Inlägg 290

Jag tänker byta lösenord till min låsta blogg och lär begränsa vilka som får läsa där'

Maila mej om ni vill ha lösenord.

[email protected]

Inlägg 276

Natten har varit OK, Midas sov INGENTING igr på hela dagen så man trodde ju att han skulle stensomna runt åtta och sen sova gott hela natten, men icke. Nån timme på kvällen sen vaknade han ett par ggr inatt och halv åtta i morses och detta är ovanligt för honom och nu har han vart vaken sen halv åtta och inte sovit än, och han brukar bli trtt efter ett par timmar på morgonen men nepp, inte midsommarmorgonen ialf :-)
Jag håller på och packar, lite trixigt när man ska spendera en heldel tid på landet vad man ska ha med sej ? Men det blir lite av varje ialf, bättre för mycket än för lite right ?

Sen ska jag packa till pojkarna med eftersom jag börjar jobba på måndag ska dom vara kvar i essunga, mamma tyckte att det var lika bra så jahapp, det blir två väskor med idag, tur att man blir hämtad.
Men, jag har inte tid att sitta ner längre ialf såpass mycket vet jag men jag önskar er alla en underbar midsommar och hoppas ni firar den med nära och kära och att ni lyckas få lite sol på er!
PUSS och kram

Inlägg 275

Just nu i mitt liv här och nu
Två glas vitt, Caroline Af Ugglas.



Inlägg 274

Hej mina vänner (och fiender) och överiga läsare. Jahapp, jag har ialf shoppat lite idag :-) Kläder till Midas från Lindex och stumpor till honom eftersom han lyckas dra av sej sina små strumpisar ÖVERALLT och sen kryper iväg med en av dom i handen och jaha, vart tog den vägen ?? Ingen aning så det blir några nya par i månaden för den lille killen. Sen köpte jag nya gummistövlar på Din Sko till pojkarna, svarta med lite snyggt diskret mönster på som dom hade på SALE för 99 pix, och så köpte jag ett par gräddvita ballerinas till moi, funderar på att köpa ett par till i rosa för dom var otroligt mjuka och sköna i kvalitén och en annan som har jävla kalle anka fossingar får liksom ta det som finns och det är sällan man hittar ultrafina ballerinas som verkligen passar, så jaja.. Anyhooooo så hittade jag en svart baggyskinnväska, den är så snygg så jag måste nästan fota den och lägga upp, och så hittade jag typ 4 par steps och Madde jag köpte såna du har i turkost men jag köpte svarta med dedära lilla bandet på, dom är så söta!!
Och ceriserosaglittrigt nagellack som jag försökte fota förut men färgen kom asolut inte fram.
Jahapp, det var det det hoppas ni haft en fin dag och att solen lyser imorgon på er (och mej)

PUSS på er

Inlägg 273

Som utlovat, lite ögongodis.
Jag dör lite varje gång jag ser domhär, och jag vill ha ALLA i min skogarderob i sommar,
så om du har en ca 2-4000 över och är i New York, London eller Paris i sommar och tänker köpa en present till Terez
så är detta ett säkert kort.....






Samtliga SKÖNHETER kommer så klart från the one and only Christian Louboutin, jag menar who else?

Nu ska jag ialf springa ner i tvättstugan och kasta i ett par maskiner tvätt, dock inte i ett par Louboutins MEN ett par röda CROCS

PÖSS

Inlägg 272

Ja jag vet att min blogg är ganska död för tillfället och jag önskar att jag kunde säga att det beror på att jag är en extremt upptagen kvinna men tyvärr är inte fallet så jag har bara helt enkelt inte direkt mycket att skriva, eller jo nu kanske jag ljög lite jag skulle kunna skriva metervis om mina tankar, känslor, framtiden osv men ork ?
Eller ork har jag det med jag vet bara att vissa saker sticker i vissa folks ögon och visst kan jag bjuda på ert samtalsämne över en cigg eller elvakaffet men jag väljer att hålla käften, jag brukar vara ganska dålig på att hålla käften faktiskt men jag gör det nu, ialf tills jag känner att det börjar pysa över DOCK kan jag skriva såhär att jag nu genom en del handlingar har sett folks riktiga äkta sidor komma fram, girighet och elakhet men jag kan även säga att det kommer tillbaka och biter dom i arslet förr eller senare och jag är tacksam för att en person vägrar att svartmåla mej i vissa saker, och den personen har egentligen all rätt att göra det, eller inte all rätt men lite ialf så tack, tack till DEJ och du vet vem du är.
Och jag längtar efter mina stora killar nu, så bedrövligt myclet men idag pratade jag med dom och dom berättade att dom byggt en kojja i skogen och hade hoppat enorm studsmatta och Lukas sa
-Mamma, alltså jag saknar dej, det gör jag men vi har så jätteroligt här.Fast jag saknar dej mamma....

