Inlägg 596

Jaha ja, vart på torp med marreballe baloo idag hon handlade lite julklappar o jag köpte guldfärg o lamor till ljusstakarna o en cola... storshopping ?
Och jag hittade inga skor/kängor till Midas vafan jag lägger inte 600 på ett par Kavat han växer ur innan februari är slut så det får bli ett besök på Skopunkten snart där finns nog ett par kr billigare...Snålt? Nej..Smart? JA!!

Anyhoozie så gjorde jag ialf mina rankor på köksväggen idag o ja, det blev fint som snus så i helgen ska det borras upp hyllor ialf sen är köket fan KLART!

Hoppas ni haft en bra dag, jag ska försökt få kort påmina stora killar sen men man ser dom knappt själv men Midas är en liten kamera-apa så han är inte nödbedd =)
Ha en FAB eftermiddag!!


Gladfis!!


Egopics... Ett måste måntro...

Väggen är klar ialf =) Lillväggen fick sej en med.


Inlägg 595

Ja eftersom vi nog inte kommer till IKEA innan jul så fick jag mig en brightning igår o jag ska ha mina guldblommor på väggen i köket o inte fan ger jag mej, så jag tog mallarna från de svarta jag hade kvar och klippte ut o POFF hade jag gjort shabloner på egen hand så nu sitter jag o väntar på frugan för vi ska dra till Torp, hon ska ha ett handtag på biltema o jag ska ha guldfärg på Panduro OCH jag ska köpa vinterkängor till Midas.

Det är ialf vad som står på schemat idag, igårkväll målade jag ÄNTLIGEN stommarna på nedre delen av köket, fan dom har ju stått spygröna sen jag målade köket men igår fick jag letat upp färg o penslar så nu är det klart =)


Nu måste jag ringa MarreBalle... WTF ?

Piaze

Inlägg 594

Söndagsmorgonen har vart lugn o mysig, Midas vaknade åtta men sen låg vi o bara mystepyste tills halv tio. Nu har vi härjat en stund så det får bli kanel-fil-russin till frukost nu o STHLM Horse Show på TV. Jag ser som vanligt mest fram emot dressyren, det var ju liksom min grej back in the days.

Ha en good sunday!

Inlägg 593

Jag fick sovmorgon idag, det tackar jag för ibland är det mer värt än... en miljon ?
Sen gjordevi oss klara jag, M o Midas så for vi till Flanda o svägerskan, vi drack kaffe sen skulle M träna så jag o svägerskan roade ossmed spökprat, skratt, skvaller, killsnack (eller ja, jag får suga i mej av hennes spännande o fartfyllda singelliv) o att se på när Midas roade sig på bästa sätt med att stöka ner o kleta pepparkaksgegg över den välstädade lägenheten =)
Centrum fick sig ett besök där jag köpte HUNDRA julkappsadresser och en burk med blått julgranssnöre, eller ah typ en slnga med små blå stjärnor till julgranen, detta
låg i en rund plastbruk o jag frågade kassören hur LÅNG slingar var, om den var typ 5 meter.
Han tittar forskande på mig, tar burken o skakar lite på den (?) och ger mej svaret

-Ja, det känns så.
Känns? Den vägde inget alls, alltså verkligen inget men han kanske är nån form av superhero med speciella förmågor, istället för Batmans smygteknig eller Stålnammens superduperhörsel kanske kassören på Tempo i färgelanda kan veta bara på VIKTEN hur mycket eller hur långt innehållet i burken är, vad vet jag?

Midas har lagt sej för natten, M tog en halv öl o såg först ut att ha fylledeckat i soffan men nej, han är trött efter dålig nattsömn o tidig morgon o träning, nog för att han är karl men även HAN har sina limits.
Snart blir det film i soffan, ljusen är tända o glöggen ska värmas. MYSIGT!

Ha en FAB kväll allihopa.


i Soffan just nu...

läsa bloggar eller porrsurfa... Mja?


Inlägg 592

Tjohojaha jaaa. Herre det är snart sena kvällen och vad har man gjort idag ? Tvättat fyra maskiner och städat och plockat undan så det var klart innan vi skulle åka till VBG, hade ingen lust att göra sånt när jag kom hem, så bäddat alla sängar, städade pojakrnas rum med lika bra att göra det när dom inte är hemma :-P
Åkte i god tid in till stan så vi åt på McDonalds ialf sen tog vi bussen till VBG =)
Sen åkte jag med samma buss hem, eller jag o Midas o det var kanon, vi kollade på lastbilar o åkrar, sjöng Imse Vimse Spindel 640 ggr och baka baka kaka, han är så söt när han gör alla rörelser till visorna!
Väl hemma myste vi, lekte en stund sen var det dags för kvällbad för Pids, jamas, välling o nattning. Jag har kikat tv o ska snart göra lite glögg o se Flickan Som Lekte Med Elden. Yes!
Men det är TOMT utan mina stora killar hemma.. suck...

Hoppas ni har en god fredagskväll!


Älskade skrothögar!

Jag o Midas, fan tur jag ska färga håret ikväll FAN vad det ser ut...

Midas kikar ut på väg hem.




Inlägg 591

Midas.


Inlägg 590

Uuuhu jag är så trött jag skulle kunna STENSOMNA nu bums bara sittandes med datorn i knäet. Pojkarna äter frulle o Midas visar att han börjar få ett ganska uselt morgonhumör, vilket han ärvt av oss båda föräven om M ng inte skulle erkänna det på studs så har han ett hemskt morgonhumör...
Efter jag la mig inatt, efter jag gjort hans nyttiga efterjobbetburgare ett på natten så somnade han i soffan, det brukar han ifs göra men imorses hittade jag honom i ena änden sovandes i fosterställning och Midas barnkudde från IKEA karmandes hårt utan filt täcke eller nåt annat på hans morgonfrusna kropp. Men jag fick ialf upp honom i säng där vi låg sked tills Midas hade ätit sin välling.
Och jag, jag ska tvätta kl tio. Usch har ingen lust men när jag får börja ta från : GRAVIDMAGEKLÄDER-högen, då är det fan högt vatten att slänga i ett par maskiner.

Shit, nu måste jag hysta iväg kidsen till skolan-
Mors

Lite bilder från kamerans arkiv jag og när det var som vackrast =)
Nu är ju allt bara grått och brunt och ruttet, men här kan man se hur vacker hösten faktiskt kan vara INNAN det bruna och ruttna =)



Inlägg 589

Ja, min kamerasladd har ju vart borta typ i snart tre månader och som jag har LETAT överallt och jag visste att den fanns här hemma nånstans och jag har letat med ljus och lykta utan resultat och tills för ett tag sen då kameran i mobilen gick åt pipan efter att den kastades i backen av Midas för miljonte gången så antar jag att den sa upp sej för alltid så har man ju saknat att ta kort och filmat osv så ikväll fick jag ett tuppjuck och gick bärsärkargång, jag har förvisso kollat under vår enorma soffa tusen ggr men nu låg jag på mage stönandes fram allt från djupa suckar till svärord och mutter med moppskaftet, men jag hittade lite annat typ 5 nappar, ett kastrullock, en pipmugg, batterierna till hemtelefonen som Midas pillat ut, lappar och två diadem och säkert 43289 hårsnoddar och ett och annat godispapper. Vi har en sub, sån till surroundljudet och i den är ett hål, stort som min knytnäve ungefär och jag har stoppat in handen och letat sladd där men nu vände jag upp och ner på den och ut trillade ett par sockar, två deos varav en nästan full, en leksaksmobil och två klossar.. Tror min lillefis har ett hemligt ställe där... Och fråga mej inte hur han får tag i allt för jag har nog ingen aning. MEN jag har en byrå i hallen med tre lådor som jag faktiskt rensade för ca en månad sen och i en ligger en lampa med en svart sladd och lite papper typ så den rensade jag inte så jag tog upp lampan som har SVART sladd och med denna hittade jag kamerasladden.. Jag kallsvettades lite för jag vet att vi har två kamerasladdar sen innan till våra gamla kameror så jag vågade inte ropa hej än, jag sa bara högt, DU LJUGER?? Sen, sen var det den!!

