

Jag fick med mej min katt ut som VÄGRAT sätta en en enda trampdyna utanför dörren så jag fick bära honom ner, hans klor satt FAST i min axel o jag såg i hans ögon att han sa typ
-Nej, jag gör vad som helst, men låt mej vara inne!
Men efter 28 timmar inomhus var det dags för en drill ute...

Eftermiddag har vart mest mysig, vi har ätit husmanskost i form av fläsk, kokt potatis o löksås Perfekt vintermat!
Sen har vi bara familjat oss i soffan, jag o M har hånglat i köket som två fjortisar o tjaa, alla barnen somnade gott.


Popcorn o Cola!

Tjuss

Inlägg 625

Lite nytt från kameran


vinter på vindfället


Bu ? Ja typ haha!

Mina tre fantastiska ungar framför vår lilla gran ^^


Inlägg 624

Ja, eftersom jag tog sjuledigt från jobbet idag så har jag kurerat mig hela dagen och halsen blev bättre så vid halv två trippade jag, Midas, Marre o hennes kids bort till familjeförskolan på avslutning o FAN vad mysigt vi hade, jag älskar att vara där jag hade kunnat skaffa bebisar på löpande band bara för att kunna gå dit varje fredag,haha eller inte så allvarligt men det är så härligt att vara där o jag mår så GOTT, där är nog min fritstad men tur har vi ialf onsdagsgruppen som fortsätter även nästa år hejjaaa!!!
Vi åt lite julmat o barnen busade, vi hade tävling o jag gick hem med lite smått o gott bla en BRIO tågbana i träd, supernöjd!

Middagen avklarad, jag har sprayat mej med min nya BUSspray så imorgon vaknar jag förhoppningsvis solfräsch

Nu kommer Marre, kvällscigg på G.

Tjyss

Inlägg 623


Inlägg 622

Ja, jag skulle jobba dubbelapass idag men rösten har typ försvunnit eller nu är den bättre efter två koppar thé med honung men i morses kunde jag inte prata, ALLS.... Så chefen tyckte jag skulle vila rösten o krya på mig. Jag har en skitbra chef!!

Midas är med snuvig o lite hostig men med lite hostmedecin o mammas varma kramar så är han nu piggare, körven =) Har dock munderat honom med tjocktröjja o tossor så han inte ska bli kall.
Om en stund ska vi gå upp o vila en stund, så vi blir frisla inför helgen vi ska ju ha lilla julafton på Lördag så jag får väl ner i källaren ikväll o hämta granen o ett par tomtar till...

USch, min blogg är hemskt tråkig nu men jaja... Man ha alltid ett val, inte sant

Inlägg 621

God kväll.
Idag har det vart en ganska lugn dag, jobbade lite i förmiddags sen hämtade jag Midas och det var drop-infika på dagis och jag drack ASMYCKET glögg för den var sjukt god ialf, tryckte ett par pepparkakor o pratade med mammorna, vi hade supermysigt!
Anyhoo, ICA sen med Marre o barnen hem, laga middag o plocka disk o nu, soffläge.
Jobbar dubbelpass imorgon först på morgonen sen eftermiddag så Midas ska till dagis, jag hade velat gå till familjeförskolan men tyvärr, jobbet kommer först!


Annars ? Nja det är ganska chill nu ska jag ta en ciggiwiggi sen blir det lite TV nu dör snart batteriet i datorn o M ligger så gott i soffan så jag orkar inte flytta mej närmare laddaren.

Piz out


Inlägg 620

God morgon fellow mates, sovit bra?
Shit jag vart ialf uppe 4 imorses o förberedde jobb, somnade en stund runt 7 o sen upp igen med kids, Midas fick jag dock väcka halv nio (?)
Men nu är han ialf lämnad på dagis o pojkarna har gått till skolan i snän som såklart håller på att töa bort, så jävla trist.

Jag har ingen blogglust what so ever men jag har ialf jobbat lite idag o ska nu dricka KAFFE, det är andra ggn sen jag flyttade till Uddevalla som jag gör kaffe till mig själv.


Piaze

Inlägg 619

 

Soetkoerv


Inlägg 618

Har jag förresten berättat att Midas somnade gott vid halv åtta i lördagskväll, men vaknade överpigg o gladast i Uddevalla klockan tolv, jag gav honom till M, jag tror jag sov medans jag gick nerför trappan med honom på höften o gav honom över till far sin.
-Här ta din son, jag sover.. Puss nattinatt

M la Midas kvart över tre på natten... Underbart!

