Inlägg 242

Ett ord om denna helg

Fantastisk

Inlägg 241

   

Nu ska jag packa och sen pyser Tez mot Thn.

See y'all 2-morrow, om jag inte tar med datorn...

Inlägg 240

uskiJaaha, hur har ni det i den underbara sommarvärmen, jag är bara helt saligt lycklig över att solen är framme :-) Har spenderat dagen på Familjeförskolan där vi myst, pysslat, umgåtts eller bara vart :-)
Ja, idag var sista dagen där och nästa vecka har vi avslutning då ska vi ses vid strandpromenaden och ta en fika och prata och sen, ja sen är det slut!!! Usch det kommer vara snuskigt tomt på fredagarna, sen visst får jag gå där nästa år med då på onsdagar och den gruppen är ju större men jaja...
JAg har ialf träffat fina mammor där, speciellt Linda som är Lenas "fruga" så vi ska ju ses ibland och fika för hon är ju bara suerskön!!
Ja, imorgon skulle pojkarna lämnas för att jag ska ju jobba i THN men så när jag gick hem kom jag ju på att mamma ska ju vara HÄR och passa Midas för Marcus ska till Körpehöla och vafan då kan ju pojkarna vara kvar hemma och åka till sin pappa som vanligt nästa helg, gue så smart (fast lite korkat var det haha!)
Jag har tagit lite kort oså jag ska lägga upp senmen har tagit med mobilen så jag får hitta sladden bara.. den har jag ju liksom inte använt tror jag nångång..

Hoppas ni har en bra dag ialf, och ta hand om varann för snart kan det vara försent.


Inlägg 239

jaha, eftermiddagen håller på att bli kväll, jag tog ett bad medans Midas sov middag och har kastat ihop en thaigryta till middag, barnen åt som tokar, jag var mer sådär pet pet.. ajja, jag har ju att ta av så jag lär inte försvinna haha!
sen har jag suttit och tittat på TV med Linus och tittat på högen med tvätt som jag vet VET behövs vikas, men jag hittar fan inte orken men den liksom hånar mej... Shit.
Men jag har BUSat mej inför helgen ialf, jag måste vara brun, man käner sej mer fräsch så ett lager igår, ett idag (med två olika BUS och ett imorrn) och ett bra tips att få det jämt är att ha plasthandskar eller vanliga läkarhandskar för det blir lätt att mycket fastnar i händerna och det gillar ju ingen för BUSen sätter ju sej som berghet som säkert många av er redan vet, men det slipper man med handskar plus att det är lättare att stryka ut. Ajja, nu är ni säkert inga puckon men jag ville ialf ge med mej av ett tips ;-)
Sen till en annan sak att jag köpte Loreals mineral foundation
 i veckan och har använt den ett par ggr nu och den är mina vänner underbar, man har hört så mycket om dessa mineralfound. att dom ska vara såå bra och man känner sej såå osminkad men faktum är att det stämmer, lätt att lägga på, och man har faktiskt en liksom lätt yta på huden. SÅ prova flickor! jaha, nu har jag vart tjejjig för idag ialf :-)
PUSS

Inlägg 238

Fantastisk låt med Milow, hela hans platta är superskön.
Tanka ner den :-)

Och lyssna gärna på denna....Man blir lite blödig,

Inlägg 237

Jaaa, jag behövde nog komma iväg en stund det var himla mysigt at gå i affärer och handla lite sådär extra. Men ja hittade ialf en skiiitfin tuni,ka på Indiska, svarta leggings (ja, för det har jag ju inga...) en svart weekendbag i svart skinn, nagellack i mörkrosa pastell, en vit tunika på REA hos Gina. Ja, det var väl det. Jag har ju inga kamera ÄN (!) men isf hade jag fotat allt, får se sen om jag kan ta med mobilen.

Tack Madde o Marre, ni är så gulliga!
Och Midas skötte sej exeptionellt i vanlig ordning, helvete vilken underbart snäll unge man har :-D

Nu ska jag lyssna på PROMOE och Maroon 5 lite mixat (så jävla soft musik jag är helt insnöad på) o läsa bloggar och dricka latte

Fyfan min blogg är pisstrist.

Inlägg 236

Jaha, jag blev väckt klockan fem i morses, av Marcus och har inte sovit sen dess.
Det händer mycket i mitt liv jus nu, både bra och mindre bra men det behåller jag för mej själv och bara mina närmaste vet hur läget står och det måste förbli så ett tag framöver.
Men jag är inne hos min fruga nu med Midas, jag måste få distans till saker och ting och jag har tvingat med henne ut till Torp jag behöver en ny tunika och nya ballerinas. Eller lite tröstshopping kan vi se det som.


Ha en fin dag.

Inlägg 235

Jag tog en bloggrunda nyss och läste Lenas blogg om en artikel från Ryssland(?) om hur en mamma och pappa hade haft sin 5åriga dotter instängd i ett rum med bara katter och hundar som sällskap i hela sitt liv, att hon inte kan prata utan bara skäller som en hund och inte kan äta med bestick utan lapar maten från tallriken.
Alltså jag vet inte hur ni andra tänker när ni hörs sånthär, men min verkligeht liksom stannar upp totalt, den fastar i nån fantasioverklihet, för en sån sak kan bara inte vara sant. Tex som baby Brianna (sök på youtube) där Brianna blev mördad av sin pappa och nån farbor när hon var 6 månader och som i hela sitt korta lilla liv blivit utsatt för våld, dom säger i ett filmklipp sista natten hon levde hur dom kastade henne upp i taket och lät henne falla till golvet, att dom våldtog henne flera ggr om och att hon hade märken av alla dess slag från topp till tå och det fanns inte ett foto på henne i hemmet. Hon hade boitmärken som var gamla och nya osv osv alltså det tog inte slut på hennes skador. Läste på mobilen där nyhetsrubrikerna kommer upp när jag tex ska in på facebook om hur ett par hade misshandlat sin 17 månaders pojke till döds, han hade gamla och nya skallfrakturer, revben var brutna osv, han saknar naglar etc etc. Alltså detta kan inte vara sant, kan man bli så naiv verkligen som jag blir när sånthär kommer fram, att man bara tror att detta är inte sant, detta måste vara påhitt för det kan inte finnas såna monster ibland oss... Hur man kan skada sitt barn, en gåva som har en mening i livet, det finns en mening men varför man fick denna gåva. Eller jag ser mina barn som en gåva, men en lånad gåva. Någon ängel nånstan har lånat ut tre av sina änglar till mej, som jag har fått ansvar för att ta hand om. För i mitt hjärta värker det när mina barn är ledsna, för att jag nästan alltid säger ja om dom vill ha en glass före middagen, för att jag ska finnas där när dom slagit sig på knäet med ett Batmanplåstret, jag är deras bekyddare med glass och Batmanplåster.
Och jag och Lena hade denna hemska diskussion, att hur kan man vara så avstängd, och hur kände dom när dom väntade déssa barn, grät dom av lycka när dom kände första sparken som jag gjorde?
Eller grät dom floder av lycka trots ren utmattning när man låg med detta knyte på bröstet på förlossningen. Eller tänkte dom redan då, när denna lilla klump av kärlek och renhet att
-Jag ska göra ditt liv till ett sånt stort helvete och så kort som möjligt.
Tänkte dom så ??
Eller när dom ska straffas för det dom gjort, som tex Baby Petes föräldrar som hade 60 soc anmälningar på sej, SEXTIO där det fanns skrivet svart på vitt att denna pojken blir utsatt för misshandel, men inget gjordes....
Nu satt chefen för soc där, och ångrade sej, grämde sej för att hon inte gjorde mer...
Jag ser henne som lika skyldig till hans död som hans föräldrar.
Och vad får dom som berövar sitt barn dess liv, ja i vissa delar av USA är det ju inte fredagsparty att bli dömd direkt, tack o lov. Men här då, i vårt lilla gemytliga land, vad händer här när ingen ser? När kommer rubrikerna i Aftonbladet om ett barn som blivit dödat av sin mamma eller pappa eller båda två? Jag tror inte det ligger långt borta...

Jag tror ifs stenhårt på att en människa som berövar sitt barns liv i detta livet, komer att få sitt straff nångång, nånstans.
Kanske inte i detta livet men vem är det som säger att vi försvinner bara för att vi dör, saker registreras....