Vilken lycka, så jag gjorde en segerdans och skickade tt medd till M : Jag hittade den, jag är BÄST!!
Messet innan löd typ: Jag blir galen, vart är sladdhelvetet???

Så nu laddar jag batteriet på den och sen blir det lite bilder från kamerans minne men jag lånade frugans kamera snabbt och fotade köket som jag pyntat med en stjärna och nya gardiner med idag OCH såklart vårt snygga pepparkakshus.

Nu blir det en dos nässpray, en Ipren och sen sömn. Tvättar imorgon sen eftermiddagen blir det bussresa och lämna av två av tre barn till deras pappa.

Myss på er


Mja, såhär ser en del av vårt kök ut när man kommer in i hallen, fan vad väggen ser tom ut men jag ska ha mina guldblommor där innan hyllorna kommer upp, I will not give up!

Lite advent har kommit upp, hittade inte mina paneljulisar så vanliga linne fick duga, gjorde rosetter av julband och POFF julgardiner.

Här vill pepparkaksgumman bo =)

Usch jag vill få ut den gamla datorn men måste hitta USBminnet först och spara alla bilder som finns på den..
Inramade foton över soffan på barn, mamma o bror, och mej såklart ;-)

Inlägg 588

Ja, nu har minsann huset som vi byggde fått sig en plats på köksbordet o det blev så fint, och som Linus sa när det var klart: Vad vi samarbetar bra allihopa!
Dock ingen glögg, barnen ville inte ha o jag ville inte dricka själv men nu har jag ialf stökat unfan i köket och gjort klart, plockat leksaker och pipmuggar, halvätna pepparkakor och små strumpor o tänt ca en miljard ljus och ska hälla i mig en giant kopp chai latte thé och en ostfralla och kika True Romance, en av mina absoluta favvofilmer!


Pössen

Inlägg 587

Ja, denna dagen började imorses runt sju. Skickat iväg två barn med en gympaväska och en badhusväska, frukt och kindpussar =)
Gick med Midas till dagis, vinkade hejdå, hem och la mig och SOV, min förjylning är åt helvete , sov till halv elva, elva åkte jag o M till Torp i hopp om att hitta bra o rejäla vinterstövlar till Midas, åkte hem med två kassar mat och två paket blöjjor men inga kängor...
Nåväl, snön har ju inte kommit än.

Sen vinkandes M av för han skulle jobba. Jag o MarreBalle tog bilen bort till dagis, hämtade avkommorna och styrde kosan mot Spara där jag köpte grönsakr och saker till pepparkakshus!

Så ikväll ska jag o barnen agera tomtens byggfirma och dricka varm glögg med mandlar o russin. Nog för att jag helst inte börjar julstämningen ÄN så kände jag för det idag, jag var tom så lat att jag köpte kristyr på tub men ajja, tomtehus blir det ju för fan ialf =)

Börja middagen nu, blodpudding o bacon, får passa på när M jobbar han äter inte BP :-P

Ha en syperbra afton


Inlägg 586

Har ni missat denna tjejjen så måste ni gå in på hennes blogg, OCH hennes WebShop, hon är GRYM!
Jag har egentligen inte råd men jag var fan tvungen, den var ju på REA...
208 kr inkl frakt, ett fynd säger jag. Hittar du en sånhär snygg tisha på Gina för det priset heter jag Proctor.



Hon ritar alla motiv själv, tjejjen är FIERZE!!!

Ni hittar hennes webshop ---> HÄR
Och hennes blogg ---> HÄR

Inlägg 585

Tack till den vänliga själ som satte fast Linus styre på hans cykel, vi vet inte vem det var men vi tackar ödmjukast!

Linus cykelstyre liksom lossnade från fästet o jag fick inte fast det så den har stått recis utanför porten här nedanför o idag kom Linus in och sa att styret satt fast igen så nån snäll människa tog sej den tiden, det finns hopp ändå =)

Tack, du fick dagens största ros o jag fick dagens gladaste 7-åring  =)

Inlägg 584

Hugars jag mår INTE bra fy jag är nog nära döden, igårkväll kom det PANG bara så var jag tokförkyld, hade inget förkylningspreparat hemma förutom Vicks VapoRub som jag fick kleta in bröstet och under näsan med.. Jag somnade halv fyra, upp sju trött som en get och varför VARFÖR ter sej en barn så mycket piggare o gladare när man själv är ett vandrande ras och bara vill dö i sin säng, det är för mej ett mysterium... Men M gick bort med Midas tills Ms mormor på morgonkaffe o eftersom vi skulle till BVC kvart i tio så fick jag sova ialf en timme, sen sprang jag dit bort, Midas vägdes o mättes o sen handlade vi färskt bröd o hem o åt frukost ihop. Sen deckade jag o Midas till typ halv två, så ja två timmar, jag vaknade av Ms hojtande HEEJDÅÅ JAG DRAR TILL JOBBET NU PUUUUSS!!

Oh, jag har två saker att berätta
MarreBalle är på Torp och på Kicks har dom en ögonskuggepaljett jag suktat efter med massvis av metallicskuggor som jag bara MÅSTE ha, o eftersom jag hade en rabattkupong från Kicks så fick jag den för 150, och ja, det är det LÄTT värt! Så jag tvingade henne att köpa med en hem till mig, julklapp till mej själv från mej själv kan man säga.


Bild från KICKS hemsida


En annan sak är att jag är kär, jag har blivit så kär att jag vill svimma.
M, domma vill gärna ligga inslagna med en TEREZlapp på under granen i år..

Bild från UGGs hemsida




Inlägg 583

- varför svarar du nästan aldrig när jag kommenterar? :p
(skulle kommentera mycket oftare om du på nåt sätt uppmärksammade att du hade läst kommentaren, men nu tänker jag mest att det inte är nån idé)

- Du har helt rätt och jag kan absolut köpa din "kritik" där och ska absolut bättra mig på detta.

Vad är det bästa med dej själv enligt dej själv?

Oj svår fråga, jag brukar stå för vad jag tycker och tänker, ibland passar det inte andra men jag är dålig på att hålla saker inne, hellre att säga som det är än vända kappan efter vinden, anser ialf jag själv.

Kom på en bra...Vilket är ditt största misstag här i livet. Har ju läst en del här i bloggen och så men vilken är the biggest one??

Mitt självmordsförsök för en del år sen (innan jag hade barn)

Jag är glad att jag fick en chans till här på jorden.

Saknar du ditt gamla liv? Alltså innan barnen kom och så,amen du vet va jag menar. Och kan du tänka dig att skaffa flera barn?

Diskuterade faktiskt det häromdagen med en vän, men sen har jag ju varit mamma hela mitt vuxna liv så det är svårt att sakna något man knappt hade innan jag fick barn och jag hade ganska vilda tonår så jag har haft väldigt roligt och gjort galna saker, men att vara mamma är en stor del av den jag är och jag vet ju knappt annat.

Ja, en liten till kan jag nog tänka mig, men det får komma längre fram =)

Hur träffades du och din kille?? Och tror du att det alltid kommer att va ni? Ring mig annars hahaha

Han snodde mitt nummer av en gemensam kompis och började sms:a mig ganska frenetiskt och jag tyckte han var jobbig men han gav inte upp och efter att ha sett honom spela bandy en kväll så började jag allt svara på hans sms och på den vägen är det. Men tack, jag ska komma ihåg det haha!

 

Ser du dig själv som en ärlig person???

I mångt och mycket ja, men även solen har sina fläckar. Och ingen är mer än människa så att leva ett liv utan att ljuga klarar nog ingen av men jag försöker nog vara ärlig i det mesta.

