Inlägg 501

I can never change who I am


Just who I want to be.



Cracked, not broken.





Inlägg 500

Nu sitter jag vid köksbordet, Midas sitter i sin stol och äter mellis, som idag är jordgubbskräm och flingor.
Han har även haft ut ungefär hälften på golvet, tur att jag inte moppade idag då som jag tänkte ;-)
Ikvällblir det dammsugning samt moppning uppe OCH nere OCH damma uppe OCH nere.
Detta småstäd man gör hela dagarna kan ju fan kvitta så idag blir det storstäd, eller jag mer till kvällen, när alla barnen badar o äter kvällsmat o ser på tecknat, DÅ städar jag så det är klart när jag sätter mej i soffan.

Haft en skitbra morgon, jag o M har bara haft det yberbra och mysigt, skrattat MYCKET ihop idag jag älskar när vi skrattar tillsammans , det känns så.. befriande?

Nu sitter Midas och tar i för kung och land jag antar att lunchen OCH mellanmålet ska ut på en och samma gång.

Önskar eder alla en fröjdefull eftermiddag!


GRATTIS mina älskade!!

GRATTIS till två av de mest fantastiska personer i mitt liv.

GRATTIS till min Lilleman, älskade unge som fyllde 7 hela år IGÅR!!!



Och GRATTIS min älskade fantastiska MAMMA som fyller 56 år idag!!
Du är min Ängel på Jorden.



Inlägg 499

Jag vet bloggen är dåligt uppdaterad men egentligen har jag inte haft sådär våldsamt mycket att skriva om tror jag. Helgen var BRA, mamma kom i lördags vi åkte till Torp och handlade massor med mat och sen en cykel till Linus som han hade önskat sej i fördelsedagspresent =)
På kvällen när barnen lagt sej var det bara jag o mamma hemma, M skulle ut i stan med hans innebandypolare så jag tog ett par glas vin och pratade med mamma, då ringde jag Marielle som var på fest hos Lena så jag gick över dit en sväng, mamsen ville ändå kolla en konsert med Tina Turner så jag stegade dit över och där var det en del folk och det var trevligt, sen skulle dom in till stan nästan allihopa och tyckte jag skulle hänga på, mamma var det helt OK med hon skulle årecis nanna sej ändå så jag bytte till mina NYA stövlar jag köpt och sen drog vi in till stan o gick på Harrys, fan jag vet inte men det är inte så roligt längre att gå ut jag menar det man gör där kan man likaväl göra på en hemmafest ju, dansa, prata och dricka lite gott. Nej, väl överskattat med krogen.
Åkte hem där M hade somnat på soffan, väckte honom -fniss- och sen somnade jag gott och var väl ganska mör igår men mest trött för jag drack knappt nåt på kvällen innan men ja,. man är ju inte 20 längre :-P

Igår var en helmysdag hela dagen, vi bara var inne och slappade allihop kan man säga!
Idag kom Jennie-Ann ner vid tolv, vi åt en sen frukost och sen åkte jag o hon in till stan där lämnade jag filmer, vi kikade i affärer sen tog vi en underbar fika på Yerba, det mysigaste stället i stan, cafét är även en bokhandel och man kan köpa rökelser och spännande théer eller bara sitta och känna lugnet i det gamla huset som jag TROR är Uddevallas äldsta hus, försökte hitta en bra bild men jag hittade bara på huset och på deras underbar trädgård där man kan spendera timmar på sommaren utan problem :-P

Kvällen har vart lugn, vi har ätit middag , barnen har badat Linus cykel fick jag o Marre ihop idag för vi hade inte rätt verktyg och när jag kikade på honom när han susade förbi nedanför balkongen o såg den lyckan i hans ansiktefikc jag fan tårar, han var så LYCKLIG över sin cykel =)
Nu ska jag se på film, blir nog i Taket lyser stjärnorna jag har levande ljus och ska göra en kopp thé.

M jobbar natt så man får roa sej bäst man kan, men vi har det ialf väldigt bra, det går framåt :-D

Ha en underbar kväll!

 
Titta vad redigt duktig jag vart ikväll, garderob och ytterdörr fick sej lite lyft =)


Såhär stekhet var jag i lördags. Baha eller hur....


Linus nya fräser-räser

Inlägg 498

Herre klockan är bara elva och jag har hunnit med lite av varje faktiskt tom att rensa ur mitt allt i alloskåp, eller ett av det vi har två som numera är pysselskåp så JOHANNA tänk på det jag precis skrev, om att sortera och rensa skåp, jag har ÄVEN JOHANNA rensat och soretrat i mitt plastskåp, bara så du vet haha!! ;-)

Midas vaknade vid åtte och har vart med mej o pillat och donat men kändes lite varm och är snorig i lilla näsan så jag la honom för en stund sen och han somnade nu, men är han fortfarande varm sen så blir det lite alvedon för min fis.

Ska ringa mamma snart igen, vi ska ju ut till Torp sen med och helst (men nu ringde mamma precis och är på väg hit ju, slår aldirg fel vi är så jävla synkade..)

Linus fyller ju år imorgon min lille skit och han önskar sej en cykel så det ska han ju få, Lukas har ju en nästan ny superfin cykel så ja, Linus ska allt få en. Jag hade velat till Skopunkten men eftersom Midas inte är hundra och orka åka dit idag när det är innesittar mysarväder så blir det närmast bäst Torp för oss.

Så jag ska väl försöka komma i lite kläder och dra en mascaraborste i fejjan så hörs vi sen =)
Oh idag ska jag fan göra tacopaj till middag!!

Ha en underbar lördag


Pysselskåpet ser lite mer, ja bättre ut nu :-P

Mysfaktor på TV-bänken. Får bara se hur länge det får stå för Albertsson Junior....


Inlägg 497

Jaha, vart hemma en ganska lång stund men barn var hungriga och bebis var vällingsugen och väldigt trött :-/
Midas har skött sej exemplariskt på Torp vilket VAR givet, han stt i kundvagnen och bara pratade med alla och klappade gubbar på McDonken haha! Men jag fick ialf handlat lite på HM, tex spidermanvantar till Midas, mössor till alla tre, en grej till M (eller två kan man säga) jag fick en parfym vart DEN nu kom ifrån ?
Och ja lite så... Så jag är rätt nöjd :-P
Pojkarna ser på SImpsons, jag ska läsa bloggar och ta ett par Daim och chilla lite och vänta på M som har match men vart ? Haha! Jag glömmer alltid att fråga det, slår aldrig fel... Ska se om jag hittar nån bra film man kan kura sej med i sängen ikväll OCH M har gett mej ett löfte hmm får se om han infinner det tsssssssssss ♥

 

Ha en underbar fredagkväll =)

Lite shopping idag, bla parfym och lite krafs :-P
Orka fota allt eller ?





Jaha såhär ser det ut hos moi just nu :-P


Inlägg 496

Alla räkningar är betalda, så himla gott!
Väntar på Lena vi ska åka ut till Torp =)

Yeay!






Inlägg 495

Denna ska jag köpa imorgon, Parin Hiltons första parfym väntar jag på att den ska komma med Go Girl ska jag köpa på Kicks, jag har ju 20% där så jag slår till, fan gott med två nya parfymer! Jag samlade förut och har väl en bra samling nu med men med tre kids och en lön så får man tänka annorlunda =)

Ska snart ta på oss och gå till ICA, M har fått ett TILL paket med en ny målvaktshjälm till innebandyn, och en suspensoar, eller snopp-stop som jag brukar kalla det :-P

JAg tog fina bilder förut men dom ligger i telefonen och inte på minneskortet och jag hittar inte sladden och vettefan hur man får över från telefon till kortet, får trixa med det sen..