Mina barn är min styrka, min dagliga underbara dos av kärlek och mjukhet, synd bara att inte alla individer med barn känner så, då hade vi kanske sluppit eländet om misshandlade, vanvårdade och dödade barn.


Inlägg 234

vilket regnrusk vi har fått, men är det nåt jag är barnsligt käri är att somna till regn, just sånthär försommarregn, det är så mysigt!
men anyhoo, greys idag var ju bara fantastic på många sätt och självklart satt jag här, bölfia och grinade som ett barn när Izzie, fina Izzie gifte sej... Nu han man ändå varit så inne i denna serien så länge så man blir så fastinsatt liksom. Men ja, bölade gjorde jag ialf och lär väl göra snart igen, till just Greys...
Nu går winnerbäck på högvarv, underbara Lasse min egna livspoet :-)

Men snart blir det bad ialf, jag pallar inte börja färga håret nu, men ett bad måste hinnas med och ett överklet med BUS.

Sov gott allihopa.

Även du.

233

Madde för faaan para Baby och ge mej en kattunge BUMS!!!!

Inlägg 232

jag har precis gjort och ätit middag, enkelt med gräddstuvade makaroner och falukorv. Har vart sugen på det sen NÅN jag pratade i telefonen med igår lagade det... Hm ;-P
Men, jag skulle ju ialf på möte men det vart ju flyttat till den 10e så jaha jag fick gå hem igen men jag ringde Marcus mormor som passade Midas och hörde om jag skulle hämta honom men där vart det ju tvärnej, haha, så sött.
SÅ jag gick hem och sov, jag sov i två timmar djupt och lungt och så gott det var! Jag har sovit så dåligt sista två nätterna pga av massa olika orsaker men jag tog igen dom nu, det behövdes! SÅ ikväll sak jag färga håret, vaxa benen, raka på andra håll och ta ett bad med enorma mängder lavendelolja och sen ska naglarna fixas, dom har ju börjat växa ut, YAY!!

Jag o Linus satt nyss och pratade under middagen, han frågade mej om han kunde få tusen kronor i veckopeng och så undrade jag varför han skulle behöva så mycket?
Svaret blev
-Då kan jag köpa hela ICA och sen köpa fina saker till dej mamma för du är så snäll....

Jahapp, då vart ju bölfian igång och det bara rann och sen säger han
-Men mamma, du ska ju inte vara lessen när jag säger så snälla saker!
Pluttungen.
Sen fortsatte samtalet och han frågade
-Mamma, du vill inte att jag ska bli stor va?
Ganska enkel fråga men svaret kan bli svårt, vill jag det? Självklart vill jag att mina barn får växa upp, skaffa egna liv, gifta sig och skaffa barn, men sen slog det mig hur få år man har med sina barn, hur snabbt det går och hur kort den tiden den är, den tiden då dom är BARN och sen hur många långa år dom är vuxna....
MAn kanske borde fundera lite mer på det när man hör ordet mamma 56 ggr i kvarten vissa dagar och alvedonen är slut och man bara vill lägga sej under täcket.
Men vem skulle jag vara utan mina barn? Hur sulle mitt liv se ut om jag inte hade haft dom?
Hade jag fortfarande varit den empatilösa känslokalla fi**an jag var i tonåren där allt bara kretsade runt MEJ.
Nja, jag vill nog helst inte veta men jag vet att jag ialf kommer att få stoppa om mina ungar och pussa dom godnatt i några år till :-)


Min mamma har fixat facebook, hon är nu gött inne :-P

Inlägg 231

God morgon på er, hur har ni det ? Shit det blåste inatt som bara den, och gör fortfarande.. Lena vill ha med mej ut till berget och visst hade jag gått med om det inte hade BLÅST halvorkan. Nåt jag gillar mindre än såntdär snett jobbigt regn som sticker i ansiktet är just blåst, eller lite grann kan fungera men inte som idag. Isch kallt och ugget fy fabian. Nej detta tåls att funderas på en stund, och vad är klockan, nio? Jag hr nyss svalt macken hihi.
Min son är mycket faschinerad av datorn måste jag säga, jag sitter i soffan med den i knäet och han står på golvet och liksom småtallar med sin lilla hand på kanten och såklart petar med sitt knubbiga lilla finger och jag säger -Neej ajja
Och han tittar på mej och säger
-Eeeeeeööööh ajajajajajaj
Han är så söt men jag ser bara Lenas gamla dator framför mej och nja....

Jag ringde min mamma nyss, hon måste komma hit idag för jag har ett tretimmarsmöte på jobbet idag och det känns inte direkt aktuellt att ta med Midas, nog för att han är jordens snällaste 10månaders men nja.

Lena fick med mej ut till berget, fan jag kommer frysa arslet av mej....
Ha en härlig dag allihopa!


Du är fantastisk

Inläg 230

SKOR: Svarta ballerina, gladiators och Crocs. SNEAKERS: Röda converse
JEANS: Jag ska i mina gamla som tar plats i garderoben.... T-SHIRT: min enorma lila natt-tisha UNDERKLÄDER: Från Lindex, hotpants i alla färger o formerVÄSKA: växlar mellan en svart eller röd i skinn. PLÅNBOK: min björn borg som hängt med lääänge nu SOLGLASÖGON: oj, typ av alla 40 par ?? olika för humör. KLOCKA: min snygga med rosa dödskalleSMYCKEN: mina svarta pärlor eller guldiga från indiska, mitt svarta halsband från...??.

TV: En grå, panasonicMOBILTELEFON: samsung MP3: iPod. DATOR: helt NY packard bellSMINK: Loreal, HM och body shop
ANSIKTSKRÄM: Body shopDEODERANT: DoveTANDKRÄM: Nån från colgateSCHAMPO/BALSAM: doveTVÅL: också DovePARFYM: vardag christina aguilera, party Laguna av salvador daliMINERALVATTEN: Loka citron. VIN: vitt
DRINK:angel

BRÖD: den bruna, vad heter det ? Längtan. MAT: Oh massor, mat är underbart!GLASS: 88an GODIS: choklad eller saltaste saltSÄNG: obefintlig för tillfället, jagar änLAKAN: för många...
FRISÖRSALONG: Madde haha!

DAGSTIDNING: Aftonbladet MAGASIN: Vi föräldrar eller nån skavellerskit


Lånad av No Scarlett :-)


Inlägg 229

jaha, vem har en slrillans NU lapp eller ? Mjo Moi...
Känns så jävla bra att man för första ggn i sitt liv har köpt en helt ny EGEN dator för EGNA pengar att slippa ha nåt begagnat som ingen annan haft innan. Ja, det är en helt OK känsla måste jag säga!

Men, ser desperate nu så hörs sen

Inlägg 229

Mmmm, ändringar i planen eller? Aha men bara lite ?
Jag vet jag skrev att jag hade en Dell påväg, ja eller den låg reserverad på en sida, liksom i kungkorgen för jag ville utforska mer, och då tack vare Lena som har lite mer sifferkoll än mej hittade hon en åt mej, på elgigantens hemsida och det tackar vi ju för!
Så denna är liksom min nu, jag ska bara hämta den sen

MH36-V-790NCD ger dig snabbheten du behöver för vardagligt användande. Intel Celeron-processor, 2 GB RAM, 250 GB hårddisk och en läcker 15,4-tumsskärm. Skickas prel. 25/5

Njut av dina filmer och bilder på den 15,4 tum stora LCD-skärmen. DiamondView-teknologin ger elegant och skinande bildkvalitet. Intel Celeron-processorn har 2 GB arbetsminne, vilket ger dig snabbheten du behöver för ditt vardagliga användande. På den 250 GB stora hårddisken kan du lagra allt från filmer och spel till viktiga filer.


Glöm inte att skapa reserver för det viktigaste. Med DVD-brännaren DVDRW Multidrive kan du skapa tvåsidiga skivor.

Du får också tillgång till enkel och pålitlig Internet-anslutning via 10/100 Ethernet LAN och Gigabit trådlöst, med stöd för 802.11 b/g/n-standarder.
En 4-i-1 minneskortläsare och Windows Vista Home Basic medföljer.

Låter pissigt bra eller?

