Inlägg 42

Har precis kommit in från frugan, vi spelade alfapet jag , frugan och hennes sambo :-) Vem vann? JO JAG!!!!
Linus var med inne, har ju bara honom hemma. Och herre, att ha ett barn är ju rena semenstern, allvarligt, speciellt om det är ett barn som Linus. Han är så lung och rofylld på nåt sätt... Nog för att alla mina ungar är underbara på helt oliak sätt men Linus är så lugn, han går i sin lilal bubbla och bara ÄR! Han satt där inne medans vi spelade och lekte med nåt piratskepp och var sådär mysigt gosig. Lukas ringde på min ,obil och berättade att han hade det jättebra hos sin kompis, pratade även med pappan som sa att Lukas var så go och snällm då blir man glad och stolt! Nog för att han är en handfull och lite till hemma men så länge han uppför sej när han är borta kan man bara vara nöjd tycker jag!
Nu sitter jag här med ett glas vitt och ska lyssna på nåt som min kära MÄBE har lagt upp på you tube.
Med hans barnd Sarcastic och även med hederlig Underbar MÄBEmusik!



http://www.youtube.com/mabevideos

Bara att lyssna och headbanga och lite sånt.
Annars, Mäbe till bara en gitarr är fan inte dumt, synd bara att man inte får höra hela, får be pojken spela in en lång akustisk låt :-)

Mäbe-Repris.

Inlägg 41

Jaaa, jag vet jag har inte skrivit men jag har änna inte orkat ?
Jag fick sova idag, tills klockan ett och my gawd det behövdes. Marcus kom upp och väckte mej när han skulle åka, han ska på hockey ikväll, nån frölundamatch... HAn hade fått biljetter av nån på jobbet, himla bra ju! Så han och hans kompis skull iväg, lite grabbkväll sådär.
Men ialf, han hade vart uppe två ggr innan och pratat med mej men det fattade väl inte jag? JAg vet att han sa nåt om att han äslakde mej, DET hör man hihi.
Midas ska stanna hos farmor o farfar en natt till, USCH såhär länge har jag aldrig varit utan honom men jag är så så sällan BARA med de stora pojkarnna nu för tiden, det är ju aldrig bara vi tre längre så då passar vi på nu, så ikväll blir det MYSKVÄLL! Ska snart ta på mej och Linus och gå till ICA och handla mysmat för ikväll och såklart lite snask!
Så, annars blir det väl ett glas vitt ikväll när pojkarna somnat, köpte en vinare igår så det blir väl ett glas ikväll framför TVn i min ensamhet :-P
Njaa, jag har ju alltid frugan!
Men, hoppas ni har en bra dag i solen, nu ska jag gå ut och njuta av den med voffen.

Inlägg 40

Jajo, jag och Jannie kom allt iväg, dock utan barn eftersom farmor skulle hämta Midisen, så det vart bara vi två! Gott det med ibland, jag fick köpt lite nytt mejk till mitt fejjs, pyjamasar till Midas, av Jannie fick Midas en superfin vårjacka med tillhörande mössa, han kommer vara finaste bebisen på hela jävla Vindfället i vår!!
Marcus har åkt och tränat, pojkarn aär ute och jag tvättar, ska strax ner igen... Hade fan INGET rent ju, HUR kul är det?

Men ja, jag måste springa ner nu! Ikväll blir det myskväll med barnen, det är ett måste! Oh, jag har köpt handtag och knoppar, handtagena är på plats och det vart så snyggt, knopparna behöver skruv, för dom skruvarna som var med var ju för långa, vafan tror dom att man har bankvalvstjocka lådor eller? Puckon...

Jaja, nu tvätten.

Inlägg 40

Hej på er. Denna morgon har varit relativt lug, Lukas väckte mej som vanligt efter att jag hade snoozat från larmet 2 miljarder gånger. Ibland undrar man vem som är vuxen här? Men, ner och fixa frukost och packa väskor och herreminje det är roligt att gå in i köket nu, jag sa det till frugan igår att det var så jävla mörkt där innan, liksom som ett GAP av grönt som bara slukade en, och man mådde inte alls bra där inne, alltså grönt kan vara fint men inte i ett sånt litet kök precis ÖVERALLT! Nu känns det absolut bättre att vara där och ljuset gör det till ett helt annat kök. Men NOG om kök, idag kommer Jannie till moi, vi ska fika och skratta och sen åker vi till Torp, såklart åker Midas med :-) Skulle tvättat nu tio men orka? SÅ jag fick en tid fem istället, slipper man vänta på att tvätten ska bli klar. Så Jannie ska handla mat, jag ska ha handtag och knoppar och lite på HM, det är väl det? Men mysigt att bara gå och kika med, jag och Jannie ses ju så sällan! Nu sover Midas och mina treo är slut och jag har jordens huvudvärk och ont i ryggen så jag ska fråga frugan om en treo sen ta igen mej på soffan tio minuter innan nästa målningsarbete :-P
Ha en härlig dag!