Jaja, ha en bra eftermiddag!!!


Inlägg 494

Toho detta blir ett supersnabbt inlägg för jag ska möta Anita och Fabian förlite öppna förskolan om en timme, jag ligger i sängen i jamas och Midas sover än GAH lite panik ?
Men, igår blev en superkväll, mersäger jag inte men idag ska bli en superdag man har ju fått  LÖN så det blir att betala räkningar sen skulle jag hämta ut nåt paket för M, han har betsällt nån Leksand sportbag och nån skiva med nån metalLeksandlåtpå.... JAg har lovat att ha hans saker färdigpackade till halv fem när han kommer för han måste sticka direkt efter jobbet och jag drömde att jag glömde hämta ut väskan och alltingen, som tur var vaknade jag strax innan han hann börja skälla ;-)

Ha en kanondag!

 

Peace


Inlägg 493

Men hallå, vart hemma en stund nu och tagit hand om min farm och mina fiskar på fishworld och gett alla mina kids lite mellanmål =)
Men, jag har vart borta hos Johanna ju, en tjej jag alltid tjötar med borta på ICA där hon jobbar och hon är mamma till Lukas bästis Ian så idag gjorde vi slag i saken och tog en normal fika istället för vid äpplena på ICA i en timme liksom :-P Och hennes Ian är en lång och ståtlig kille som växer som ogräs vilket är bra för mig och mina killar för gullig som hon är ger hon det till dom så TACK Johanna, du är allt en going!
Men jag hade så trevligt och det gör vi absolut om, det var nästan som att tjöta med en storasyrra lite sådära, vi är ganska lika i sättet och det är fan bra. Folk jag drar jämt med och är lika puckade, galna, pratglada och störda som jag kan jag hänga med livet ut ;-)
M har slutat jobbet nu så jag ska strax börja med maten, jag försöker få honom att äta ungsgrillad lax med mig men nej, han vägrar!
-Jag ÄTER inte fisk...
Nej, men att lägga MICROVÄRMDA frysta fiskpinnar på mackor går bra, då äter man fisk... Så löjligt haha!
Men medans jag äter min lax och geggaröra med goda kryddor och ris får han helt enkelt äta mos och falukorv med pojkarna, men det trivs han nog bra med...

Så jag ska ha vikt tvätten nu sen i, hmmm tisdags ? Men fan orka eller ? Sista två maskinerna jag tvättade har faktiskt fått hänga UTE och torkat på balokongen och fan vad gptt det luktar då alltså, god utedoft blandat med Softlan liksom, kan det bli bättre ? Men ikväll, IKVÄLL ska det vikas alltihopa det lovar jag för nu är det slut på slackandet och frisk är jag ju, faktiskt så nej inga mer ursäkter Bertis.

Linus fyller år på söndag, han önskar sej helst avallt en ny egen cykel, så det ska han faktiskt få :-P
Så  jag ska kolla runt vart jag hittar en för bättre pris, Luka shar ju en ganska ny cykel som Johanna lagade punkan på idag , hon kan ju liksom allting skrev hon på face igår haha!
Men, ja Linus ska nog få en cykel, det skulle han älska, härliga ungar man har, trots att dom är som PMSpaddor ibland.... ;-)

Ha en FAB eftermiddag!!!



Jag har ganska coola människor i mitt liv


Inlägg 492

Vill bara börja med att säga att saker känns JÄVLIGT bra nu och det börjar bli en trygghet kring aker o ting som ingen, och då menar jag INGEN kan förstöra eller komma emellan. Så nu var DET sagt ialf =)

Anyhoo, pojkarna har studiedag idag så jag slapp gå upp sju idag, men vaknade åtta av Midas ropade efter välling, eller ah han säger väl inte
-Mamma kom hit med välling nu utan mer
-Mamma.... Maaaaaaaaaaaaaammaaaa...Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammaaa.

Men, jag hinner bara med ett kort inlägg för Midas har visst fått i sej vällingen så nu är det städning av honom och påkläd sen DAGIS, och  pojkarna gör egen frukost nu och det känns som att jag måste titta till dom, vem vet vad som väntar nere i köket hmm...

TJA

Inlägg 491

Medans de stora var ute o lekte o Midas tog sin middagslur efter maten passade jag på att ta ett skumbad med tända ljus, strax efter hoppade M i och det var ysigt shit såhär mitt i veckan =)
Den kategorin med småbarnsföräldrar som adldrig har tid för såna saker tillhör ialf inte vi........

Nu ska jag fixa med disken efter maten som blev sen tända ljus och rökelser och sen IDOL!

Ha en underbar kväll.
 Det ska jag ha!

Inlägg 490

Jag måste göra ordning lite i barnens rum, både Midas rum och pojkarnas med lite bättre förvaring osånt och eftersom jag är en renhårig IKEA-jukey så blir det såklar prylar därifrån, typ detta:

backar att ha under pojkarnas säng för leksaker.

 

Två hyllor till Midas för hans böcker.

Tidsskriftsamlare för pojkarnas tidningar o böcker.



En till back i pojkarnas rum.. För MER leksaker....

Väggförvaring för pojkarnas alla teckningar.


Och en byrå till Midas rum.
(allt från IKEA)

Sen ett par saker till lilla toan uppe, mer förvaring.



Två hyllor bredvid varandra till väggen.


Rullback till Midas blöjor och sånt.
Allt från Biltema.

Gudars, förvaring är bra shit, nu jävlar ska det bli MER ordning på torpet =)

Nu ska jag börja med maten, M kommer från jobbet om ca en halvtimme och då ska det vara klart, han är hungrig som en VARG!!

PUSS






Inlägg 489

Asså jag har gått runt utan BH hela dagen, och fan mina boobs är rätt fasta efter tre ungar.

Jag borde fan vara gladare över det än vad jag är.

Kom jag på nu.

YEY.

Nu ska jag duscha och vara lite gladare.


Inlägg 488

Ja, idag mår jag faktiskt mycket bättre än igår, sen har jag o Midas sovit nästan två timmar idag på förmiddagen vilket vad behövligt för att liksom trycka ut sista förkylningen ur kroppen.
Så nyss har jag ätit sen frukost och Midas fick mellanmål så nu är vi utsövda och mätta!
Igårkväll var det mys med film i sängen med M, somnade gott på hans arm och vaknade inte ens när han gick upp i morses för att åka till jobbet vid fem, jag brukar vakna till men nej, jag var nog TRÖTT imorses.

Hade även en underbart härlig diskussion med min 8-åring som bara var ungen från jävulslandet imorses och även igårkväll och att stå i köket klockan halv åtta på morgonen och vara ARG tar fan kraften på den bäste men ja var riktigt arg så det slutade med att han gick till skolan skitsur, jag var skitsur och han smällde igen dörren så rutorna skallrade. Fandå.... Jävla unge tänker jag
Jävla mamma tänker han....
Spm tur är så brukar sånt vara glömt när han kommer hem från bådas sidor, ingen av oss är direkt långsint så det är ju alltid positivt!

Jaa, mamma ringde mej nyss och berättade att hon ska på arbetsintervju i GBG imorgon på ett hälso och spacenter som ägs av två killar som nu ville ha in en till och mamma som är utbildad massös, friskvårdsterapeut, zonterapeut och leg. helaer som själv haft eget företag med detta i 11 år blev dom genast intresserade av så fan nu håller vi alla tummar och tår att hon tar hem detta!
Hon kommer ävenhit på lördag och stannar över tills på söndag gudars vad bra för M ser vi knappt i helgen han ska jobba över sen är det matcher och träningar åt alla håll så jag o barnen hade vart själva vilket hade inte gjort så mycket men det är alltid roligare med sällskap, speciellt mamma =) SÅ jag ska tvinga med henne till Överby på lördag, jag ska köpa stövlar och gå till Cubus och se om jag hittar lite nytt till de stora pojkarna.

