Inlägg 543

Jo, igår var ju fredag, det var en lugn dag jag fick soit en timme innan vi skulle åka till MAX med pojkarna innan vi skulel lämna dom hos deras pappa. Lukas var trög och fattade inte varför vi skulle äta hamburgare i THN när vi hade hamburgare här i Uddevalla och varför svängde vi mot VBG när vi skulle äta hamburgare? Jag förklarade att vi skulle äta på MAX på Överby.
-Men, det ligger ju på Torp, där du vet mamma vid MAXI, Mcdonalds ju!!
-Neej Lukas vi ska äta på MAX på Överby
-Jaha!! Det vet jag var det är!! Eller va ? Vartdå?
Nu får mamma snart ett psykbryt för det jag ust skrev ner vara en liiiiiiiiiiten del av konversationen vi hade i bilen. Men, tills sist när vi stod på parkeringen på MAX fattade Lukas vart vi skulle äta =)
Vi var alla mätta och nöjda när vi åkte mot VBG och lämnade av kidsen sen for vi mot Uddevalla igen där M hade match i Agnebergshallen men han skulle INTE stå för han skulle egentligen jobbat igår så den andre dom har i mål hade ju liksom inte räknat med nåt annat men jag, Midas och Jennie-Ann var stöttande fans och kollade ialf på när dom satte upp sargen.. Sen tröttnade jag och så körde vi till Spara och köpte gott, som om det behövdes?
Sen myste jag o Jennie-Ann, tjatade som vanligt om allt och inget medasn Midas sov gott. M skulle ner till en lagpolare och dricka öl och spela Poker så när han åkte dit pkte Jennie-Ann hem så¨jag kikade film en stund sen somnade jag runt ett-tiden men vaknade av Ms mess där det som vanligt stod
-Villd u ha mat? HAn köper ALLTID mat till mej efter han vart på krogen fast jag ALLTID säger nej....
SLår aldrig fel. Men han kom ialf hem strax efter två med varsin McFeast men jag var inte hungrig så ja, det åkte i soprona idag ialf... Lite synd men hur gott är McD mat dagen efter man köpt det ??

Men han var på gott humör vid hemkomst och rumlade runt en stund innan han la sej och somnade gott och sover ännu fast jag o Midas har vart flitiga och vi tvättar och Midas hjälper mej ypperligt fint i tvättstugan!

Jaha, idag blir nog en myslördag, kanske ska få ut M på en promenix med Midis o mej senare i solen (om den nu håller i sej vill säga...)

Ha en underbar lördag!

Inlägg 542

Detta inlägg är lösenordsskyddat.


Inlägg 541

Konversation vid kvällmaten mellan mina stora pojkar

Lukas: Men Linus så kan du ju inte säga, är du dum eller?

Linus: Neej, jag är faktiskt ganska smart OCH jag är bra på att ljuga

När Linus ska lämna sin tomma oboykopp i disken precis där jag står kramar han mej och säger

-Jag älskar dej mamma och du är så SMAL.

Med tanke på hans uttalande en minut tidigare tog jag kommentaren med en nypa salt, ialf den senare, jag vet ju att ungen älskar mej.. Eller ? ;-)

Kvällen har varit lugn, tog en tur med Midas till ICA varefter jag hämtade upp Lukas borta hos Ian och Johanna på det mörka bostadsområdet Myntet, det finns MASSOR med hyreshus, eller såna där familjelägenheter typ men knappt några jävla lampor så jag fick typ ledsaga mej själv i blindo medans Midas satt och nynnade glatt i vagnen och sa Hej till alla vi mötte och gjorde lockljud för katt när vi träffade på en hund, ni vet dedära ljudet Psss psss psss som han hela tiden springer efter Bosse och gör.

Imorgon ska lillefisen till dagis, jag ska till Ulla min fina barnmorska och nej jag är inte gravid jag ska fixa med mitt prev.medel bara så sakta i backarna ;-)

Jag har ännu inte börjat våndas över att JULEN snart står på dörren, har ni ? Men orka julklappar och skit egentligen jag frågar pojkarna titt som tätt men det är fan ingen idé för när dom sätter igång så blir jag i tankarna bankrutt och efter deras lista som innehåller diverse saker som Playstation 3, Xbox 360 och Wii och enorma LEGOfigurer med 832564 delar i varje och nya kickboards och ja, etc etc så lägger jag ner och kontrar med att börjar dom inte sköta sina leksaker dom redan har bättre eller håller bättre ordning på deras saker dom har så lägger jag ner allt vad jul heter. Jag kan bara se scenariot om dom skulle få dom hära LEGOgrejjerna (vad dom nu hette) och ha en miljarders miljard legobitar över hela hemmet och jag ser Midas ha munnen full i yttepytteLEGobitar och bli blå i ansiktet så nej, då skrapar jag hellre ihop och köper ungarna ett jävla Xbox, kosta vad det kosta vill.. Fan...

Nu ska jag upp och natta mej och läsa skvaller.

Peace


Inlägg 540

Detta är det ENDA jag önskar mig i Julklapp, helt ärligt. Velat ha en i flera år men har aldrig haft bra med plats men den mörkbetsade är ju bara så fin, och skulle bli så fin i vår hall. JAA!!







Men ja, skulle nån slänga in ett par Christian Louboutins i min julklappshög skulle jag ju inte lipa heller....
(wink wink)



Inlägg 539

Till den som kommenterade på min låsta blogg om en mailadress jag skulle få, skicka den i en kommentar här så godkänner jag den inte, såg din kommentar NU fan du skrev ju för över en vecka sen :-/ men ja, jag vill gärna ha den mailadressen så fort som möjligt!!


(Jag vill inte skriva ut ditt namn men ja, du vet ju vem du är i vilket fall, hoppas jag ;-) )


Inlägg 538

Detta inlägg är lösenordsskyddat.


Inlägg 537



Don't need to say it, I just know it.