Jaha, jag o Lena var på Torp förut, Lena var i behov av en ny dator och det höll jag med henne om, eftersom hennes lilla Milla hade pillat bort alla tangenter utom typ 10-15 stycken så ja, hon behövde en ny och hittade sej en snygg svart blank sak! SÅ det kommer finnas TVÅ nya lappatoppar på vindfället snart. YAY!
Jag köpte mineralfoundation och BUS och en mus till min laptop som jag inte har än haha! Men den var billig, musen alltså... Sen hittad ejag CROCS, alltså riktiga äkta CROCS på utföräljning för 199 pix, som hittat att ha på jobbet ju så kan jag ha mina gamla hemma och söla runt i, men sån tur!!
Nu ska jag inte göra NÅT på en stund.
Hoppas ni mår bra vänner o raringar!

Inlägg 228

Men hejje, har ni xovit bra eller ? Jag somnade runt ett inatt, pang pannkaka bara, asgött!
Jag lovade lite bilder från helgen, och ja, dom är lånade av Ulle, jag har ju som sagt ingen kamera
men jag HOPPAS den kommer idag. Och jag har en hemlis, jag ska köpa en grej..

Men jag kan säga att det var gott att komma hem igår ändå, jag hade ju saknat BARNEN så sjukt mycket :-)
Men, här kommer ialf lite bilder.
Först spelade vi, killarna mot tjejjerna....
Kan ni gissa vilka som vann? Killarna men vafan dom slog ju så jävla hårt :-P
Men det var hilma roligt och det är ju det som är grejjen!


Nu ska jag och Midas dammsuga klart här nere sen ska vi fixa med disken och sen ska vi inte göra ett skit!!

Inlägg 227

En av de vackraste


Inlägg 226

Jag har haft en underbar helg, tack alla inblandade!
Fredag, hos mamma, vi myste och tittade på gamla kort och satt uppe tills natten.
Lördag. Ölbrännboll på Sylte, så jävla kul! Jag, Marie och Maria var åter samlade, den oslagbara trion :-)
Ulle har kagt upp 100 kort på facebook jag ska sno några av henne sen och lägga upp här.
Efter brännboll, mer fest hos Ulle sen Backstage i stan, där ölen smakade gott och musiken var bra och UNDERBARA människor fanns i min närhet.
Ja, jag är rätt o slätt NÖJD med min insats, och livet, glöm inte att leva livet!!


Och att leka härmapa är bara förjävligt alltså
Jag SPYR, på härmapor....

Inlägg 224

Ohoh, hur har ni det denna regniga fredag?
Jo, jag har haft en fin dag på jobbet (såklart) och vi har vart på lite utflykt eller jag o min kollega tog med oss två boende och åkte till Plantagen där vi köpte blommor :-) Damerna vad glada att få komma ut trots regnet :-P
Sen gick jag hem och Marcus o Midas var ju kvar hemma men dom åkte för en stund sen, så nu sitter jag här helt allena med en megalatte och ska snart börja packa lite för att bege mej mot stan, på bussen och till Trollhättan där min mamma hämtar mej. Lat och bekväm (och en skvätt bortskämd) ville jag bli hämtad och mamma dårå som väl är den som skämt bort mej i livet sa såklart : JAJJAMEN!!
Frågan är vad fan jag ska packa? Joggingbraller o skor till min powerwalk ÄR ett måste, nåt någorlunda fint på sej om det blir galejj och ja, lite sånt... Förhoppningsvis får jag plats med allt i en ryggsäck för jag äger ju fan ingen BAG, helt dumt är det? Och man tycker ju att Marcus borde ha en bag som ändå tränar som han gör? Men nepp, han packar fotbollsgrejjerna i ICApåsar och bandygrejjerna tog han en väcka av mej att ha i, en såndära väska alla har nu att ha på stranden, ni vet som finns överallt med olika motiv?
Anydoodle så ska jag ialf inte sitta HÄR utan göra lite nytta :-)
Hoppas ni har en fantastisk helg nu mina vänner o ovänner (om jag nån har :-p)

PUSS

Inlägg 223

Hej på er! Eller ja, de TVÅ som läser här haha!
Ja, här är det bara fint lite ont i ryggen bara men man böjjer ju sej en del i jobbet men har inga tunga lyft tack o lov!
Så, igårkväll gick kanoners och de jag jobbade med igår var OCKSÅ superbra och vi kom bra överens :-)
Idag ska jag tvätta samt städa här hemma och ikväll lämnar vi pojkarna för jag blev tillfrågad att kunna jobba imorgon och självklart tackade man ja, jag är ju inte dum heller??
Så mellan 8-12 jobbar jag och vi ska ha utflykt imorgon med några av de gamla, ska bli så roligt!

Helgen komme rjag spendera i lilla edet hos mamma, hel allena för pojkarna är ju iväg och Midas ska vara med sin pappa. SÅ ja, det blir en helg med soft och mys och massage från mmma.
Nepp, nu ska jag plocka ihop tvätten.

Ursäkta det pissiga inlägget men jag har inte mer att skriva just nu..........


Inlägg 222

Jaha, Mäbe och hans kompis Lotta åkte precis, och Mäbe tog Boss med sig, han ska "låna" honom tills på söndag. Näeh men faktum är att han kanske ska köpa Boss och ska nu under sommaren ha honom hos sig då och då för att dom ska ära känna varandra och se hur dom fungerar ihop.
Jag har fullt förtoende för Mäbe och vet att han vet vad han gör och han är en sån lugn människa, hela energin runt honom är bara ett stort lugn. Men, vi får se nu hur det blir dessa dagarna ialf :-)
Men Boss är en ganska enkel och snäll hund, sen testar han ju sina gränser men vilken hund gör inte det?

Anyhoo, snart ska jag börja med middagen, pasta med baconsås blir det idag himla enkelt och himla gott
sen går jag till jöbbet!

PUSS

Inlägg 221

Minns ni att jag beställde från Haléns?
Idag fick jag ena halvan av paketet och i det låg jazzbrallorna, de svarta mysbrallerna och JACKAN
som är nog mina nya kärlek, seriöst hur nöjd som helst är jag :-)
Alla tre par byxor var med kanonfina och sitter skamligt skönt och bra.
YES!!

Nu ska jag dammsuga och sen lägga Midas och sen kommer Mäbe.

PUSS på er

Inlägg 220

Oh men hejje, jag har inte haft tid/lust att blogga men ett snabbt nu kan jag väl åstadkomma.
Jag jobbade igår, gick galant och trevliga arbetskompisar hade jag med, himla bra! Och jag trivs redan hur bra som helst och det r ett gott tecken såhär i början ju!
Jobbar ikväll igen, ska bli najsigt.
Jaha, mer då? Lukas skulle på utflykt idag med klassen till en av hans fröknar där det skulle grillas korv och sånt så och det har han sett fram emot i typ två veckor.

Jaha, fan jag har verkligen inte mycket att skriva?
Jo, i eftermiddag kommer denna pojken hit på besök

Men jag skriver nog sen, nu ska jag o Midas till ICA och hämta paket, sen ska vi till apoteket och fylla på det förrådet, eller inte DERAS förråd utan vårt apotekförråd :-P OCh posta lite brev, så ja, ha det fina fisken!!


Och Maria (den blonda sköneten), jag var fan bara tvungen att låna denna bilden av dig, hihihi
Såhär såg jag ut när jag var ihop med mina stora pojkarna pappa (han i keps), INNAN pojkarna kom till världen :-)
Betydligt yngre men gillar ändå mitt vita vin :-)


Inlägg 219

Efter tre megaglas med Latte så är min känslomässiga lilla kris jag hade i morses lite väck, men ack ändå inte.
Jag är en ganska känslofull människa, jag blir lätt kär i människor, alltså kär som i OH JAG VILL HA CHANS  PÅ DEj utan mer
Gudars vad jag bara gillar den människan, både killar och tjejjer som jag träffar som bara fastnar och som jag är sådär kär i liksom, föralltid. Jag är en känslomänniska, helt enkelt. Därför vaknade jag i tårar inatt när jag hade en dröm, jag var på en åker, en lerig åker med såndär hårdmjuk lera, djup geggig geggalera liksom och i leran låg mamma, och hon kom inte upp och mot oss kom en enorm tröskel eller vafan det heter ni vet såndär med knivar eller vad det är och jag skulle dra frm henne liksom upp ur leran men mina armar kom ingenvart, eller dom orkade ingenting och jag såg liksm ljuset från strålkastarna komma emot oss, sen vaknade jag i tårar och PANIK i hela bröstet och märker att båda mina armar är typ bortdomnade för jag har legat på dom och dom har somnat så hårt och säkert sovit så länge så det var väl därför jag inte hade orken i drömmen men fyfan jag hade sån ÅNGEST över min mamma, min fina lilla mamma att jag inte kanske kunde rädda henne. Så jag storbölade och fick gå ner och ta en cigg i paniken. Sen somnade jag och drömde om Marreballa, att hon inte kunde gå på ett visst ställe för då skulle hennes fisknätstrumpbyxor ta eld..
Så ja, drömmar kan vara lite olika från ggn till ggn :-)

Nu ska jag snart gör mat till oss, enkel middag för sen går jag o jobbar o då är det bäst att alla är mätte :-P
Midas har lite feber, han var snorig inatt samt febrig men vaknade 4 imorses SUPERPIGG så han skuttade runt mellan mej o Marcus i sängen men sen deckade han och sov till nio....
Jaja, hoppas ni får en bra dag!