Nu fan orkar jag inte skriva mer, jag måste farma, fan mina blåbär hade dött inatt jag var VANSINNIG!!!!

Ha en FAB dag!

PUSS


Hejja Mamma!!



Inlägg 487

Rubbad Verklighetsuppfattning


Eller ?











Inlägg 486

Ja, Mäbe läste min blogg häromdagen då jag skrev om att jag ville ha kort på Boss, så MMsade han ett faktiskt, så tack vännen!!
Men, det var inte det jag skulle skriva egentligen utan jag bara måste lägga upp denhär, för jag ÄLSKAR den
och det är NU denna låten är i sitt esse, faktiskt för nu kan man verkligen lyssna på den fabuösa texten.
Synd bara på alla människor som pratar men men....

Nu ska jag vika tvätt, jag o Midas sen blir det middag Lasangette idag sen kommer M hem och ja, så ser det ut!


Inlägg 485

Åh jag fick dragit mej upp ur soffan förut och har tvättat 6 maskiner tvätt PUH det behövdes!
I skrivande stund sitter Lukas på toa och gör nog nr 2 och sjunger Umbrella och Linus kom nyss från skolan med orden
-Mamma, jag har fått min första läsläxa!! Så han gick själv upp på rummet för att läsa den. Lilleskrutt.

Usch min förkylning blir inte bättre men ska snart hämta sista tvätten sen hämta Midasen på dagis och jaha jag har ju dammsugit ialf idag och torkat av i köket så eftermiddag blir det inte mycket.
Fan vad jag är less på att gå hemma BLÄ!

Inlägg 484

Usch jag vet jag uppdaterar NADA men har ingen blogglust ALLS och är dessutom helt apförkyld så jag ligger mest i soffan under en filt med pälstofflor och tycker synd om mej själv, hinkar théemmalnåt och trycker i mej några smörgåsrån med ost och känner fullstädnigt övergiven och ensam och messar M hela tiden
-Vad göru ?
-Jag har tråkigt, kom hem
-Hallååå ???
-Meh, ååh du svarar ju inte tråkis PUSS
Får svar
-Men jag jobbar ju Puss
Jaha, så ser det ut, ungefär :-/
Hade dock en del att göra nu på min farm, på Farmville alltså och gick upp en level så nu är det blåbär och vattenmelon som gäller men fan jag måste köpa en såndär Seeder så slipper den stackars långsamma bruden jag har som farmare gå och gå och gå för jag blir förbannad bara för hon är ju så jävla långsam. Alltså när man sår, en seeder är ju liksom en SÅMASKIN =)

Jaha, mitt liv är så spännande så jag trillar alltså, men jag ska kika lite jobb idag och sen mitt projekt, ni vet starta egetgrejjen... Så nu en giganto kopp thé och ringa lite samtal

Hoppas ni har en mysig dag i uggerugget!!


inlägg 483

Har precis kommit hem från dagis, idag är alltså Midad första officiella Riktiga dagis-dag.
Ja, och hur går det för Midas undrar ni ?
Joo men det gick liksom skitbra han typ hann knappt få av sig jackan och skorna innan han ville rusa in och leka.
Jaha men hur går det för dig då ? Undrar ni vidare
Jaha ja men det kanske var liksom så att jag fick tänka såhär att visst han gillar ju dagis skitamycket men var han tvungen att ÄLSKA dagis SKITA SKITA mycket då ? Kunde han liksom ialf inte vela krama sin ömma moder innan han rusade värre än starten på tjejmilen in till lekrummet så mamma fick liksom gå hem och känna sej smått övergiven av sin son...

Men, jag kommer bli tacksam att han älskar dagis om ett tag, typ... om ett par år ??

Anyhoo, igår var en ultimat söndag. Vi sov länge och sen åt vi frukost ihop, och sen gjorde vi oss klara för M hade match, innebandymatchi Färgelanda och han ville så gärna att jag skulle följa med så självklart, han har stått i mål i ett år nu och jag, har inte sett det en enda gång men det bror lite på att när han har hemmamatcherna så har jag pojkarna och dom är oftast inte sugna på att åka med och spelar han borta blir det oftast full bil, men igår var ialf jätteroligt att se honom i mål, han är så duktig. Men, han släppte av mej hos Anna först där Jennie-Ann befann sej så vi tog en kopp kaffe och pratat tjejsnack sen drog vi oss ner till sporthallen.
Men, Ms lag vann ialf det gillar vi!!
Efter det, varsin kebabrulle sen började det ramla in barn med det var badning och kvällmat efter varann sen natta dom och vi kollade på film i sängen och sen somnade jag gott =)

Helgen har vart perfekt =)

Nu ska jag kolla tvätt-tid senGinas hemmis!

POUSS


Egopic, tagen av M.

Denna fiskrabat skickade jag iväg till dagis, i Lukas gamla slipover!!

Inlägg 482

Ska strax göra mej ordning, jag ska åka med och kolla på när Ms bandylag spela match, M står i mål men har varit förkyld några dagar nu men han kanske skulle vara med ialf, vi får se.
Blir ialf en mysig söndag, sen kommer väl barnen ramla in senare idag men just nu ska jag bara ta vara på tiden =)

Ha en FAB söndag!!


Inlägg 481

Idag har vart en underbar dag! Sov länge men ändå inte bort hela dagen, jag var upp vid nio.
Och sen, ringde Mäbe och sa att han var i stan med BOSS!! Så vi tog bussen till stan och gick till Rådhuscafeét där dom var Boss blev lite ställd först men sen kände han tog igen oss, han satte sig vid mig och knödde mot mitt ben =) Men det märks att han är en lycklig och tillfreds vovve och herre vad han blivit grov! Jag glömde såklart att ta kort men får be Mäbe skicka över ett par för han har har allt vuxit i sommar =)
 Åt god mat, drack en Frappuchino och hyrde filmer som vi päsar med nu.

Groovy!

Hoppas ni har en bra kväll


Inlägg 480

Nu minsann sen några timmar tillbaka är vi totalt barnlediga och ja, det har inte hänt för min del sen början på sommaren ialf, så det känns faktiskt skönt men samtidigt väääldigt tomt....
Men, idg har vi handlat MAT, jag handlade lite på Gina Tricot (öffcörse), M fick en skiva och Linus fick ett par vardagsskor och ett par gympadojjor det var väldigt behövligt.Lukas har ju sån tur så nu fick han ett par nästan NYA Adidas-skor av komoisen som växt ur dom och dom är knappt använda sen har han gympadojjor så ja, det var högt vatten för min Lilleman att få nytt =)
Jaha, sen köote vi några öl och en vinare så vi har spanat idol i soffan med ett par kalla, och det är fan svårt at fatta att INGA barn är hemma!

Hoppas ni har en fin kväll, min blogg suger kamelballe just nu.

PUSS

 


Jag såg ut som en Bajjamajja på denna bilden så nej, mnitt face är väck...


Inlägg 479

Jag har dom bästa.

Fyfan vad fina ungar jag har....


Inlägg 478

EFter att ha gått osminkad och jävlig i mjukisbraller i tyå två veckor i sträck kändes det som att jag skulle köra fullt ut idag vid badrumsspegeln, så det gjorde jag. En blandning mellan vardagsmake och partmejk och genast kände jag mig snäppet snyggare än det glåmiga jag sett i spegeln alltför länge nu!

Ska väcka M sen drar vi och handlar.