Inlägg 39

Jag har målat som en jävla jude ikväll. Snart är det klart! Bara lite på spaljen kvar samt stommarna på nedre delen, knoppar och handtag åker vi och köper imorgon, då är ialf det mesta färdigt, ska bara upp väggdekor från IKEA som söta Eleine ska köpa med sej på söndag och sen upp med två hyllor ovanför varann om man säger så. Gardiner kommer upp imorgon redan :-)
Sen nån matta och vips, nytt kök!
Ja, ni ska få ett par bilder :-)



Nåntng i denna stilen. Ska bara köpa tyg så mamma kan sy nya överdrag till stolarna.
Marcus hade nog ingen tanke på att det skulle bli småbarn med i hans liv när han köpte KLÄDDA stolar ;-)
Nu ska jag ta en nattacigg sen ska jag stensöva

Inlägg 38

Jag vet, jag är lite kass på att blogga just nu men har änna haft fullt upp med målning, barn och allt annat runtomkring :-P
Ska snart somna Midas sen blir det att fortsätta måla, det måste bli klart väldigt snart. Blev inget Biltema igår för frugan somnade vilket hon behövde för hennes minste vaknade FEM igår morses så hon var inte sådär superpigg....
Men det vart ialf ICA maxi på torp och handlade mat, så nu är det ganska fullt i skåp igen tack o lov. Blir bara att storhandla riktigt en gång till.
Fan vad intressant va ?
Joo, jag kan ju berätta vad lillfisen lärt sej:
HAn har lärt sej att sjunga. Han sitter och nynnar och ljudar och liksom sjunger nu för tiden, och han gillar när man sjunger med men då ska han verrösta en :-p
Och han kan äntligen PUSSAS! Jag har kämpat med att lära honom PUSS och sen pussas och nu kan han, man säger PUSS så lutar han sej fram med öppen munn och pussas, det blir en ganska blöt puss men det är tanken som räknas!
Nu ska jag soman Midas och sen MÅLA.


UNDERBARA Mike Ness.....


Inlägg 37

Asså, jag hade ju bilder på det vi målat men jag orkar inte lägga upp dom här, dom finns på min bilddagbok och jag veeet jag har begränsad bildis MEN om du har en bildis så säg vad du heter där så får jag väl lägga till dej som vän (om du nu vill se bilderna asså, annars kan du skita i det)
För jag har ju betydligt MER bilder där, än här. För här är där,där man inte är, och här är där,där man är ! För att citera Percy Nilegård....
Jodå, jag har tillbringat förmiddagen mellan 10-13 på familjeförskolan, blev idag istället för de två i personalen ska på mässa på fredag. Vi fick Tacos till lunch, jag tryckte tre stycken. MUMMAH!
Till efterätt fanns det semlor men nej, där tog det stop plus att jag hetsåt en semla os frugan igår, hon tjatade ju hela jävla dan om att jag skulle käka semla så jaja....
I eftermiddag åker och och frugan till Torp, Biltema jag ska ha knoppar och handtag och jag har ju haft röstning på BDB och alla tycker ju ganska olika men jag ska räkna ut vilka handtag som får mest röster och dom kör jag på, och jaja, Marcus ska ju egentligen vara med och bestämma men han har lärt sej att lita på min smak och jag tror han kommer bli nöjd i vilket fall. Annars kan han fasenimig åka till biltema och köpa nya och skruva upp. Så det så!
Sen ska jag in på JYSK och ha en klocka dom har där, en såndära stationsklocka man hänger upp som hänger UT från väggen.. Vänsta ska vi se om jag hittar en bild...
Ja, men sedär, visst är den fin? Och den ska hänga i hallen ialf... Passar mer in i stilen tycker jag.
När Midas har vaknat ska jag hänga upp spegeln jag fick a mamma, en med lite gammaldags gulmålad ram och jag ÄLSKAR såna, jag hade en innan men den gick sönder när Marcus körde av vägen och nu fick jag en av mamma, Marcus tycker dom är ASFULA men han kanske inte märker den, ever?? Men, hatar han den så får jag ju plocka ner den... Kanske ;-)
Nu, ska jag läsa bloggar och annat så vi hörs sen.

Inlägg 36

Gah, nu är väggarna målade av frugan två lager, så nu är dom äntligen klara! Stommarna över är målade, imorrn blir det att måla stommarna under och ena sidan på alla luckor, där gångjärnen sitter.
Sen, sen kanske man kan börja få till ett kök?
Har nyss duschat av mej all färg och färgschwett. Mums!
Så nu blir det borsta gaddar sen stupa i säng.
Uppdaterar er imorrn.
Sov sött

Inlägg 35

Minns ni bandet Savage Garden? Jag hade nån platta med dom och för att vara den tidens pop var dom ganska OK, anyhoo. Jag minns att jag tyckte sångaren Darren Hayes var liksom SNYGG, eller mer en vacker man ,faktiskt. Han var mer än snygg. Han var vacker.
För skojs skull googlade jag honom och MYGAWD åldern har verkligen tagit ut sin rätt, även vackra man blir gamla. Dock har han inte åldrats vackert som Sean Connery eller Mel Gibson... Nej. Nej oonej. Snarare tvärtom.

Dåtidens Darren, som sagt han var en vacker man.