 

Är du nöjd med dig själv och ditt liv?

Jag ska köra ett klichesvar här men jag är glad att jag o min familj är friska, att mina ungar är friska o att vi har tak över huvudet o mat på bordet. Och jag är glad att jag o M börjar komma på rätt spår igen så ja, jag kan säga att jag är väldigt nöjd, sen finns det saker jag vill bättra på som min utbildning eller ta ett körkort, men det kommer =)

 

Vad skulle du säga e din bästa egenskap och din sämsta?

Jag är faktiskt ganska rolig när jag sätter den sidan till, humor, det har jag! min sämsta är att jag har nada, noll, zero tålamod. Eller ja, allt utom med barnen.

 

Vad är det bästa med ditt och Ms förhållande just nu?

Vi kommunicerar på ett helt annat sätt än innan o så skrattar vi mycket och ofta, M är jävligt rolig och får mej att skratta ofta, vi har samma låga sjuka humor.

Ångrar du att du gjorde tatueringen i somras?
Kommer du att ta bort den eller göra nånting över motivet

Ja, jag ångrar den, den står för något som egentligen inte fanns och jag kommer att göra något annat där istället när jg har bestämt vad. Men mitt råd är: Gör aldrig en sån sak....

Hur skulle du säga att din relation med Mezzie är egentligen? Har följt din blogg länge och även hennes och det verkar ha varit mycket bråk osv. Vad tycker du om henne idag?

Hon har vart en stor del av mina barns liv i en del år nu o dom gillar henne enormt mycket o det ör jag tacksam för. Jag han respektera henne för att hon gjort "ett bra jobb" med att inkuldera dom i deras familj. Sen har jag förlåtit henne för hur fult hon spelade emot mig men vi var unga och naiva, förlåta kan jag göra, men glömmer jag aldrig.

Är Sara och du riktiga systrar ? Hur många syskon har du ?

Nej Sara är inte min riktiga syster, jag var från början god vän med hennes mamma men har alltid vart lite som en storasyster till Sara och på senare tid har vi kommit varandra ganska nära, tyvärr ses vi alltför sällan men hon vet var jag finns om hon behöver mig. Jag har en bror Johan på min mammas sida som snart blir 33 han bor i Trollhättan, en bror som heter Robert som bor med sin familj utanför Bohus på en gård och min äldsta bror Jörgen som dog i en bilolycka 2001. Dom två sistnämnda är på min pappas sida, har även en änglabror Roger som dog i spädbarnsdöd på pappas sida.

En gång för längesen skrev du ett inlägg om att du vill göra en magoperation, är den aktuell fortfarande ? Vad är du annars nöjd med på din kropp.

Ja, jag ska en dag göra en bukplastik när pengar finns, och eftersom jag kanske vill ha ett barn till så gör jag ingen ännu. Jag säger nog brösten och mina läppar, och fötterna =)

 

Shit vad mycket frågor, trodde jag aldrig!

Ballt, och tack !!

 


Inlägg 582

Jag kikade in på tjuvlyssnat.se, så jävla bra.
Denna skrattade jag HÖGT till =

En pappa och hans son ~6 sitter på tunnelbanan. När de ska gå av sträcker pappan fram sin högra hand till sonen.
Pappan: Här håll mig i handen.
Sonen: Nej, andra handen.
Sonen tar pappans vänstra hand.
Sonen: Vet du varför jag vill hålla dig i andra handen pappa?
Pappan: Nej?
Sonen: För att du torkar snoppen med andra handen, därför.


Kika in och få skratt ni med,kan ni behöva.
www.tjuvlyssnat.se

Och får jag inte mer än EN fråga slutart jag blogga, Im not kidding...




Inlägg 581

Jag har sett vissa stora bloggar köra typ en frågestund, och mitt ego är tillräckligt stort för att göra en här på min lilla lilla blogg så jag ger mina några få läsare chansen att ställa de frågor dom verkligen vill ha svar på, du behöver inte alls skriva ditt namn och jag lovar att godkänna och svara så gott jag kan på ALLA frågor ni har.


Så, fråga på så tar vi svaren ikväll =)




Inlägg 580

Julen närmar sig, alltså vill man fira jul egentligen i år med alla deprissioner folk har o så som landet ser ut just nu med arbetslöshet osv, men en sak är nog säker att vi kommer säkert slå något slags rekord i julhandling fast folk egentligen inte har pengar. OH det var en grej till något jag lagt märke till senaste tiden är att folk köper flång nya bilar, ganska poppis verkar typ större bilar som ser ut som en fluffigare modell av jeep , liksom familjär fast ändå ball. Har ni märkt det ? Som står uppradade som på parad ute på Torp, inemellan står nya volvos o saab o allt vad det är med GPS sändare där ciggtändaren brukade vara, inbyggda tv med DVD i naskstödet så barnen kan kolla (eller om man kör en kareoke när manär fyllechaffis..) jag menar hur har folk RÅD ? Sen kanske det beror på att annat folk som kanske haft dessa nya fina bilar ett tag med feta lån på sig och blivit av med jobbet o fogden konfiskerat (heterstavas) bilarna så kan ju en vanlig svensson köpa bilen rätt billigt, finns ett sånt ställe påväg till GBG faktiskt där dom tydligen säljer ut nästintill NYA bilar till pangpriser... Jaja, vissa har pengar, vissa har det inte i vilket fall som helst men man blir ändå lite förvånad. Vi lyckas ialf få alla räkningar i lådan denna månden, och då menar jag ALLA så det blir inga större utsvävningar för oss denna månaden men så länge man har till mat, hyra o räkningar så får man vara glad och nej, mina ungar kommer inte att vara julklappslösa detta året heller, om någon nu skulle undra ;-)

Nu såg jag vad klockan var så med detta säger jag god natt och precis nu hörde jag Midisen vakna till så gotta go!

Piz

Inlägg 579

Woah jag har haft en väärldens softardag o det känns göttans! Kollade film i sängen medans M sov nere på soffan, väckte honom tio i tolv dom skulle åka tidigt till jobbet, halv ett så jag fick steka upp ett par burgare med bröd till honom. Som vanligt fjantade han sej o han busar hellre med mej som en 4 åring istället för att göra sej klar för jobbet. Ja, han är rätt rolig ibland o han får ialf MEJ att skratta o det gillar vi <3

Hämtade Midas två o vi gick till ICA o handlade lite, pepparkakor o mjölk o lite sånt =)

Väl hemma nu från regnrusket Midas har ätit mellis o jag ska snart börja med maten, idag blir det Uddevallare med gräddstuvade makaroner, vi ligger lågt idag.

Oh, nu har jag snart inget batteri kvar på datorn så vi hörs sen.

Midas sitter o gör sitt - Jag måste fyra av en raket - ljud så jag måste ändå röra på mej.



Inlägg 578

Oj, vart tog denna eftermiddagen vägen ? Men vi har ialf hunnit med att äta Moussaka till middag och M o Midas tog sej ett bad medans jag dammsög då pojkarna var hos Ian o lekte.
Sen vart det lite TV tittande o jag har tagit ett bad o kletat BUS överallt, USACH för att vara så höstblek som man blir, varför föddes jag inte i L.A ?
O sen skrubbade jag köket o ugnen, häälivetti vad redigt Bertis!

Nu blir det stå-upp komik med M, eller ja HAN ska ju inte stå-uppa men vi ska kika på nån M hittade på nätet hoppas det är sevärt!

Dagis o skolan för barnen imorgon o senjobb för M.

(Vill bara tillägga att ljuga för mig är visst inte så smart, jag får ju veta sanningen...)