Nu, mera latte :-P

Inlägg 218



Emotional emptyness mixtured with emotinal happiness
all in one, all in the same second
For he can only bring me down
for he can only pick me up.
All at once.

Inlägg 217

Jag har nyss svalt kvällsmaten, jag har ju änna börjat tänka REJÄLT på min diet så idag har det vart nyttigt, likaså igår och ja, visst känns det bra ialf nu i starten, tog mej en REJÄL powerwalk förut, och Madde sorry jag fick liksom bara rusa iväg men tar gärna en senare i veckan, nu ska jag ju jobba tis ons så det blir svårt :-(
Men visst mår man bättre absolut!
Pojkarna sover gott och Marcus har nog somnat han var änna trötter....
Jag har ingen speciell blogglust.
OH det blir en ny tatuering snart, jag smider planer med Tias :-D
Kommer bli finfint!

Nu ska jag ringa Emmy och ta kvällsblosset.
Puss på er lärkor!

Inlägg 217



Detta inlägg är lösenordsskyddat

Inlägg 216

Vafsen min nya kamera verkar ta tid på sig att komma. Fan jag vill ha den NU!
Linus var ialf superduktig hos tant tandläkaren och har dragit ut en tand (hans andra tand dom drar ut)
Så nu fick Peter, hans första utdragna tand en kompis som Linus har döpt till William.
Så nu ligger dom båda i hans lila tand-ask...
Sen fick han antibiotika och munskölj med, men det är 4 ggr till dom ska ta bort gamla rötter o sånt som är skadat, fan jag vet hur han har det jag var världens tandbarn själv och lagade fan tänderna stup i kvarten..
Men idag har jag superfina tänder och har inte haft ett hål på många år så det kan vända :-)
Jaha, sitter nu med fjärde megaglaset med latte, så himla gott och jag kanske har det lite som colaersättning men hellre latte än cola :-)
Snart ska jag ta fram middagen, för så fort Marcus kommer ska jag ut på powerwalk och jag ska ha med Madde tänkte jag ;-)
Hoppas ni har en bra eftermiddag :-P
(kass kvalité, taget på kortet med mobilen)
Jag hittade mitt skolkort från åttan, shit jag ser glad ut haha!
Jag hade min råtta Nafael Nirvana (naffe) på axeln, han var så snäll :-)

Inlägg 215

Jag har trott på UFOn i flera år, jag har tom sett vad jag tror kan vara ufo två ggr i mitt vuxna liv, eller ialf nåt som INTE går att förklara. Vi kan inte vara ensamna i detta universum, det måste vara totalt omöjligt men jag tror inte att dom som anses vara utomjordingar är farliga, för med tanke på vilken teknik dom har och kunskap dom bestitter och med teknologin dom säkert nu har hade dom säkert kunna utplåna oss för längesen, jag menar hade ni inte tagit er en tur ut i universum och kollat in andra planeter om ni hade kunnat?
Det hade ialf jag gjort.
Jag hittade ett klipp på youtube där nån filmat vad som tros vara ett UFO, vad tror ni, real ore fake?
När ufot VÄNDER och åker över honom igen hör man hur han andas rätt högt, jag tror han blir lite skitnödig där, vad tror ni??


Beep beep

Inlägg 214

Oh, jag var rätt trött i morses eller för jag vaknade 8:10 GAAAH!!!
Pojkarna börjar 8:15 men dom var ialf påklädda redan så det var bara att packa deras väskor med frukt, skolböcker, gympapåsar och ge en ostmacka i handen så ca 8:18 var dom ivägvinkade...
Ibland så är jag jävigt snabb. Men jag måste varit hysteriskt trött imorses för jag har stängt AV hela telefonen, då var jag nog lite arg på larmet antar jag....
Idag är det värsta innesittarmysvädret, jag ska städa övervåningen sen, byta lakan i alla sängar, dammsuga osv. Men det gör jag SEN :-)
Nu ska jag dricka en latte och göra ingenting, Midas sover en lur så ja, varför ska jag alltid GÖRA något när han sover (om jag inte sover sj då vill säga) men det känns som om att idag orkar jag inte.

Och min ork är slut ialf, jag går på sparlåga och har gjort jävligt länge nu.
Men, nu latte sen TV och njuta bara en stund.
PUSS på er

Inlägg 213

Jag hade skrivit världens inlägg förut, det ligger i utkorgen här, men jag väljer att lägga det  på min privata blogg.
Jqg vill inte spy ut min skit här, för detta är liksom min fristad (ja, denna och ett ställe till ett annat ställe jag trivs på, och bara en vet vart...)
Men saker och ting kommer nog komma till en slutpunkt ialf i mitt liv, hur och när vet jag inte det får tiden utvisa men jag ska ialf plocka upp mej msjälv från backen igen och visa att mej trampar man kanske på ett tag, men sen brister det och då blir jag en jävla fitta helt enkelt. Det är så jag fungerar och jag håller nu på att bli dendär jävla fittan jag inte sett eller känt av på så LÄNGE.
Men, som sagt resten av detta inlägget finns på min låsta blogg.
Nu blir det snart natten för mej, alla andra sover redan.

Jag tog en lång snabb powerwalk ikväll, fan vad skönt det var så det får bli den rundan helst varje dag denna , och den 20e tar jag 10 dagar cambridge, jag ska ju för bövelen på bröllop, får man se om det händer nåt nu :-)
Men jag mäter mej istället, för en våg har jag inte och har aldrig haft :-P

Gnatt på er raringar

Inlägg 212

Jag har precis gjort middag, tacos och jag tryckte två st, sånadär mjukbröd med massa gott i. Mummah!
Linus har fått en ny kompis, han r norsk och heter Stian (ja, jag vet jag tycker med synd om pojken men vad göra?)
Men ialf över tacosen berätta Linus att dom pratade NORSKA hemma hos dom, och att dom hade sagt att dom skulle spise mat innan gick Linus gick hem och Linus säger till mej
-Jag gillar spismat, men tacos är med okej
Och sen undrade han varför vi inte var norskar eller varför han inte var född i Norge, för norskar var visst det bästa som fanns helt plötsligt.
Och sen sa han
-Jag räknade till hundra på norska, jag kan det nu.
Fast jag hade liiiiiiiiiiiiiiiiiite svårt att tro honom, Linus kan knappt räkna till efter 20 för då blir det tjugoelva, tjugotolv osv
och iställer för andra säger han tvådje osv.. Så att han räknat till 100 på norska är ju sött men kanske inte helt sant. Men pedagogisk som jag är nickade jag medhållande och sa
-Vad duktig du är då :-)

Nu ska jag vila en stund, vart vaken sen halv sju imorses och somnade efter tre inatt. Pust.

Inlägg 211




Detta inlägg är lösenordsskyddat


Inlägg 210

Ja, mamma och kidsen kom ju hem och dom hade haft det kanonroligt :-) Så dom var himla nöjda!
Sen gjorde jag middag till oss alla och mamma åkte nyss hem så nu är det lördagsmys med godis som jag o Linus har vart borta och handlat, och hör o häpna jag har INTE druckit cola på fyra dagar, FYRA DAGAR!!!
Så idag vart det bubbelvatten för mej och Passionsdrick till kidsen :-p

Ha nu en underbar lördagskväll.