Dagens Darren, inte lika fager. Men, han har väl pundat som alla andra
känsidar som bara var "kända i två album och sen glömdes bort"



Jag skulle ju måla, jag vet att jag skrev det men det bidde inte så, jag orkar inte just nu, min yrgg värker (mer än vanligt) och jag har lovat min mamma att ringa läkaren och typ få remiss till en sjukgymnast, ryggen är ju slut och har vart slut i många år. Mamma sa att jag kanske tom går runt med ett diskbråk, ja för det skulle sätta mitt cherry på min sundae.....
Nåväl, jag ska ringa..Imorgon.... JAg har lärt mej att leva med smärtor i rygg och nacke, har haft det så jävla många år nu så man liksom bara trycker i sej en TREO och ser glad ut. Men, imorgon, imorgon ringer jag till farbor Doktor.
Nu, thé och skorpor och TV, Midas sover ännu :-P

Inlägg 34


Midas somnade på Marcus häromdagen.
Sötprutt

Min nya lampa från IKEA.
Ska ha en likadan i andra fönstret

Att åka till IKEA utan att köpa Tindra ljus är som att INTE
torka sig i arslet efter, ja ni fattar?

Två nya vita badrumsmattor.
Hur länge får dom vara vita, gissa nån?

Boss fick nytt underlägg, som jag spillde färg på
men det gick bort med vatten och såpa!

Äta.set till Midas, innehöll givetvis mer delar än
en haklapp men orka?

Nya Byrkar

Andra väggen efter första strykningen

Yes, det börjar synas att man gjort nåt ialf!
Idag blir det att ta bort alla luckor och sen måla stommarna
men jag får göra allt själv så det tar ju mer tid, plus att man har alla
kids att se efter så ja, det blir klart när det blir klart

Midas är underbar att ha med i köket, vilken jävla snäll unge jag har!
Han sitter vid sitt lilla nya bord och äter majskrokar (som synes)
och leker och sjunger och har sej utan ett enda gnäll.

Loppan har tappat sin tredje tand!!!!

Linus visar "hålet" där tanden Peter satt innan han drog ut sen.

Nu, Somna Midas sen Måla och VOLBEAT på iPoden!!!

Inlägg 33


Träpanel efter en strykningn, så mycket bättre!
Färgen är lite oboyfärgad men i vissa ljus ser den liksom
mullvad/mörklila ut.... Men snyggt blir det! Ljus ljus nougat på väggarna sen.


Luckor efter en styrkning. Nye bye snorkråkegrön-95 Helluuuu äggskal 2009!

Inlägg 32

Hur är det med er ?
Jag har målat idag, alla skåpsluckor med ett lager, Midas satt med vid bordet och grejjade med leksaker och sög på Majskrokar och han var nöjd, fan vilken snäll bebis jag har!!
Ska strax lägga upp ett par bilder, lite smakprov får ni ju ha ialf ;-)
Snart kommer pojkarna hem så då är det full rulle och till middag blir det ris, kött och sås med kokta grönsaker Yummie.
Nepp, nu blir det att åla ett andra lager.

(Bilder kommer i nästa inlägg)

Inlögg 31

Jag lever och är på hemmafronten sen timmar tillbaka. Har börjat måla i köket, fan det blir nog bra i slutänden ändå :-)
Nu ska jag ut med voffe och sen sova!
Blir bilder imorrn, orka nu?

Nattsi

Inlägg 30

Jag är typ nyvaken, jag fick sovmorgon idag TACK mitt hjärta!
Så, nu äter Midas välling så jag ska ta på mej sen ta på honom kläder och sen sticker vi ner till ICA spara i stan med frugan och hennes kids och handlar lite mat :-P
Jaha, jag har inte tid att sitta här men hej på er!
Medans får ni detta
Underbara Freddy och Queen
Who wants to live forever
 

Inlägg 29

Jaao, jag låg i badet förut och läste Hälge efter Kebabsalladen (ja, det vart hämtmat idag) så ringde Marrefrugan och ville ha med mig på vattengympa. OJA!
Så, jag Marre och hennes goa mamma Ann har vart och tränat, känns kanon! Nu måste vi komme igång igen man mår så jävla mycket bättre i både själ och kropp, vi har ju vart lite slappa ett tag :-/
Så, sen handlade vi lite på Spara och nu är jag hemma, Marcus hade nattat dom stora pojakrna och Midas håller is krivande stund på att somna. Sen ska Marcus spela Poker och jag drar mig in till frugan och spela Yatzy, slå ihjäl ett par timmar! Imorgon blir det städa hemma sen åker vi till Överby och Rusta och handlar färg och tillbehör till köket, så möter mamma upp oss där så drar jag och Midas med henne ner till Edet och lördag blir det IKEA!
Så, jag kommer nog inte vara tillbaka förräns söndag, men imorrn kastar jag väl in nåt under dagen.
Hoppas ni har en superfin kväll!

Inlägg 28

Två Älskade Klassiker.



The Eagles- Hotel California



Queen- I Want to Break Free



Inlägg 27

Här är lugna gatan, Midas och Marcus vilar på soffan och de stora ligger uppe i min och Marcus säng och ser på en film. Dom har vart ute och åkt i snöbacken, så dom fick varm oboy när dom kom in :-) MYS!
Jag diggar Rihanna i mina lurar, förjävla bra....
Ska göra middag sen men vad ? Har ingen inspiration alls faktiskt, nåt med kotletter och ris kanske ? Får titta på det.

Jo, jag hittade en sida man kan designa sina egna M&Ms, men smakar det så kostar det
Kolla själva ;-)
Http://www.mymms.com

Vad ska ni laga till middag idag ?Ge mej tips....