Inlägg 536

Ja, igår var en ganska lång o seg dag men jag fick ialf tvättat 6 maskiner tvätt, pratat i en timme med Johanna i telefonen, sen på kvällen med Nonkan i nästan två timmar och ja, har man o prata om så tar det tid =)
Halv tolv var jag klar med att vika tvätt och ja var så trött, sådär sjukt riktigt trött att man nästan kan somna på stånde fot så jag upp o la mej, messade god natt till M och innan jag ens hann lägga huvudet på kudden, somnade jag. Vaknade ändå halv tre av att M inte låg bredvid mej och det var så tyst så jag fick världens panik att nåt hade hänt o bara väntade på att dom ksulle ringa från nåt sjukhus o säga att han låg i koma eller var död eller kanske brutit ett ben i olyckan, vad vet jag ? För dom ligger mycket ute på vägarna när dom kör till o från GBG varje dag så man vet fan aldrig. Men jag gick ialf ner o då satt han i soffan o såg på Poker o jag var ändå sjukt trött o la mej bredvid honom och började mumla men gick upp o la mej igen, sen hade han kommit upp för att sova men gått ner igen för Jag, jag hade snarkat som Fäääen. Och ni vet vad vissa säger att det är när man sover oroligt eller lätt som man snarkar, så är det INTE på mej, när jag sover riktigt gott och jag är väldigt trött då snarkar jag. Tss....

Morgon idag då, upp med barn och göra välling, Midas somnade kvart i sex igår vilket inte är så vanligt jag brukar natta honom mellan 7 o 8 annars o då sover han till typ 8 på morgonen men idag var han pigg o glad halv sju, men han låg och pratade i sin säng till kvart över sju då började han
-Mamma..Mamma... maaaaaaaaaaaaaaaaamma ??
Så ja, sen gick vi till dagis och jag o Linus gick till ICA, eller ja, Jag åkte med Marreballe och Linus cyklade vi skulle se vem som var först och det var Linus =)
Färskt bröd och apelsinjuice blev det o sen hem o frulla oss och nu har barnen gått till kompisar. M ska åka o hämta vår bil som är lagad och jag jag sitter här.

Hoppas på en BRA dag =)

OH fått sålt min bilstol med, tjejjen kommer i eftermiddag o hämtar den. Jeeah!


Inlägg 535

På Torsdag nu i veckan spelar min goda vän MÄBE aukustiskt på Mortens här i stan.
40 kr inträde och hans musik får man höra helt Gratis :-)

Ni måste komma om ni kan för den mannen med bara en gitarr är en upplevelse!

Så har ni vägarna förbi så kika in, han kör igång runt halv tio/kvart i tio.




Inlägg 534

Ja, jag ska sälja vår bilstol nu, har lagt upp den på annons lite varstans men ja, nån kanske vet nån nåstans som behöver en.


400 pix ialf

AKTA Graco 2007 med insatsen du har i bilen och klickar fast stolen i.
Aldrig krockad eller inga skador annars och i MYCKET fint skick.




Inlägg 533

Min 7-åring är lite rolig.
Igår frågade han mej såhär
- Mamma kan du köpa Harry Potter och Handbromsprinsen?
Jag o M tittade på varann och liksom båda i kör
- Vasaru?
- Ja Harry Potter och handbromsprinsen.

Ja, och där höll Ramlösa Päron på att fräsa ur näsan på mej o M...
Gulliga unge ;-)


Inlägg 532

Hej underbara o inte underbara människor.

Jaha hur har ni det eller ? Här flyter det på, min blogg blir bara värre o värre och jag har nog blivit en smuuuuuuuuuula tristare ?
Anyhoo, igår var det Torp som gällde och det var trevligt men påminn mej att inte gå i heels inne på Torp igen, vafan? Golvet där inne är för det första jävligt HALT och varför väljer man att lägga in halt gov på ett ställe som Torp ? Sen är heels ingen höjdare att shoppa i, egentligen? Nepp nästa ggn blir det UGGs, lätt. Eller ja, inte UGGs eftersom jag kör kopior från Halens eller Din Sko men ni fattar grejjen...
Jag fick köpt mej en duk och en ljuslykta från Indiska, ögonbrynspenna och torrschampo från HM, Midas fick en skitsöt mössa till hans nya overål (Tack E BTW :-) )

Sen käkade vi lunch på briggen jag o J-A och det var nåt typ barnens dag där eller så (typsikt när man INTE har med sej barnen..) Men utanför Lindex stod det två gigantiska Mumintroll, alltså några hade en sån dräkt på sej  visst Mumintroll är söta på Midas sängkläder eller på TVn med inte speciellt söta när en tvåmeters Mumin kommer emot mej och ska kramas ? Jag fick ur mej nåt hulkande ljud och tog ett steg åt sidan så snabbt att jag NÄSTAN höll på att halka på det hala golvet inne på Torp. Usch, äckliga Mumintroll som ska kramas, krama inte MEJ, krama BARNEN din finska idiot?
Sen vart det hela gänget med Alvin och gänget som stora dockor som folk hade klätt ut sej i men dom hade fullt upp med att bli attackerade av barnen så nej, inga Alvinkramar ialf.

Idag är det slappesöndag, M ska iväg och få bilen fixad med innan besiktningen så jag o Midas blir allena några timmar innan pojkarna kommer.

Ha det gööööött

Inlägg 531

Puh hej på er. Hur har ni det denna höstiga lördag? Här är det bara finemang.
Igår var vi ialf i stan och fikade jag, Jennie-Ann o Midas sen åkte vi hem och bara slappade lite och på eftermiddagen körde vi pojkarna till deras pappa och påväg hem stannade vi och köpte mat och när vi satte oss och skulle börja äta kom en kräk-kaskad ur midas utan dess like, men jag tror nu i efterhand att det inte är magsjuka utan stress, först då inte fått sova klart nångång, blev väckt tre ggr igår sen inte äta ordentligt och trött uppepå detta så ja, det var nog lite stress för idag mår han kanon och gjorde även igårkväll.
Men idag ska vi till Torp en sväng jag o Jennie-Ann, M jobbar extra idag och Midas skulle vara hos Ms mormor den stunden, vill inte ta med honom ut till torp idag ialf, så vi ska ut o kika lite.