Inlägg 209

Hej hur har ni det i värmen?
Mäbe, Lotta och Janne åkte precis dom var här på en fika och det var hilma trevligt :-)
Det smids lite planer men det skrivs om i min hemliga blogg istället och jag vill egentligen inte ha en hemlig blogg för jag är rätt dålig på att ha hemlisar det känns så fjortisaktigt men sen finns det väl vissa saker som jag ändå vill berätta och skriva om som ALLA inte behöver veta ;-)
Ja, jag är helt ensam nu plötsligt, barnen o mamma är ju i stan på dednära brangrejjen och Marcus har åkt och spelat match... Men, jag ska ta mej en kopp kaffe och göra typ.. inget?
Städat har jag ju gjort..
Hoppas ialf ni har en kanondag!
PUSS


Nya radarparet, visst är dom söta ;-)
Mäbe und Boss

Inlägg 208

En äldre aukustisk lugn låt med underbara Lord Belial.


Inlägg 207

Jag och frugan fick vikt (vikit?) tvätten igår, nu står den ialf i ikeakassarna på golvet här i storarummet men det är VIKT så det ska bara kastas in på sin rätta plats. Så tack för hjälpen fru ;-)
Ja, Midas vaknade halv tio, herre så länge har han nog aldrig sovit och då somnade han kanske halv elva igår så det var inte SÅ sent men han var kanske trött min skruttebus.
Ska plocka undadn nere och sen uppe, jag städade ju igår och förutom lite HUNDHÅR så ser det fan OK ut, men en dammsugning måste göras ialf när mamma har hämtat barnen :-P
Idag kommer min kära vän Mäbe på besök, och två kompisar till honom det ska bli himla trevligt fast det var ju ifs bara en vecka sen jag träffade Mäbe men jaja, två ggr på en vecka är inte alls dumt (om han nu skulle läsa och få för sej nåt..)
OCh jag hinner nog inte baka men jag har en halv mjuk tigerkaka i frysen den får fan duga, jag är väl ingen jävla Martha Stewart heller?
Näpp, nus ka jag upp med all tvätt, ett o två flåsa på

(bilden snodde jag från Mäbes facebook, tack för det)

Han är inte lika galen som han ser ut
han är faktiskt en rätt lugn kille

Inlägg 206

Nu jävlar jag har dammsugit i alla vråer och Cillit Bangat mina golv och det är RENT och jag har pillat och ändrat om lite med krukor och annat, så ja, jag kan väl säga att jag är hyfsat nöjd, är bara så jääävla trött på mitt fula köksgolv och hallgolv, det förstör fan ALLT!! Men när min lön har droppat in sen ska jag direkt till Bauhuaus och köpa nytt golv ialf till köket först för det är värst...
Jaha, jag har typ 8 maskiner tvätt uppraddat i IKEApåsar i soffan som min fruga har LOVAT att hjälpa mej med, eller jag tvingade henne..typ. Jag har hjälpt henne så mycket så en ggn får hon hjälpa till, plus att det är roligare med sällskap ;-)
Pojkarna äter nu kräm och macka med thé och ska snart stoppas i säng, Midas har fått gröt och verkar fundera ut MEST hur han kan röjja undan de flesta spår som visat att jag städat.. Men han ska med snart tvättas och nattas så ska jag bara göra inget sen, ja förutom tvätten då.
Så, jaha jag kanske skriver sen.

Ja, jävlar ja, imorgon kommer mamma och hömtar alla kidsen, det är familjedag i museéparken med massa olika aktiviteter o clowner och sånt, så där får dom ialf nåt att göra några timmar så thnx mommy dearest <3







Och du, du betyder mer än du tror.

Inlägg 205

Hur har ni det idag? Vilket VÄDER vi har!!
Men, jag har vart med Midas på familjeförskolan, lika mysigt som vanligt och min klipp/scrapbok om mitt liv börjar ta form och jag är faktiskt väldigt nöjd :-D
Men, nu ska jag lägga Midas en stund han har knappt sovit idag så han är supertrött sen blir det en stund på soffan, sov skitkasst inatt av nån anledning?
Hoppas ni har en fantastisk fredag!!

Inlägg 204




1. Hur gammal är du om fem år? 33

2. Vem var den sista du träffade? Linus O Hans kompis
3. Hur lång är du? 159,5
4. Vilken var den senaste film du sett? ? En Wallanderfilm häromkvällen

5. Vem ringde du sist? Mäbe
6. Ditt senaste sms och till vem? "Hej, ring mej sen jag har nåt att berätta!!"Till mamma
7. Vad är helgens planer? Mäbe och två av hans kompisar kommer hit på Lördag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sen ca 20 år tillbaka
10. När såg du senast din mamma? Ca en månad sen
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade grön/blå
12. När vaknade du idag? Blev väckt av en bebis halv sju :-)
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp, Bo-Henrik som bott med mig nu i snart fem år
14. Vilken är din favoritplats? Min egna värld, som bara är min.
15. Vilken plats föredrar du minst? Tråkiga ställen, typ busshållplatser eller kön på ICA

16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Kanske en gård på landet, mina stora barn är tonåringar och Midas ger mej gråa hår, jag är gift med mitt livs kärlek.

17. Vad skrämde dig som barn? Min storebror var bra på att tuta i mej saker som gjorde mej rätt skitnödig...

18. Vem fick dig att skratta senast? Marcus tror jag, han är ganska rolig ibland
19.
Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej, jag har några i källaren :-)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
 21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, kan inte sova naken, nån tvångstanke jag har om det tex börjar brinna så kommer jag INTE ha tid att dra på mej kläder, men jag somnar naken ibland men då vaknar jag och tar på mej pyjamas :-P
22. Hur många kuddar har du i sängen? tror vi har 6 nu, jag växlar mellan 3 av dom, dom 3 goaste, dom andra får Marcus :-P
23. Hur många landskap har du bott i? Typ... 3?

24. Har du någon gång spytt på någon? Nej, jag har lyckats undvika det
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag älskar att gå barfota men marken är så jävla äcklig nu för tiden med spott, fimpar och annat så på asfalt blir det skor men gräs
26:
Är du social Det beror helt på, lika väl som jag älskar att vara social och träffa vänner trivs jag med att sitta hemma själv och bara skita i resten av världen...
27. Vilken är din favoritglass? 88an

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Få hjärtinfarkt först o främst
29. Tycker du om kinamat? Föredrar Thai.....

30. Tycker du om kaffe? Jao
31. Vad dricker du till frukost? Jordgubbsfil eller oboy eller thé, beroende på vad som finns hemma.
32. Sover du på någon särskilld sida? Jag sover på mage helst
33. Kan du spela poker? Njet.

34. Tycker du om att mysa? Jaa, klart vem gör inte det? Tända ljus och en bra film
35. Är du en beroendemännsiska? Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej?
37. Vill du ha barn? Jag har tre, så vi klipper där....
38. Kan du några andra språk än svenska? Pratade flytande engelska, förstår lite ryska och kan svära på finska!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, när jag åkte akut från uddevalla till näl när min blindtarm höll på att brista
40. Föredrar du havet eller pool? Älskar havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat
42. Äger du dyra smycken? Nej, det vågar jag inte för jag är en slarver men jag älskar min förlovningsring och den var lite dyr :-P
43. Har du någongång testat narkotika? Bajsar björnarna i skogen?
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En banan
45. Vem är den roligaste människa du känner? Adam, Marcus och Marielle

46. Välj ett ärr på din kropp? Blindtarmen
47. Vad har du för ringsignal? Making Belive med Volbeat
48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Mamma har några
49. Flirtar du mycket? Ibland, men jag är trevlig bara, många tror att jag flörtar
50. Vart togs din profilbild? I bilen påväg till Lund

51. Kan du byta olja på bilen? *Ja, det tror jag allt, lite har man väl snappat upp under åren.

52. Har du fått fortkörningsböter? Nääähä

53. Vilken var den senaste bok du läste? Innan jag dör.

54. Läser du dagstidningen? Bara på nätet.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Nej men jag diggar, oftast ihop med Marre
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Är så jävla pissetrött på RIX så nu blir det Mix Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Är på ICA, till Lukas
59. När var du i kyrkan senast?  När Gabriella döptes


BOSS

 



 

Nu

GRATTIS i efterskott till Bossen som fyllde två år den 12 Maj.
Han fick grisöra och en såndär patéburk av mej, så han vart inte alls bortglömd :-)

Inlägg 203

Ooooh det är spännande saker på GÅNG och jag hoppas att allting kommer lösa sig.