Här är två av mina kärlekar.
Midas har deckat gott på pappas bröst.


Inlägg 26

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du?: Terez
2. Ett ord på fyra bokstäver: Trav
3. Flicknamn: Tindra
4. Pojknamn: Truls
5. Yrke: Truckförare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat: Tikka Masala
9. Sak i badrummet: Toalett
10. Plats/stad: Trollhättan
11. En orsak att vara sen: Tidtabellsfel
12. Något man skriker: TA DEJ I ARSLET!
13. Film: Tillsammans
14. Något man dricker: Thé
15. Band: Turbo Negro
16. Djur: Teenage Mutant Ninja Turtles
17. Gatunamn: Tunhemsvägen
18. Bil: Turbo
19. Sång: Tess (Peter LeMarc)
Jag utmanar:


ALLA

Inlägg 25

Weeioh!
Allt bra? Alltså jag vaknade idag och bara var på jävligt bra humör, kanske för att jag har en bra helg att se fram emot?
Nu ska ju ifs de stora pojkarna till deras pappa i helgen, men jag har lovat att dom ska få hjälpa till med det dom kan i köket när vi målar där i veckan :-)
Just nu sitter Lukas och Linus och spelar finns i sjön, alltså hur gammalt ÄR det kortspelet?
Lukas lärde Linus och nu verkar det gå himla bra men jag har en liten misstanke om att Lukas fuskar, han är ju lite av en fifflare dendär...
Dom sitter ju och spelar på golvet och Midas kör över deras kortsjö med gåstolen var tredje minut och gör sitt TJUT som verkligen ringer i öronen, men han blir så glad av att ha lärt sig ett nytt ljud så det är bara att bita ihop :-P
Det kom ny snö inatt så jag ska skicka ut pojkarna sen så dom får åka lite BOB och bli av med lite energi.

Ja, jävlar ja. Jag hade ju så ont i tandköttet för ett tag sen, kunde ju inte ens öppna munnen ordentligt det gjorde så ont! Så jag gjorde en liten tandläkarundersökning på mej själv och hallo Lennart det har poppat upp TRE visdomständer på mej nu, och där jag hade ont skulle det väl just gå hål TRE på typ samma gång..... Så ja, vad göra? Roligt att få ÄNNU fler att borsta.
Nu ropar pojkarna att jag ska vara med och spela så det får man ju vara :-)


(Mina fantastiska barn)

Ha en underbar dag och ta vara på det vackra ni har omkring er.

Inlägg 24

Skickar ljus, värme, styrka och kärlek till Lina med familj.

Hoppas ni hittar styrkan i det fruktansvärda....

Inlägg 23

Denna måste ni se, och dreggla lite till Michael Poulsen...

Volbeat- WE

Inlägg 22

Jag ska sluta skriva i kursivt, märkte att det var lättare att läsa med vanlig hederlig rak stil!
Hur har ni det? Fan ingen kommenterar ju, eller vad ska jag begära egentligen, jag är urdålig på att lämna kommentarer, ibland har jag lust och ibland inte....
Jaha, har precis ställt in en plåt med brytbröd i ugnen, måste ha lite i frysen, så jävla gött! Och, medans dom gräddas har jag Volbeat i öronen, lätt beroendeframkallande musik måste jag säga :-P
Just nu: Maybelline i Hofteholder
Nåväl, pojkarna har vart ute och åkt BOB i ett par timmar sen gick dom bort till bibblan på torget, där kan dom ju sitta vid datorn eller mysa i soffan med bäcker och tidningar, och dom som jobbar där är så himla gulliga tycker jag!
Varje fredag har dom ju barnfilmsvisning gratis, hur bra som helst!
Bra för barnen att ha nåt att göra tycker jag.
Ska vänta tills Midas ska sova middag sen ska jag skruva av handtag och knoppar i köket och sen bryta loss den fula jävla ramen som sitter på alla lukcor, såntdär "fönsterspegel" eller vad det nu kallas? Uäärk....
Så är det ialf förberett inför målardagen!
Fredag blir det Överby och handla allt på Rusta och jag har lovat pojkarna McDonken så det får jag ju hålla (ja, om dom nu sköter sig tills dess alltså) sen ska dom lämnas hos deras pappa i VBG sen hoppas jag att mamma möter upp mej på Överby för jag och Midas ska ju med henne tillbaka till Edet eftersom vi ska till IKEA på lördag. YÄÄÄÄEH!

Nepp, nu ska jag plocka lite och sen väcka Marcus, han jobbade över inatt i GBG så han var hemma 3:20 men då är han ledig resten av veckan så imorrn ska jag till Öpnna Förskolan, OCH fredag. Lena, ska du och Kerstin med eller??!!


Ha en fin dag allesammans.


Inlägg 21

Måste bara börja med att lägga upp en underbar Volbeatlåt :-)

Soulweeper#2
Lyssna, rocka och njut!