Så inget IKEA idag som ni fattar.
Men, nu blir det en dusch och klädtrasor på sen OFF we go.

Puss på er vänner

Inlägg 530

Shoohej!
Ja, har vart i stan med Midas och svägerskan och ätit morotskaka och druckit chai latte o gick en vända på stan men handlade INGET, bara för att jag glömde plånkan hemma tss ;-)
Har ialf suttit o ringt som en blau på bilstolar och hittade ett KAP.
En britax freeway köpt 07 och knappt använd så den var som ny, 900 pix och den fanns i Mellerud och dom bodde precis vid sporthallen så i får den ikväll. Hejja! Nu ska jag bara tvätta och skura han nuvarande stol och sälja samt BRIo vagnen så kanske man får igen lite cash på det. Himla fint!

Ska snart börja med lite mat, idag blir det köttfärssås och spagetti innan vi drar mot VBG.

Peace!

Här är en bild ialf på stolen


Inlägg 529

Haft en bra morgon, är PIGG idag och har en bra helg framför mej, HOPPAS jag ialf.
Min kära svägerska kommer till stan vid 11:15 vi ska ta en fika sen hem hit igen för ikväll ska vi med M och titta på hans match, det ska bli roligt och hur ofta är man i Mellerud ?
Anyhoo, imorgon ska jag o sbägerskan till GBG, vi ska köpa en ny bilstol till Midas och en sväng in på IKEA där jag ska ha guldblommor till min köksvägg, en nu back till pojkarna eftersom jag snodde deras till Midas så han har två och lite nya ljus, det är ett MÅSTE på ikea =)

Men, nu ska jag få i Midas lite mellis sen göra oss klara inför STADA!

Puss


Inlägg 528

Jaha, fan redan sen eftermiddag ? Jag ska snart börja med maten vilket idag blir hemmagjort mos och långkorv, eller kokekorv som vissa säger. Enkelt, billigt och GOTT! Gudars vad jag tänker economical idag haha!

Ja, jag har iaf hunnit med att bok tid hos min gynekolog för spiralinsättning (kanske för mycket info för er, men JAG skäms inte, man måste skydda sej annars blir det BEBISAR vetni...)
Jag har hunnit med att sminka mej, platta hår och lukta gott för att gå på föräldramöte för Linus och ja, det gick som SUSEN bra och jag är så stolt över min son, han sköter sej i skolan, lär sej snabbt och bra och har mycket kompisar så ja, inget neggo alls! Dock tog jag upp det med att ta honom till en talpedagog och jag fick numret till en som kommer till skolan en gång i månaden (Linus ar svårt att säga bokstaven R, det blir mer som ett J fast ändå inte?) nåväl så vi hoppas kunna börja jobba med detta nu i vinter.

Men, nu ska jag ialf skala pottar inför middagen.

Puss!

Inlägg 527

Hey mina fellow mates och ni övriga =)
Så ja, jag har precis pratat med min kära mamma i telefonen och vi gick igenom min lilla " jag har inget jobb " ångest och vi pratade på hur det påverkar ekonomin osv och hur man nu måste tänka EXTRA noga med innan man handlar eller beställer online som är min största fiende OCH vän...Anyhoozy så sa mamma att jag inte ska ha så mycket ångest för att jag är arbetslös just nu utan försöka vända det till något bra, min mamma var hemmafru i 6 år på raken när jag växte upp, innan dess hade hon jobbat som dagmamma i flera år och efter de åren jobbade hon länge på dagis och förskola och hon sa själv att därför kan hon se båda sidor i detta jag menar hur bra samvete har dom ihjälstressade mammor som lämnar sina 1åringar på dagis kvart i sex på morgonen , jobbar heela dagen och hämtar dom små MER stressade kvart över fem på eftermiddagen och ska hem till ett hem där det ska lagas mat, städas, badas ungar, tvättas kläder, vikas kläder osv och diskas osv osv tills nästa dag när man måste upp fem för att börja detta igen o igen dag in och dag ut. Jag menar mamma sa att se på det du har som nåt bra, du har Midas 15 timmar i veckan på dagis, du kan gå dit i lugn o ro, du kan gå hem du har FEM timmar tre dagar i veckan du kan göra vad du vill, antingen ta ett långt bad, eller städa i lugn och ro, eller passa på att tvätta, uträtta ärenden , ringa telefonsamtal osvosv och du är en inte så, stressad mamma du hinner baka bröd eller bullar och maten kan vara förberedd innan barnens ens kommer hem från skolan så det bara är att värma på sen. Kostnader för bil, transport, bensin, arbetskläder osv blir mindre så är man smart kan man även SPARA lite på att gå hemma Och som min kära Johanna sa, Se det inte som arbetslös, se det som LYX!!
Jag menar tänk nu om ett år kanske jag hittar ett jobb där jag stannar i tjugo år, jag menar hur mycket kommer jag inte längta tillbaka till det jag har nu då tror ni ? Ehm jo en heldel...
Så ja, kanske man ska omfamna detta LYXLIV en gång ialf och se det ljusa i det och än så länge svälter vi inte eller går nakna och vi kan ha lördagsmys varje vecka, vi har bara fått välja att köpa Midas ny overål och vinterstövlar istället för en ny garderob till honom =)
Så är det, man gör val och vissa val är lättare än andra här i livet och vad är dock en bal på slottet jämfört med en ny overål ?

Peace


Inlägg 526

Jag fick precis ett sms av M där det stod

" Ska vi äta tacos idag??"

Alltså nu börjar jag få kalla kårar på riktigt, han har under de snart tre åren jag känt honom ALDRIG föreslagit tacos att äta, jag har oftast fått sagt att vi ska äta tex potatisgratäng men i hemlighet köpt tacosgrejjer och fått säga typ att potatisen och grädden och löken var TOTALT slut på ICA bah skitakonstigt asså...