Piiiez

Inlägg 577

God Morgon!
USch jag vaknade imorses och hade så ont i nacken, kan det bero på att jag snodde typ alla kuddar vi har inatt och sov med dom huller om buller ? Kanske kanske...
Usch vilket trist väder vi har, riktigt uggeväder fast det är gott med sånthär väder ibland med faktiskt då kan man sitta inne o kura utan att må alls dåligt =)

Midas vaknade lagom vid åtta fick sin vällingoch ska snart sova middag igen, jag kör som dagis att han får sova halv tolv, lika bra att köra rutinerna hemma också!
M sover ännu och de stora pojkarna är hos kompisar så jag o Midas roar oss själva, han går runt med sin saftsoppa i muggen och har sin leksakstelefon i släptåg efter sej och jag bloggar...

Vad ska man göra till middag idag ? Åh tacos hade vart så gott, jag får se om jag får handlat det sen det är liksom tacosväder idag... Hoppas M vill med, han kan vara lite vrång vad gäller tacos men vi får se, i-lansproblem jag vet!!

Alla har en bra dag hoppas jag ?


Inlägg 576

Jahapp, tre av mina fyra pojkar (Midas sover ju) sitter i skrivande stund nere Tranceformers går visst på TV o det är inte riktigt min nisch på film så jag tog en angenämt liten skål med chips o ett glas cola o laptopen med mej upp och har kurat ner mej i nyäddade lakan o ska se
denhär filmen,

The Ugly Truth. Vi hoppas på det bästa och jag gillar ju Katherine Heigl massor!

Chiickfliiicktime!

Inlägg 575

Morsning korsning.

Morgonen var ganska mysig, jag o mina tre underbara barn gosade i soffan o såg på tecknat, eller ah Midas gick mest runt o pillrade på allt, tappade bort allt som man inte ska tappa bort osv, typ som mobilladdare, mitt glasögonfodral, TV kontrollen o ja, lite sått o gott. Vid halv tolv ville Midas sova middag, han har en liten ritual då för då är det garanterat fräs i blöjan men först går vi till köket, han bankar lite på diskmaskinen jag tar fram en flaska och vi gör vällingen IHOP, han sitter med på bänken, tar locket av burken osv, det är ett bra samarbete vi har. Sen kryper han upp för trappan jag går bakom , han stannar i mitten vänder sej om och säger något på Midiska (ja, jag har döpt hans språk, löjligt va ?) och sen upp och han går in på toan och stäcker upp sej mot skötbordet och ja, sen går det bra att lägga sej o ungen sover ÄNNU så ja tre och en halv timme har han slaggat nu mitt gossebarn men ja han får allt sova tills han vaknar och jag håller på att AVLIDA. JAg har filt på mej, datorn i knäet och en kurrig katt bredvid meh fatta hur varmt detta blir med varm katt, filten o en varm datorfläkt mot låret. BAHA! Filten fick loosas, kan inte mer att flytta på Bo-Henrik ju...


 M fick sova länge, till ett för jag trodde dom skulle ha samling halv tre men nej nej, ett ringer hans polare
-Jag häntar dej om en kvart!!
Som vanligt har M noll koll på hans innebandygrejjer, eller ja stället vet han var det är men allt annat som shorts, sockar, deo, badlakan osv han springer runt som en yr höna först o letar o mumlar o småsväröver att han inget hittar men jag vet ju typ vart ALLT finns så på en minut har jag letat upp det han ska, fått puss o sen vinkat adjö till min tappre målvakt =)

Middagen idag blir spännande, stekt falukorv och hemmagjort mos med senapssås. Mums!!

Jag kanske uppdaterar sen ?

Piz

 

Haha! Min "fulmin" mitt alterego Kristin ser ut såhär...
Hon gillar snuskiga gubbar, folköl och att sticka gula sockar som sticks...
Hon har funnits med ett tag men kommer fram mer sällan, med tanke på hennes (eller min) ålder.


Inlägg 574

Ni anar inte hur tråkig jag är nu på att blogga eller ?
MEN nu serreni får jag väl ta och skärpa mej lite ialf ? Jag menar mina 44 unika läsare måste ju ha nåt att läsa eller ? Jag tycker det är ASA många, men det är det nog inte egentligen :-P

Anyhoo, jag o barnen kom hem från mamma igår och ja, M hade minsann dammsugit o donat o haft sej så det var gott att komma hem till ett rent hem, jag skurade dock badrummet, men det mest för min egen skull det var inte ens smutsigt typ...
Idag ska vi ialf hela familjen dra till Torpan, det blir först ÖB där jag ska fylla på lagret med pasta och schampon o hela den biten sen MCDonken o sen ICA MAXI. SÅ ja, det blir en eftermiddag ute på vift ialf för våran del.

Midas lullar runt och bara är sådär suergo, fan vad den ungen är störtskön typ JÄMT han grekkar ovi pratar o lyssnar på musik och läser mamma MU o vi har fikat med rostade mackor o thé o sen har vi busat för det är han skitbra på, och nu har han lärt sej att gömma en leksak o säga : Båttaaaaaah (borta) så ska jag leta upp den o detta är vansinnigt roligt speciellt när han hittar den före mej o springer iväg med den... Busen!

Pojkarna blir hemma denna helgen så vår bio-äta-utekväll får vackert vänta, lite trist men vi får göra en filmmysarekväll hemma istället, barnfilmmys med barnen o sen vuxenfilmmys när dom sover det funkar allt bra det med! Så ja, om 40 minuter kommer M hem från joppet o då ska jag stå stylad o klart med en påpälsad bebis o två något muntra större barn, kanske dags att sätta fart ???


Ha en underbar fredag med fredagsmys!
Nu blir det dusch och Lisa Ekdahl på Spotify.

Inlägg 573

Jaha, jag bloggar då från mobilen vilket funkar himla bra känns mest som att skriva väldigt långa mess:) men tja vi har det himla bra här hos mor och har haft det kanonmysigt men i morgon åker vi iaf hemåt, dels för att man ändå längtar hem och sen ska mamma jobba i helgen och barnen ska till deras pappa så ja, tillbaka till verkligheten men jag har fått äta mamma mat flera dagar i rad och fått sovmorgon nästan varje dag så jag känner att jag fått ny energi iaf :) barnen har varit väldigt tålmodiga då vi vart inne för det har ju regnat nästan hela tiden men ikväll har vi julpysslat så fingrarna blöder så dörren får iaf en din julgrej och barnen har målat tomtar och snögubbar som kommer pryda hemmet i jul. Och linus sa förut att: enligt mina beräkningar kommer det bli väldigt fint hemma med dom sakerna vi gjort idag. Och han har säkert rätt. Hoppas ni alla har det gott i höstvädret iaf! Jag saknar M ganska mycket nu och ska bli gott att se honom i morgon och helgen gör vi något extra skoj bara vi, spännande! Nu nattcig sen sova och fan min farm och mitt café på face måste tas omhand i morgon, den ångesten kryper lite i mig... Skit också! God natt på er:)

Inlägg 572

Ja jag förstår att en del av er undrar över mitt förra inlägg och nej, M har inte varit otrogen eller slagit mig eller något sådant. Jag ville bara bort ett tag och vara med min mamma och barnen så vi är här tills på fredag då pojkarna ska till deras pappa med familj. Och vi har det väldigt bra och mysigt, M tycker det är tomt hemma men samtidigt gott och jag förstår honom för likaväl som jag längtar lite hem tycker jag att det är väldigt skönt att vara här. Så ja vi kallar det minisemester. Barnen trivs bra och pojkarna har varit på en nedlagd skolgård där dom har en stor fin lekplats idag i nästan två timmar och mamma lagar middag och hänger tvätt på samma gång, och jag bara sitter här vilket är ovant men väldigt gott :) i helgen ska jag och M göra något mysigt, blir nog äta ute och en bio. Svägerskan ville passa Midas så man får ju passa på att tacka ja:) så tack J-A gumman! Nu ska jag duka, att bara sitta klarar jag inte för lång stund. Puss på er och tack för omtanken!

Inlägg 571

Ja, att det kan gå så fel.


Jag kan inte hålla andan mer.