Mamma saknar er också, och vi ses ju snart mina små snorkråkor!
Nu ska jag ialf draga mitt ass till sängen och snusa gott, Midas somnade åtta ikväll, vaknade för en stund sen för välling och sen slockanade han igen. Tröttfisen som säkert är pigg halv sju imorrn bitti.
Ha en god natt
I nästa inlägg kommer det ögongodis :-) Men det tar jag imorrn, orkar ICKE det nu.


Puss och kärlek till alla mina nära och kära.


Inlägg 271

Sitter inne hos frugan nu, hon skulle precis börja slinga sin storasyrras hår och hade väl dragit en tio slingor och Malin kände sej nog hetare n körrv när deras far ringer och säger att deras mor har haft en mindre olycka med foten under en MC-åktur så den hade svullnat upp som bara DEN så systrarna for iväg och här ligger tre barn (två är marres, ett är malins) så jag sitter babysitter, eller Malins stora tjej är här med och hon ser på NCIS som jag aldrig sett ett helt avsnitt av så jag bloggar istället.
Jo, för att gnälla lite nu så fick jag göra en NY beställning på andra halvan av Halenspaketet med hårtången och harembrallorna i, men idag åkte det med tång, harembralla, en tunika och ett par randiga herrpyjamasbraller. Hoppas HOPPAS jag hinner få det innan midsommar kan vara roligt att vara fin i håret då är så jävla trött på att antingen platta det eller låta det hemska självfallet vara. Usch!

Jag pratade med mina stora pojkar idag dom hade det superbra med mormor ute på landet och hade tom matat hästar och fått spindelmannenkläder, det berättade Linus nog 8 ggr under den minuten han hade tid att prata med mej :-P

Tolv snart, jag ska nog strax gå in och sova ^^

PUSS

Inlägg 270

Hej på er i värmen hur har ni det ?
Jag och Midas tog en sovmorgon, jag var tom uppe innan honom den fisen snusade till halv tio, jag var uppe nio men då kunde jag hinka två latte under tiden i lugnan ro och läsa nyheterna.
Och så skulle jag ta tag i dagens brödbak men på plingade Madde på msn och frågade om vi skulle ut och gå, men ja självklart så det var gott att komma ut och så träffade Akita sin polare Cesar en väldigt grann hanhund så dom busade en stund. Idag blir det SIRAPSRUTOR och det receptet jag går efter hittar du HÄR <---

Och sen kanske det blr lite muffins med, jag har ett par blockchokladkakor jag inte vet vad jag ska göra av så ja, vi får se och muffins med chokladmojjar i är ju inte fy skam :-) SYnd bara att man inte har en ren balkong och en möbel att sitta på nu när vädret är så underbart men annars får man väl ha dom i frysen och ta fram när det passa, midsommar är ju runt hörnet right ?

Vad ska NI göra på midsommar ??

Hoppas ni har en underbar dag!
Lite pics kommer här.



Usch, det är sjukt tomt hemma utan Loppan o Lilleman, men jag får härda ut några dagar till, dom har det ju superbra ute på landet ialf, nu ska jag kavla ut mina kakor.