Hm, har han dåligt samvete för nåt ?
Många kvinnor tror det när deras män kommer hem med blommor och choklad jag börjar tro det när min sambo föreslår tacos till middag...........

Weird ? OhYes




Inlägg 525

Hej, igen och ja ¨jag får väl åter igen be om ursäkt till mina tre läsare (?) för mi kassa bloggning men fan alltså jag har ingen lust heller direkt känns det som, för i mitt liv händer så LITE. Arbetslös, va ? Vad är det för skit... Jag har vekligen hamnat i nåt slgas svart hål av tristess, visst dom dagarna Midas är hemma från dagis är ju helmysiga, han är ju så jävla go den ungen så har ju bara roligt och mysigt och vi går och skrotar i mysbraller MEN, MEN varför känns det som att jag är den enda människan i hela landet som inte har ett job när det finns sååååååååååååååååååååå många andra som sitter precis som jag. Sen vettefan alltså vill jag verkligen plugga igen ? Vill jag det NU ? Nej det vet inte jag ? Men jag sökte lite jobb igår och ska knåpa ihop personligt rev och min väldigt väldigt minimala CV så får man väl se, nånstans måste väl nån nappa nångång ? Jag menar jag är jävligt trevlig, social, utåtriktad, inte direkt ful så jag menar hallå ?
Men på ett ställe jag ringde var dom väldigt intresserade så ja, jag håller hoppet uppe och jag kan inte gå och vänta på att dom ska bygga IKEA på Torp jag menar det kanske börjar om 2 år liksom.

Jaha, Midas då ? HAn har lärt sej lite nytt nu sista tiden som att säga bada och när man säger ska vi gå o nana går han själv till trappen och uppför den med snuttefil i högsta hugg, eller en förresten han har gärna TVÅ.. Han pussar och säger hejdå varje gång man vill ha puss för så gör han på dagis, pussar, vinkar och säger Hejjaa (hejdå) Sen pratar han ju i telefon i ALLT, leksaker, hans foppatofflor, tvkontroller, strumpor, prydnasstenar, leksaksbilar ja ALLT funkar som telefoner... HAn är så rolig, hela tiden liksom och man blir så glad av honom =)

Mina stora killar har faktiskt BÅDA haft en bra vecka hittills men det kan ju ändra sej det är bara onsdag men inget större ÄN ialf så jag hoppas på det bästa :-P MEn denna helgen ska dom till deras pappa med familj så då får dom ta över en stund.

På fredag åker jag o Midas med M till Mellerud han har banymatch där oo M blir så glad när vi är med, och han har presterat BRA de sista ggrna i mål så ja, man vill ju stötta honom såklart!

I eftermiddag blir det storhandla mat och nu måste jag sluta för detta inlägget är bara rörigt känner jag.


Peace

Inlägg 524

Puh åter en vecka till ända, fast egentligen vad spelar det för roll när alla dagar bara flyter ihop men jag tänkte ta arbetsförmedlingen i veckan, fan nåt måste man ju göra för att få saker att flyta jag menar inte fan ringer nån upp mej o säger: Tja, vi har ett jobb åt dej, will yah??
Nej, precis nu måste det hända nåt.

Mina stora killar har precis tagit kvällduscharna, sitter i pyjamaser med kvällmaten och ska snart nattas min lillefis ligger redan men hör honom prata med sin snuttefilt och nallen han har i sängen vilket är nåt han gör som rutin innan han slocknar. M är på banymatch och jag håller alla tummar o tår hejja Härrestad!

Sen blir det massor med tända ljus och rökelser och mysa med film under filten och mysa med thé och kex.

Hoppas ni har en fabolöös kväll =)

Inlägg 523

Jag vet jag uppdaterar dåligt men mitt tålamod blir alltför testat av min gamla skruttiga dator, den tar en evighet att starta upp, ungefär som en såndär skitgammal mobiltelefon som hade en box den satt på, skitstora liksom och luren var lika stort som ett 1½ liters mjölkpaket, vilka va er minns dom ?
Den låter som ett reaplan som har en extra högljudd motor och öppnar man en till sida så hänger den sej, jag han kyssa mitt caféworld och farmville goooodbye för några dagar men men, jag överlever TROR JAG ?
Hur har eran helg varit ? Jag kan säga att ha Lukas inne (jag älskar ungen MEN) att ha honom inne, ensam i 2½ dagar är som att vara instängd på nåt slags mentalsjukhus med dom allra värsta, synd att säga det är mitt barn men det är sant. Han går heela tiden mej i hasorna
- Jaaaaaaaaaaaaaaaaag har inget att göööööööööööööööööööööra buhu buhu
Bara för att man sagt nej till dator och tv och tycker att han kan roa sej på egen hand så finns det INGET att göra.
Jag har försökt att roa honom med saler man kan göra inne, pyssla, måla, städa rummet, rensa bland leksaker osv, ja lite sådär men nepp. Det måste finnas andra straff än utegångsförbud eller ? Kan ni säga till isf...

Ja, M har match idag så jag ska vika all min tvätt ialf och ja, sen då ??

Men hlegen har ialf vart bra ändå och igår hade vi ybermys här hela familjen så ja, jag SKA inte klaga ;-)

Allt väl med er ?

Peace


522

Det sköna i min laptophistoria är att Midas har sugit i sej garantin.

Det kom jag på...................nu.

Inlägg 521

Jag har städat bort min deppighet lite nu, ialf en början.. Ja dedär vanliga med damsuga och moppa golv gör jag ikväll annars halkar Midas omrking som Bambi på hal is och det vill vi undvika :-P
Men ja, middag idag blir enkel med pulvermos och fiskpinnar åååh så jävla familjelivigt så jag vill spy men egentligen är jag sugen på honunssmörstekta kycklingfilér med ris och kidneysallad men vafan det får vi ta i helgen =) men ja, blir mer städning sen efter middagen så att man ikväll kan vika tvätt efter moppning av golv och sen bara parkera asset i soffan med tända ljus och njta, eller ialf försöka men idag är INGEn bra dag ialf men jag får göra mitt bästa för att få den bra right ?