Men jag menar han är ju GLAD ialf, så dom hade haft det mysigt <3

Inlägg 617

Tjaaha.
Lyckan för idag är en frisk son, som sovit en HEL natt för första ggn på en vecka och att jag äntligen fått hämtat en lånedator, den är snygg o rätt modern MEN Å Ä Ö är inte märkta utan finns gömda på andra tangenter, såna med tecken på så lite tur är det att man vart lite av en datanärd i flera år så att man har lite koll på vart tangenterna sitter :-) Tack MarreBaloo för att du körde ut mej till Torp!

Så, senare ikväll ska jag sätta mej o lägga in kort från kameran, intressant!
Igår var ju hela familjen hos Ms farmor o farfar på kalas, farmor Doris fyllde 80 bast vilket man inte tror för den tanten är det krut i, och med hem fick vi en kasse mat o jag fick en megabauta smörgåstårtebit. Mymms!


Annars då? Nja rätt lungt men återkommer senare nu ska jag fan FARMA!!

Inlägg 616

Morgon. Ja, natten var sådär, Midas vaknar ju lagom när en annan går och lägger sig och sen somnar han inte om. Så tur i oturen att M jobbar natt så han får ta över lillskrutt när han kommer hem, så har det varit typ hela veckan så lite trött är man ju. Han somnade efter tre inatt och vaknade halv åtta i morse så alla är lite sega men han är då pigg:) Jaja, man får bita ihop! Fan idag är det julmarknad nere i stan med massa fint men Midas har ju feber och är ganska förkyld så jag vågar nog inte åka ner, väldigt synd men vad göra liksom:( Nu leker alla barnen uppe, jag ska passa på att äta frukost, tomtegröt! Ha en fab dag.

Inlägg 615

Ja jag var kanske lite en smula något upprörd i förra inlägget men ja, jag står för vad jag ändå skrev och tycker bara vissa saker är väldigt frustrerande men ja, det är som det är! Midas har sovit i typ tre timmar det märks att han inte mår prima men nu är han pigg och vi kollar på Jims värld och skrattar :) snart ska vi börja med middagen. Kotletter och klyftpotatis idag! Åh jävlar ja, på söndag ska vi till marcus farmor och farfar på middag, ska bli kanon! Ta han om er.

Inlägg 614

Hej, fredag är här:) Midas är inte helt hundra men han får alvedon och hostmedecin så vi får hoppas på det bästa, han och M har badat med så då piggnade han till. Någon frågade vad jag säljer, jag säljer olika reklamplatser för företag :) inte mer märkvärdigt än så! Trivs bra och får lägga eget schema så jag är nöjd, provisonen är bra så lite kulor för jag allt in! Nog om detta men jag har pratat med pojkarnas pappa idag iaf och kom överens med honom att det är bättre dom kommer nästa söndag till honom och stannar en vecka över jul eftersom dom ändå skulle vara där några dagar över lovet så var det nästan bättre så och det var okej så ja, löst och fixat:) Finns säkert någon människa som stör sig en jävla massa att jag och mina barns pappa ens pratar med varann, men det ger jag blanka fan i, tål man det inte så skulle man inte satt sig i en sån situation från första början, men man kanske inte ens får prata om sina gemensamma barn eller vad fan vet jag, blir bara så jävla trött på vissa som beter sig som en jävla Josef Stalin men orka bry mig liksom... Sorgligt bara. Nu måste jag jaga Midas han river halva köket! Ha en härlig dag allihop:)

