Inlägg 123

Ja, kvällen har löpt på i sin vanliga takt, Midas har inte kräkts idag men ändalykten har allt gett ifrån sig mer löst än vanligt, jag brukar inte prata bajs, jag är ingen sån mamma men ibland finns det undantag väl?
Nu sover alla 3 ialf gott sen ett par timmar tillbaka och jag har haft TVkväll med DH och Christine.
Marcus jobbar och är hemma vid halv två inatt, jag saknar honom faktiskt, känns rätt gött faktiskt för att citera en viss film ;-)
Nu blir det att kolla lite prylar och jag ska tipsa om en tjej som syr kläder, mössor och annat till barn och det är så gulligt att jag helt enkelt måste beställa en mössa till Midas, inte dyrt är det heller :-)

www.willebusdesign.blogspot.com

God natt på er

Inlägg 122

Jag tycker vi tar några bra reklamfilmer till, har ju funnits några guldklimpar genom åren....
"En deciliter, TVÅ"
 
-Nej men snälla Åke-

ICA-Uffes Fanbase


Inlägg 121

Alltså har ni sett domhära reklamfilmerna med duvorna från Comviq, dom är så jävla roliga. JAg skrattar så jag snorar varje gång!
Finns fler på Youtube, men här kommer min favvo :-)

"JÄDRAR var inte det en cykel??"


Inlägg 120

Ja, nu jävlars Göte är jag tillbaka, och det med råge.. Typ :-P
Så, vad har jag haft för mej då senaste tiden? Tjaa, en dag var Anki och Susanne här på kaffebesök och det var himla trevligt, jag har saknat dom så.. Och så fick man uppdateringar om vad som händer i kära gamla färgelanda med, jag säger bara PJEW....
Helgen var ju superlugn, eller ja Marcus var ju ute en sväng men jag och barnen myste ialf :-)
Igår fick Midas en släng av magsjuka, stackaren. När jag satt och gav honom middag så bara det spuitade ut ur munnen på honom, ochdet slutade inte heller, och i bakänden kom med, MASSOR :-(
;Men, han var pigg under kvällen och fick sin nattvälling och somnade strax före nio men vaknade vid halv tolv och hade då kräkts ner hela sej, hela sängen , golvet och spjälskyddet.. Min lille fisskrutt vad jag tyckte synd om honom, men efter tvätt och ren pyjamas och blöja så var han som ny igen och jag bäddade ner oss båda i vår säng, sen var han pigg i nästan en etimme innan han somnade och jag, jag var ASTRÖTT :-/
Men, han sov ialf till åtta i morses och har idag varit bättre, han har fått behålla både lunchen och vällingen (peppar peppar)
Annars händer här fan inte mycket? Middag har vi fått i oss, tacos vart det idag.

Fan, jag har liksom inte mer att säga?

Inlägg 119


-Marreballe o jag. Hon är fan en av dom bästa-


Hej, vart fan är ni? Läser nån eller... Era mögel :-P
Ja, vi får tillbaka vårt internät i veckan, det vart nåt fel på nåt, jag fatta liksom inte vad han killen på bredbandsbolaget sa men snart var det visst åtgärdat och vi skulle minsann få avdrag på nästa räkning för besväret, det var ungefär det jag uppfattade.
Igår fick jag tre JÄTTEROSOR av Marcus i försenad 2årsdagspresent av Marcus, det tackar vi för ju. Han var ute igår, först hos Bobo och kollade fotboll, eller han var ialf med Bobo hos nån bandylagskille och kollade, anyhoo sen gick dom på kryygen och han messade typ 5 ggr om jag ville ha mat, jag svarade fem ggr att nej jag vill inte ha men han köpte med ändå, det gör han varje ggn fast jag alltid säger nej. Men, Boss fick en stor McDonken burgare med pommes mitt i natten av mej så han blev glad....
Jaha, annars då? Midas är NÄRA krypet nu, han har ju tagit några krypsteg men blir skitförbenad när han inte kommer längre....
Och jag har fått massage ikvälöl av Marcus, min rygg är skit skit SKIT nu, men jag har köpt en värmande aloe verakräm av Marreballe som säljer sånt och på med gladpack och det känns kanoners!
Nu ska vi nog se på film, Yes,Man med underbara Jim Carrey :-)
Och ja, ikväll fick jag för mej med onda ryggen att storskura badrummet, så ja, jag låg och krälade under badkaret med Klorinet i högsta hugg och dammsög, knäskurade golvet osv.. Pust. Men nu är det ialf RENT!!
Imorgon blir det att vika all jävla tvätt från igår och dammsuga och moppa uppe och nere och sen på kvällen tämkte jag smita ner och sola en stund.
Ha det fint mina vänner!!