Hejs

 Jag gick liksom all in.

Skuggor från Make Up Store, mascara från Loreal och Put-läppglans från Eleven.se


Inlägg 477

Jaha, en fredag då och jag som hade tänkt liksom ta denna dagen eller ja kvällen att partajja ordentligt men nej fan det ser mörkt ut, folk har skralt i kassan men jag funderar på att ta med M på Bio ikväll.
Men, det är långt tills dess och jag ska ta med Midas till dagis snart idag ska han minsann vara där från nio till två och igår vilade han första ggn och det gick galant, men vad annars med den lilla guldklimpen med det lugnaste humöret på denna sidan Sverige.

Jag har inte så mycket att skriva just nu ändå faktiskt.
Jo det går så jävla bra för Lukas i skolan, alltså han är ganska smart ändå och har ett jäkla bra läs och skrivhuvud och han är superduktig i matte och DEN sidan kan jag säga att han inte ärvt från mig ialf :-P

Nu ska jag betala några räkningar sen lämna Midisen, jag hoppas ni alla får en fantastisk dag!!

Pussen o Hejjen

Inlägg 476

Raderade.

Ta nya andetag och gå vidare tillsammans.

Inlägg 475

Jaha nu är kvällen här ja, fanjag har städat som ett AS idag, hela undervåningen är nästintill skinande ren och fin, så himla gott att ha det gjort innan helgen. Midas har självklart hjälpt till med sin lille trasa och torkat av allehanda ting såsom bord, golv, leksaker och sej själv.
Mina stora killar har vart ute typ hela dagen och en del av kvällen, jag ser dom ju knappt mina gryn...
Tja, M jobbar sista natten imorgon sen är han LEDIG på fredag och ja, hela helgen då så det blir långhelg fan vad gott.

Jo, Linus skulle vara hemma sju men han kom inte så kvart i åtta gav jag mej ut för att leta men träffade honom precis utanför området så säger jag att han måste komma hem i tid för jag blir orolig
då svarar han
-Hur många dagar får jag utegångsförbjud (inte förbud, utan förbjud...) Tusen eller hundra eller bara en ?
- Det vet jag inte Linus vi får se, har du tur blir det ingen alls men en varning får du ialf
- VAH en varning ? Som ett böter då ?? Men, jag har ju inga pengar mamma....

Haha sötpelle.

Nu är det mitt uppe i Idol och jag vill bara gömma mej nånstans, fyfan vilka ök det finns.

Men, ha en mysig kväll allihopa.


(Bredband Large, sitter du ner eller står du upp?) HAHA så bra!!


Inlägg 474

Gjort en beställning hos Yves Rocher nyss, dom har jordens bästa brun utan sol. Den luktar gott, och den har ett litet diskret skimmer i sig plus att den är superenkel att använda och nu hade dom 60 % på priset så istället för attbetala 159 kr för en flarra betalar man nu 58 kr, så jag tog två flaskor YES!
Plus lite annat som det lätt blir på den sidan hmm....


Inlägg 473

Åhej, ja, här är det som vanligt, eller ja jo det är det =) Jag skickade iväg barn i morses till skolan med pacakde ryggar och mackor i magen och pussar på kinden, sen var det nummer tre som skulle ha kläder osv sen gosdade vi tre i sängen jag, Midas och M och ja, sen gick jag till dagis och sen gick hem och gjorde typ ingenting fast jag hatar att göra ingenting, det känns som att JAG är den enda människan på hela jorden typ i hela universum som är arbetslös. JAg tycker fan ALLA har jobb. Vad gör alla som är arbetslösa då va ? VA ??
Men, jag ska ialf fråga på ICA om dom behöver kassahjälp någon gång, kvällar eller helger så kan dom ringa mej. Och Lukas bästis mamma Johanna jobbar där, underbar tjej och tänk vad roligt vi skulle ha! Egentligen borde jag bjuda hem henne på fika fan vi står ju alltid och pratar på ICA om allt och ingenting och våra barn leker. Hon berättade tex idag att hennes man fårr nytt jobb och tjänar lite mer nu och skulle med detta unna sej själv och sonen varsin ny cross och Johanna hon skulle minsann få en häst, en häst ?
-Ja, en häst du är ju tjej, alla tjejjer gillar hästar!
Haha jag tyckte bara detvar så sött sagt liksom.
Typ här gumman, här fåru en ponny han heter Mulen och äter och bajjar, ställ han i trägårn så länge! Hoho vilken syn det hade vart :-P

Midas sover nu ialf, Lukas är nog hos sin bästis och Linus ser på TV men ska skicka ut honom nu, barn behöver absolut inte sitta inne och se på tv när det är superfint väder ute. NEJ!
Och i helgen fan denna helgen är MIN MIN MIN. Mamma hämtar Midas på fredag, pojkarna skall till deras pappa efter vi vart och köpt nya skor till dom, fan Linus måste ha nya skor och gympaskor och jag ett par stövlar, tre för två på Skopunkten, Lukas har typ tre par samt gympaskor så han sitter inte i sjön men ja, Linus behöver verkligen nytt. Men ja, efter det lämnar vi av dom sen hem, hem bara vi två och det behövs kan jag säga.
Sen blir det nog party nån av dagarna, helst fredagkväll så vi ska luska ut lite vad man kan göra.

Herre vilket babbelinlägg men nu har jag ialf fått ur mej en del, hoppas NI har en fin dag!!!
Nu ska jag pula på min affärsidé.

PUSS

Inlägg 472

Midas sitter i badet, vi har ätit middag för en stuns sedan,  potatis, stekt falukorv och så lyckades jag att göra tror jag JORDENS godate senapssås, mummah!!
M messar och har trist på jobbet stackaren, men på fredag är han ledig så vi smider planer inför helgen jag ser fram emot denna helgen som fan. Vill umgås med människor jag tycker mycket om och det ska jag fan se till att göra med =)

Ska se om jag får in mina stora kids.... Dom ser jag ju knappt.
Ha en fin kväll allihopa.













Underbar låt av Kent. Jag får rysningar av den. Vacker text =)







Inlägg 471

Jag sitter och filar på min affärsidé.

Nästa vecka skall jag se om det finns starta-egetkurser till vårterminen.
Nu fan nu ska jag försöka nå en av mina drömmar, man måste satsa för att vinna som Marcus säger och han är absolut med på min idé och ska göra vad han kan för att hjälpa mig.
Jag tänker hålla det för mej själv och för mina närmaste ännu, för INGEn ska komma och sno min briljanta idé men jag tror faktiskt det kan lyckas....
Lyckas detta så kommer det nog vara en lång tid, om allt går som planerat =)

Nu ska jag och Midas dammsuga uppe, hans inskolning var mellan 9-11:30 idag, hur bra som helst gick det såklart! Sen gjorde jag mackor till M att ha på jobbet och sen kom pojakrna hem men iväg lika fort så nu är det jag o Midas. Jag har ringt lite samtal angående min idé men nu åter till vardagen och dammsugning.

Ja, fan vi har kollat golv idag och är nog överens, när lönen kommer åker vi och handlar golv. YES!!!!

 

Puss på er =)

 




Inlägg 470

God Morgon!!
Idag vaknade jag och mådde väldigt bra, fint väder, sovit gott och jag slapp rota fram rena kläder till pojkarna ur IKEA kassar eftersom jag var redig och vek allt igår så det var smidigt, sen fick dom frukost och sen vart dom iväg! Midas har jag klätt på, han ska vara på dagis mellan nio och halv tolv ida, VA ??
Men sen är han nog ganska i princip helt inskolad skulle jag tro, det trodde dom på dagis med.
Igår vinkade jag ju hejdå och gick en annan väg till personalrummet, men Midasd bara tittade på mej precis som att
-Jaja, gå du nu vi ses när vi ses TJARÅÅ.