Inlägg 613

Hej på er. Hoppas ni har det bra och att julstressen inte tagit er för hårt. Jag kan iaf säga att jag inte är ett dugg stressad, inte ens när vi skrev önskelistor idag jag och pojkarna för nej, inte en enda julklapp är köpt för jag har lärt mig en sak vad gäller mina stora gryn är att dom ändrar sig tusentolv gånger innan julafton så jag väntar in i det sista att fråga vad dom önskar sig. Men idag bokade vi några dom önskar sig iaf så får vi se vad från listan som hamnar under granen:) idag har jag jobbat mellan tio och ett vilket gick kanon och fick beröm av chefen att ingen hade fixat de provdagar så bra som jag gjort, ett litet rekord såhär i startfältet gör aldrig ont! Tack för detta säger jag och bugar:) annars då? Jo fan höll på att glömma att jag var ute och lämnade in min kära dator idag på torp och det var något fel i hårdvaran, ja vad det nu betyder men tacka fan för garanti så jag skulle få den tillbaka om ca tre veckor. När killen bakom disken sa tre veckor kände jag hur svettig jag började bli i skorna och började liksom panikandas och började se mig runt efter en påse jag kunde flåsa i men han lugnade mig snabbt och sa att det fanns att låna hem en dator tills min var lagad men eftersom det hade rasat typ sju datorer bara denna veckan fanns inga inne men han lovade mig en på måndag eller tisdag, då lugnade Terez ner sig betydligt! Nu vaknade Midas, han har lite hosta så medecin är på sin plats. Ha en god natt! Piz

Inlägg 612

Först och främst, tack Lina och Jennie för era grattis :) jag kör ett snabbinlägg nu innan jag ska börja jobba. Ska köra igång en kopp the och en smörgås, himla bra att jobba hemifrån man kan sitta i mysbyxor och osminkad och tjäna pengar :) hoppas nu har en bra dag i det grå vädret? Annars inget nytt. Pojkarna ska till deras pappa i morgon och på lördag ska vi nog på middag hos marcus farmor och farfar det är alltid trevligt! Och på sjukt god mat ;) fan tråkigt inlägg men hörs sen. Puss på er!

Inlägg 611

Ja, nu har jag iaf ringt elgiganten idag och dom hittade mitt kvitto och min garanti, hur pinsamt var det inte att säga till den trevliga killen att min son har ätit upp mitt kvitto.... Men jag ska iaf lämna in den i butiken och så fixar dom den, går den inte att fixa så får jag en ny dator :) den som uppfann garantin är en smart rackare! Midas har nyss badat och han ska snart i säng för natten. I morgon jobbar jag mellan 10-13 och det är fan sjukt bra att jobba hemifrån och sen får jag lägga upp mitt eget schema men ju mer timmar jag jobbar desto mer pengar tjänar jag ju, som vanligt:) alla bäckar små nu gör gott:) ha en underbar kväll!

Inlägg 610

Jag ville bara säga att min datopr har kraschat IGEN så jag får blogga från mobilen eller låna Johannas =)

Men, jag ska ialf passa på att berätta att jag har fått jobb, och inte nog med det.

FASTANSTÄLLNING!!!

Grattis till mig ;-)

Detaljer kommer, men det är inom försäljning ialf.

Puss på er


Inlägg 609

Jag vet men vafan händer här då?
Linus, är en alltför rolig liten skit ibland. Jag o Midas låg i badet Linus kommer in med silvertejpsrullen

-Får jag tejpa Lukas?
-Nej
-Hepp, får jag tejpa Dig?
-Nej
-Hepp, får jag tejpa Midas då?
-Nej
-Hepp, får jag tejpa M sen då, imorgon?
-Nej
-Men åååååååååååh (är sur nu) jag får aldrig göra NÅNTING du är så elak mamma
-Okej, vi gör en deal, om det kommer en tjuv hit inatt, eller nån annan natt så får du tejpa honom OK?
-ÅH hoppas det kommer en TJUV till oss inatt då ska han minsann få! Får jag sova med tejprullen i min säng?
( med tanke på att jag vet hur pillig Linus kan vara o vara lite småbusig så blev svaret)
-Nej, den kan ligga på byrån i hallen
-Men åååååååh hur ska jag då HINNA MAMMA!! Du fattar ingenting. Jag tänker spränga jorden ändå.

Jaha, det var det samtalet det, Linus är en lite ulv i fåräkläder, tro mig ;-)

Midas är lite snorig, somnade vid åtta men har vaknat till två ggr, kudden har vart fuktig av snor... men han fick alvedon nyss och somnade om i min o Ms säng, det är nog svalare där, usch jag hatar när mina fjun är dåliga man blir så maktlös, speciellt när dom är så små.. Lilleputten hoppas han blir bättre tills imorgon.

Nu blir det en nattcigg med MarreBalleBallo sen vika klart tvätten o sist men inte minst SÄNGSOVASNARK.

Puss på er

Inlägg 608

Ja som ni ser är min blogg lite julig nu, sött va ?