Släpp taget.

Inlägg 570

Jag vet bloggen är bajjatråkig nu men jag har ingen blogglust what so ever, att gå runt med värk i munnen nu i typ.. en vecka, dygnet runt gör att man inte känner sig sådär på YAAY humör men jag tuggar mina Ipren o hoppas att dom spricker igenom snart, ialf på den sidan jag har ont.
Men ja, barnen är ialf friska, Midas hade lite feber igår o vi hade ingen flytande alvedon hemma så jag, M o Midas fick ut till Torp igår eftermiddag o köpa det o ja, lite mys till mej o barnen med men Midas somnande runt åtta-tiden, vaknade ett inatt o hade då ingen feber o han sov till 9:45 imorses så helt 100 är han ju inte. Jag o pojkarna hade mysigt igår vi kollade Hål i väggen sen fick dom se på film uppe i sovrummet, jag ville kolla SATC-filmen o dom ville kolla Svärdet i stenen tur man kan kika på två ställen ialf =)

Jo, igår när Lukas skulle somna så sa han
- Jag känner mej lite upplåst mamma'
- Vadå uppBLÅST frågade jag ?
- Nej mamma UPPLÅST.

Hur man nu kan känna sej upplåst vet jag inte men han somnade gott strax efter det ialf.

Hoppas ni får en trevlig söndag (varför känns det som lördag?)

Peace and löööööööööööve


Inlägg 569

Huugars vaknade i morses o min Ipren från inatt hade slutat verka och HARREJAVLAR jag hade ont :-/ Så jag kan säga att Ipren är just nu min bästa vän, mitt knark, min kärlek osv.

Jaha, alla tre barnen ser på barn-tv, så fort jag gäspar eller rör mig så SCCHHas det från alla håll här i soffan, Midas sitter KLISTRAD framför tecknat. Snart ska M iväg på möte med fotbollen sen skulle han nog träna fotboll o ikväll har dom ordnat krogkväll på Torps skola, ja det är lika spännande o givande som det låter. Tänk er en jävla massa åkrar o fält o lite små bondgårdar utspridda vid dessa fält, och tänk en sliten landsväg slingra er mellan där, smäll där upp en skola med  beiga tjocka unkluktande gardiner från 1986 o en sliten skolgård och där, inne i denna skolan ska dom ha pubafton.. Ja jag vet vad ni tänker jag tänker samma sak varje gång jag hör att detta lördagsnöjje ska fixas sen visst samlar dom ihop pengar till klubben men själva platsen ?? Så långt ifrån stadsglamour man kan komma och det blir inga 10 cm klackar på fötterna där inte nej, Timberlandkängor!!!

Det är murrigt väder ute så inne-mys står på schemat.

Nu, frukost!!!

Inlägg 568

Står i köket o lagar middag, kotletter kokta i sky som sen jag sen reder till sås (GÖTTANS) till detta ris, kan nog bli väldans gott, grönsaker till såklart!

Ja, efter att jag tryckte två Ipren o nanade en stund så kändes det bättre i tänderna. Suck hoppas det släpper snart helt o hållet.

Jaha vad mera ? Inget såeciellt typ, M jobbar sent ikväll med så han är ju hemma inatt så jag får roa mej på gene hand inatt men har en bra film jag tankat hem nyss så jag har ialf att kika på, eller så blir det The Hillsmaraton men jag får se :-)
Ett varmt bad ikväll och sen fotbad på det kan göra susen. Pojkarna blir hemma ialf, antingen kör vi ner dom imorgon eller så blir det nästa helg, inte så noga om vi ändå ska vara hemma liksom...

Jobbigt trist inlägg men vafan ? Bättre sen kanske.

Peace.

Och ja, kolla Eddie Vedder på Spotify, han är grym o skön musik =) Passar dom flesta. Tips!

Inlägg 567

JAg har sjukt ont i munnen så jag har ingen blogglust alls. M ska åka o tanka sen så då har han i mission att köpa en helveetes massa Ipren till mej för detta är sjukt jobbigt, tog min sista igår runt 20 tiden på kvällen o den slutade ju verka sådär lagom när jag vaknade till på natten men sen somnade jag nog av ren utmattning efter att ha gnällt hos M en stund. Stackars mej liksom, FYRA visdomständer på samma jäva ggn...  dom två som spricker igenom på andra sidan känns inte ett piss, men dom på höger sida värker som mest vafan jag kunde väl fått en pause nu på den sidan men NÄH då ska nr 2 göra ont.. Så jag är väl sådär underbar just nu...
Fredag idag, pojakrna ska egentligen till deras pappa men jag får se på det senare idag hur det blir med den saken.


Pöss o fräs, lite av båda.


Inlägg 566

Midas sitter o äter mellis, jag lyssnar på Norah Jones på Spotify




Inlägg 565

Vi ska gå till dagis om 20 minuter, jag sitter i morgonrock o harembraller o fula sockar, Midas STENSOVER...
Detta går galant mina vänner, detta går galant.

Lite fart måntro ??



Inlägg 564

Herre vart fan tar dagarna vägen ? Men idag har ialf mina stora pojkar vaccinerats sig o det kändes bra att det är gjort o det kom INGA tårar, eller jo ett par från Linus som senare träffade på en kompis o Linus sa

-Jag låtsasgrät lite bara...

Middagen blev köttfärssås med spagetti o barnen åt för glatta livet, eller ja ialf Linus o Midas Lukas stannade hos Johanna o Ian på blodpudding, det är sällan man hö ungar hellre äter blodpudding än köttfärssås, men sen är inte mina kids som andra heller tack o lov!

JAg vet inte men Midas har börjat vakna på natten senaste tiden, inte varje natt men typ varannan o han är inte den sortens unge man kan lyfta in i sin säng så stensomnar han om sådär gott nej nej då ska det lekas tittut o pekas på allt o pratas o delas ut nappar osv så därför ligger han aldrig i vår säng för honom är det lekens paradis, sen har jag ifs aldrig haft mina ungar i sängen jag får panik av värmen och det blir trångt ju större dom blir, Lukas o Linus kan ibland vimsa sej in där om jag sover ensam när M jobbar o somna, Linus snarkar ju en del ibland o Lukas blir som ett klistermärke o den ungen ör så varmblodig så jag får vackert leda dom tillbaka till deras sängar, elak mamma ? Ja kanske det men sova måste jag få göra på MITT sätt med PLATS :-P Krama kids o ha dom nära gör jag gärna i vaket tillstånd :-)

Nu har jag farmat klart för ikväll o fixat i mitt café ( spel på facebook för er som bor under en sten) så nu ska jag kika en film i bingen o sen sova. Måste trycka en Ipren först, jag har 4 (!) visdomständer påväg ut samtidigt o det mina damer o herrar är INTE fagert...

Hittade en bild från typ Mars på Jannies facebook, hade missat helt att hon lagt upp den..
Mitt fejjs ser tjöckare ut då än nu... Weird...



Inlägg 563

Underbara fantastiska Lars med en av mina all time favourites.
Jag får fan tårar....


Inlägg 562


(Lukas behöver klippas so BAD men ungen totalvägrar....................)



Här har ni årets dagos o skolfoton på mina fina ungar =) Jag är så stolt, tänk att dom är liksom MINA barn!!!
Jag vet jag vet så säger alla men jag har fan lyckats TRE ggr att få vackra ungar ;-)

Och såhär HET är jag idag :-P


Mysisar o tofflor från SHEPERD. Bästa tofflorna EVER!!




Inlägg 561

Har ingen blogglust men idag ska ialf mina stora killar vaccinreas ialf.

Nu blir det mys med Midas. M jobbade över så han var hemma 4 i morses så han stensover =)


Återkommer.