PUSS

Inlägg 269



JAg villskydda dej från allt ont, allt som gör ont i dej vill jag ta bort jag vet bara inte hur.
Men mina vingar är dina vingar så länge jag lever och andas.
Min lillasyster <3 Du är guld

Inlägg 268

Pojkarna har inte kommit hem ännu och kommer inte hem på några dagar för dom ska vara med mamma i Essunga, mamma har ju sin lägenhet i edet men är mycket ute hos sin kusin på hennes gård och nu har kusinen sin son där så ja, mamam tyckte det skulle vara roligt att få ut pojkarna dit och det kan jag ju hålla med om, dock har dom dåligt med kläder med sej eftersom det bara var för två dagar (och såklart glömde jag gummistövlarna hemma och strumpor glömde jag att packa med, det var en lång och jobbig fredag därför var huvudet inte med) men kusinen har en heldel som hennes nu 8 åriga son växt ur och vi har fått en massa men hon hade en del kvar och som mamma sa att krisar det sej får hon komma hit och hämta mera kläder, tex regnkläder osånt. Men dom kommer nog ha roligt, där finns ju hästar, hundar, katter, motorcyklar, och 4 hjulingar, pool och en enorm studsmatta, skog i långa mil och bara en jävla massa lekyta osv, det kommer dom gilla men här kommer bli så jävla tomt. SOm idag tex, jag har inte ens gjort middag för jag ställer mej väl inte och lagar middag till mej själv? SÅ frukosten idag bestod av nudlar med biffsmak och för att få variation blir det nudlar med fläskköttsmak nu. Jag tog ifs fram köttfärs men orka laga en hel jävla lasange till sej själv? Men imorgon gör jag nog en moussaka ala Berthage. Det jag däremot ska göra ikväll är att baka brytbröd och stoppa i frysen, jag är så jävla trött på att köpa bröd så nu får det bli egengjort några dagar och Midas kommer uppskatta det om inte annat ;-)
Nepp, nudlarna ska kokas.'

PUSS

Inlägg 266

Jag har sovit som en deckad stock inatt, nog för att jag har sovit bra hos mamma men det blir ju aldrig samma sak som att sova liksom hemma i sin egna säng, så ja det var helt OK att vakna i imorses men fan det ösregnar ju, liksom varför? Och jag tvättar nu, sen är det avslutning i skolan, sen har jag möte å jobbet och sen blir det bussresa, och allt detta ska hända i ÖSREGN! Typisk svensk sommar förvisso men hur kul är det?

Jao, mina killar går ju ut nollan resp. ettan idag, det är en ganska stor dag och jag kan inte bli mer stotl, och det dröjer vl inte länge förrns dom går ur åttan och nian, åren går ju i rasande fart, nån annan som märkt av detta??
Jag försöte få på dom skjorta och jenas i morses men nepp, eller ja jenas gick bra men Lukas skulle ha munktröjja och keps.. Linus skulle absolut ha en annan tjocktröjja. Suck... Men bara dom trivs så får man ju vara nöjd men ändå :-P

Jaja, snart ner till tvätten igen, hoppas ni har en bra dag trots ösregn, eller vissa av er kanske tom ser solen idag?
Ha i vilket fall en bra dag och ta vara på livet lite extra.

Puss

Update: Måste bara berätta, när jag kom in i tvättstugan fick jag en KÄFTSMÄLL av en såndär typisk "kärringparfym" dom flesta kallar den, ni vet dendär tunga vidriga slisksöta lukten alla liksom "tanter" använder, och den är hemsk, jag får kväljningar av denna doften seriöst, använder dom samma märke eller vad ÄR det för skit dom sprutar på sej egentligen?? Uäck....

Inlägg 265

Hej på er har ni haft det bra?
Jag o barnen är hemma i uddevalla igen, ja vi var ju tvungna att återvända NÅNGÅNG :-P men imorrn har jag möte på jobbet sen har pojkarna avslutning i skolan och sen ska jag och de stora pojkarna ta bussen till deras pappa och sen drar jag vidare till varmera breddgrader, nejdå...  JAg har ialf vart o hämtat den nya kameran och det var ballt, dock fanns det inget minneskort men jag får väl köpa ett nästa ggn man är på torp för kul när man bara kan ta 6 kort åt ggn eller..