En del var liksom "klara" resan men jag har pillat ialf med fallande snö o lite sånt :-)

Gud jag har tryckt fem ballerinakex nu o mår fan ILLA så jag måste sluta skriva. USCH.


Puss på er

Inlägg 607

Kvällen är HÄR eller ja det har den ifs vart en stund nu. Vi åt SEN middag ungsgrillad kyckling, egengjord krämig fin currysås o ris (M fick pommes han gillar inte ris på värst)
Han har jobbat idag igen, så nu sover han här bredvid mig på soffan o fast jag vet att han inte borde ens sova en KVART innan natten för då somnar han ju aldrig i en normal tid så har jag inte hjärta att väcka honom men jag borde nog ruska liv i stycket snart. HAn fick mig att gå till ICA o köpa ett par folkisar. Apropå öl så är jag så sugen på att gå ut o dansa o dricka en paraplydrink eller två att jag vill dööö men när jag satt o var som mest sugen så pratade jag med min gamla vapendragare Marie på msn som jag inte träffat sen...hmm...sen? Ja ni ser hur längesen det var så vi pratade ihop oss o bestämde på stående fot att hon ska komma upp nästa lördag så ska vi gå ut, Ja M ska med så får han ta med sig en kompis han med =)
Jag o Marie går ju waay back o vi har alltid sjukt roligt ihop, vad vi än gör så det ska bli härligt att träffa henne!

Har jag sagt att jag ÄLSKAR facebook, jo men man får ju konsakt med folk man inte pratat med på typ tio år vilket är fantastiskt roligt, jag hittade tex min ena kusin Danne på fejjan o vi bokade en fika nu i veckan bara POFF sådär o vi har ju liksom vuxit upp ihop, han, jag brorsan o hans syrra så det är trist närman tappar kontakten, men det ska bli roligt att få en uppdate på Danne ialf!

Nu ska jag läsa ett åar bloggar sen trycka morötter o dip ihop med Julmust.

Frid vare med er.


mina 4 sötkorvar

Inlägg 605

Åh jag vill ut o dansa när jag hör denna...
Fucking grym.
Nog för att jag inte stödjer en som är dömd för kvinnomisshandel men Chris är fan grym som artist ialf o låten ger mig chillz :-P


Inlägg 604

Ja, jag vet att min blogg inte är mycket att hurra för just nu MEN nu kommer det ialf nåt.
Jag, Lukas o Midas äter frukost nu eller Midas busar mest o Lukas blir helt svett av att springa efter honom, nog för att han inte måste men han älskar sin lillebror o tar så gärna den rollen o passar o grejjar o brer mackor till honom o hämtar nappar. Linus är mer sån att Midas är mest i vägen för TVn eller suckar åt att Midas tar hans småbilar eller stör honom när han ska bajsa...
Anyhoo, M jobbar så det är vi allena hemma idag men det blir väl en tur bort till ICA det ska handlas lördagsgodis o mjölk, det är väl ungefär det vi behöver skulle jag tro.

Jag har inte köpt en enda julklapp men jag vet ialf vad jag ska ha, men jag hinner ändra mig 349 ggr innan jag bestämt mej ändå, så som vanligt blir det två dagar innan jul jag handlar dom, slår aldrig fel.
Blir inget Ullared ialf, tyckte det var onödigt att köra vår dyr i driftbil ner dit för lite julklappar, bättre att satsa innan våren på att dra ner för kläder till allihopa...

Jag önskar mig iald en SPIKMATTA och Christina Aguileras första parfym, nummer två har jag redan...
Vi skulle nog inte ens bytt jag o M men han vill ju ha en ny fin mp3 spelare så ja, vi får se vad tomten (åh så löjligt) kommer med.

Ha en kanonlördag ialf.

Piashe


så ja, min lista är inte så lång =)


Inlägg 603

M kom hem med en kasse gott, alltid bra att ha hemma när man ska fika =)
Han o gänget han åker till o från jobbet med brukar ibland stanna till på Kexfabriken, det uppskattas!


Midas fick sig ett chokladkex...Bortskämda gullrump

Äntligen ÄNTLIGEN fick jag övertalat Loppan min att klippa sig, den ungen har så tjock kalufs att man kan tro av bara högen att jag trimmat varenda unge på gården men ack nej, ETT huvud....

Nyklippt o halvsur men det får gå. Och herre vad han börjar bli stor min lillestora Lopp.

M tränar, alla kidsen sover jag ska se klart en film med mumsbiten Joaquin Phoenix.