Inlägg 560

Oj, idag har vart en händelserik dag på mer än ett sätt men efter att jag läpat av Midas på dagis gick jag hem till fina Johanna o drack massa thé o vi pratade, som vanligt om allt mellan himmel o helvete o skrattade gott som vi vanligtvis gör, Tack Johanna du är en pärla!!
Sen vid två hämtade jag Midas hem o gjorde mellis o så ringde Sofia min gamla kära vän från Edet vi har en perfekt vänskap det kan gå ett halvår mellan vi pratar men aldrig blir den andre sur o undrar vafaaan man aldrig ringer för eller såna saker utan vi liksom recapar våra liv det som hänt o sen tjötar vi med om allt. Så hon kom hit vid tre o åkte nyss vid sjutiden så det var med underbart trevligt =)
Nu är det kvällen, Loppan o Midas har nyss badat så det blir kvällsmat nu sen ska ALLA tre nattas o sen börjar min TV-kväll så glöm inte DH o hela baletten ikväll ni som följer detta!

Ha det godis

Inlägg 559

Nu blir det film mys med mej själv, barnen har inte somnat än, ialf inte dom stora.. JAg lovade dom ju en stund med speltid o vist så långt var allting lungt sen hade dom vart borta på skolan där några brunngubbar hade tömt en brunn o ja, mina barn luktade avlopp/brunnsvatten så då skulle det duschas, Linus är snabbt in o snabbt ut men Loppan står gärna en halvtimme o sen ringde jag Johanna o så blev vi sittandes i telefon i nästan en timme (!) o så skulle det bli kvällsmat så ja, alldeles för sent men men shit happens right ??

Hoppas ni har en bra kväll.
Och glöm inte att man upphör aldrig att förvånas så länge man lever.


Gnatt


Inlägg 558

Ja, denna dagen är snart till ända o ett par ups och ett par downs kommer ju med den som alltid. Ups är att vi fått hem alla kort idag, skolkorten på mina stora killar o dom var så fiiiiina, o sen dagiskortet på Midas o ja, vad kan jag annat säga än att mina kids är så vackra o jag har nog aldrig mer önskat att jag hade en kamera så hade ni fått sett kanske kan snika MarreBalles imorgon eller nåt för ja, skryta lite måste jag ju göra!
Så det blir inramning ikväll =)
Down var att Midas snubblade förut o slog upp läppen lite o fick sitt livs första fläskläpp, min lille fis han var så lessen så han somnade o sov tills för en stund sedan så nu blir det operation trötta ut så första steget är BADA så det roar vi oss med nu, eller ja han jag sitter bredvid o pratar löjligt o skvätter vatten o han skurar badkaret med en tvättlapp. TEAM!

Tja, annars blir det en lugn kväll, har lovat pojkarna varsin halvtimme att spela på datorn bäst att hålla annars blir dom nog lite ilskna.

Hoppas ni har det finemang!

Inlägg 557

Alltså jag kom på nyss när jag, Marreballe och Malin stod utanför dagis efter att vi lämnat våra små avkommor när vi pratade julklappar att det är ju för fääen snart JUL!! Är det nu ångesten börjar krypa på er människor ? Känner ni av julstressen ännu ? Denna julaftonen har ju vi inga stora barn hemma, dom kommer att tillbringa den i julmys hos deras pappa med familj o jag o M har inte alls pratat om hur vi gör, men vi kommer ha en minijul med pojkarna innan dom åker med julklappar o julbord hemma här hos oss men på själva aftonen ?? Jag hoppas innerligt egentligen att vi firar hos mamma, nu har jag o M haft julaftonfirandet hos oss två år i rad där vi står för allt som kan tänkas o visst, mamma har haft ALLA andra jular innan det hos sig men julen hos mamma blir alltid speciell, hon är liksom en viktig del i min jul. Eller ja, julen -07 var vi visserligen hos Ms föräldrar men så blir det nog inte i år av vissa orsaker. Sen detta med julklappar ? VAd köper ni till era barnm vilka summor kommer ni upp till ? Har ni nån "pengaregel" eller spenderas allt på julklappar till barnen ? Vi har ju tänkt att dra en Ullared o köpa en del, men där känns mest kläder till alla barnen o leksaker till Midas mest aktuellt för mina stora vill ju ha tekniska saker, dom är inte så mycket för leksaker längre faktiskt, det ska vara Xboxar o såna grejjer... Men sen jag menar Lukas tjatade på mej i tre månader om att han MÅSTE BARA HA WALKIE-TALKIES, ja han fick ju pengar när han fyllde som han köpte såna för, dom användes TVÅ ggr, TVÅ!!! Nu ligger dom i Midas leksakbackar o han gillar mest att trycka på knappen som ger ett blått #ficklampsljus" en av dom har även hamnat i toan en ggn o funkar ju bra men ändå.
Så saken är ju den ska man köpa bara en massa leksaker som gillar i en vecka eller ska man ta alla pengar o köpa nåt dom har NYTTA av, tex så sa en vän att hon funderade på en Platt-tv med inbyggd DVD till sin son o där kan jag nog hålla med henne att det skulle vara en skitbra investering till mina med...
Mja detta tål att tänkas på en heldel nu ett tag men inget jag stressar ihjäl mej för, faktiskt....

Jag o M byter ine julklappar längre, det gjorde vi första året, jag fick en kamera han fick en bilstereo av mej så vi har liksom gjort vårt, han stereo sålde han ny i lådan eftersom den han hade i sin SAAB då dög bra tyckte han o min kamera är sen länge ur funktion så ja, ni ser ju själva hur big deal det verkligen är :-P

Nu ska jag farma klart, min låmsamma bonde sår så fingrana blöder sen ska jag ner o börja tvätta!

Ha en FAB dag.

Inlägg 556

Allvarligt, hur kan man kalla sej en VÄN o tycka o tänka om saker jag berättat i förtroende för DIG som min VÄN o du har suttit o tyckt o tänkt, hållt med o varit arg för MIN skull o nu sitter du där, skyddad bakom din skärm o allt du har sagt, alla fina ord du har sagt till mej, sympatiserat med mej är för mej bara ren skit o jag ångrar ALLT jag har berättat för dig. Såna som dej behöver jag inte i mitt liv, men där ser man vad en vänskap betydde.