Så, hur har dagen varit? Min har varit sådär, fick såna jäävla kramper förut, ni vet kvinnorkramper, jag var DÖD! Som tur var sov Midas länge och pojkarna var ute så jag fick vilat, innan tröck jag i mej två Ipren och hoppades på det bästa, det värsta är att jag har alltid kramper under TIDEN den håller på, aldrig innan som normaöt folk...
Nåväl, nu har det lättat lite ialf!
Har lagat middga idag med, pannbiffar, potatis och brunsås, mycket uppskattat av både mej och barnen och Boss (!) som väldigt ljudligt smet åt sej en bit som nån av pojkarn ahade lämnat kvar efter sej.. Jäkla hund, men jag tog honom på bar gärning så det var att FYA och banna ut i hallen och skämmas.
Just det jag skulleju göra stilen större jag lovar jag ska fixa det sen.
Om en stund ska jag ta på oss och traska bort till ICA, måste ha cigg och mjölk typ annars har vi det mesta hemma. Skulle baka bröd ikväll, orkar jag? Jaaa, nybakat bröd till frukosten är det bästa!
Hoppas ni får en bra kväll.

Inlägg 20

Fan, idag har jag lust att ta en megalång promenad, man blir ju knäpp av att sitta hemma. Hade velat gå till öppna förskolan men Marcus sover ju ännu och jag vill gärna inte lämna pojkarna hemma, visst är han ju hemma men man vet aldrig. Men torsdag-fredag kan jag gå dit ialf! Får packa på mej, Midas och barnen sen och ta en promenix :-) UT måste jag ialf!
Jag har dammsugit (jag vet IGEN) och moppat golvena nere, så jävla spännande va?

Nu ska jag ta fem minuter på soffan sen göra frukost.

Inlägg 19


En sånhär ska jag köpa på Rusta med att ha i köksfönstret, mycket snyggare än trista persienner
150 pixaler!


Här är mina sknuttar under kvällsfikat :-)

Nu sover alla tre sknuttar gott i deras sängar så nu blir det en GIANT kopp thé och sex and the city som jag aldrig tröttnar på!

Nighty Night

Inlägg 18


(Ville bara börja med att visa mina naglar som jag SLUTAT bita på :-P)

God afton på er.
Dagen har löpt på så fint så, barnen har jag knappt sett röken av, först var dom på Gränsis, det är liksom en ungdomsgård fast för den mindre storleken, dom har biljard, ett datarum, film.rum osv och även lite gidos dom säljer, så pojkarna var där från 15-18, sen kom dom hem och gick in till grannkompisen och kom hem för en stund sen, så nu tittar dom på Hulken och ska snart få sin kvällsmat. Ostmackor med thé är visst beställt :-)
Midas sov i över ne timma förut, vaknade och fick gröt så han är en nöjd kille han med just nu!
Åh, jag LÄNGTAR tills jag kan börja fixa i köket, tills på lördag då vi ska till IKEA och handla lite. Men mest längtar jag tills mitt kök blir fint o fräscht!
Jag är lite sugen på att köpa bokhyllan från LACKserien, så kan man ha korgar i den och kasta ner saker man inte vet vart man ska lägga, men jag vet inte VAR den skulle få plats isf..

Ja, nu gapar mina starar efter kvällsmat så bäst att röra på sej :-)
Ha nu en fin kväll.

Inlägg 17

♦ ♦ ♦ Snusar du?
- Nej, det har jag slutat med
♦ ♦ ♦
Röker du?
- Ja, men inte så mycket
♦ ♦ ♦
Gör du frukosten själv?
- Ja, vem ska annars göra det? Min polack har ju slutat.. Höhö
♦ ♦ ♦
Har du suttit i rätten?
- Som åskådare och som vittne
♦ ♦ ♦
Har du slagit ner någon?
- Men, det hände en gång, jag var ilsken och i tonåren...
♦ ♦ ♦
Har du pussat någon av samma kön?
- Japp
♦ ♦ ♦
Har du varit på strippklubb?
- Japp
♦ ♦ ♦
Vad gör du när du blöder näsblod?
- Luta huvudet bakåt och stoppar papperstussar i näsan. Assexigt
♦ ♦ ♦
När grät du senast?
- Hmm... Jo häromdagen, förra veckan tror jag?
♦ ♦ ♦
Vem kan du prata om allt med?
- Marielle och mamma
♦ ♦ ♦
Har du solglasögon?
- NeJa, för många par svårt att välja då :-P
♦ ♦ ♦
Skriv en mening på engelska
- Say Hello to my little friend!
♦ ♦ ♦
Vem pussade du senast?
- Midas
♦ ♦ ♦
Vem kramade du senast?
- Marcus
♦ ♦ ♦
Vad är din högsta önskan just nu?
- Ett jobb efter mammaledighet....
♦ ♦ ♦
Vad heter ditt hårspray du använder?
- Elnett från L`oreal
♦ ♦ ♦
Vem gillar älskar du?
- Min familj.
♦ ♦ ♦
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
- `Har en grå klänning
♦ ♦ ♦
Känner du någon som heter Niklas?
- Ja, några stycken.
♦ ♦ ♦
Har du bärbar data?
- Nej, dom pengarna sitter i min katt.....
♦ ♦ ♦
Är du blyg?
- Haha! Nej.....
♦ ♦ ♦
Vad tänker du på just nu?
- Att Midas ska vakna för det är så tyst när han sover
♦ ♦ ♦
Vad ska du göra nu?
- Inget speciellt, baka bröd
♦ ♦ ♦
Vart hittade du den här listan?
- Hos Lina (yiyah.blogg.se)

Inlägg 16



Du som liten.