Men nu blir det bara hemmamys och sen film typ
Puss på er

Inlägg 264

Jahapp, tack vare mina goda kontakter så har jag nu kirrat en dator och internet en stund, YAY!
Dock har jag inte mycket att skriva just nu, jag vill skriva ut allt, precis allt men jag måste ta hänsyn till människor som står mej nära, för det sista man vill är ju att såra någon, eller ?
Ialf så är vi i edet och jag mår bra, jag känner mej lugn i själen, jag och mina barn är med varann hela tiden och de stora är inte lika mycket iväg som hemma så vi myser och tar vara på varann hela tiden :-)
På fredag lämnas pojkarna till deras pappa och så ska jag träffa min princess och barndoms vän Therese, det ska bli roligt!
Hoppas ni har det bra vad ni nu än gör, jag mår ialf SKITBRA!!!


-Boof-


Puss

Inlägg 263

Nu har jag packat, typ massor för nu åker jag och barnen till mammas lägenhet i Edet några dagar och ja detta betyder att pojkarna missar ett par dagar i skolan men det är sista veckan och dom är klara med sina arbeten och jag gör detta fr allas skull, lugn och ro. Jag och Marcus har varit bittra ovänner idag men är det inte nu så jag åker härifrån med ett någorlunda lugn io magen ialf vilket känns helt okej... Men vi behöver båda en heldel distans och utrymme.
Så jag kommer inte blogga på några dagar för datorn lämnar jag hemma för det finns inget internet hos mamma ändå och vi har ju inte det lyxiga mobila bredbandet så jag får väl kolla fejjan från mobilen då och då.
MEn nu vet ni ialf varför bloggen tar sig en minisemester!
Hoppas ni tar hand om varann och har en underbar vecka.
PUSS



Inlägg 262

God morgon mina vänner har ni sovit gott ?
jg har sovit på soffan inatt och det känns inte så falrigt mos i skallen fast jag somnade runt halv tre och blev väckt av min glada nerpoopade bebis klockan halv åtta. Men trots att han hade poop precis överallt på hela sej och i sin säng så var han glad, och då blir ju jag med glad hanär så go min skitunge (bokstavligt talat)
Men nu efter en dusch och välling är han som ny igen :-)
Marcus var ju på 30årskalas igår och kom hem runt ett inatt, och vad som hände då skriver jag i om i det LÅSTA bloggen , bara så ni vet.

Idag blir det en vanligt söndag jag ska lägga in kläder som min mamma var gullig att vika i början av veckan, där homn tom lagt allas kläder i separata IKEAkassar bara för att göra det lättare för mig, inte för att jag är totalt korkad men jag har tappat både lust och orka att göra såna saker och det har sina anledningar. Men idag får det bli ett litet ryck ialf :-P

Nästa helg åker jag o Midas till mamma, vi ska hjälpa henne att flyttpacka och det ska bli skoj, jag n
brukar få grejjer av henne då, det är alltid välkommet.
Hoppas ni får en underbar söndag


Inlägg 261




Vet ni vad jag blev sådär grymt sugen på att göra nu?
(eller inte precis NU men snart...)

En mysig utekväll med tjejgänget liksom, tänk er några kalla öl i kvällsolen på ett mysigt ställe i stan och sen bara dansa hela natten i höga klackar med en drink i handen. Se folk, prata med främlingar och röjka alldeles för många cigg för att sen trippa hem från taxin när morgonljuset börjar komma och vakna naken i rena lakan klockan tolv dagen efter.
Så jävla nice.



DET är jag sugen på....


Inlägg 260

GRATTIS till min kompis Maria som ikväll blivit FARMOR vid 34-års ålder haha!
 
Till en liten pojke som skall heta Rasmus!

KRAM och lyckoönskningar från oss till allihopa


(shit Maria, fan vad gammal du låter nu haha!!)

Inlägg 259

Jaha men hur har ni det i detta gråmulna sommarväder? Här är det OK förutom skallebanken man får när det är såna skiftningar i vädret, har nån av er ont av det?
Jag studsade (eller studsa är väl fel ord men ja) upp ur sängen vid åtta i morses, Midas är så go på morgonen nu och hör man honom inte första fem minutrarna så tar han sin tomma vällingflaska och står med dej och bankar den i väggen och ropar -Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh typ miljoner gånger och när man sen kommer in så strålar han upp som den sol han är och ja, morgon är då igång :-)

Vid halv elva var det dags för promenad med Mdde (var klockan halv elva Madde??)