En glad nyhet är ialf att min svägerska fått lägenhet efter att ha bott hos en vän ett tag nu så GRATTIS Jennie-Ann och hon bad mej att vara med och ge tips till inredning så det blir en roadtrip till IKEA nästa helg, vilket passar mej bra för tillåter kassan så köper jag gärna med garderoben hem, JA det blir den från IKEA.
Nu har Lukas och Midas vart uppe o lekt snart en timme och nu ska dom komma ner för jag har ju nästan städat klart. Och under städningen rullade MÄBE i spelaren, gött =)


Peace.

Inlägg 520

Ja, jag kan ju motvilligt erkänna att Min nyss fyllda 8-åirng smygröka igår för första ggn i sitt liv (vad ja vet o hopps på) så nej, jag hade INGEn trevlig dag igår och man har ju alltid undrat VAD gör man den dagen ens barn kommer hem och har rökt, alltså OK jag tänkte ju att denna dagen skulle komma när han var kanske 12-13-14 år men nyss fyllda ÅTTA ?? Och jag, känner mej som den mest sämsta värdelösa mamman EVER...
Sen hade Linus min lilla ängel (trodde jag,  HA HA) försökt att gå in på Rödtub.knul
det var ialf vad som stod i adressfältet när jag skulle gå in på min facebook, och jag antar att det var Redtube (en gratis porrsajt) för hans KOMPIS hade sagt till honom att gå in där, så ja ni ser vilken fantastisk vecka jag har haft och så är min laptop sönder så det blir bara finare och ljusare och jag, jag vill mest bara hänga mej i träspaljen i hallen sådär i några dagar tills mina ungar är utflugna och pluggar på Chalmers och dejtar söta duktiga tjejjer som heter Lisa (det är mitt snobbnamn) och gå på pardejter med andra chalmerskilalr och deras tjejjer som med heter Lisa och är preppy och fnissar till lite efter två munnar vitt vin. Ja, det låter som en plan. Jag vill hoppa ÖVER tonåren (speciellt om dom redan börjar nu) jag vill inte stå där i hallen och fråga:

-Vart ska du hjärtat ?

-UUUTT för faaaaaaaaaaan åååh fan vad fan tjatar hela JÄVLA tiden Oouuuaaaahahhhhhhhhhhhaaa jobbiga KÄRRING!!
Sen PANG i dörren
jag vill slippa allt dedära..

Jaha ni kan aldrig veta vad som hände medans jag skrev inlägget, Marreballe ringde och sa att hennes svåger hade sett Lukas på en trehjuling från skolan och då hade svågern frågat om det var hans cykel och Lukas hade sagt JA... men nu har jag fått ett jävla tuppjuck och Lukas vet nog att INTE gå över nån gräns idag men nu är han ialf påväg tillbaka med cykeln där han hittade den.

Fyfan säger jag, nu får nåt roligt i mitt liv hända för snart skiter jag fan i allt..

Inlägg 519

Ja, jag hade blogglust tidigare idag men fan, den har änna gått över tjockt mycket.

För det första har min fina laptop fått sej en knäpp av olika anledningar så den ska undersökas av barnens pappa nästa vecka, han är den enda jag känner som kan ha en chans att fixa den faktiskt...
Och sen har det hänt en annan grej, jag säger bara en sak att vara förälder till barn som tror att dom är 15 istället för 8 är fan ingen höjdare och vi gör såhär att ni alla läsare får en chans att gissa på VAD min son kan ha gjort som gör att han hela helgen har utegångsförbud, indraget godis OCH vara i säng kl åtta på kvällen i helgen och jag som är lite av en jävla curlingmamma/asförbannad morsa brukar vara förbannad i fem minuter ch dela ut en jävla massa straff när dom gjort saker som inte går efter mina rgeler men när jag släppt ilskan så ja, då släpper jag nog en del på straffen med och JA, jag vet hur fel det är så inga pekpinnar behövs tack men jag jobbar på det, ROM byggdes inte på en dag och heller inte 8 år så ja, give me some slack ?
Men ialf, vill ni gossa så gör det. Jag kommer ialf skriva det i min låsta blogg när lusten faller på men det hör jag av mej om.

Idag har jag ialf tvättat, den skall vikas snart när alla mina avkommor har nattats och sen har jag fan inte gjort så mycket mer eller ??


Nu ska jag natta ungar, men en av dom har jag lust att kasta ner i sopnedkastet, men det slutar med att jag pussar honom ömt god natt ialf...
För arg är jag inte, bara besviken o lessen o det är fan värre än att vara arg, men anyhoo det går över, om ett tag eller två.

Peace out


Här har ni honom, den onda åttaåringen, dock i mindre format man ibland önskar att dom stannade i ;-)
Dock har han fortfarande förmågan att charma sönder sin ömma moder............

Inlägg 518

Midas är i megastort behov av en garderob.

Men vilken?

Den ena är snygg, och mysket hyllor,
 den adra stor (samma har vi i halen) men nästan inga hyllor...
Och jag är ju IKEA-junkey....Så det lutar åt den från IKEA.

What to do ??

IKEA

JYSK

 

Nåt jag ialf ska köpa är en ny bäddmadrass till min sida, min gamla har gjort sitt.....


400 kr JYSK =)


Inlägg 517

Min mamma har fått JOBB på ett fantastiskt ställe, Lundsbrunns Spa och Konferens och Hotellanläggning =)
Hon kommer jobba som massös och kommer även ta en utbildning inom ansiktsbehandlingar så ja,

LYCKA TILL MAMMA!!!

Kolla in deras hemsida, visst ser det härligt ut ?

http://www.lundsbrunn.se/index.php




Inlägg 516

Hur har ni det ? Ja jag vet min blogg är skitseg nu men jag har fan inte lust att blogga asså ochdet händer inte våldsamt mycket i mitt heller så jag änna har inte mycket att säga, men jag lovar att återkomma när jag gör det.