Inlägg 118

Jaao, jag sitter inne hos frugan, jag ringde bredbandsbolaget idag och dom skulle ringa tillbaka men ingen ringde??
Nåt tekniskt fel kunde dom ialf se att det var men vad? Fick jag aldrig veta...
Anyhoo. Vart nere med frugan, Boss o Akita på fotbollsplanen så dom fick leka, Akita kom hem lite smussig till Madde, Madde var väl sådär glad, men det är som barn ju, smutsiga barn är glada barn tänkså Madde hihi :-P
Imorgon är det familjeförskolan igen, alltid roligt när fredag närmar sej så att vi kan gå dit, där trivs vi, massor!!
När vårt internet vill börja funkgera igen ska jag framkalla en väldans massa kort och få in i pärmarna, alla pojkarnas pärmar och sen göra en gene pärm, med gaalna kort! Har ju änna blivit ett par sista tiden, yepp.

Ja, jag solade idag, var ju ett tag sen, sen jag va gravid faktiskt men fick sluta för det vart så jäävla varmt på magen men nu är ju Midas ute och man vill ju änna inte vara blekast i stan nu när våren börjar komma? Sen fick jag o frugan hem dom dyyra BUSflaskorna igår med så ett bad och inklet i det så känner man sej ett snäpp fräschare ialf :-)
Hoppas ni får en god natt

Inlägg 117

Hej, mitt, eller vårat Internet fuckar sej (ska läsas med svenskt uttal, mycket roligare så) så jag har helt sonika tagit över frugans dator, ialf för bloggning och sånt, fejjan kollar jag ju i mobilen så där är jag på lungt vatten ialf... Nå, igår skulle jag ta en tidig kväll, det var menat så men så kom Sanna till frugan med hennes lilla söta vovve Sally och dom skulle ta en kvällspromenad, och ja, jag var ju ändå tvungen att gå på kvällspink med Boss så vi hängde på, och så hämtade frugan upp Maddes ADHDvoffe Akita :-) Men, alla kom ganska bra överens, tills vi släppte ihop dom. Nu är ju Boss och Akita typ kärleksparet och Sally är ju så liten så dom två stora triggade ihop sej MOT Sally, fast Boss ville mest leka, Akita ville ha girlfight om rangordningen, så dom tvp flickorna rök ihop och Boss, ja han fattade mest inget ? Men, sen släppte vi lös Boss och Sally och det gick superbra, Så dom sprang av sej ialf, sen lämnade vi Sally för Akita ville ju med leka så vi tog henne och Boss till fotbollsplanen så fick ialf dom leka och springa som två gaaalna!
Jaha, jag o Midas har sovit en stund idag på förmiddagen, sen dammsög jag och skurade toa nere, plockat undan osv.. Litesådär smått.
I efterm,iddag får jag besök, då kommer Anki och Susanne till mej och fikar, har inte träffat dom sen Midas var nyfödd, ska bli kul att ses igen, mina tösabitar!!!

Och en anna väldigt glad nyhet är att Marcus fått jobb i GBG där han vart och jobbat nu ett tag :-) Han sökte förra veckan och fick ett JA idag! Hoppas nu att han blir gladare framöver, detta med varslet har tyngt honom och det kan man ju förstå.. Och får jag i sommar tar han pappaledigt och njuter hemma med Midas, yay!
Hoppas ni får en underbar dag ialf!

Inlägg 116

Kom precis hem efter att ha STORHANDLAT mat, så jäkla gott att det är gjort nu, fylla kyl, frys och skafferier måste man ju, och med tanke på att vi är en hyfsat stor familj blev det 10 plastkassar och 2 papperskassar. Så, nu tar jag 2 minuter och sen blir det att få in allt på pålats med. Söta Lena var med och med sej hade hon Milla, snällaste ungen att ha med i en affär, hon satt där och spanade och nynnade lite för sej själv, sötsak!

Jaha, snart ska man göra kvällsmat till pojkarna, få dom i badet sen natta dom så kan man kanske pusta ut sen? Oh det är
Greys idag, det missar vi ICKE!

Inlägg 115

Nu går jag till Lena och dricker kaffe, eller snart. Midas måste sova klart först.

Jag har inget emot skvaller på ett sätt, men det kan gå för långt, så tänk på det INNAN vissa av er öppnar käften nästa gång. Sen, ska man nog vara noga med att sopa rent framför sin egna dörr INNAN man kastar skit framför andras, eller vad säger ni??



You will never get to me.