Jaha, tog en entimmes pause för vi åkte till Willys och handlade MAT så jahapp nu är det fullt i alla skåp igen, gött mos!
Marcus ska på 30årskalas ikväll, jag och barnen ska se på en mysig film, typ Hitta Nemo som jag kan se hundra gånger om och så blir det mysigt med godis och levande ljus. Så har även vi kirrat sveriges nationaldag på äkta Berthage-Karlsson vis :-) Och Midas får kalasa på sina majskrokar som lördagssnacks.

Nu ska vi äta lite middag, mos och köttbullar vilken utamaning!
Ha en underbar lördag allihopa och glöm inteatt livet är för kort för att gå runt och vara sur :-)

Inlägg 258

Ja, jag fick lite gamla kort från tiden jag och de stora pojkarnas pappa var ihop (ja, vi har ju faktiskt LEVT ihop under några år.....) och det togs ju liksom kort ibland och han skickade över några och jag blev glad för jag har så få från den tidsepoken i mitt liv, så tack för det! Och ni ska få ett par ni med (ett halvnaket men vafan, det bjuder jag på BARA 
för att det är coolt att se hur jävla små mina boobs var för typ.. 10 år sen haha!!
OCh dessa är tagna med den tidens digitalkamera, kan ju säga att utveckligen gått framåt med lite små steg...

Ung och naiv...
What the F*** happened to my boobies?
Vår pitbulltik Donna, här är hon BEBISLITEN!!
Jag o Donna. Shit jag var så ung :-)

Inlägg 256

Okej, jag vet att min blogg är lika rolig som en möglig tvättsvamp just nu men jag ska väl försöka skojja till den lite ?
Just nu sitter jag vid bordet i köket, Midas suger på lite rån och ska hela tiden bjuda mej... Han sträcker fram kexet och säger Titta och sen smackar han med munnen och liksom säger
-Här, smaka på mitt halvgeggiga kex nu mamma...
Och jag, pedagogisk mor som jag är, smakar i luften liksom.
Jag fick sova så jävla gott inatt faktiskt, och vaknade ganska utvilad ändå och gjorde rejäl frulle till pojkarna, packade väskor och pussade dom hejdå i dörren, sen gjorde jag en latte och välling till Midas som vaknade en stund efter pojkarna gått.
Idag har vi avslutning på familjeförskolan, känns jävligt jobbigt faktiskt och det värsta är ju att Gudrun går ju i pension så det blir tomtnästa år men Lena från öppna förskolan ska ju ta över men det blir svåra skor att fylla kan jag säga, Gudrun lämnar ett stort tomrum efter sej och vi kommer alla att sakna henne.
Nästa termin blir det ingen bebisgrupp för mej ialf, Midas har hunnit bli året och det blir på onsdagar istället med en lite större grupp,Linda och Lavve kommer inte flyttas över för Lavve är såpass liten och det känns tungt, Linda är så himla go henne kommer jag sakna, eller ja vi kommer väl ses ändå på nån fika osv men ändå :-/
Så jag ringde nyss frugan för vi ska ner till srandpromenaden sen och ta en fika med alla och nu ser det INTE ut att bli regn så vi håller tummarna för att det är ok väder för oss.

Styrkan i mitt liv. Tack för att ni finns.

Inlägg 255

Ärlighet, tårar, samtal, förståelse, förändringar.
Det är något som fanns i mitt liv igår, och ja det kommer att ske förändringar i mitt liv, ganska drastiska sådana men som har krypit mer lånsamt in i mej i en ganska lång tid.

Jag har vänner, när och kära som finns där, som stöttar mej och som nu prövas en heldel.
Men tack till er ialf <3

Och det kommer alltid finnas bara EN Albert i Bertis liv.

Inlägg 254





Detta inlägg är lösenordsskyddat
För er som känner att ni vill ha lösenord (ja, jag ger det ju inte till VEM som helst)
men maila mej: [email protected]

Inlägg 253

Jag har varit ute och ränt idag, jag har träffat en speciell person så jag har fått en injektion av välmående och energi. TACK <3
Nu har jag nyss ätit en macka, ostfralla med ost, eller ja nåt i den stilen haha!
Idag är det ganska blåsigt men tur det är sol, alla här i stan tar ju studenten idag så dom har ju ialf  tur med vädret!4Det är TRE på vår loftgång som tar studenten så det lär bli party och fest hla natten lång, och en del spring i gången ;-)

Nepp, nu ska jag ta fem minuter i soffan
Hoppas ni har det bra.