1. Vad hette din första bästa vän? Tessan (RIP babygirlie)
2. Vad hette din första kärlek? Martin, då bodde vi i Floda.
3. Vilken var din favorit rätt? Pappas köttbullar
4. Vilken var din favorit färg? Säkert lila och rosa
5. Vart bodde du? Lilla Edet
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När vi fick katten Sotis
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När min bror Jörgen backade över min röda cykel med ballonghjul...
8. Vad ville du bli när du blev stor? Hoppryttare
9. Vem var din favorit? Jörgen
10. Vilket godis tyckte du bäst om? Jag vet inte? KInderägg kanske?
11. Vilken hårfärg hade du? Bajsbrunt...

Nutid
1. Vad heter din bästa vän? Marielle o Rocky
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Marcus
3. Vilken är din favorit rätt? Mammas mat.
4. Vilken är din favorit färg? Allt möjligt, beror ju på vad? Men svart går hem
5. Vart bor du? Uddevalla
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Mina barn såklart o att jag träffade Marcus
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Alla runtomkring mig som gått bort
8. Vad vill du bli? Gammal.
9. Vem är din favorit? Förutom barnen? Mamma och Marcus och Marielle
10. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad.
11. Vilken hårfärg har du? Mörkrött

(Listan har jag snott av Lina)

Inlägg 15


Gjorde mat till Marcus innan jobb.
Du är underbar!
(Han är så jävla trött här, och surar lite för att jag plåtade honom)

Nu står pojkarnas fotöljer på andra väggen, bättre så.

Och puffen står vid altandörren och jävlars Helga vad mina fönster är skitiga :-/
Måste ringa mamma, hon är proffs på fönstertvättning...

Detaljer.....

Äta bord är mums tycker Midas


Fick även plockat det värsta i pojkarnas rum,
dom brukar ju "städa" men det menas mest att kasta allt under sängen eller
lägga bakom dörren, under byrån osv.. Men nu är alla gömställen avslöjade.
BUSTED!

Här, glömt att visa mobilen från IKEA jag köpte av en tjej, som jag velat ha i flera ÅR men den finns ju
inte kvar i deras sortiment, men nu hänger den i Midas rum, den ska hänga i taket
men ska upp en kror där först. NÄR min kära sambo har tid/lust/energi....

SÅ, det var det jag hade idag.
Nu MIDDAG

Inlägg 14

Hej mina vänner/läsare´.
Jag har inte bloggat idag, har faktiskt haft sovmorgon tack för det Marcus! Eller ja, jag var uppe i morses och bytte på Midas och gav honom välling men sen tog Marcus honom så jag fick sova, sen när Midas skulle sova en stund kom Marcus upp med honom och somnade gott på min arm, min lillefis!
Så har jag börjat operation storstädning, jag har dammsugit ÖVERALLT samt möblerat om lite, eller nja, bytt plats på Puffen och pojkarnas poängfotöljer....
Men ändå?!
Pojakrna var nere i förrådet förut och fick fram deras BOB, eller snowracer vad man nu än vill kalla det. Jag minns min och brorsans gamla BOB, en vit/blå från Jofa, gick som ett skott!
Marcus jobbar i göteborg tre dagar denna veckan, men då är han ledig två så han åkte halv två nu och är hemma runt halv två inatt, många timmar blir det men vad ska han göra liksom, det är ju inte det att han har nåt val?!
JAg hoppas han hittar ett nytt jobb snart, men han har till augusti på sig ialf. Jag har sökt som bara den och håller tummar och tår att det dyker upp nåt snart! Har även skickat in Midas dagisansökningar så det är ialf gjort, har sökt på Myntetdagis, på området bredvid oss, frugan har sin stora där och det verkar vara ett väldigt bra ställe ialf.

OH, fredag ska vi köpa allt till köket, färg och det och lördag blir det IKEA med mamma :-)
Jag får nog en pytteliten orgasm varje gång jag äntrar IKEA, så glad blir jag haha!
Så i veckan ska jag börja förberade lite, skruva ur de gamla fula handtagen och knopparna, slipa luckor osv, lite sånt!
Men, i nästa inlägg kommer lite bilder.
Hoppas ni får en superfin dag!

Inlägg 13



Här är mina vackra alla hjärtansdag-kort som jag fått av mina stora pojkar :-)

Ett STORT kort från Lukas, det står från Lukas till mamma i love you Pus (puss)

Linus gjorde ett kort med en grön katt, som han sa var Bosse som tänkte på mej
och det stora hjärtat har han klippt ut helt själv!

Ja, såklart började man storböla av kärlek, tack mina fina barn, tack för att ni valde mig som mamma!

Inlägg 12

Okej, nu är jag vrålande hungrig, och maten var så gott som klar men då skulle min kära sambo ha klyftpotatis, och jag ville ha ris. Men han är skittrött på ris, ris som jag skulle kunna äta morgon middag kväll.
Så, jag tog med mej hunden och Linus och traskade bort till affären och köpte en påse, plus lite annat smått man kan hitta på ICA.....
Träffade Anita,Roland och deras lille Fabian som växer så det knakar i fogarna och han är så lik Roland att det är läbbigt, behövs inga papper på den ungen inte ;-)
Midas och Marcus har somnat i soffan, dom är så fina..... Jag ska ladda upp lite bilder, men i nästa inlägg. Fick ju så fina alla hjärtans-dagkort av mina stora pojkar som dom gjorde i skolan, då värker allt mammahjärtat av BARA kärlek!
Så, nu ska det bli kycklingfilé med currygegga gjort på minifraishe,grädde,kryddor och hackad lök.
MUMS!
Borde jag ha större test eller vad tycker ni?
Ser ni texten, eller är det jag som ser så dåligt utan glasögonen....