Tack Mäbe :-)



Resten av inlägget är lösenordsskyddat

Inlägg 202

Sa jag att jag dammade igår? Nähe det gjorde jag ialf, dammade ialf vardagsrummet meadans jag kollade på Rent Hus, varje gång jag tittar på det så behövs det dammas hemma av nån anledning? Men jag slet fram min Cillit Bang och dammtrasa och det gick ju rätt fort ialf, och Marcus hade ifs dammsugit på förmiddagen och Boss fäller inte så mycket längre plus att jag borstade ju honom igår men det behövs ändå, och under veckan han var borta så dammsög jag tvä ggr, TVÅ gånger annars dammsuger jag två ggr om dagen. Men, nu fäller han inte lika mycket så det räcker med en ggn om dagen och nu gillar han att ligga på balkongen, han sätter sej vid balkongdörren och piper och vill dit ut efter morgonkissen och sen kan kan ligga där i princip hela dagen, och då kanske det räcker med varannan dag dammsu eller? :-p
Nåväl, Jo det skulle jag ju berätta, min monsterbebis, han satt i gåstolen igår medans jag dammade av och så parkerade han sej vid sittpuffen som vi har, och jag går och torkar i godan ro och när jag typ 20 sekunder senare tittar på honom, då STÅR ungen vid sittpuffen, han har alltså tagit sej UR gåstolen smidigt som bara den och ställt dej vid puffen som om det vore det mest normala i världen... Så tittade han på mej med majskroken i handen och sa
--Mmmmbabba (mumsfillibabba som vi tränat på att säga)
Jaha, lika bra att kassera gåstolen snart antar jag, nästa ggn kanske han slpr sej illa om han tar sej ur den och det vill vi inte vara med om.
Idag är det lite mulväder så det är en bra dag att tvätta och vi skulle vart till Torp, men vi skippar det eftersom jag måste verkligen tvätta, så det får bli imorgon istället :-)

Hoppas ni får en bra dag ialf och att ni tar hand om varandra.


(den galna klättersittpuffsbebisen...)

Inlägg 201

Jaa, kvällen har löpt på bra, Lukas kom strax efter jag hade skrivit inlägget och sa
-Förlåt mamma, jag vet att jag inte kom hem men vi hade så roligt så jag glömde.

Aaaw ja, barn glömmer, så är det bara! Men halv nio var dom ialf badae och nerstoppade i säng (trodde jag) för när jag runt halv tio skulle natta Midas i hans säng så var det två gryn vakna och satt och lekte tyyyyst tyyyst inne på deras rum, men då vart det march i säång dom ska ju ialf upp till skolan imorgon...
Sen somnade Midas och jag tog ett glas vin och tittade på Greys, och efter det pratade jag med min gamla kära vän Maria på telefon i en timme om ALLT och eftersom vi inte pratat på länge vart det ju allt mellan himmel o jord, och jag hoppas att vi snart ses :-)
Nu blir det en dusch och imorgon måste vi ut till Maxi och handla mat, och jag måste köpa hårfärg, fan när rötterna växer ut det ser skit ut ju... Lite fult pundigt sådära, USCH!

Hoppas ni haft en bra kväll ialf :-)

Och AnnaKarin, denna är till dej : http://www.caremate.se/Vardklader.php
Måste nog vara rekord på leverans eller så har dom väldigt lite att göra, jag vart ialf nöjd ;.)

inlägg 200

Jaha, middagen är klar, kycklingsallad moi, pizza till the kids.
Vart på kavrtsamtal med Linus fråöken och minsann att min snart 7åriga son är en superfin och dyktig liten kille, fast det visste jag redan men att få det mer bekräftat är inte dumt alls ;-)
Lukas har dock inte kommit hem från skolan ännu, jag undrar var han är nånstans men framförallt vad han kommer säga när han kommer hem till sitt försvar eftersom jag tutat i dom varje morgon sen dom började skolan här att komme HEM efter skolan och berätta VAR dom går om dom ska iväg....

Anyhoo, jag fick mina arbetskläder idag, jag beställde dom igår eftermiddag och fick dom IDAG fatta snabb revelans eller ? Mja ganska...

Nepp, nu ringde Marie så hejsvejs!

Inlägg 199

Herreminje var har denna dagen tagit vägen ? Vart uppe sen sju ialf, gjort frulle och skickat iväg två gryn till skolan och sen kollade jag o Midas på Hem till Gårdenrepriser som går på TV4 plus, det är några avsnitt jag missat så dom tar jag igen nu på morgonen, sen vart Midas supertrött och somnade, då somnade jag med hihihi, man får passa på eller??
Sen kom Lena strax efter jag vaknat på en fika och lite tjöt, bara sådär allmänt trevligt :-)

Jaha, sen vart det skogen med Boss, så tog jag med borsten ner och passade på att borsta honom vilket han ÄLSKAR, och ja kastade lite pinnar och sådära tills han var helt slut!
Satte upp tvättid imorgon mellan 10-13, har ju frugans bricka med så jag har alla fyra maskiner göttans.

Nepp, ska göra mej klar och vänta tills Midas vaknar så ska vi till ICA och handla och till arabturken och köpa tvättmedel

Ha en fabulös dag i värmen!

Inlägg 198

Bara för att denna låten är totalt underbar. Och jag älskar texten.




Inlägg 197

Hej på er!
Hur har ni haft det idag? Jag ar haft en kanonbra förstadag på jobbet och jag känner i varje ben i kroppen hur bra jag kommer trivas där :-) Jag har även fått beställt arbetskläder, byxor och arbetsskjorta, jag vet att jag hade en arbetsskjorta från tvätteriet alingsås (were else? ) men den har jag antingen slängt eller förlagt. Men jag hittade en sida på nätet där dom hade lite rea så jag fick skjorta och brallor för ca 300 pix, himla fint det!!

Så, nus ka jag somna Midas för han är superdupertrött. Hoppas ni har en underbar dag?!!
Och tack för alla tips ang sängen, jag får spekulera med Marcus imorgon.

PUSS

Inlägg 196

Jag passade på (eeehm) att shoppa lite när jag ändå letade klänning på Haléns hemsida, och med tanke på att jag får lite extra kulor denna månaden så tänkte jag faktiskt unna mej själv lite, min garderob är verkligen pinsamt ödsligt tom av nån jävla anledning, ialf på BYXOR!
Så, detta hittade jag ialf idag....


Jacka o top (fast en top i svart, tog rosa för att ni ska se bättre)

2pack jazzbyxa att jobba och promenera i, 2pack 3/4 leggings

3/4 Haremsbyxor, mina gamla använde jag sönder, HOPPAS domma sitter bra..
Och ett par träningsmysbraller fast i svart

Och finally, en lockkrustång eller vad den nu heter som jag trånat efter läääääääääääänge.

Jaha, det var det! Hoppas Marcus missar detta inlägget ;-)

Inlägg 195

Ja, vi har ju fortfraande ingen ny SÄNG, och det känns som att det behövs, och jag har hittat två, för den vi ville ha från början fanns det inga sängbord till, vilket vi hade tänkt få med men ja, här är ialf ett par JAG gillar, hoppas bara Marcus gillar dom med, men tja, vi brukar tycka samma om vissa saker :-)


Någon av dessa två, ja jag vet att nummer två inte är helt OLIK malmsängen men denna är lite enklare i riktigt tråä och utan domdära jävla trösklarna runtomkring jag slog upp benen på typ tre ggr om dagen.
Den första gillar jag som fan, och det var sängbord med till och inte farlig i rpiset alls. Båda sängarna är IKEAmärkta och det gillar vi Börje ;-)
Får spekulera med min sambo och sen se hur det blir, OCH det var även en byrå från samma serie man kunde få köpa med säng nummer två, och bi behöver en byrå uppe i lillhallen faktiskt....
Jaja, fan... jag vill ha nån men vilken? Ååååh jag hatar att inte kunna bestämma mej!!!!