Nu måste ag klä på mej och sen väcka M, han skulle på nåt möte idag men ställer in för inskolningen, aaw.
Hoppas bara han orkar upp, han somnade halv fyra imorses när jag tvingade honom att natta sej galne man!

Men, jag önskar er en bra dag och hoppas bloggen blir roligare snart. USch vad trist den är nu.
Här får ni en go låt ialf! Den är underbar och jag mår så bra av den =)









Inlägg 469

Ja, jag ska tänka mer normalt, det är ett löfte. Eller jag vet inte normalt och normalt lär aldrig bli min grej men jag ska tänka på vad min goda vän Emmy sa, som funkar exakt som jag att man måste tänka ett steg längre innan man öppnar munnen i vissa fall och om det verkligen är VÄRT att tjafsa om, det är ju en obetydlig sak oftast. Och en annan kompis som hade en jobbarkompis som förlorade sin man i en olycka för inmte längesen hade sagt att: Fan, alla gånger jag startat onödiga tjafs, som jag ångrar det bittert idag, man måste ta vara på den man älskar bättre. Och ja, hon har rätt.

Jag måste se till mej själv mera, jag är nog kanske värd att älska ändå after all.

Ni fattar kanske inget nu men det viktiga sammanhanget finns att läsa för mina precious ;-)

Inlägg 468

Detta inlägg är lösenordsskyddat.


Inlägg 467

Ja, nu händer det ÄNTLIGEN.

 

Inte en jävla dag för tidigt hihi =)

 

 


Inlägg 466


Yes.






Inlägg 465

Så, nu är jag o Midas hemkomna från dagis och har ätit mellis o så la jag honom för en lur nyss. M stannade hemma han var GRYMT trött och det var ju bara en timme idag. Imorgon ska vi dit nio och då stannar han och äter så han hämtas halv tolv sen trodde dom att han typ var klar, inte en ledsen min han gjorde idag, eller jo en gång men då ramlade han men efter en stund med nappen så var han igång igen =)

Jag har typ 8 maskiner tvätt jag ska vika senare, men gör det nog ikväll, sätter på TVn i sovrummet och viker där, hur bra som helst! För jag hatar att rota i IKEAkassar på morgonen när ungarna ska iväg och eftersom jag fått för mej att det spökar i tvättstugan står jag inte där nere längre och viker. Men jag ska be mamma gå ner nästa ggn hon är här och "rensa" lite.... Tror nämligen inte det är nån snäll energi, känns inte alls så.

När jag var på väg från dagis träffade jag Malin och tre av hennes fyra töser som skulle till dagis, där kom jag i sunkiga joggingbraller, håret står på ända och jag har på mej en tröjja från hm MAMA.. Malin var väl ungefär lika snyggt klädd som jag och typ jackor från Ullared hade vi, så vi står där och pratar så kommer Hurtbulle-Svensson-familjen förbi, ok...
Pappan, snygg 29-åring typ med modern frilla,säkert egen företagare inom IT och jobbar hemma, joggar med två små barn (typ 2 år och en liteb bebis) i en svindyr joggingvagn, Mamman: Skitsöt, skitsmal med snygga tuttar fast hon nyss födde bebis, osminkad men ser så fin och fräsch ut, båda har LIKADANA jogging/vindställ och likadana dyra joggingskor, mamman ler och har deras perfekta söta fostrade halvstora hund i  nån koppelgrej runt midjan, Hunden joggar bredvid sin matte, skiter i fåglar och annat skoj i buskarna...
Mamman ler mot mej och Malin... Skuttar vidare bredvid sin perfekta man med deras perfekta vagn och joggar väl hem till deras perfekta villa där allt är snyggt och vitmålat och är inrett i stilrent men mysigt utan kladd på alla köksluckor eller gamla flingor under köksbordet. Jag och Malin kollar efter dom och suckar, men DÅ sätter sej hunden och BAJSAR! Det var liksom det som behövdes för att man skulle inse att jaha, den perfekta familjen ÄR inte så perfekt och tom den perfekt fostrade hunden BAJSAR på gatan som alla andra hundar, det menas ju att perfekta mamman och pappan bajsar dom med, fast kanske på en renare toa än vi andra som inte nån liten krabat har stoppat Duplobitar eller hela toarullar i för nöjes skull som man MISSAR innan man ska sätta sej....


(äldre bild från ett dop förra hösten)

Inlägg 464

Sovit mycket gott inatt, efter Notting Hill som vi slökikade på så var det pang bom hej nu sover jag.
Så, jag ska klä på Midas sen går vi till dagis. idag går pappa M med också, värsta familygrejjen blev det =)
Men det är bara mysigt.
Alltså Midas går ju nu på fulltid alltså, hela tiden verkligen och igår efter badet tog jag på honom hans morgonrock, och på med luvan och han trippade runt här som en liten Yoda, han var så sjukt söt =)

Anyhoo, imorses var det fajjt mellan mina stora killar asså fan jag lovar jag ger snart bort dom, till mamma eller nån annan snäll människa med bättre tålamod än jag. Det blev sånt gap över en keps, Lukas har en ny rapkeps, Linus ville låna hans gamla och Lukas sa nej men sen sa ja till Linus att du får en egen snart nu när du fyller år DÅ plötsligt fick han låna Lukas gamla keps för då skulle minsann Lukas låna Linus nya keps när han fick den och detta var ju pågående TJAT från Lukas sida, Lukas kan bli sån, tjata alltså i ETT om en sak, hela tiden han upprepar samma saker som en gammal jävla LP skiva som hakat upp sej och det är skitjobbigt för alla som måste lyssna, så Linus fick väl skallebank och ropade på mej  utifrån och grät och Luaks står där som den lilal polis han är och jag blir vansinnig och nästan HOPPAR ner över loftgångsräcket och bara vill ruska OM Lukas och säga TYYYYYYYYYST NU INNAN JAG UTROTAR ALLA JÄVLA KEPSAR I HELA JÄVLA VÄRLDEN!!

MEn det räckte visst att han såg min blick, det är en blick jag plockar fram när jag varnar att snart, snart går mamma Terez i taket rejält, då brukar han veta att jag menar allvar, eller ja Linus med för den delen...
För får jag uppjucket är jag inte populär, tur det inte kommer såå ofta ialf =)

Men, dagisinskolning och sen frukost så nu ska jag klä på Midas sen väcka M, han är ganska seg att få upp, hela tiden är det
EN minut till, jaa snart, jaa jag kommer, jaa om två minuter..
Vi ska vara på dagis halv så ha det fint mina vänner

PUSS


Inlägg 463

Båda stora pojkarna är ute, Midas sover middag och jag ska fan lägga mej i ett BAD!!
M kommer nog hem snart, jag TROR matchen började halv tre, eller var det kvart över tre? Nåväl han skulle ialf köpa med sej något att laga till söndagsmys-mat ikväll, det ska bli nice!

Jag har suttit vid you tube och gråtit FLODER; jag är så jävla blödig alltså så ja, jag har lyssnat på en massa fina låtar och uppträdanden och det bara rinner o rinner tårar, men ja... Nu ska jag alltså ta ett bad.


Fan vilket pissgult inlägg...

Inlägg 462

Jag ser bara efter mitt hus. Och då kan ibland näbbar o klor åka fram.


Och folk måste lära sig att skilja på vad som är mitt och ditt.


Så är det bara.........