Ikväll blir det kanelbulls o vaniljbullsbakning och Greys Anatomy.

DH var spännande igår ELLER ? Snap!!!

Peace.


Inlägg 515

Jaha mitt i min tv-kväll med några Dumle och ett glas Cola det är inte alls dumt =)
Bakat lite idag, bla två satser brytbröd och dom blev så perfekta, fluffiga och gyllenbruna YEAY! Tänk vad glad man blir för så lite...
Jag o Midas gick till ICA förut, han hejjar på ALLA och har lärt sej att säga BUH så ja, det blev ett eeej BUH på några med, sen körde han vagnen sista biten hem och var skitmallig, söta ungen min =)

Dom stora har suttit med läxor vid köksbordet sen pysslade dom lite med Mais och byggde träd och flodhästar så jaha det var vår eftermiddag/kväll det.

 

Hoppas ni har det bra!


Inlägg 514

Åhåja, imorses ja somvanligt göra frulle till barnen sen skicka iväg dom till skolan sen lämnade jag MidisPidis på dagis och sen hem där jag kirrade min farm och mitt café på face och sen trippade jag iväg bort till Johanna den galna på Myntet där fick jag en giganto kopp thé och tryckte 3 mums-mums BRA frukost, satte sej precis på min väldigt beniga bakdel Yeah, right....... S¨tack Johanna så du ser till att jag inte tynar bort ;-)

Sen hem innan M skulle till joppet och han hade gjort lite mat, fjärilsmakaroner och en heeeeeelvetestark köttfärssås, eller mer köttfärsgegg med lök och det gick ju att äta men lite kryddigt för mej och för barnen så jag får fixa nåt annat.

Men nu ska jag börja baka bröd, sirapsrutor och finns orken blir det kanelbullar sen, kan vara gott att ha till min tv-kväll ikväll YEAY!!!

Nu, brödbak och sen fixa middag.

PUSS

Inlägg 513

Tjaa, dagen igår och dagen idag har vart ganska passiva, igår var det mest soff o sängmys med film på laptopen som gällde. Idag har jag vart med Marre på en shoppingrunda till ÖB och Spara :-P
Imorgon ska jag baka en himla massa bröd så att vi har det ialf hemma för det förstya är det så sjukt tråkigt att köpa BRÖD, är så trött på allt bröd och hembakat är godare för det andra är bröd DYRT så bättre att köpa mjöl och jäst och köra lite bakingday själv, så ja, ni ser ju det ljusa i det hela =)

Usch, ni som läst min låsta blogg vet att jag går runt och grubblar på detta men ska ta tag i det imorgon, fan alltså jag accepterar inte sån skit, speciellt inte när det gäller två av dom absolut viktigaste människorna jag har i mitt liv, sånt gör mej så förbannad men jag hoppas att tröttheten snart tar över och jag somnar ickegrubblandes.

M ligger sött o småsnarkar bredvid mej i soffan men ska peta lite på honom så vi kan krypa ner i sängen och se Johan Falk innan nattsömnen.

Bosse min kära katt har vart instängd i pojkarnas rum sen igår förmiddag så ikväll när dom skulle nattas så hade min lillestore pissekatt kissat i båsa deras sänger så det var baa at ta fram möbeltvätten och skura madrasser så gott det gick och kasta lakan och täcken i tvättkorgen som tur är har jag tvätt-tid imorgon men tur ÄVEN att vi har en hel hög med extra täcken så dom somnade gott i rena laken OCH rena täcken och Bosse var bannlyst inomhus i tre timmar.. Puh har man inte att göra så får man. Men ja detta är liksom vårt liv, det är rätt mysigt liv men med några små mörkare inslag =P

Ha en god natt.

Peace.


Inlägg 512

Detta inlägg är lösenordsskyddat


Inlägg 511

Jaha, för nu när man kan passa på att få SOVA och det är tyst och stilla då, DÅ kan jag inte sova utan bara liksom går runt här hemma och liksom saknar mina skitungar =( Fast jag säkert hade skällt lite för att det var oboypulver i hela köket eller kladdiga smörknivar eller för att dom glömmer mössan när dom går ut och bara hade tänkt
-Idag hade vart en bra dag att vara barnledig på...
Så kan jag liksom inte njuta sådära fullt ut för man är så inbiten i sina vanor och att ha barnen omkring sej så jag tror att man (ialf JAG) blir så störd i den rutinen och den verkligheten man har att man fungerar inte som man ska men JAG ser det som ett gott tecken, att jag saknar mina barn för trots att dom är rätt fula kan jag sakna dom så oerhört ;-)
(Och nej, jag tycker inte dom ÄR fula, jag försökte vara lite skojfrisk nu på morgonkvisten...)

Igår var det ialf kalas hos Anna och vi hade trevligt, jag orkar liksom inte sitta här och skriva alla som var där osv men ja, det var i det stora hela en trevlig kväll så tack Anna för att vi fick komma.

M har åkt iväg, dom skulle jobba med innebandylaget för att tjäna pengar till föreningen och M sov så gott när det ringde, och ringde och ringde, sen knackade det på dörren sen PLINGADE det pådörren så ja, han fick släpa sej upp för vad gör man inte för sin förening liksom, han var trött och ganska sur och inte hade han snusat på några timmar heller så ja, det var en surmulen M jag skickade iväg imorses men nu, nu JÄVLAR ska jag nog försöka sova lite...

Peace.


(Update: Jag ska bara tala om det att efter jag skrivit detta inlägg gick jag o la mig och sov som en klubbad knölval till 14:10......)