Inlägg 11




1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker?

Blogg.se,familjeliv, facebook

2. Sjunger du hemma eller i duschen?

Jag sjunger överallt.

3. Kan du spela något instrument, vad?

Kunde ialf spela blockflöjt men antar att det är som att cykla?

4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär?

Så jävla olika.

5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar?

Linda Rosing

6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit?

Jag känner en känd person, och han ÄR snäll och sympatisk.
(Och NEJ jag tänker INTE berätta vem det är...)

7. Alla samlar på något, vad samlar du på?
Barn födda den 27:e
8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing?

Ibland mes, ibland tuff men svårt att vara mellanting.

9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film?
Magnus Betnér på TV, Jim Carrey på film.
10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda?

Porrsurfa. YAY


Och ja, Madde du får sno listan ;-)


Inlägg 10

Jaha, god midda får man väl säga? Har ni haft en bra söndag hittills?
Min har vart vääldigt passiv. Kom in från frugan och Andreas vid nästan halv fem, efter dom kom hem satt vi och pratade en stund om allt möjligt. Very nice! Så jag däckade i säng vid femtiden och fick ialf sova till kvart i nio när Pidisen väckte mej, Marcus for upp och iväg han hade samling vid NIO, han ska åka på match idag ju. Lycka till baby!
Så, jag och Midas vilade en halvtimme förut, jag har dammsugit av här nere (ovanligt va ??)
Och sen duschade jag och Pidisen, så himla mysigt det var han var sådär go och lutade huvudet mot min axel när vi duschade, han verkligen njöt av det. Så nu är vi rena och goda båda två!
Veckan, ja veckan ja. Pojkarna har ju LOV! Men om vi gör nåt speciellt vet jag inte ännu, vi får ialf mysa och hyra nån film eller gå på bio tycker jag. Har man lov ska det kännas!
Jag och mamma ska ialf till IKEA på lördag, nu är listan klar vad jag ska ha, och likaså på Rusta och även biltema där jag ska ha handtag till luckorna. Så, nu ska jag sätta mej och plussa ihop allt och se vad sluträkningen blir. Men, det får det vara värt när man ska göra ett fräscht kök !

Ha nu en fin dag.

Inlägg 9

OMAGAD, har just kollat Saw V, och efter 4 filmer lärde man sej visst inget, man borde vara immun mot dom grejjerna som hittas på av Jigsaw, men nopp. Här låg jag i soffan med filten halvt uppdragen till ögonen beredd på att fibbla den över huvudet som en liten unge, jag minns när jag gjorde likadant när jag tittade på Bröderna Lejonhjärta när jag var liten när draken kom, jag såg filmen säkert 10 ggr på ett år men se på fan varje gång sket Terez knäck i byxan av en jävla drake.... Som grädden på moset var high-tech inget vidare på den tiden heller (slutet på 80talet...=) men det var skitsamma, jag var livrädd!!  Sen är jag än idag ganska barnslig vad gäller filmer och annat sånt, jag har en 8-årings fantasi och när dom hjulen väl börjar spinna, så vet man aldrig vart det slutar....
Nu ska jag läsa skvaller och sen får man se när herrskapet som äger lyan behagar att komma hem.

Inlägg 8

Åjodå, nu bloggar jag från en annan dator, jag sitter inne hos frugan och är barnvakt, men dom små nanar. Andreas (frugans sambo) ringde mej förut och undrade om jag ville vara barnvakt några timmar så att dom kunde åka ner på krogen, men ja, självfallet! Dom två gör ju nästan aldrig sånt ihop och frugan behöver nog komma ut och slå klackarna OCH Andreas i taket :-)
Så jag ska se på film snart, Saw V blir det nog, men först lite Björn Gustavsson!
Hoppas ni alla får en bra kväll, och även Madde och Johhny som var med ute.

Inlägg 7

Snodd av Flisan!

01. Stänger du av mobilen när du sover?
Nopp, har den på vibben

02. Vem såg dig senast naken?
Marcus

03. Hur såg du ut på högstadiet?
Svartklädd och förbannad


04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Fabulös

05. Hur var du på dagis?
Min mamma var dagmamma, behöver jag säga mer?

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Glad, hjälpsam, enkel, lätt att jobba med.

07. Har du celluliter?
Har jag TRE barn?
(Snodde Flisans svar men ändrade två till TRE)

08. Biter du på naglarna?
Nej, nu har jag bannemej slutat!

09. Har du något handikapp?
Nja, lite störd då kanske from time to time

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Nope, det finns ju bra plastikkirurger överallt ;-)

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Tror inte på Gud, bara högre makter vi inte ska få förklarade

12. Svär du?
Japp

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Nej, jag bussar min vaktvoffe på dom. Jag skoja...
Inte otrevlig men säger vänligt men bestämt FUCK OFF

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
Tja, har väl petat på skalan både här o där.

15. Tror du på utomjordningar?
Nja?

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Tacos.