Inlägg 114

Väntar på att frugan ska ringa, hon somnade nog förut när hennes Elias nanade, vi tänkte ju ta oss UT i solen!!
Jag och Midas har busat på golvet, bäddat uppe och plockat lite. Snart ska vi nog ta en dusch och bli människor :-)

Vi hörs senare säkert, men tills dess får ni njuta av skönsång av min voffe ♥

Inlägg 113


Inlägg 112

Ja, hur mår ni ?
Jag låg o kollade film inatt, eller tills halv ett tror jag så jag va ganska mos när Midas, glad som en lärka ville ha välling i morses typ halv sju. Men, vi gosade ner oss i sängen med vällingen istället, det är ju mysigare så. Sen vart det frulle till pojkarna, packa gympaväska eftersom Linus hade gympa idag, det gjorde ju Lukas klart för mej när jag stod och gjorde ostmackor.
-Mamma, Linus har gympa idag, så du får INTE glömma att packa hans gýmpakläder, du vet att hans gympaskor står i trappan va?
Hooooooooooooooooold your horses?!!
Alltså min 7-åring måste ju tro att jag är totalt efterbliven eller?
Jag har inte missat en av derasd gympadagar sen dom började på dagis, varför börja nu?
Han måste ju lära sej att koppla av min lillestore skrutt :-P
Men, dom kom ialf iväg med gympakläder och allt.
Men, innan dess när dom åt frukost passade jag på att gå ut med Boss så att han var rastad, han fick springa lite lös idag och det älskar han, och så ville han busa och fjanta sej, vilket jag, halv åtta på morgonen INTE hade lust med.....

I eftermiddag åker vi till Torp, handlar mat och så ska jag ha shabloner och färg till väggen i köket. YAY!
Och jag hade en sån jäävla märklig dröm inatt, bara så ni vet!

Inlägg 111

Hejje
Vi kom precis in, jag, Boss och Midas från en liten promenad med frugan och Elias, så hämtade vi Alexander på dagis med, han fick mej kakor från dagis men dom var ju fan så torra så Boss fick min, han äter ju allt den hunden, tack o lov får man säga?
Borta vid skolan träffade vi en skock skoltejjer som kastade sej över Boss oc klappade och pratade med honom och han bara njööööööööööööööt för fulla muggar, han älskar barn, och att bli kappad så det vart ju två flugor i en smäll :-)
Handlade lite med, Rydbergs har visst öppnat igen så nu kan jag äta grillkorv, dom har den BÄSTA genom tiderna och ingen slår den:-) Så idag blir det stekt Rudbergs och gräddstuvande fjärilsmakaroner, gott o enkelt!
Jävla konstigt hur man kan sakna nåt, eller liksom man börjar inte sakna det förrns det är borta eller hur? Det brukar ju funka så.
Det heter ju inte saknar inte kossan förrns hon lämnat bådet för inget eller hur?

Vad saknar du?


Inlägg 110

Funkar varje gång.

Yes.

Inlägg 109

Min blogg suger verkligen kamelballe just nu, jag har INGET att skriva.
Men, en glad nyhet är att min sovrutin börjar bli riktigt Svensson-livig igen, det är bra grejjer det!
Och jag knaprar Voltaren som värsta pillertrillaren, så gott att slippa vakna varje halvtimme och grimasera i ondaryggen grimaser. Känns helt OK!

Jag kanske bloggar imorgon, men jag lever, frodas och mår bra ialf.

Inlägg 108

 

Jag o min vackra lillasyster


En dagens Midas

Långärmad tisha- Me&i
Braller- Polarn&Pyret
Strumper-Ärvda
Och ett leende, såklart!

Inlägg 107

Hade ingen cola när jag vaknade i morses, fick panikringa frugan som hade 3 flaskor hemma, jag bad henne nämligen köpa till mej igår men jag hade ju igår, så då behövde jag den inte... MEn idag, idag behövde jag den.

För helvete, ring Betty Ford eller närmaste jävla missbrukarhem.