Myss


Inlägg 602

Puh, idag har vart en händelserik dag. Efter avvinkande av barn till skolan o sen lämnat Midas på dagis tänkte jag gå hem o äte frukost i lugn o ro eftersom jag hade en tid med Linus o talpedagogen kl tio. Nehepp?

Telefonen ringer tio över..

-Var är du fröken Berthage?

-Eeem joho men jag kommer direkt.

Sen en kvart senare hörde jag min sjuåring säga boskatven R ordentligt för första ggn sen han började prata o vad gör jag? Jag gråter, jag gråter av glädje så när mötet var slut fick inte bara Linus ett fint klistermärke av fröken pedagog, jag fick med ett.

-Här, ta ett du med mamma, du kan behöva ett glitterklistermärke idag.

Men så duktig han var, jag är så stolt!
Hem igen, åt frukost o LUGN o ro, kikade the hills nya avsnitt o sen hämta upp Linus IGEn denna ggn till tandläkaren där han var duktig o drog ut rotrester från en uppäten av karies tand, lika redig här med fast denna ggn var det Linus som grät, jag var mammaredig, höll tal om hur duktig han var o att bedövningssalvan hjälper massor o han känner inte sprutan alls, hjälpte föga o när mitt barn låg där o grät o pep
- Jag vill hem
Då grät jag IGEN, men sen tog han sprutan o tanden kom ut i tre delar o vi fyra som var i rummet jublade!
I eftermiddag ska jag o Linus gå o köpa en tidning till honom, det har jag lovat. Och jag ska sätta mitt klistermärke på ett bra ställe.

Piaeze


Inlägg 601

Ja, Midas var i köket ensam i fyra minuter o det var supertyst, jag höll på att damma av vardagsrumsbordet. När jag var klar i storarummet satt Midas i hallen o såg oskyldig ut o på bordet såg jag detta

Man säger ju att skurkar kan vara av typen som lämar något signum efter sej.
Ja ni se ju själva.
Tur vi inte har en mordutredning att göra med, hade ju inte vart så svårt med tanke på nappen proppfull i DNA o kexrester....


Inlägg 600

Suck, jag är SÅ trött idag ändå la jag mej FÖRE tolv igår o sov stenhårt hela natten helt drömlöst men men...

Midas har fått tag i datamusen o verkar ha gjort det till sitt mission i livet att ha sönder den, men den musen VÄGRAR gå sönder, vilken superkvalité det är så den modellen jag köpte för 99 spänn på Inet. Den har åjt i golvet tusen ggr, blivit trampad på, dregglat på, man har lekt lasso med den eller hundvalp, bti i den, klickat på dessa stackars knannar fler ggr än vad Renee Z har jojobantat men den håller, den funkar exemlpariskt o färgen är fin o skiner som solen. Så ja, det ska  jag säga till personalen på Inet att den musen är nog den bästa av alla, det vet jag för jag har tre barn som låtit den gå igenom alla tester som kan tänas o den får 9 av 10 klick!

Nej, jag är så trött att jag orkar inte skriva just nu, jag gör det sen...
Måste skriva julklappslista med, tur jag bara har barnen o mamma att köpa till =)
(Ja, M får nåt liiiiiiiiiiiiiiiiiiiitet beroende på vad jag får av honom...såklart)

 

Piz out!


Inlägg 598

Nu ska jag dra på mej långfillingar och "UGGs" o hämta denna fiskorven, gudars jag saknar honom!!





Inlägg 597

Midas vaknade halv fem i morses o var hunrgig så jag zombiegick till hans rum, kände att han behövde bytas på, gick upp, bytte blöjja o allt detta utan att ens öppna ögonen jag var så TRÖTT. M var ju vaken han skulle till jobbet så han kom upp o tog Midis så jag skulle göra välling.

Väl nere i köket...
Är man trött när man häller upp ett glas cola, häller vatten i en flaska, ställer in GLASET med colan i micron, häller pulver i colan o sen ska dricka ur flasken med vatten som man tror är colan?

Svar.. Ja då är man trött..

Somnade om och snoozade till kvart i åtta gjorde snabbfrukost o skickade iväg killarna till skolan sen låg jag o Midas i soffan o kollade på Pippi tills vi skulle till dagis.

 

Nu ska jag dricka thé o äta macka.



 

Piiiiz out


RSS 2.0