-Hulkar-


Inlägg 555

Jag sitter på toalettstolen (nedfällt lock alltså) med datorn i knäet medans Midas badar, jag hör honom sitta o prata med sina leksaker o ibland fliker han in ett ord till mej, eller ja på SITT språk och jag började nyss tänka på min pappa. Jag blir sådär ibland att jag tänker på honom, det är klart jag gör han var jordens bästa o snällaste o mest påhittgaste pappa som FANNS när jag var liten. Ända fram tills han o min mamma skilde sig, han skilde sig från min mamma o även från mej. Ja, min bror med (som jag har på mammas sida) men jag pratar om mej nu, jag är yngst av 4 syskon, jag är den enda tjejjen av oss och jag blev övergiven av min pappa (jag, som alltid var pappas flicka...). Visst han gjorde några tappra löjliga försök under mina tonår osv att agera förälder men det gick liksom inte ända fram, han hade fullt upp med sin nya fru, sitt jobb, resor till alla möjliga delar av världen o liksom ja sitt nya fina liv med ett perfekt smutsfritt hem där vi barn inte riktigt passade in. Min storebror var den smarta av oss och sparade sej själv massa mer besvikelser och sa till vår pappa redan i 16-årsåldern att han inte ville veta av honom igen. Och detta var ord till en människa som älskat oss oändligt mycket som lärde oss åka skidor, simma, hjälpte oss med läxan eller läste saga innan sömnen och han som gjorde bättre köttbullar än mamma. Men nej, min bror ville inte mera, han tyckte att mamma dög alldeles utmärkt. Men jag var fortfarande så liten, min pappa var fortfarande min HJÄLTE han var stor o stark o han hade varit den som hade byggt Barbie-hus till mej och lärde mej cykla, vafan det var ju han som byggde altanen på huset och målade sommarstugan han BEHÖVDES i mitt liv, han fixade ALLT, utom att fortsätta vara en pappa. Liten, naiv och trög trodde jag att han behövde mej men ja, efter 20 år nu sen dom skilde sej har jag äntligen fattat att nej, han behöver inte oss och jag har gett upp, i mitt sinne men hjärtat kommer aldrig ge upp på min pappa, han är över 60 år nu, hans förut mörkbruna hår och skägg är grått, han har rynkor runt ögonen och det enda kort jag sett på honom från NUTID är ett foto som min brorsson har lagt ut på Facebook där min bror (på pappas sida) gifter sej, pappa ser gammal o trött ut, kanske känner han sej ensam ?
Han ringde förra julen, han visste inte om att Midas fötts eller att vi köpt lägenhet i stan, han tyckte eftersom han var ÄLDST att han skulle ringa först. Det slutade med att jag la på i hans öra, jag hade ingen ork kvar. Han hade mage att fråga om han fick prata med mina stora barn, efter att inte brytt sej om att höra av sej på över ett år, mina barn känner honom inte han har träffat dom tre ggr sen dom föddes... Han är en lika stor främling för dom som han är för mej.
Jag blev bara trött o jag hade varit den som försökt att reparera och ha en fader-dotter relation i flera år men han var alltid stängd o det fanns alltid saker som var viktigare för honom, som tex julen 05 när jag o barnen skulle flyga dit upp men tre dagar före vi skulle åka så ringde han o sa att dom hade bokat en sista-minuten resa nånstans... Där var droppen, jag spenderade en halvtimme av min 25årsdag med att skälla ut min hjälte efter noter och bad honom en sista ggn att vara min PAPPA, den PAPPA jag hade som liten, han gjorde ett tappert försök ett par månader men det rann ut i sanden.

Jag vet inte hur det är att växa upp utan en pappa och sen i vuxen ålder få sin pappa i sitt liv som försöker ta igen svunna tider o sen gör sitt yttersta för att ta den rollen på allvar o bli den bästa pappan han kan, men jag vet hur det är att ha världens bästa pappa som liten o sen plötsligt få en skitkass pappa som inte bryr sej ett dugg om dej eller den du är eller hur ditt liv ser ut, hur du känner eller vad du gör. Och det är fan ingen roligt match...

Saknar jag honom ? JA, jag saknar den han en gång var, den han är nu är inte min pappa, min pappa blev kvar i den stora villan i Lilla Edet där vi som en familj bodde,den som jag inte vill veta av längre är inte min pappa. Och det kan ju inte vara VÅRT fel att två av hans egna barn inte vill ha kontakt med honom, han har en kvar nu, min mellanbror, min äldsta bror har gått bort så det finns EN kvar av alla hans fyra barn, flocken han misslyckades att hålla samman. The Cheif FAILED.

Men ialf, tillbaka till början, hur kan man överge sina barn ? Hur kan det vara så enkelt för en människa att överge sitt barn ? Eller är det MAMMANS plikt i livet att älska, beskydda och ta hand om sina barn medans pappan kan liksom ta det som ett NJA ?
Njaa jag har liksom ingen lust att kirra unge längre så tjarå bruttan jag drar till Thailand nu, maila mej på [email protected] om ungen skulle dö och jag får ärva lite, annars ha det gottans! För jag menar sånt händer det vet vi alla, hur många känner ni som fått barn o gått isär? Ja okej det är säkert en hel hög men hur många av dom har PAPPAN barnen 100% och mamman har barnen varannan helg eller inte alls? Där rök den handfulle... Nu tappade jag mej helt o sorry för låångt inlägg men jag ville bara att ni skulle veta att jag har HAFT en stabil familj med mina bröder, min mamma o pappa, nu har jag MIN familj med min mamma, min bror o mina barn, den är inte stor men den är naggande god :-) Och jag finns alltid vid deras sida, jag lär aldrig bli den som drar till Thailand...........

Inlägg 554

Nu i höstruggiga tider kan det vara trevligt att omge sig av vackra sommarfärger, som tex himmelblått med små fluffiga moln, man blir ju så glad av blå himmel och fluffmoln, så låt dig inspireras!!


Himmelsblå lampa med fluffmoln från IKEA, lyser upp vilket barnrum som helst!
Jag är gott sugen på varsin till barnens rum.

Light Clouds heter en av MOSCHINOS nya dofter, jag provade denna när jag var på Kicks senast och den är supergod, fräsch och härlig i doften jag gick runt o undrade VEM som luktade så gott hela tiden och se på fan, det var ju JAG!!, Och lätt i doften, som ett moln.
(Ja, det lät lite poetiskt det sista, fan vad gay..................)


Inlägg 553

Ja, alltså jag måste bara säga att Johanna, du är en fantastisk tjej och jag är glad att du blivt min nyfunna VÄN =)

Och jag tror att vi kommer vara vänner även nr vi sitter i varsin Perkulator (Internt skämt.. ni fattar inte ändå)

(Johanna o hennes son Ian som mina killar leker med)


Inlägg 552

Pojkarna är hos kompisar, Midas har lagt sig för en eftermiddagslur, han var så TRÖTT ändå har han sovit nästan två timmar förut redan men han vaknade ju inatt, precis när jag skulle lägga mej jag var sjukt trött o skulle kolla till barnen (gör alltid det innan jag lägger mej) så stod han upp i sängen piggare än KÖRRV!
Men, M var pigg o vaken så han fick ta Fisen en stund så ja, kanske därför han vart lite extra tröt idag? Jag o Fisen tog oss ialf en rejäl promenad förut, det var kanongott!

Mötte en yttepytte rottisvalp ute med som var på promand med sin matte, jag minns när Boss var sådär yttepytte fan vad söta dom är =)
Träffa även en Marreballe i porten hon har vart på firmafest i helgen, på SPA och hela baletten o ja, naturligtvis fest, hon såg liiiiiiiiiiiiiiiiite sliten ut o skulle ner till sina föräldrar o bli omhändertagen!

Nus ka jag kika Dane Cook, lite goda skratt är aldrig fel, blir med tända ljus o rökelser o raggsockar under en filt i kvällugget!!
 
M är på väg till innebandymatch så det blir bara jag o barnen mestadels av kvällen men det grer vi bra.

PEACE

Inlägg 551

Igår var en bra dag, i början sen bara den blev sämra o sämre o jag skällde på allt o alla (nästan) och efter jag o M o Midas hade handlar klart på MAXI rök vi ihop över... Ingenting ?? Och han skulle överge mej på Torp, vilket har hänt förut att han gjort men då tog jag den envisa KOSSAN bussen hem när han ändå frågat två ggr
-Ska du med eller inte för jag åker nu
-Nä DRA FÖR FAAAAAAAAAAAAAAN!!
Men igår kom han tillbaka, sura var vi med som fan. Men ingen av oss hade ätit under dagen o allting var bara allmänt bajs men sen löste det sej som det alltidgör o M fick mej att skratta sådär som bara han kan, för tokig är han faktiskt... M o barnen kollade Casper på datorn o jag kollade från min STACbox uppe där jag sen somnade gott.

Idag vettefan vad man ska göra ? Jag måste egentligen moppa mina golv, jag är flitig med dammsugaren men moppen, faaaaaaaaan vad tråkigt det är att moppa :-/  Vart fan får man tag i en Polska då? Så jävla dyra kan dom väl inte vara, eller ska jag ringa Anki, min halvpolska kompis o höra vad hon skúlle ta för en moppning ? Neej fan haha! Sjukt jag tänker :-P

Idag är det Fars-dag, pojkarna ska ringa deras pappa sen, M får nog en dregglig-öppen-mun puss av Midas och jag sa till pojkarna att rita nåt fint deras pappa kan få på Fredag. Jag, jag har ingen pappa att önska Fars-dag men han får skylla sig själv, det är ju inte jag som betett mig som ett arsel i alla år, så det så.
Jag ringer mamma istället, hon är ju lite av både en mamma o en pappa liksom.