Finns så mycket jag vill skriva här, jag vill skriva ut allt jag bara bär på, men det går ju inte.
Men jag pratar med frugan istället, hon är grym!
Nu ska jag kolla golv, nytt golv i köket är änna högt vatten :-P

Inlägg 106

Jag gick och la mej 23:20 igår och somnade nog 23:21, jag var så jävla trött. Ändå hade jag sovit ganska bra men jaja... Voltaren T hjälper helt OK måste jag säga, dom funkar bäst av det jag provat ialf och det är ganska skönt att slippa vakna på natten och knappt komma upp ur sängen, nåt som kan vara lite lurigt är ju att man känner sej kanonerspigg i ryggen och går bananaz för man tror att men heey, nu är jag frisk och smärt igen och gör saker som man inte gör annars, men sen då? När Voltararenen slutar verka.. Då, då är man jävlar i mej inte smärt längre.
Jaha, pojkarna hade ju ledigt idag, så jag kunde snooza extra länge idag! Men känner mej ovanligt pigg ändå :-P
Jag tänkte försöka få solat ett par ggr nu i veckan, och på onsdag ska jag dra med mej frugan på aquaspinningen, det var ju ett tag sen vi var där och det känns högt vatten va ??
Nu ska jag ut med Voffe sen ska jag mysa med mina fantastiska barn i soffan till Hitta Nemo, den är ju så jävla bra att man kan se den gång efter gång, ja kanske inte på samma dag men då och då :-)
Och ut och ta vara på SOLEN nu allihopa!


Underbarast ♥

Inlägg 105

Ja, jag är tillbaka in the uddevalla efter en väldigt rolig, intressant,spännande,mysig och givande helg i THN och edet. Edet är inte direkt givande men jag har ju min mamma där så man får offra sej eller?
Hade det superbra med syster och Marie, vi gjorde stan kan man säga.
Lördagen var lugn, hos mamma och myste hela dan och somnade tidigt.
Jag orkar inte blogga just nu...
Men, denna helgen var en av de bästa på länge, på många sätt and I have no regrets what so ever.




Inlägg 104

Heej.
Är hemma hos lillsyster nu, igår var det väldigt trevligt! Vi åkte in till stan till Marie, Saras mamma som är min kompis från början men vi har inte pratat på ett tag men igår löste allt sej och det känns så himla bra! Jag har saknat henne!
Så gick vi till Babylon av alla ställen men jag hade, hör o häpna roligt!
Sen vart det Backstage och där var det med roligt, det var underbart att vara med Sara o Marie ialf!
Väntar på mamma o Midas som ska hämta mej så blir det hem till mamma och duscha och få i sig lite frukost om hungern bara vill komma, en alvedon lär jag trycka med....
Ja, imorrn kommer jag hem så vi hörs då, och bilder kommer med imorrn!

Ha det gott mina små kycklingar o ta hand om varann, på alla sätt!

Inlägg 103

Jaha, natt i uddevalla. Vart med frugan, Akita o Boss så voffarna fick springa av sej, det gillade dom som bara den! Boss lär va astrött tills imorrn men Akita har en släng av ADHD så hon är väl piggare än körrv ialf eller vad säger du Madde??
Nu ska jag locka håret på frugan, hon har BUSat sig och ska locka håret, har hon en affair måntro? Hihi....
Imorrn lämnar vi pojkarna, mamma kommer o hämtar oss snäll som hon är och sen drar vi till VBG och sen kastar hon av mej i THN sen tar hon med sig Midas hem till sig, hon har ju inte passat BARA honom nångång så det ville hon göra! OCh på Lördag ska jag och min storebror till mamma på middag, vilket inte har hänt på typ...15 år??
Bättre sent än aldrig eller??

Jaha, nu är järnet varmt så det gäller att skrida till verket och göra häxan till prinsessa :-*

Sov gott

Inlägg 102

Men hejje, hur mår ni?
Här är det väldigt OK måste jag säga. Men, min rygg är mer paj nu än vad den har vart på länge...
Så, jag ringde VC i morses och ville ha en tid till läkaren (jag går ALDRIG till läkaren) och fick en tid, va bra va!??
Ja, OM TRE MÅNADER!!!!! Vafan... Men, jag fick rådet att träna mera och käka Diflosenac eller vad det heter, Voltarentabletter. Okajj!
Så, halv elva gick Marcus upp, han är ledig idag så jag släpade mej upp för trappan efter att ha tröckt två alvedon, sen somnade jag... Och sov till halv fyra(??)
Men, jag behövde kanske det? Men ryggen blev inte alls bättre, tvärtom. Men jag fick en liniment aloekräm inkletad på ryggen av frugan och jäääävlar vad det var skönt. Det blev så varmt och gott och för en stund kändes ryggen helt bra och det var nog 15 år sen den var totalt smärtfi senast. Så en sån gel ska jag köpa imorgon, finns på Apoteket ju!
Ja, och snart ska jag ta ett varmt bad och sen gå ner och hämta tvätt, har ju vart redig och kört tre maskiner i eftermiddag.

Hoppas ni har haft en bra dag och känt våren spritta i benen!