Inlägg 461

Ja, jag hade trevligt igår helt allena, M hade myror i brallan så han åkte iväg till en kompis och sen fick vara med sin bror och öla och sen Högsäters Pub, ja vad är det undrar ni som inte varit där...
Högsäters pub är ungefär i storlek med toalett-salen på Liseberg där vid spelhallen ni vet ?
Du kommer alltså in i dörren och SER alla 4 väggar på puben, du har alltså översikt på ALLA som är utan att ens gå ett varv och där finns EN toalett för det behöve liksom inte mera...och dit åker ALLA mellan 18-60 år från dalslands alla små kryphål så fort det är nåt där, då ska liksom ALLA dit. Åka hit till stan och gå på liksom en normal krog eller partyplejjs är i princip otänkbart när det är PUBEN i högsäter, jag såg massa statusar på Facebook igår på folk man känner från Dalsland liksom Status: PUBEN IKVÄLL ELLER??!! jaa!!!
eller: ikväll blir det PUBEN för hela slanten och ja så fortsätter det...
Så ja, M var där igår, ringde hem till mej 1:05 då han var på väg hem till sin bror, han sa att han saknade mej och om jag betalade taxin så skulle han komma hem på stubinen, men sen hade Sara, M's brors sambo bäddat åt honom på soffan så han var i trygga händer där :-)
Jag somnade gott med en varm och lugn känsla i magen.

Här är en lugn morgon, jag tog typ tre glas vin igårkväll och det känns faktiskt idag, inte bakis eller så men mer liksom lite tung i skallen men annars ganska pigg faktiskt, mest trötter skulle jag tro.
Linus gick upp tio i sju i morses, Lukas inte långt efter jag och Midas har snarkat till åtta :-)
Har fått i killarna frulle och mej själv ett giganto glas cola.. så börjar min dag.

Hoppas ni får en trevlig morgon.









Inlägg 460

Puh, vi har vart på Torp en sväng och handlat lite mat och så köpte vi en Buddah till vardagsrummet, och det blev asballt =)
Ikväll blir det himla lungt hemms hos oss, lördagsmys med barnen och jag köpte en flarra vitt och ½ kg räkor så det blir kanske ett glas ikväll när barnen somnat  men ialf räkmackor utan tvekan ;-)

Lite bilder från idag ;-)

Och lite EGO hihi






Vi träffade Jannie och hennes kille, Midas fick köra bil och lära sej tuta =)


Vår Buddah vi köpte den sitter på balkongdörren, vi är nöjda =)
Fast hakkorset ska inte vara åt det hållet, detta hållet på bilden är Hitler-hållet menjag ska få tag i en svart penna och göra över det, ska det vara ska det vara rätt liksom.
Sen undrar man ju om den som designat den har noll koll ??
ja, jag hade fel, korset är rättvänt och INTE hitler-hållet..Marre var visst smart i en minut hihi


Denna rackaren var med i paketet och den fick bo i köket, sött va ??


Nu ska jag bada Midas och sen blir det bara MYSIGT!!!

Inlägg 459

Puh ganska nyvaken, drömde nu att jag var typ på ICA i färgelanda och dom todde att jag hade snattat där och skulle därför kollas när jag handlade, vad jaghade handlat osv. Så kommer det nån liten brutta där och liksom tar mej i armen sådär som vakter gör på folk som ska ut från krogen. Anyhoo jag fick tömma mina fickor och väskan och hade en framkallningspåse från extrafilm där kvittot var fasttejpat på påsen och hon dedär bruttan liksom
-Jahaa vad har vi här då?
Och jag, lika trevlig som alltid
-Men är du totalt jävla dum eller ? Ser du inte att det står extrafilm på kvittot?
Sen tar hon fram mitt pass och säger
Men, såhär kan man inte stava och försöker gnugga bort mitt namn Terez för hon är helt ÖVERTYGAD om att jag stavar Theresé.
Då känner jag hur jag börjar koka mer och vänder mej mot den äldre andra kassadamen och säger
-Men döh (döh säger jag alltid när jag blir sådär tyken och irriterad, faktiskt i verkligheten)
Hur fan ska detta fungera att kolla igenom mej när din jävla inkompetenta personal beter sej som en liten jävla polis för hevete, hon förstör mitt PASS och verkar inte veta ett jävla jota vad hon gör, ta gärna bort denna lilla idiotiska människa från mej så kan DU då ta över...
Sen vaknade jag.... Tur var väl det annars hade nog mitt gamla Edet-humör dykt upp haha!

Pja, nu till verkligheten igår var det en väldigt lugn kväll, eller ja jag tvättade 8 maskiner tvätt, sen innan des städade jag här hemma och fejjade och lagade middag och lite sådär trista vardagsting. Men, vid halv tolv när jag och M satt och kikade Johan Glans på You Tube( som f.ö är en sjukt jävla rolig kille)
Så ringde Jannie, min fina tjejkompis från Färgelanda som nume bor i Edet med hennes sambo Christoffer. Dom var ute hos hennes päron och var ute på en liten turné så dom kom förbi, drack lite kaffe och pratade i nästan två timmar, det var trevligt!!
Jag o Jannie har goa minnen ihopa HERRE vad vi har haft roligt =)

Sen vart det bingen direkt, M ville se nån film, jag såg tre minuter sen sov jag....

FAN jag ska leta upp sladden sen till kameran, den verkar bara ha gått upp i rök, sladdrök.

Puss på er


Inlägg 458

Det gick bra på dagis, jag behövde inte ens lämna byggnaden, jag blev visade till personalrummet där det fanns kaffe och tidningar. Och när fröken gått hetsåt jag fyra chokladhjärtan ur en kartong på bordet, NÅT var jag tvungen att ha för att döva the pain :-P Men, två ggr blev jag upplyst om att mitt lilla barn hade det bra och lekte med bilar med nappen tryggt intröckt i munnen, fröknarna hade inte vågat ta ur den, inte idag.. Idag fick han ha den där den stunden. Så, på måndag ska jag och M gå dit ihop, jag skickade ett mess till honom att : Du skulle varit här, du skulle gjort detta nu första ggn, jag är för blödig VARFÖR ÄR DU INTE HÄR!!!???
Inte ordagrant men nästan. Midas hade det iaf bra, men nu är det värsta över och när jag lämnade honom sa fröken att du får gärna komma med in och sitta en tund, jag ser att du kanske är lite upprörd och nervös?
-Nej fan svarade jag, det får bli som ett plåster, snabbt och lätt
Hon tittade på mej med sina stora blå ögon och sa
-Okej, då får du gå med mej till personalrummet.
Och jahapp men nu är det gjort och jag är stolt, över Midas som klarade sej galant men mest över mej själv, jag slipper ialf hamna på Hinseberg =)
Fröken sa också att han har en bra grundtrygghet, det märks att han är ett tryggt och lyckligt barn och tänk, när jag skolade in mina stora killar på dagis för en del år sen sa dom EXAKT samma sak, så kanske är det dags att ge sej själv en klapp på axeln och säga till sej själv, fan du är en helt OK mamma ändå Terez.

Nu ska jag och Midas börja helgstäda, jag ringe min fru direkt när jag kom hem för hon har min mopp och INGEN svarade på hemma eller mobilen, min fru svarar ALLTID på hennes mobil så jag gick och knackade på, inget svar inga barn hördes.. Vad hade HÄNT?? VAR ÄR HON??
Hon ringde upp efter en kvart och säger då att hon är på öppna förskolan,
Jaha men så roligt då att du har det trevligt mendans jag går här och undrar om du blivit mördad liksom.
Man kan inte bara bryta vanor sådär utan att säga till liksom, som tex att sluta svara i sin mobil som man ALLTID gjort innan...

Ha en FAB dag allihopa.


Hur lyckas en sån hysterisk tvångstankad morsa skapa så trygga barn ?