Inlägg 252

Jag har huvudvärk typ varje dag, eller varje kväll mer och har haft ganska länge nu och jag funderar på att kolla upp det vad det kan vara men samtidigt är jag skiträdd att få veta om det är nåt hemskt, för min barndomsvän hade huvudvärk en lång tid och kollade upp det och det visade sig att hon hade en hjärntuör och senare gick hon bort (RIP bebbegirl)
och det är väl det som gör mej lite rädd.... Men jag ska avvakta lite och sen börja använda mina glasögon bättre och oftare mer än när jag ser på TV så får jag ju se om det ändrar sej...
Nu ska jag ta ett bad och sen se på Marley  & Me.

Imorgon är en ny dag, ta vara på den.



PYPPLA!!!!
 <3


Inlägg 251

Ja, som ni vet så skrev jag för ett tag sen att jag hade beställt en kamera, denna kameran har ännu inte dykt upp så jag ringde nu till NetOnet och skulle då med min arga röst fråga vart den kan ha tagit vägen? Då säger han, Stefan som han hette i andra änden att nej men här har inte funnits nån beställning ALLS i detta namn, är du säker på att du fick en bekräftelse i din mejl när du beställde
-Ja, ja säger jag, ABSOLUT.. Eller vänta, jag kanske inte skulle sätta mitt liv på det?

Jag hör en suck
-Bättre om du lägger in en ny beställning, blir det krångel och du två paket så skickar du ju bara tillbaka den du inte vill ha, och snälla vännen (han sa så faktiskt) se nu till att du får en bekräftelse i mejlen OK?

-Ja, men jaa det lovar jag Stefan.

Så jag gjorde em ny beställning och tack o lov för delbetalningar utan ränta annars hade vi fått äta vatten och bröd resten av sommaren (nejdå, inte så farligt) men vi måste ha en kamera nu ialf, Midas gör så mycket roligt och jag vill inte missa NÅT av det, och pojakrna gör så mycket roligt dom med så ja, en kamera är ett måste.
Men, den jag beställde sist fanns ju inte kvar, så jag tog denna... En Lila. Yes.


- 12 megapixlar
- 3x optisk zoom
- 2,7 tums LCD-display
- Bildstabilisator
- Ansiktsigenkänning

Lät fint som snus.
- Inbyggd hjälpguide

Inlägg 250

Nu ska jag ringa Heléns och NetOnNEt och skälla lite granna, jävla arslen, kameran beställde jag för en månad sen typ eller ? Och andra halvan av Halénspaketet skulle komma i slutet på Maj, känns som att det är förbi eller?
Jag vill ha min kruslocktångmojjäng och mina harembraller BUMS. Så ja, nu ska jag minsann ha min arga ton, sen ska jag ge Midas lunch, han får spagetti och köttfärssås idag minsann. Men då kommer jag vara glad igen.

Hejs

Inlgg 249

Nu har jag skickat efter blanketter, till en grej. Men det berättar jag inte nu, jag måste se om jag får igenom det först.
Det gäller att fixa saker själv.
Och det man inte har eller det man inte får - det TAR man.

Puss :-)

Inlägg 248

Haft en lugn och mysig morgon, pojakrna hade vaknat tidigt idag och inte väckt mej utan gjort macka själva, så sött....
Och Lukas är så redig så han plockar fram och sen tillbaka in i kylen efter dom och lägger disken i diskmaskinen osv, han är ju lillgammal :-P Men halv åtta gick ialf jag upp, packade Lillemans gympaväska, frukt till båda osc och åtta pussades dom hejdå. Precis efter vaknade Midas så det vart vällingmys med honom i sängen och nu, nu sitter vi här men ska snart gå ner till tvättstugan och kolla tider och sen ska vi pillra med annat. Jaha annars händer det inte ,mycket idag vad jag vet ??