Inlägg 101

Jag somnade runt tolv inatt, herre det var fan inte igår :-) SÅ idag känner jag mej hyfsat utvilad! Och det underbara vädret gör INTE saken sämre :-) Jag ska väcka Marcus halv elva och då går jag till skogen med Boss, måste ju ta vara på solen, plus att hunden måste ju ut och pinka så ja, två birds with one stone som man säger inte the states ;-)
Midas är snygg idag med bandana på skallen och nya fina kläder, så söt han är den ungen alltså :-)
Igårkväll rullade han ur soffan, alltså han STENSOV bredvid mej och jag gick bara in på dass, var borta i två minuter och jag hade bullat upp med kuddar osv men så hörde jag bara en liten duns och sen ett gråt, han skrek inte i panik utan mer gråt. Men, han tystnade när jag plockade upp och tröstade honom.... Sen somnade han gott efter lite tröst så from nu får han BARA ligga i hans egna säng om han sover eller vilar middag.
Jaja, sånt händer ju de flesta och idag är han som vanligt så jag tror inte han har åsamkat sej några större skador, däremot börjar han bli vresig nu, dags för morgonluren!
Hoppas ni har en superbra dag, nu ska jag lägga Midas i HAN säng och sen ska jag äta frukost!

Inlägg hundra




På fredag ska jag till Trollhättan och träffa min hjärtelillasyster.
Ska bli underbart!


inlägg 99



Bilder från dagen....






Lena fotar Milla påväg till stan :-)


Sen lunchade vi efter lite shopping!
Midas charmar såklart, han älskar att bli fotad.

Gick av bussen och vad ser vi? KROKUSAR!!!

Från Meandi fick jag scarfen och två tröjjor, jag är nöjd!

Lite nytt turkost vårfint till Midas

Och en cool tisha med ett farligt päron

Jaha, det var det! Nu TV-kväll ju.

Inlägg 98

Alltså min agrannars lilla hund har stått nu och skällt OAVBRUTET sen jag kom hem för två timmar sen, och den skällde oavbrutet från åtta till tio imorses när jag gick så jag antar att det har pågått hela dan. Jag brukar inte störa mej på grannar och oljud osv men detta tar fanimej priset... Såntdära gällt skall som aldrig tar slut...
Min skalle blir MOS av sånt, och det händer ganska ofta att den står och skäller daaagrana i ända när dom inte är hemma. Kanske ska man säga till, fast på ett snällt sätt? Jag menar JAG hade ialf velat veta om min hund stod och skällde ne hel dag, då kan man ju ta tag i problemet för det är ju inte lätt om man inget vet??
För jobbigt, är det ialf...

Inlägg 97

Åh! Men hur underbart ÄR det inte ute idag? Jag och Lena träffades utanför henne vid tio, då var det ju liite kyligt men solen började titta fram, så gick vi ner mot stan för jag skulle hämta ut mitt Meandi-paket och sen kom vi överens om att gå ända ner till stan, så det gjorde vi! Blev lite nytt på Lindex till Midas, en lunch och sen bussresa hem, så där gick nästan hela dagen! Tack Lena jag har supertrevligt!!
Bilder kommer sen, min lillfis måste underhållas just nu tycker han.

Hejs!

Inlägg 96

Somnade runt halv tre inatt tror jag, tidigt för att vara mej egentligen.
Tryckt lite c-vitaminer och såndära rosenrotsmojs man ska dricka när man vill bli pigg, Chi San heter det tror jag.
Jag vet inte riktigt om det hjälper så bra på mej, kanske jag märker om en stund? Fast i det tillståndet jag är nu hade fan inte ens ecstacy hjälpt, så mycket vet jag...
Jag borde fan få ett diplom, jag är snabbmorsan faktiskt, kvart i kommer Lukas upp och väcker mej då jag stängt av larmet (för det händer ju aldrig) och åtta gick dom till skolan, rena, mätta och med packade ryggisar. Herre, jag är GRYM!
Sen låg vi tre (jag, Marcus o Midas såklart) i sängen och myste när Midas drack vällingen, och nu är det full rulle på honom han slirar runt på golvet och jag, pedagogisk mamma som jag är Hejjar på som bara den och motiverar och lockar (med leksaker, inte godis, han är väl ingen hund eller?) och tröstar när han blir skitförbannad för att han inte kan.
Så, jag har ialf fått i mej frukost och vitaminer, ska snart klä på mej för en påromenad med Lena och Milla i vårvädret!
Kameran åker med så ett par bilder kanske kommer sen :-)


Jag har änglar i sängen....

Och bebisfötter!