Har du rätt svar har jag en tjuga....

Inlägg 457

Jag sitter här med laptopen i knäet och Bosse ligger tryggt bredvid och kurrar och surar lite för att jag inte kan klappa honom OCH skriva samtidigt...
Midas sover ännu men jag ska väcka honom strax, jag vill bara ha honom hemma så länge jag kan så jag ska göra välling nu när jag är klar hä och lägga honom inne i min säng och gosmysa innan det blir påklädning och bort till dagis, usch jag hatar dagis just nu, varför skulle jag sätta honom där så tidigt? Men, det var ju för jag visste ju inte om jag skulle börja plugga eller inte nu, men det blir ju efter jul men då är han ju inskolad och klar redan så ja, vi ser framåt? Eller kan jag kidnappa honom tro? Fast bara bort till ICA eller nåt, hur mycket får jag på Hinseberg för " Kidsnappning av sin 1 åring för vägrade lämna på Dagis" Det är minsann sann moderskärlek det...

Nepp, nu... Tunga steg uppför trappan. ÅH faan vad jag gnäller men det är jobbigt och det tar emot, men jag skriver när jag kommer hem igen.

SÅHÄR serjag honom lite granna, liksom pluttig och hjälplös...



Men här är han ju, min lillestore pojke....


Inlägg 456

Lite kort från kameran =)


Såhär sexig är man när man går på inskolning....

M spelar poker, tror jag ?
(Kolla in kletet på skyddet, jag undrar om det kan vara Midas bomärkning eller vad tror ni??)


Midas kan springa!! Hihiii

'
Vår lilla nyckelpiga, Midas pekade på den och sa Tuut tuuut tututututututuuuuuuuuut kbegiogje.. typ


Mammas hjälpreda, han putsade balkongdörren, sina fötter och sina leksaker, emellanåt tuggade han lite på trasan med såklart =)



SHINY SHINY windows
min mor skulle bli stolt, jag HATAR att fönsterputsa, dålig är jag på det med, och gör det det väääldigt sällan MEN det är ialf gjort!

Nus ka jag kasta ihop lasange till middag.

PUSS

Inlägg 455

Vad som började med en enkel dammsugning av golv slutade med fönsterputsning i storarummet och grov damningm, fyfääen vad dammigt det var. Kanske beror det på att jag HATAR att damma och M, ja han dammar väl inte ihjäl sej heller direkt. Men idag minsann fick jag nog =)

Så, nu ska jag deoa mej och sen blir det berget med Kerstin, Marielle och våra småkids.

Bilder kommer sen.
Oh såg en Ladybird förut (nyckelpiga)

Inlägg 454

Nu ska jag se en dokumentär om Kurt Cobain, som jag aldrig trott tog sitt liv. Men, som med Elvis och MJ och Marilyn Monroe lär vi aldrig få veta sanningen VAD som egentligen hände..
Jag vet bara att han var en fantastisk musiker och en stor del av mitt liv.




Inlägg 453

Ja, just nu sitter Midas bredvid mig si soffan och bajsar, han håller i min tröjärm, pratar sitt egna språk och samtidit trycker på för allt han är värd, men liksom eftersom han kör undanmanövrar som att prata och vara sådär käck och gulg är det förmodligen för att man inte ska fatta ATT han bajsar, svårt att missa liksom ?
Vi har ialf vart på dagis, sista dagen jag var med DÄR, imorgon ska jag lämna honom en stund, liksom jag ska alltså gå dit, lämna honom DÄR och vinka hejdå... Jag kommer gråta jag vet det säkert för jag fick en panikkänsla i magen strax innan vi skulle gå idag när den ena fröken sa detta att: Ja men imorgont yckte vi att du kan lämna honom ensam här en stund och vinka hejdå.
Det var som om jag hadekommit ner i helvetets portar, jag klamrade mej fast lite hårdare vid mitt minsta barn och bara tänkte NEJ NEJ NEJ, han är så liten, hur ska han fixa detta, tänk om de andra är dumma med honom och fröknarna inget ser ? Men nej...
Som sagt, om 18 år, kan jag nog med trygghet lämna honom på dagis... OCH det är en jävla tur att det inte finns nån form av alkohol hemma för den hade jag gått hem och bedövat mej med imorgon helt allvarligt.

Nu ska jag ta min lille skrutt och lägga honom en stund, först ska jag försöka få bort Jenkalukten från min aloe vera heat lotion han klämde ut på sej själv nyss...

Puss på er

Inlägg 452

Usch jag är trött idag, men hade mysigt med Jennie-Ann igår, mycket prat och ett kastöga på en film.

Tack för att du kom gumman!

Tja, har ialf fått iväg två pojkar till skolan med gympaväskor, frukt och läxböcker och Midas vaknade precis nyss så jag ska göra hans morgonvälling och då blir det mys i stora sängen medans han äter den =)

Sen ska jag nog skicka iväg ett halvargt SMS tror jag.....

Men, nu får jag ta tag i detta för vi ska vara på dagis om en timme! Glöm INTE galonisar idag!!!

Puss på er i höstrusket

(Förlåt för kartongtorrt inlägg...)

domma beställde jag igår, Hugo Boss som ni ser, Jennie-Ann har den och den luktar GRYMT fint, fräscht!

den andra Paris Hilton (hennes första)  är en gammal vapendragare till mej, men har inte haft den nu på ett tag och den är likaså den, KANOOON!! (the boys like it anyhooo) Lite nytt på hyllan är inte fel.

 

Bilder och beställning från Parfym.se


Inlägg 451

Snart kommer Jennie-Ann på kvällsmys med film och nytt mys att käka. Yeay!!


Inlägg 450

Detta har vi hunnit med ialf :-)


 Before Kindergarden...

 

 During Kindergarden...

 

 På väg hem från Kindergarden...


Det var jättebra, jag kommer nog släppa min separationsångest om ett tag, typ 18 år eller så ;-)


Inlägg 449

Hm, när man låter barn använda datorn så kan ju vad som helst hända, och varför dom går in på MIN användare när dom har en "Barnens" användare vet jag inte. Antagligen för att jag har spärrat allt utom några säkra spelsidor på deras användare.och dom är strängt förbjudna att gå in på you tube om jag inte är i närheten. Så mycket skit dom kan hitta där, nej usch! Ja jag kanske är en jävla hönsmamma men jag anser att kan jag hålla dom borta från bllshit så mycket o länge jag bara kan så tänker jag göra det....
Men det jag skulle säga var att min liksom meny som brukar vara längst ner på bilden är ni längs med skärmen men på höger sida... Åh

Nu ska vi göra oss klara för inskolning på dagis, fan jag drar mej verkligen för att gå dit med Midas, jag vill inte egentligen att han ska gå på dagis han är ju så liten än, tycker ialf jag.. Eller så är det för att mina stora var ganska mycket större när dom började på dagis, Midas är ju liksom.. Bebis ännu ??
Usch jag har separationsångest tror jag. Men vem skulle inte ha det med ett sånt fantastiskt vackert charmigt barn ;-)

 

Fast, jag får tydlgen bara vackra barn, fast dom här är mindre charmiga då o då :-P

 


Inlägg 448

Jag kan visa er lite av mina cravings, och två par av dom har jag bestämt att dom ska jag ha när lönen kommer, men vilka det är säger jag inte, men båda är lite av fuck-me-boots ;-)
(Inte att man ska fucka MEJ när jag har på mej dom utan mer att jag nästan vill fucka stövlarna, ja bara en tvättäkta sko-madam fattar det uttrycket...-


Jag vill ha ALLA paren, men två är Homer-dreggel effekt på ;-)

 

bilder från Scorett och Skopunkten


Inlägg 447

Jag har NADA blogglust faktiskt men allt är bra. Hösten är här vilket är ganska mysigt.
Nu ska jag och Midas skaka loss till Kanye West, det är en sån dag idag ;-)

Jo, igår var jag lite flitig, jag tog trådkorgsbackrana från lilla toan, satte dom över varann och tröck in i en garderob upe, slipper man se dom för dom är så fula, och ställde in Midas skötbord från hans rum till toan. Fan vad käckt, och sen ska jag ta ner badkarsskötbordet till förrådet, nu orkar jag inte ha det där längre...
Intressant va ??