Inlägg 510

Ja so ni ser har jag fixat bloggen lite och allt från scratch helt själv =)
Ja, lite datanördig är an nog ändå :-D
Igår var vi i Färgelanda hos svägerska Jennie-Ann och hennes kompis Anna som hon bor hos för tillfället, och Anna har ett sånt fint hus och så fins inuti så man blir lite avis, och så RENT herre men men, har man inga barn så är det kanske lätare att hålla super-rent ?
Men vi hade det mysigt ialf, så kom AKÅ som jag inte träffat på läänge så vi satt i varsitt hörne i soffan med kaffe och pratade allmänt tjejskit bara medans de stora pojkarna hade fullt upp med Annas kattunge Smulan som säkert uppskattade sällskapet av barnen det verkade så ialf :-)
Ska strax ner i bilen och hämta två kassar med saker vi fick av Ms farmor o farfar igår detvar hemmagjord saft,
färska bullar, potatis och lite annat smått o gott Åh man blir så glad för såna saker, det kommer ju från hjärtat!

Sen ska jag bara packa och göra klart inför helgen vi ska köra barnen till mamma när pojkarna kommer från skolan och sen tillbaka hit och göra oss klarar för partajj ikväll som jag trott hela tiden var 30årskalas men Anna fyllde visst bara 29 oops Sorry Anna =)

Nu måste jag först kolla mitt cafe och min farm på face sen blir det ett ryck.

Ha en underbar dag och kolla in det vackra höstvädret!!

Inlägg 509

God morgon mina vänner (och läsare)
Jag har svår PMS nu under ett par dagar så jag vet inte om jag har så stor lust att blogga egentligen ?
MEN jag ska andras, räkna till tio och bara vara sådär nöjd o glad och HYLLA min PMS och sen min MENS som gör mej till KVINNA som gör att jag faktiskt kan FÖDA ett vackert BARN till denna vackra värld, eller ??
Skit i det nu. Jag är balanserad............
Igår var det bara hanging out med familjen, kollade Greys Anatomy osv, jag o M har blivit besatta av Café World på Facebook där man bygger ett eget café, lagar och serverar mat och hinner man inte servera den färdiga maten JAH då möglar det och små flugor surrar i köket. Men ja, trevligt är det ialf, lite tidfördriv för oss utan ett större LIV så att säga =)
I eftermiddag ska ialf vi allihopa bära kosan mot färgelanda och till svägerskan, M tar med sej Albert Junior hem till Ms farmor o farfar medans jag och mina stora skruttar blir kvar hos J-A på fika och prat(varför luktar det överkokta makaroner i mitt vardadsrum??) så det ska bli trevligt, imorgon kommer mamma hon skapassa kidsen för vi ska på 30-årsfest, ska bli roligt att göra sej lite extra fin så ikväll renovering av kropp och två lager BUS så är jag fit for fest imorgon =)

Ha en kanondag!!

(Midas denna morgon)


Inlägg 508

Idag har vart en BRA dag, efter att Midas lagt sej för en lur i förmiddags, eller ja runt halv tolv så somnade jag med, gott brevid M som fick sova UT idag på hans första lediga dag. Sen vaknade jag ochg kollade klockan PANIK klckan var KVART ÖVER ETT!! Midas sov som en stöck och halv två skulle jag vara på familjeförskolan, ringde Marre med paniken lite i halsen och hon lungt o stilla
-Jag är redan här.
Jag
-Kommer om tio

Så, på med kläder, kluddra mascara på ögat, väcka Midas som jag klädde på i sån jävla speed sen vart vi iväg, möttes av andra mammaor som går i onsdagsgruppen som jag inte träffat innanoch deras små juveler till kids.
Sen hade ju Ulrika som jobbar där bakat hennes berömda SVIINGODA brytbröd så jag tryckte tre frallor, Midas en och drack under de två timmarna vi var där säkert 5 koppar av deras goda thé =)
Midas fick present eftersom han har fyllt år så bjöds det på glass och Ja må han leva sång så vi hade superfina två timmar där borta och jag fick äntligen receptet på brytbröden som jag har förlagt så ikväll ska jag baka det, bättre, enklare och godare bröd är svårt att hitta =)

Nu blir det middag , färskt kebabkött, med sås och pommes o sallad. MUMS!!

Inlägg 507

Hej mitt inne i HÖTRUGGET.
Alltså jag håller på att bestämma mej som jag gör varje år om jag verkligen gillar hösten, eller jag kan säga säkert att jag ÄSLKAR hösten precis som den är nu när träden får sin vackra höstfärg och man känner lite bitande kyla i kinderna på morgonen o kvällen o det är då man kryper in i vinterjackan men under dagen är det ganska milt och man ta av sej tumvantarna man hade på morgonen, DENNA delen av hösten älskar jag men sen, sen blir det så mörkt och alla löv ramlar av och det regnar dygnet runt osv... Nejnej, den gillar jag inte men ändå varje år är det som att jag glömmer BORT den delen av hösten....

Anyhoo här är det lugna gatan, de stora ivägskickade till skolan o Midas han roar sej som bara Midas kan på alla hans sätt alltså jag kan lika gärna SLÄNGA alla hans leksaker för dom är fullstänigt ointressanta än då för honom förutom typ en trasig traktor utan ett hjul, en leksakstelefon och en "snurrar i vinden" pryl från Liseberg nej han gillar mer att gå runt och titta på andra saker, stå och ropa ner i badkaret för att kolla om det ekar eller dra ut saker från plastskåpet eller lådan längst ner i köket där jag har kalasprylar såsom ljus, servetter, plastmuggar sugrör osv, det gillar han.... Haha! Sötkorv.


Fredag 30-årsfest i Färgelanda det ska bli roligt, jag kommer få träffa söta AK jag inte träffat fan på HUNDRA år känns det som och det kommer bli roligt sen såklart hon som har festen och min svägerska så ja, det kommer bli nice som tusan jag ser väldigt fram emot det =)

Nu ska jag få i mej lite frukost och en GIGANTO kopp thé, det är ett måste nu när morgonen består av höstrugg.

(Idag tar vi en promenad, det är så fint väder ute idag)

Ha det superfint =)

 


Inlägg 506

Detta blir nog ett kort men naggande gott inlägg (ah, eller hyyr)
Men ja, jag har egentligen haft heeela dagen på mig att blogga, samt kvällen igår men jag har liksom inte haft tid eller lust eller nåt sånt så jag kör allt nu istället.