Morgonvällingen är snart avklarad

-Är jag liiite söt mamma?-

Sen kollade vi in rummet medans mamma plockade.
Kläder från NHL som vi fått av Robin :-)

Inlägg 95

Harrejävlar vad jag har grejjat och donat, hoppas bara det får hålla sig så i ett par dagar åtminstånde, och NÅDE min sambo om han lägger sina skitiga sockar på mitt rena sovrumsgolv ikväll ;-)
Desperate har avverkats, sneglar Christine medans jag bloggar, hon är ganska skoj faktiskt, jag kan känna igen mej själv lite i hennes karaktär där, förutom att hon är smalare än mej och alltid klär sig snyggt :-P

Nu ska jag lägga mej och se film uppe i sängen, fast alla filmer kan ju inte spelas i den DVDn, det är min gamla och den börjar väl bli krasslig, men många brända skivor går att spela men många orginal går inte, wazzöpp with that??
Nåväl, hoppas ni får en goood natt!

Imorgon klockan tio ska jag och Lena (hennes blogg finns i menyn) ta en promenix, gäller att vara laddad!


Middagsdags :-P

Midas fick majskrokar, han hade redan fått middag

Sen var vi alla uppe, pojkarna var på deras
rum så jag kunde vika tvätt. Underbara barn jag har!!!

Har vikt ca hälften.. Tar ju aldrig slut....

Men se, som i ett trollslag är det borta, och då är min polska
ledig idag :-P

Hittade Midas pusselmatta med när jag städade
så jag pusslade ihop den, guudars vad svårt ;-)
Men fin blev det, där kan han sitta och leka sen utan att riskera att glida iväg på det hala golvet. Smart thinking!

Inlägg 93

Jomen så nu har man minsann varit rediga, jag har storskurat och städat övervåningen, det enda som är kvar är kläderna sonm ligger i högar i Midas rum som ska in där dom hör hemma.... Och jag har rensat bland Midas kläder så nu har jag en knökfull IKEAkasse med kläder som ska ner i förrådet.
Middagen är avverkad, pojkarna gick ut och lekte en stund till så jag tar med Midas upp och fixar med tvätten så är det gjort, kan man ju chilla sen ju :-P
Men, jag vettefan hur vi lyckas, för jag hittade en biljard grejjer som abolut inte hör hemma i ett sovrum, tex skruvar, skruvmejsel, papper, snusdosor (ja, vem kan det vara?) och sen säkert 9875894 hårsnoddar och massa hårnålar som jag sprider värre än nån annan. Men, nu ligger allt som inte ska vara däruppe i trappen, så halva trappen är fullt i badlakan, påsar, nappar och annat bröte som ska till deras rätta platser.
Alltså ni vet såntdära småkrafs man kan ha hemma, liksom kataloger, papper, lappar, nya katthalsband osv... Vart lägger man sånt? Eller är det bara vi som har en massa sånt som inte har nån egentlig plats? Och ändå rensade jag i sånt för ett tag sen, men det liksom bara dyker upp?
En bra grej är ju ifs att få ordning på skrubben under trappan som just nu är fullt i sånt som ska till appersinsamlingen, pant, sommarskor osv... Då kan man ställa in en byrå eller nåt och ha pryttlar i.
Nåväl, nu upp igen!

Inlägg 92

Tjaa, dagen har flytit på ganska bra, vart ganska lugn. Jag har M-värken idag så jag knaprar Ipren ganska friskt...
Men men, så är det att vara kvinna...
Var borta på ICA förut, min cola var slut så det fick jag ialf handlat, den måste jag ha...
Midas somnade nyss, vi har fräst runt på golvet i storarummet, han har skrattat som bara den, underbara unge! Pojkarna kom från skolan, kastade in ryggisarna sen försvann dom ut i solen. Jag ska roa mej med att bädda rent i vår och Midas säng och städa vårt sovrum. Så jag får rappa på om jag ska hinna det innan Midas vaknar igen.

Ha en bra eftermiddag

Inlägg 91

Oja, jag har vart minsann en jävla hurtbulle denna morgon... Började med att jag blev väckt, eller inte bara jag utan även både hund, katt,sambo och bebis av Lukas som stod mitt i trappan och hade nåt, ja, jag vettefan nåt slags krigarläte för sej? Och jag, jag som har jordens bästa och trevligaste morgonhumör (aa, eller hur) gick ut i hallen mumlade nåt som innehöll ordet -tyst,sova,fatta,lägg av-
Men sen var han minsann tyst men då var ju Midas vaken och piggare än körv så jag bar in honom ill oss, gjorde välling och sen myste vi tre en stund och sen, när jag hade vaknat ur min dvala gick jag ner och gjorde frulle och skickade iväg pojkarna (då var jag på mycket bättre humör) för hallå Lennart SOLEN tittade ju fram!!! Så jag tog Boss och gick till skogen, vi hade det superskönt! Kommer tillbaka och då har Midas slocknat igen och Marcus är inte långt efter han så ja, nu sitter jag här och rapar cola och har ätit frukost!
Så, lite bilder från skogis och på min vackra voffe kommer här :-)