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Janssons frestelse.

18. Har du blivit arresterad?
Nopp

19. Ljuger du?
Nej, varför skulle jag? Sanningen kommer fram i vilket fall.

20. Har du kysst en polis?
Nopp

21. Är du rädd för Securitasvakter?
Nopp

22. Har du någonting att dölja?
Nej, inte direkt.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Nycklar´och en fjäril och ett nyckelband, måste ma ha med stor handväska....

24. Är du/har du varit gift?
Nopp

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Finns taxi.

26. Kan du laga cyklar?
Nej, men punka!

27. Kan du fixa med bilar?
Nopp.

29. Kan du baka bröd?
Yes, är en jävel på brytböd!

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Men ja

31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Scrubs!


Inlägg 6


Midas busar

Loppan fullt koncentrerad på dataspel och nån rap i lurarna....

Linus busar med Midas på golvet

Jag dammade och pyntade om mina hyllor på väggarna, orkade inte fota andra men
här är ialf ena väggen. Så mysigt med lampan uppepå :-)

Skogen med Boss! Sniffa på vaaarenda grässtrå/pinne/träd

-Kasta snöbollar matte, NU!!!!

Fick kaffe av Lena idag, och Milla såklart!

Milla gillar sina nappar och sin nya pyjamas!


Inlägg 5

Har precis kommit innanför dörren, har varit hos Lena och fikat, tack Lena för pratstunden! Och ljuvliga Milla var såklart full i bus.
Hjälpte att ta bort en orolig själ som jag hittade sist jag stod i Lenas hall men idag hade jag med mina pinnar och Lena hjälpte mig att få den oroliga kvinnans själ över till andra sidan, så nu ska det ialf vara lungt i hennes hem men Lena, blir det något mera så vet du vart jag finns!!
Så, ska väl lägga upp lite bilder som legat och pyrt i kamern ett tag men gör det i nästa inlägg. Snart kommer nog Marcus hem med FisPidis, herre det är så tomt utan skrutten hemma.. Man är ju inte så van! Men nu har ialf svärisarna fått njuta av guldgossen flera timmar idag!
Sen ska Marcus få en alla hjärtansdagpresent av mej jag tillverkade igår. Hihi!
Må gott!

Inlägg 4

Testar.

Inlägg 3


Ja, idag är det ju alla hjärtans dag minsann, och jag hoppas ni alla får en superfin dag! Här sitter jag helt allena förutom Boss o Bosse då men inga barn och ingen man hemma :-/ Jag skulle ju börja vika tvätt och städa, men jag får väl göra en gammal hederlig lista om en stund och bocka av den efter hand. Men sitter nu och njuter lite av ensamheten, och när listan är karl kommer jag säkert gå in till Marielle för då blir jag väl sällskapssjuk :-P
Men nu njuter jag av ett megastort glas av Cappuchino och väntar med att pruttas igång, lite som en gammal moppe?
Oj, mitten av februari redan? Herre tiden bara rusar iväg, pojkarna fyller 7 och 8 detta året, Midas blir 1 heelt år och i Mars drar vi ju till Lund på VOLBEAT! Och denna sommaren slipper jag gå gravid ialf..... FAst jag saknar det ändå ibland, om jag ska vara ärlig men neeejnej, no more kids!
Jag ska ju ladda upp lite bilder med men har batterier på laddning, dom har suttit där sen igår men har både glömt och inte orkat. Nu ska jag kolla om jag kan fixa bloggen lite, och MADDE jag kan titta ner till dej nånkväll så kan vi se vad vi kan göra, jag är ju liksom nybörjare på att fixa bloggar.

PUSS på er.

Inlägg 2

God morgon på er!
Jaha, här har det varit full fart sen halv åtta i morses, eller mja.. Pojkarna har tittat på TV och Midas har busat men sen somnade han med mej i soffan. MYSGOS!
Nu äter pojkarna frulle sen ska jag packa åt dom och sen blir det mot VBG.
Marcus och Midas kommer nog åka vidare mot Ödeborg sen, svärisarna ville visst träffa lilleprinsen men jag stannar nog hemma, jag behöver städa och vika all jävla tvätt jag tvättade sist, typ 5 IKEAkassar och två stora tvättkorgar.. OMAGAD!
Så, nu ska jag kika bloggar och sen packa.
Hörs sen vetty!
PUSS

Inlägg 1

Ja, jag har försökt att fatta mej på detta med att ändra stilmallen och sånt men nej, jag är rätt trög men en ny header vart det ialf :-)
Så, ny blogg. Kändes som om det var nödvändigt av en hop olika anledningar, dels för att jag kan koda vissa inlägg och ett par andra anledningar men ja.
Så, kvällen är HÄR och pojkarna åker till VBG imorgon förmiddag istället för Marcus tränar så det hade blivit så seeent annars :-(
Och så blir dom där nästa helg med, ganska gott för då kan man måla och fejja i köket utan att bli avbruten 845743 ggr. Idag var vi ju på familjeförskolan och jag minsann knepade ihop en alla-hjärtans dagpresent till Marcus hihi.
Och jag har fått superfina kort av mina underbara barn TACK mina prinsar!!!
Nu ska det kvällsmatas sen bad och sen fredagsmys.
Hoppas ni får en superfin kväll.

PUSS

RSS 2.0