Update: Jaha, då har man hittat ett par fler sängar dårrå


Nummer ett här skulle dom ha 700 för säng plus sängbord...
Nummer två vill ha en tusenlapp för sängen men då finna det inga sängbord... Suck...

Inlägg 194




I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me.......

Inlägg 193

Jaha, nu har vi för en stund sedan ätit middag jag och pojkarna och idag vart det köttfärssås och spagetti, Midas har nyss somnat så jag ska bara passa på att springa ut i två minuter med Boss så han får pinkat, som tur är tog Marcus honom till skogen förut idag så han har fått kuta av sig ialf, men BRB


Så, typ två minuter senare, men ialf jag ska ju på två bröllop i sommar och jag har luskat lite klänningar men vet inte vilken jag vill ha, men här kommer de jag är mest sugen på

Nummer ett fram och baksida
Nummer tvåNummer tre


Nummer fyraNummer fem
Nummer sexNummer sju
Nummer åtta



Dessa skorna ska jag ha i vilket fall, dom beställde jag idag dom är så jäkla söta!
Så, vad tycker ni?
Hit me!!

(samtliga bilder är lånade av Shock.se och Halens.se)

Inlägg 192

Jaha och vad har hänt i mitt liv då? Igår var jag, frugan och alexander nere i Nödinge för att hämta hem min hund som vart en vecka på foder hos ett yngre par, ja dom verkade kanonbra när dom var hos oss och hämtade honom och tjejjen skulle minsann träna och allt var det var, men efter FEM dagar hade hon gett upp och Boss var ju så stressig och var inte kontaktsökande, ehm nej? Det tar kanske mer än fem dagar för en hund som bott i samma familj i 2 år att anpassa sej eller ?? Sen drog hon världens ursäkter och ändrade sej fram och tillbaka om att behålla eller inte behålla men jag fick nog i lördags och sa att nu får hon fan bestämma sej, och efter mycker om o men sa hon nej, för denna ursäkten var att han inte är reggad i SKK vilket hon VISSTE mycket väl sen tidigare att han inte var, så ja. Nu är han ialf hemma och igår var han trött så trött, tänk dej själv att inte kunna koppla av på en hel vecka, då blir man ganska trött...Men, idag är det som om han aldrig ens varit borta och nu får han vara hos oss ett par månader och så får vi se hur allting fungerar och gör det INTE det då väljer jag faktiskt hellre att ta bort honom, jag tycker inte det är schysst att leta upp nya hem som kanske inte fungerar och bara göra honom ännu mer stressad, väljer jag det första alternativet vet jag ialf vart han kommer och vart han hamnar och att man slipper oroa sej hur han har det och hur han mår. Sen får folk ha vilka åsikter dom vill, men jag känner MIN hund och gör vad jag anser är bäst för honom, inget annat. MEn nu är han ialf hemma och vi ger det över sommaren och ser hur vi får ihop allt...
Anyhoo, annars är allting helt OK, ringde förs.kassan om mina dagar jag skrev över från Marcus och imorrn kommer fyra papp in på kontot jaha men tack för det säger jag då :-)
Och imorgon ska jag jobba, eller gå bredvid på förmiddagen så det blir att åka och handla massa mat på onsdag istället för Marcus jobbar sent denna veckan...
Oh i helgen ska jag dra mej till mamma med barnen tänkte ja och få en tripp till Överby, jag måse ha en klänning till bröllopen i sommar, och på Gina där har dom massa fint, där är ju fan dubbelt så stort som Gina på Torp...
Hoppas man hittar nåt fint :-)
Så jaha, det var det jag hade men ha en kanonersdag!!


Inlägg 191

Hemma nu efter en kväll hos svärisarna.

Blir ett glas vitt, lite dator sen sömn.
Midas sover kvar hos svärisara han somnade så gott och då ville vi inte väcka honom så jag är allena, Marcus är ute med fotbollslaget!

Hoppas ni har det gott :-)

Inlägg 190



Detta inlägg är lösenordsskyddat

Inlägg 189

Oj, jag får kanske skriva lite ?
Igår var vi på familjeförskolan hela dagen, och det var så jävla mysigt! Jag scrappade ett kort till Elias 1årsdag för han fyller ju år idag lille korven :-) Och så myste vi, åt god mat TACOS och sen bara var, det är ju det som är så underbart med det stället, att vi bara är <3
Jag och Linda låg och myste med Lavinina en stund medans Midas sov och Lavve är ju så söt att man vill äta UPP henne, jag hade gärna gjort det igår ett par ggr men jag var lite hostig ochs nuvig så jag ville inte smitta henne lillgumman! Men, nästa vecka är jag nog frisk så då kan jag pussa henne ialf :-)
Ja, sen lämnade vi pojkarna i VBG och det gick smidigt, fast jag hade glömt göra en flarra välling till Midas som inte hade ätit på länge och han blev sådär superduperpanikhungrig i bilen, som tur var hade jag packat två middagsburkar till honom för han skulle sova hos farmor o farfar så in på Statoil och hitta ne plastsked så fick han äta mild thaigryta kall i bilen, men ja han åt gladeligen, tur man inte har en kräsen son ialf :-) Sen vart han mätt och belåten och vi lämnade pojakrna så sjöng och busade jag o Midas bak i bilen ända till ÖDeborg, jag fick även en påse kläder med mej och det tackar vi ju för såklart, bebiskläder behöver man ju alltid, speciellt nu när man i regel får byta ett par ggr under dagen för han kryper ju överallt, i allt och på allt osv så han plockar ju upp lite på vägen om man säger så....
Sen stannade vi hos mina svärisar en stund och drack kaffe och bara var men Marcus ville hem till hockeyn så ja, vi åkte i nån pause där eller vad det var (yeye whatever) så vi var hemma rätt sent och jag lääängtade efter ett bad hela vägen hem så kom jag innanför dörren, ringde frugan som skulle ut till MAxi och han hängde på för jag skulle ändå ha cigg så jag hon och MallanBrallan åkte ut och handlade lite, hem igen och NU fick jag ätit (som jag inte gjort på hela dan) och badat. Så messade Mäbe och då var dom klara med repningen och skulle kanske ut i stan så vi sa att vi kanske skulle ses. Men sen gick jag över till frugan, tog en cider och pratade lite skit och halv tolv höll jag alltså på att somna vid hennes köksbord så jag fick in och nattat med, halv ett ringer Mäbe
Tjaa, jag ska in till Mortens, kommer du eller ??
Ja,. då var det ju valet och kvalet, ligga kvar i sängen och somna gott eller åka in till stan och ta en öl med en kompis, såklart vart det att jag åka in till stan så ett stod jag inne på Mortens och jag kan säga att så snabbt som jag sminkade mej och plattade håret inatt var nog fan personligt rekordoch det var med andan i halsen jag kramade om Mäbe i garderoben på Mortens :-) Sen tog vi en öl och pratade om allt och inget och det var absolut värt att åka ner de stunden, dels fgör att jag sällan kommer UT och dels för att det var längsen jag träffade Mäbe.
Sen ville ett par i hans band efterpartajja så vi gick hem till en av killarna där fick jag en grogg i handen men efter nån timme var jag så trött så jag promenerade in till stan, och jag kan säga att det var såå jävla dött i stan vid halv fyra imorse, inte en människa var ute , man hörde bara alla trafikljus ticka och mina klackar :-) Så en taxiresa hem och jag stupade i säng!!
Helvete vilket jävla inlägg men lika bra att ta allt på en ggn eller ??
Så jaha, om en stund ska vi åka till Ödborg, jag ska hem till svärisarna och Marcus ska träna fotboll och sen blir jag där tills i eftermiddag för Marcus ska på lagfest med fotbollen så jag o Midas ska ha myskväll sen.

Ha en superfin lördag allihopa och NU kom solen Yaay!

Inlägg 188

 



Detta inlägg är lösenordskyddat.

Inlägg 187

Nu jävlar Börje har jag o frugan städat som små galningar, och det behövdes allt men ac k så rent o fint det vart, och nej, det var inte hos mej utan hos henne och Andreas :-P Måste ju skina fint när det vankas kalas för Elias!
Nu börjar det bli sömningt i ögat så jag ska packa ihop mej och in till mej ialf, imorgon blir det låångdag på familjeförskolan, halv tio till tre, vi ska göra batik så det blir att leta upp alla lite halvsunkiga en gång vita handdukar och göra fina igen, batik är ju rätt coolt faktiskt :-)
Och så ska jag scrappa ett Grattiskort till Eliasfisen!
Hoppas ni haft en bra kväll och får en god natt!
PUSS

Hon är bra, jag är bra men tillsammans är vi fucking BÄST!