Väntar klartecken från matte att få gå ut, ja, fostrad kille dedära

Vårtecken! Fast sekunden efter jag tog bilden kom marodören Boss och först trampade sönder dom, sen pinkade han på dom...Han gillar visst inte vårtecken lika mycket som jag

Nu är vi i skogen!! Lukta lite, pinka 8959845 ggr osv osv

Sen fick han posa i 100 år stackaren, och han är ju så snäll så han sitter
ju still så länge han måste... Varje gång han tittade framåt och jag skulle trycka på knappen på givetvis
tittade han då åt sidan, eller vädrade med nosen eller annat.. så jag fick TRE bra kort av alla 9852743
jag tog när han satt såhär....

Sen lekte vi, och Boss hittade skogens minsta pinne!

Kisspauser är viktigt

Sen fick han posa igen, nu är han trött, det syns för han
sitter på rumpan, annars sitter han liksom stödd på bakbenet men inte nu, nu vilar han :-)
Sen lekte vi jage och sen gick vi hem!
Underbart med lite vår ukuft!! (jag skulle skriva vårluft, hur fan blev det ukuft??)

Nåväl, ha en fin dag!


Inlägg 90

Jaha,inlägg 90 firar vi med en lista jag snodde ärligt av Anna!

DAGENS VILL HA: Nytt i garderoben, ett JA från sommarjobbsansökan...
DAGENS KLÄDSEL: Svarta pösiga mysbraller och en svart tunika
DAGENS FRISYR: Ååååh, ett desperat behov av att färgas men det sitter i en slarvig tofs
DAGENS LÅT: Winnerbäck går på högvarv idag
DAGENS PLANER: Just såhär sent, sova...
DAGENS SAKNAD: Roligare kläder i garderoben
DAGENS DUMMASTE: Marcus var ganska dum förut men han sa filååt
DAGENS MISSLYCKANDE: Kön till panten på ICA
DAGENS DROG: Cola, alltid cola
DAGENS KÖP: Cola....Bröd, pålägg och mjölk
DAGENS GODIS: Inget!
DAGENS HUMÖR: Trötter
DAGENS CITAT: "Det löser sig sa han som sket i poolen"
DAGENS ROLIGASTE:Midas bus i badkaret, galna unge!


Inlägg 89

Jag har kollat in Gina Tricots sida och hittat ett par nya paltor jag tänkte åka ut och köpa på fredag, en cardigan, en skitsbygg scarf och en tunika. Lite nytt är inte dumt ju, eller? Och det bästa med Gina är att mycket snyggt är till rimliga priser. Nu sover de stora pojkarna men Midas, han är vaken och försöker heela tiden klättra ur sin gåstol, busungen!
Han liksom kastar leksaker på golvet i syfte att hänga sig så låååångt ut han kan på gåstolskanten samtidigt som han har foten på dedära krysset som håller upp stolen, ja ni som vet hur dom ser ut fattar vad jag menar, ni andra? Too bad haha! Jag skulle trimma kilalrnas hår förut men hittade inte munstycket, och jag vill gärna inte skicka ut dom som två ungar som kommer direkt från auzwitz eller hur fan det nu stavas, för så ser dom ut.. Jag rakade Lukas så kort en gång en dommar, han var väl 3 år, och aaaaldrig mer.. Folk trodde nog han hade leukemi stackars barnet.
Nåväl.... Nu ska jag bada Midas så han blir trötter och sen blir det nattvälling och snark för den lille herren.