Inlägg 446

 

jag älskar när man tänker såhär

-Just nu vill jag inte vara NÅN annanstans än här.

 

Och känna det i hela hjärtat att man menar det. Så var det för mej nyss <3

(Midas går på heltid nu...)


Inlägg 445

Idag saknar jag Boss, något helt extremt mycket.... :'(



Inlägg 444

Igår, ja hur blev det igår ?
Jag och Marre lämnade de stora pojkarna i VBG hos deras pappa då m. familj och sen hade jag lovat Kerstin, grannen i två hus bort att komma ner för hon hade rensat i hennes 2-årings kläder och var då söt och tänkte på mej =) Så jag gick ner till henne med Midas då för M jobbade ju och det slutade med ialf att jag, Kerstin o Marre tog lite vin och chipsar och pratade och skrattade o hade allmänt MYSIGT! Midas nattade jag i min resesäng jag hämtade och Kesrtin lille sov gott i sin säng. Så där satt vi tre tjejjer, pratade om allt mellan himmel o helvete och hade det skitmysigt!! Klart blev man lite lulligbullig men det vara bara gott =) Sen lämnade jag Midas när M kom hem från jobbet men han somnade direkt jag la honom på kudden o tröck in nappen i munnen igen min llilla prinsklimp =)
Sen var gick jag tillbaka till Kerstin och där var det laddat me Singstar, askul!!
Det fotades en del men orka nu? Midas är superpigg och superklängig så jag ska klänga lite tillbaka nu på honom.

PeacePussar

Inlägg 442

Igår hade jag en typ Terez-renovering, alltså Brun Utan Sol är nog den bästa uppfinningen i kräm-väg på tub EVER! Jag menar tänk dej själv, du känner dej blek och glåmig kvällen innan man kan morgonen efter vakna upp och vara sommarfräsh. Underbart!

Jaha, denna morgonen var väldigt stillsam tills min 8-åring med humöret från HELVETET skulle gå till skolan, lillebror var ju såklart klar under tystnad, förutom repliken
-Man borde genskjuta Japaner... Innan han pussade sin arma moder hejdå och gick till skolan
Anyhoo, tillbaka till 8-åringen...
Han VÄGRADE ha på sej nya jackan, han ville ha lillebrors jacka för den var snyggare, plötsligt som från ingenstans var den jackan sååå mycket snyggare och hans vara bara grå och röd och lite vitt och tråkig och buhu buhä.
Men, jag var fanimej konsekvent ut i fingertopparna idag och jäklar ungen hade på sej jackan när han gick ialf, sen om han tog av den och tryckte ner den i ryggsäcken när han kommit runt hörnet det skiter jag faktiskt i, JAG segrade hemma i hallen ialf.
Jag och Midas är nog låtsas-sjuka idag med, inskolningen på dagis är ju inte LIVSVIKTIG denna veckan känner jag, jag vill ha min plutt hemma ett par dagar till bara ha honom för mej själv =)

Jag tog lite kort igår som jag lägger upp sen, nu ska jag ha kryp-jage med Midas.

 

 

Puss på er

 

 


igår- bleka o trista
idag- bruna och stekheta
(dock fortfarande KORTA och jag har vader som en rysk kulstöterska, det beror mest på min fars ryska gener, tack...)


Inlägg 442

När man börjar gnaga nagelband och vrida på sej och bli lite småsvett bara för att FishWorld-spelet inte går igång DIREKT på Facebook så kanske man seriöst borde se över sina spelvanor....


Inlägg 441

Jag har inte så mycket blogglust tror jag ? Men idag har jag vart på ICA, lagat middag o myst med mina kids.
Lagt in ren tvätt och städat o plockat som vanligt. Tja, det var det!

Jo, jag har även rakat mina alltför bushiga ben och smörjt mej med BUS, blir ett lager till innan sängen nu jävlar är jag trött på att vara en höstblek-FIS.
Ska färga håret senare med, men är inte så trötter så det blir senare, M jobbar så det blir SATC-boxen om en stund.

Peace


Inlägg 440

Puh, onsdag kväll redan ? Jag har nu lagt o nattat alla mina tre änglar efter kvällsbestyr o sånt som hör till.
Marcus åkte iväg på träning, vilket inte gör mej nåt nu kan jag lägga mej under filten i soffan och dra några SATC avsnitt ifred med en giganto kopp thé.
Jag har faktiskt rensat i hallen, herreJAVALAR vad skor, men fick ialf någorlunda ordning på dom och hittade i gömmorna några par jag helt glömt bort att jag hade, några snygga heels och nåt par wedgies, DET gillar vi. Kan vara nice med lite partyskor nu i höst, ska bara klacka om mina favvosar som Boss bitit på men det är ju fixat snabbt.
Så jaha, nu ska jag kolla min fiskar o min farm på facebook sen är det myself.mys som gäller.
Måste ha tänt en bunte ljus och lite rökelser med, har vart DÅLIG energi här i hemmet idag en stund och nu ska den UT!

Peace

Inlägg 439

Detta inlägg är lösenordsskyddat


Inlägg 438

Usch, lång dag idag, jag har sovit mestadels och varför vet ni som ska veta. Men jag har även lyckats att tvätta samt vika 7 maskiner tvätt för de kommande 2 dagarna görs inte mycket knop från min sida ialf...
Ligger uppe i sängen nu och bloggar, har kikat Panduros hemmis jag var ute efter wall-decos att ha i köket och se på fan jag hittade en ganska ball grej, enkelt snyggt och stilrent men vad det blir och är får ni se när det är uppe och klart :-P
Imorgon eftermiddag kommer Midas farmor o hämtar honom han skall tillfotografen, hon ville ha fina kort att ha hemma på väggen och ja, då kan det vara bra med ett proffs. Jag ska ta medalla tre till en fotograf nu i höst, senhar jag ju en STOR förstoring på domalla tre men har inte hittat nån ram jag gillar, jag vill inte ha nån tråkig vanlig ram utan en mer gammal o sliten men samtidigt snygg, jag letade bland tavlorna på second handen men hittade ingen jag fastnade för o då kan det kvitta.

Hade en allvarlig diskussion med min 8-åring förut,vilket resulterade i dataförbud tills på Fredag, man ska sätta hårt mot hårt och jag ör för snäll många ggr men nu måste jag fan bli konsekvent :-P


Min mellanrumstangent börjar fitta sig, anser att datorn är för ny för det så det blir kanske att lämna in den, sån skit tänker jag inte ta, skäll på Packard Bell!!

Nu ska jag lämna datorn till M som skulle se film, sen ska jag röka me Marre sen borsta gadds och NANA.

Peace


Inlägg 437


Mina fina killar innan skolan imorses =) <3
Jag fick en lilja av Linus häromdagen, nu håller den tyvärr på att vissna...

Eccoskor fyndade och Adidasskor fyndade, 80 kr för båda och knapptanvända, YAY!!

4 VHS-filmer till barnen, glögg-kanna med koppar från Boda Nova och panelgardiner till köket.

YEPP

RSS 2.0