Inlägg 186

Ja, en livespelning från slutet på 07 med Mäbe och Angelicas underbara -två händer-
hittade den på youtube för ett tag sen, alltid trevligt med youtube :-)


Jag ska väl snart börja med lite mat, blir kyckling, ris o currysås idag.
Annars har här inte hänt särskilt mycket faktiskt, dagen har liksom bara sprungit på, men nu ska jag plocka upp alla tuchpennor Midas lyckades få tag på och ikväll ska han få bort den turkosblå färgen han har på typ hela handen :-P

Och jag tänker extra mycket på frugan och Andreas idag
 Och såklart Johnny med....
Ni vet vart jag finns och jag gör vad jag kan för er.

Inlägg 185



10.1 megapixlar, 4x optisk zoom, 1x digital zoom, USB, Internal, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, 135 gram, 2.7 tum LCD


Jaha ja denna är visst påväg hem till oss nu, våran gick i typ 1000 bitar igår och ifs var det ingen superkamera men denna hittade jag på NetOnNet för 1200 pix i fyndlådan, som hittat Börje!!

YAY!!

Inlägg 184

Tre saker som alltid finns i mitt.....


Kylskåp:
Mjölk, smör, juice
Frys: Isbitar, fotbollsskor, middagsmat
Skafferi: Välling, baksaker, pasta
Handväska: Plånbok, tuggummi, försvarets hudsalva.
Sminkväska: Pincett, foundation, ögonbrynspenna.
Badrumshylla: Parfymer, lypsyl, cremer
Förråd: Hahahahhaaaaa allt.
Hjärna: Gott o blandat.
Jackficka: Lyspyl, tändare, hundbajspåsar
Kryddskåp: Vitpeppar, salt, curry
Barskåp: Äger inget barskåp men en vinare ibland
Köksbänk: Mina IKEAburkar, diskmedel och micron

Inlägg 183

Tjohoo hur har ni det i vårsolen? Fast ja, en del har säkert regn o mul men det har inte Uddevalla haft idag under eftermiddagen o kvällen ialf :-) Så vi tog en promenix förut. jag, frugan o Madde och några barn och Akita såklart :-)

Nu har jag hjälpt min fruga att baka inför Elias ETTÅRSKALAS i helgen, herreminje vad tiden går.. Inte längesen hon hade värkar ju känns det som ??

Men ja, det var väl det jag hade att bjuda på just nu, har typ NADA blogglust :-/
Fast på fredag skulle nog kära Mäbepojken till stan så då skulle vi kanske ses på en öl i stan, inte en dag för tidigt :-)

Sen pratade jag med Rocky idag, han hade legat på sjukhus ett par dagar, enligt honom inget allvarligt men för mej är sånt allvarligt, ligger man på sjukhus ÄR det allvarligt så jag fick använda min arga röst och säga till honom på skarpen, men anyhoo var det hans njurar som bråkade och jag sa utan att tveka att behöver han en njure får han ta en av mina, för jag behöver honom här, liksom i mitt liv. Så det så :-) Han blev rörd såklart min bushjälte, men det är självklart för mej faktisk, såpass mycket betyder han för mej <3

Nu ska jag kleta in frugan med BUS, hon står här och gnäller.. Jävla ko :-D

Inlägg 182

Sist vi var på Öppna förskolan tog Kerstin så fina kort med hennes nya fina asdyra systemkamera, jag FICk sno dom av henne så här kommer ialf ett par stycken :-P


MammaMidasMys


Midas har nog de blåaste ögon jag sett, fins skruttungen!

Har en del kort i både kamera o mobil på alla mina tre skruttar jag får lägga upp nåndag när jag har mer ork.
God natt Sverige

Inlägg 181

Jaha, idag har jag varit produktiv minsann, jag har städat övervåningen FY det behövdes, men nu skiner det överallt och toaporslinet blänker av Cillit BANG :-P
Har även vart på en promenad med Midas, tog sväben förbi ICA och sen hem och bakade hallonmuffins och chokladmuffins med chokladfrosting, MUMMAH!
Sen kom Marcus hem och gjorde middag, potatisgratäng och miniflintastek, det vart ialf himla gott :-)
Annars är det lungt och stilla, barnen är ute o leker, Midas sover och Marcus kollar TV.
Det blir nog tv inne hos frugan ikväll tror jag om det inte är nån sportskit på femman ikväll :-/


Hoppas ni har en bra kväll ialf, och på fredag är det extralång dag på familjeförskolan. det ska bli fina fisken!!

Inlägg 180

Rocky, denna är till dej min hjälte.

Älskar dig altid

Inlägg 179

Ja, någon fick tuppjuck för att jag verkade SNO hennes inlägg och det var det absolut sista jag ville, jag ville sprida buskapet om saken det gällde,för jag anser att det var en viktig sak att folk, föräldrar skulle få veta och reda på men tydligen var det viktigare för henne att bli förbannad på att jag då hade kopierat hennes INLÄGG...
Jag menar visst, jag glömde länka till henne men hur många av ER hade klickat på länken om ni knappt visste vad det handlade om egentligen? Men nu är det borttaget och jag hoppas fröken blir nöjd...

OMG!


Och här, här länkar jag till HENNES blogg där inlägget jag SNODDE finns....

LÄNK TILL HENNES BLOGG <Klickbar LÄNK>

Inlägg 178

Jaha, denna dag har vart spännande? Ehm nej...
Men,m jag kan ialf berätta att Boss är sen i fredags boende i Ale hos JEnny o Krille och han har det superduperbra och jag har fullt förtoende för dom två och vet att han kommit till ett bra hem där han får ett hundliv han förtjänar. Han har vart med på grillkväll hittills, träffat Jennys häst och busat i skogen typ flera ggr. Nästa vecka ska Jenny hårdträna honom när hon rider ute i skogen så då kommer han nog få röra sej som aldrig förr.
Och ja, jag dammsög i fredags efter att dom hade åkt och jag behövde dassuga igen IDAG och då är det måndag, golvet har vart rent sen dess... Jag vet hundar fäller men det är ganska skönt att slippa dammsuga två ggr om dagen och speciellt komma ner varje morgon utan att dammsuga innan man släpper ner Midas på golvet.

Imorgon ska jag o frugan till Torp om allt blir som det ska hon ska handla till kalaset i helgen och jag ska köpa present för
ELIAS FYLLER ETT HELT ÅR!!! Herreminje tiden rusar iväg och Midas blir snart 10 månader.. Min lille pluttkorv är snart ett år....
Jaha, det var väl det jag hade, hoppas ni har en kanondag!
Jag ska spendera eftermiddag o kväll i tvättstugan :-P

Inlägg 177

Jag vet det har vart torrt på bloggandet sista men jag har liksom haft annat för mej, tex sol,värme barn o familj! Helgen har vart väldigt lugn, igårkväll åkte Midas till mina svärisar och så åkte jag, marcus o barnen, jennie-ann o jonas till torp för lite shopping, jag hittade 4 par örhängen på Ur o Penn, en ring på HM och en liten glittermojjäng till ¨hålet i min näsa som jag tänkte börja ha, har inte haft i något på tja 10 år kanske men den gick igenom ialf haha!
Kunde jag få i staven i tungan efter 1½ år så tyckte jag att jag borde fått i näsan och ja, det fick jag! Fast tungstaven är sen länge borta dock...
Sen åkte vi hem till oss jag, marcus o barnen och jag fick sovit ett par timmar, jag var sp trött för natten innan kunde jag inte sova alls :-/ Sen kom jennie-ann och jonas till oss och vi spelade kort några timmar och tog ett glas vin och killarna tog ett par öl, en himla trevlig kväll ialf :-)
Nu sak jag o frugan ÄNTLIGEN  umgås efter 4 dagar isär. usch såhär länge har det aldrig gått utan att vi setts... Men det tar vi igen ikväll! Nu sover alla mina barn och vi ska väl typ päsa och doppa grönskar.
Hoppas ni haft en bra helg.

RSS 2.0