Lördags: Jennie-Ann var här från 14 på dagen tills 23:30 på kvällen, vi hade det supermysigt!
M var på avslutningsfest med fotbollen o skulle inte gå med dom anda ut på krogen men sen ville han det ialf men sen ringde han, 22:30 med följande ord-
Jag kommer hem nu, jag saknar dej...
Det kändes finfint i magen och vi somnade gott i skedposition som två lärkor, eller ja han som en berusad lärka =)

Söndag: Överby med Jennie-ANn och Midas, jag var såklart TVUNGEN att köpa ett par stövlar, jag har inge ljusbruna ju... M min goe lille körv sa
-Jag betalar dom, du förtjänar det :-)
Så, vi hade skitroligt ialf på Överby underbart när man har samma humor och inte är rädd för att bjuda på sej själv.

Måndag: Jag har tagit tillfället i akt att njuta av det rätt deprimerande faktum att jag är arbetslös men tänkte idag, idag lever jag som LYXHUSTRU som min kära Johanna ser det som. Jag har från klockan 09:00 tills NU ca 13:40 legat i sängen där jag haft tända ljus och rökelser, druckit mängder av the och kollat på chickflickfilm.
Imorgon är det back to reality då det är tvätt och städ-dag för sen är M ledig ons-sön YEAY! så då ska inget behöva göras så ja, imorgonär jag städerska OCH lyxhustru.
Men i veckan  ska jag ringa CSN och Komvux, nåt måte ju hända right?

Nu: TA på kläder efter dusch och sen hämta Midas och sen ICA med frugan.

Fredag: 30-årskalas hos Anna med M och vänner, YEAY!

PEACE

Inlägg 505

Min söta svägerska Jennie-Ann kom precis, vi ska ha en helkväll med filmer och godis med Midas såklart =)'M är på fotbollsmatch sen har dom avslutingfest för säsongen med laget ute på Håmule som är deras hemmaplan.
Men efter festen kommer hanhem medan de andra går på krogen och nej det är inte för att jag TVINGAT den stackars mannen utan för att han faktiskt ville komma hem =)
Vi har haft en skitmysig dag vi tre här hemma men det är tomt utan pojkarna...

Ska nog göra lasange idag till middag, känns som en sån dag!

Nepp, nu kaffe och umgås.

PUSS

Inlägg 504

Jaha dagen har innehållt en heldel spännande moment måste jag säga.
Jag kan inte riktigt gå in på större detaljer men jag kan säga att nån försökte röra om i min egna gryta och jag tillåter det inte och ska nån röra om i min gryta ska man göra det med rent spel och inget annat, Aiiight ??

Nu har jag sett en shopaholics bekännelser som skriiker chickflick men jag grä och skrattade i filmen och det är ett bra plus, och ett bra tips på en bra chckflick man kan kika på som med innehåller både skrattscener och gråtascener är The Proposal =)

Sen finns det en heldel till man vill skriva här men jag tror jag uppdaterar låste bloggen imorgon istället men min mobil går varm av sms från IAC i GBG ialf så jag kan för er här säga
Det går bra nu....

Nu ska jag ta min pms-onda kropp och sjunka ner i badet sen dra på mej mysbraller, benvärmare och en sliten tisha och lägga mej o läsa nån snusknovell från bokhyllan, känns som ett bra avslut på denna dagen, men först ska det tändas rökelser, måste ha minst en om dagen annars blir det knepigt i rutinlistan.

God natt mina fellow mates och glöm aldrig att ta vara på varann

Inlägg 503

M har åkt till jobbet =(
Men ändå är en del avklarat denna dag, städat undan, bäddat och lämnat av de stora pojkarna hos deras pappa med familj och där skulle det nog bli lite kalasande i helgen för de båda som fyllt år!

Så ikväll är det jag o Midas mot världen, blir innemys och bara njuta av min nr 3.

Funderar på att sluta blogga ett tag men jag vet inte ?

Nu ska jag o Midas ialf damma av i vardagsrummet, det är vi superbra på!

Inlägg 502

Vart en bra dag, sovit ett par timmar bredvid min SAMBO legat sked och bara myst.
Det går liksom bra nu, väldigt bra så bespara mej era neggokommentarer, jag tänker endast omge mej med positiv energi och ny luft o min nygamla kärlek till M och bara vara lycklig med mina barn och min tillvaro så gott jag kan. Och kom ihåg att pekar man på någon har du alltid tre fingrar som pekar tillbaka på dej själv....
Så, det var det jag hade att säga om MEJ, mitt innersta MEJ.

Hämtat barnen jag o Marre, hon hade med sej sin systers lilla voffe Conrad, han är sjukt söt och sjukt gosig, en vit liten luddig spjuver, jag blev lite frälskad i dett alilla knytte, ska lägga upp bild sen.

Hämtat paket och handlat lite ikväll blir det TACOS, rätt bra när det bara är jag o barnen när jag blir sugen på Tacos, M säger oftast nej till det så jag får passa på tss.

Gott att jag storstädade igårkväll faktiskt, här är så rent och fint så ja, jag ska plocka in disken sen börja med maten, Midas har jag lagt på eftermiddagslur, han sover förvisso nån timme på dagis men behöver fortfarande två sovlurar om dagen, annars blir han supersur vid sex-snåret och vill lägga sej då så ja, en halvtimme nu sen är han good to go! Det stora har jag som vanligt bara sagt hej till när dom kastar in ryggsäcken, tar hjälmen och ropar JAG GÅR UT OCH CYKLAR HEJRÅÅÅÅÅ JAG KOMMER KLOCKAN FEM! (då äter vi...)
sen äter dom sen ut igen, men det är så gott, fan ungar sm sitter inne hela dagarna o spelar dataspel eller se på TV nej, härda dom med frisk luft säger jag ;-)

Peace



RSS 2.0