Nu ska jag trycka en Ipren, min rygg gör ONT idag och sen chai latte o ett par mackor, kanske barnen vill ha frukost... Eller ?


Peace.

(Fick precis jajja Midas, han har en ny hobby, att dra Bosse i svansen o ta raketfart åt motsatt håll... tur min katt är så fredlig....)

Inlägg 550

Oj, vaknade idag och detvar SOL ute för första ggn på typ hela veckan (?) så det är alltid ett PLUS!
Idag ska vi nog ut till Torp en kortis, blir MAXI o handla lite krubb till familjen, fasen alltså man handlar o handlar denna förbenade maten men vafan ? Men vi är fem stycken som äter varje dag flera ggr om dagen så vad ska man förvänta sej ? M kan bli lite förvånad när jag ena dagen köper 3 liter mjölk och nästa morgon är den SLUT, han dricker själv nästan ingen mjölk men jag o barnen konsumerar en del, men vafan ?

Midas står nu vid bordet i storarummet och tittar på mina ljuslyktor som jag har där och herre det kliar i hans fingrar så det BRINNER och så tittar han på mej och liksom kör hans fejkskratt och ska verka så oskyldig.. Hmmm.

Kollar VMA nu medans jag skriver här och Katy Perry var sjukt bättre host förra året när hon var relativt okänd och ny i musikvärlden men detta året är hon totalt VÄRDELÖS och platt och verkar bara tillgjord, BIG mistake. Och att dom klär henne som en lyxhora gör väl inte saken bättre, smaklöst och tacky och att hon är helt uppe i sej själv sysn för väl, NEPP dom skulle haft nån mer naturlig, eller man kanske blir sån när man är skitakänd ? Vad vet jag...

Jag ska ialf dra upp mitt mysbrallerbeklädda ASS och få liv i en sambo :-P

Ha en FAB lördag!


Lämnar er med en klassiker =)

Inlägg 549

Shit denna fredag har gått i raketfart, M kom hem från jobbet och gänget han åker med/kör på till o från jobbet med hade tagit en sväng in på Göteborgs Kexfabriken så han hade en stoor kasse med hem med Baddare och Brownies och smörgåsrån och annat göttans så nu är det förrådet påfyllt.
Middagen blev hemmagjorda köttbullar med gräddås och pottar, barnen beställde dock Blixten McQueenmakaroner så det fick dom.

Alla barnen sover efter TV-mys och kvällsmat så jag o M ligger o päser i soffan o kikar film, jag tankade hem Dane Cook idag två DVDskivor med hans stand up och den killen är SJUKT rolig så där är ett tips ialf =) Han är jättestor i USA och fyller alltså Globenstora ställen med publik :-P

Och jag håller tummarna att mitt extrajobb går i lås, det hade vart BÄLLIBÄLL!

Ha en trevlig kväll.

(Och ja, det är roligt att se "vänner" svika sina ord, att hysa sympati för en i ena stunden och i nästa stund göra en backstabber med en backstabber... OMG... Men, ibland tar det en längre stund innan man får se folks äkta sidor.... Men men I will keep my distance from now on)

Inlägg 548

Fredag idag, fast vad gör det en annan där alla dagar bara flyter ihop liksom. Vad ska ni göra i helgen ? Här rä ju vädret helt piss, jag ligger och kurar under täcke och TVÅ fleecefiltar och hör regnet o blåsten utanför Huugars!!
Jag behöver gå bort till ICA men har ju inget regnskyd till Midas vagn och vill ju inte få honom blöt, sen visst funkar det kanske med overål och en tjock filt och nerdragen suflett men ah vi får se skulle ju behöva handla lite...
Så ja, just det helgen ja, jag vill egentligen bara kura o mysa inne med barnen o M, har hämtat hem filmen UP! idag och nya Johan Falk så det finns ju lite att göra, och tänkte köpa en sladd mellan datorn o TVn ialf, den kan väl inte vara så dyr, eller ? Och ny sladd till kameran, så det får bli en seriös sladdjakt snart!

Nu har Midas vaknat från sin middagslur, underbara unge han är så go nu, som vanligt men nu är han extra speciellt go och nästan ALDRIG sur :-)

Middag idag ? Vet ej, har köttfärs framme så får skapa något med den...

Usch vad min blogg är tråkig....

Inlägg 547

Blir ett snabbinlägg nu ska bara berätta att min fina vän Johanna och hennes man Staffan har suttit med min laptop hela dagen och nu, nu är den som ny Bokstavligt talat för det fick bli så att allt installerades om så det jag hade på datorn är borta, visst känns trist som fan men vad göra liksom. Dom flesta korten jag hade förut finns på facebook, här på bloggen eller bilddagboken så jag får spara ner dom igen och sen BACKUPA som fääen!

Så ja, nu ska jag läsa bloggar som jag missat ha en FAB kväll.

POUSS

Inlägg 546

Jag har kirrat en annan vagn, en Emmaljunga Scooter. Gött det och tack E =)









-Och  BTW................ backstabbing är jävligt överskattat-


Inlägg 545

Nu sitter jag inne hos min Marreballe och lånar deras dator för ja min laptop skalagas och idag eller igår gick bildröret påden stationära skärmen, JÄVLA SKIT SÄGER JAG!!!
Men jag har ialf vart med Lukas hos tandläkaren och han fick beröm för sina fina välskötta tänder, Linus får tvärt om för han har kassa tänder men eftersom man har en av varje kan det inte vara mitt fel eller ? Sen hittade jag en lapp i brevlådan om ett ställe somsamlar inte kläder osv till fattiga länder o sånt, sen säljer dom även och pengarna går till utbildning om AIDS och barnarbete i nåt land, Zimbabwe var det nog så jag fick ihop två knöökfulla säckar med barn o bebiskläder, skor mössor (fast dom kanske inte behöver mössor i Zimbabwe..)  men iafl en god gärning och det är bara tisdag! Och jag träffade min kära mormor utanför och jag nämnde att hon skulle kika efter en apotekardisk när hon är ute på på loppisar eller auktioner som hon är ganska ofta men så sa hon att en SÅN har jag hemma i förrådet den kan du få=) YEEAYY!!! Så jag skaåka dit o kika på den kanske i helgenom tid finnes, eller det blir jag M och barnen såklart kanske få lite mormor-mat som inte alls är dumt !!
Nu ska jag hem och vika resten av tvätten som jag började med igår.

Jävla piss väder är det med.

Peace!!

PS men nu vet ni varför det blir sämre uppdaterad ialf....

Inlägg 544

Uuhu ny vecka people hur har ni det ? Eller ja, ni två som typ löser ;-)
Eller ska jag sluta för ingen kommenterar ju ialf, fast ska jag kasta den stenen i glashus för dom flesta vet hur kass jag är på att kommentera alla bloggar jag läser :-)
Innan jag fortsätter skriva MÅSTE ni få en skön måndags dancelåt, och jag vill bara UT och slå mina heels FIERZE i dansgolvet när jag hör den, så jäklöa skön. SÅ ja, lyssna på den medans ni läser...



Jah, vad händer i eran vecka då ? Jag ska få ihop resten av mitt CV som inte är så långt men det ska finnas telefonnummer till alla osv sen skriva klart mitt personliga brev, PUST så det får bli en till stor kopp chai latte och skriva klart. SNart kommer mina stora killar från skolan, veckan är full med tandläkarbesök och föräldramöte så det blir fulle rulle!
Annars är det kanon känner jag faktiskt, fast det är pissgrått väder ute så känner jag att min positiva energi börjar komma tillbaka. Känns rätt gött faktiskt!

Ha en härlig dag allihopa.

PS: Jag har fått M med till Ullared för julklappshandling när lönen kommer. Ett-Noll till MEJ!!!

RSS 2.0