Klänningen är jag sugen på, den är så söt och skorna gör att det pirrar i magen,
fan så söta... Men nej, Midas behöver ny bilstol...

PUSS

Inlägg 247

jag är hos Lena nu, hur hemsk jag än låter så  rymmer jag-
just nu har jag rymt till Lena, jag vill prata av mej, prata prata prata om allting, alla känslor tankar, ilskan, lyckan...

Ventilation kamrater, ventilation...

Inlägg 246

La nyss på telefon. Tystnad igen, men så hörde jag Midas bara gallskrek och jag fick hjärtat i halsgropen och tänkte bara inte ungen lärt sej klättra UR redan och ligger på golvet, men nej han satt bara helt superduperlessen i sängen, misstänker en mardröm så det blev mys i hans fotölj med Hnutte och nappen och mammamys tills han lugnade sej. Men nu är det fullerulle igen, och jag är sugen på ett bad jag känner mej lite frusen så jag passar nog på att bada med Midas, det är så mysigt att bada med honom :-)
Sen ska det lagas mat, frågan är VAD ?

Jag vill tanka hem en rolig film sen, nån såndär asarolig som gör att man skrattar så man gråter, har ni tips?
Om nån ens läser längre.... Men ialf, har ni tips är det välkommet ialf.
Och jag 'är sjukt SJUKT nära på att beställa ett par Vans, helvete så fina.... Pkneeeeh jag HATAR att vara skoaholic, det är fan en sjukdom...

Men nu bad med Pidusen.

Men se, se vad fina dom är... Ååååååååååååååååh
Bild lånad av Junkyard.se (såklart)

Inlägg 245

Hade ett par bilder i mobilen ju.




'
Linus datar sej och jag är somrigt osminkad.

Nytt somrigt lack till mina utväxta nails och Midas i lekbacken.

Inlägg 244

Ja, blogglusten är fortfaramde rätt kylig men jag kan ju ialf berätta att jag nu ligger kvar i sängen med Midas som äter sin morgonvälling, en himla procedur detta är, han ska ligga på sidan med ena benet liksom upp på nåt stöd, och denna morgon har han två snuttar (eller Hnutte) som jag kallar dom, ena har harn halvt intryckt i örat typ och andra gnuggar han ena hörnet mallan fingarna och detta är ju inget spm görs sådär i en sekund denna pose nejnej, det tar ett par minuter... Och snart kommer han vara klar och då kastar han allt vad flaskor och Hnuttar heter och rumlar runt i sängen och säkert far han fram till datorn och ska pillra li på den med sina knubbiga små fingrar och jag jajjar och han härmar medans han pillrar... Goa unge!

Jag skulle vart på utbildning idag på Rosenhäll, vilket jag missar för min mamma skulle komma tidigt i morses och vara barnvakt för det är mellan 8-16 idag o imorrn men jahaaa jag ser ingenmamma ? SÅ jag ringde henne i lie halvpanik nyss och då sov hon så gott så för hon hade helt fattat som att det var imorgon, NAJJ!!!!
Men om jag inte har fattat helt fel finns det fler utbildningsdagar innan jag börjar jobba den 22a det värsta är bara att jag kostar ju kommunen pengar om jag inte är där, MEN det dras ju på min lön i vilket fall sen...
Så nu ska jag ringa min chef, hon blir nog skitglad.....

Jo, igår var det premiärbadning för barnen, detvar ett par mysoga timmar vi var ute vid badet, Midas badade INTE men han fick ha sand mellan tårna (och typ mer överallt) ialf för första ggn men vi satt på en stor filt under ett stort skuggigt träd och det vara bara sådär gosigt!

Ha en fin dag i värmen, jag ska smälta bort nu tänkte jag.

Inlägg 243

Lusten att blogga är inte på topp, och det beror inte på att jag sitter här och mår dåligt eller är lessen på nåt sätt, nejnej neeejeee. Jag bara har ingen lust, så ja, ni får helt enkelt hålla er tills jag känner att jag vill blogga så det ryker, eller inte.

Men jag finns i krokarna ;-)

Sprid kärlek, och har ni inte chansen, så ta den.

RSS 2.0