Inlägg 88

Fan vad jag har underbara vänner, ni är jävligt få men ni är fantastiska,




TACK för att ni finns där för mig när ni verkligen behövs ♥

Inlägg 87

Ja, snart eftermiddag, redan ??
Gick upp med killarna i morses och skickade iväg dom i murrvädret till skolan. Sen mysa jag och Midas i soffan och åt morgonvällingen (han, inte jag) och vid halv tio väckte vi Marcus för vi skulle gå till BVC. Så tio var vi där och han väger och mäter perfekt såklart! Så gjorde han Boeltestet och det gick ju galant men ungen har ju hörsel som en hök, det visste vi ju. Nu har Marcus åkt till jobbet, han jobbar sen vecka i GBG så det blir 12-13 timmar borta, på ett sätt kan det vara bra för oss att ses lite mindre nu, tänka och vara på varsitt håll men på ett sätt inte för vi kanske behöver mer tid ihop? Jaja, nu är det ialf som det är.
Jag har beställt ett par saker från Jotex som jag får nästa vecka, lite nytt till köket, hängamplar och gardiner och ett par krukor. Och tack vare Anna kom jag på den ljusa idén att göra schabloner på väggen jag tänkt att ha gulddekorerna från IKEA först, och grannen min jobbar ju ute på PAnduro så jag fick lite inside information igår om vad som finns inne i butiken just nu, och hon tipsade om en scablon som är lite större med blommor, blad och stjälk som man kan sätta och bygga lite hur man vill, så det tänker jag göra nästa vecka tänkte jag så att man blir KLAR där snart :-P

På fredag efter jag lämnat pojkarna åker jag nog vidare till Trollhättan för att vara med min hjärtesyster Sara och vi har en ganska god plan vad som kommer hända, vi har en plan för om vi har våra barn (hon sin tös och jag Midas) och vi har en plan om vi blir barnfria. Vattentätt alltså!
Nu ska jag göra fika till Linus, han var lite smpsugen. Lukas som har utegångsförbud IDAG har inte kommit hem från skolan utan hade med sej en hälsning via Linus att han är hos en kompis och Linus visste inte vilken kompis..

Men, nu kom han visst innanför dörren så nu får jag prata lite med honom.

Hoppas ni har en bra dag!

Inlägg 86

Ja, jag kan ju börja dagens inlägg med att säga att vi hade en bra kväll igår, vi somnade i samma säng för en gångsskull som vänner, morgonen har varit bra, men det betyder ju tyvärr inte att allting är OK bara för att vi haft några timmar som är BRA, jävligt bra för när det är bra så är det sukt jävla bra, men räcker det ? Ska man leva efter att man under en vecka bråkar, svär,spottar och gråter i fem dagar och två är så jävla JÄVLA bra. Nej...
HAn vet var jag står, han vet oftast varför saker slutar i bråk, han är medveten JAG är medveten.
Vi får se.... Något annat måste hända för snart är min ork totalt slut.
Vetni? Att igår när det var som värst så låg jag och tänkte på hur jag hade det i mitt liv INNAN Marcus, nog för att han har gjort mig lycklig så var jag väldigt glad, positiv och lätt liksom innan. Jag var singel, barnledig varannan helg, hade mitt hem, mina möbler osv... JAg var lycklig, för det minns jag, jag sov bra på nätterna, vaknade pigg och utvilad varje morgon (nja, nästan) det var bara JAG, mitt LIV. Och visst, jag älskar Marcus så att det värker, han är en underbar kille, han är snäll och han bryr sig om, och jag är med snäll och bryr mej om, hur kan det då bli så FEL??
Hur kan två människor som är ganska hyfsat bra folk bara bli så jävla motsträviga mot varann?
Jag vet inte, och jag vet att vi älskar varann, nåt oerhört kopiöst mycket egentligen, det måste vi fan göra för vem hade stått ut annars?
Jag ska snart göra kaffe, jag gör aldrig kaffe på morgonen men jag vet att Marcus gillar det ibland, så nu ska jag göra kaffe till honom. Jag vill inte sabba dom bra timmarna.....


Midas sitter och sjunger för mej, jag älskar när han gör det.

Inlägg 85

Nu har vi precis ätit, det var kanooners gott det jag gjorde idag, och så enkelt!
Midas var med som sällskap och sjöng med till radion, sötpellen!

Jag på promenad, sjunger för Midas, därav min snygga läpp

Midas på promenix, mys i vagnen, två minuter senare stensov han

Ja, detta känns ju inspirerande......

Sen kom Linus med vårblommor! Jag blev så glad :-)
Och jag behövde verkligen bli glad. Tack Lillemannen!

Inlägg 84

Promenaden var super. Stannade och köpte en cappuchino på vägen, Midas sov som en grisekno.
Hemma, vad gör man? Ser i blindo kanske?
Nu blir det en dusch för Midas sover igen sen middag.
Ris och grönskar i form med grillad kyckingfié uppepå med smält ost och beasås.
Yey

Inlägg 83

Jag ska ta en promenad snart, om en stund. Med Midas och Linus om han vill gå med.
Fan vad skönt, det är ju lite vår i luften, jag måste ha in ny luft i mina lungor, nya intryck i min hjärna och nya bilder på näthinnan.

Jag tar nog med mej kameran, kanske ser vi ett vårtecken på vägen?


Fast vart ska man gå egentligen?

Inlägg 82






Inlägg 81

Jaha, vår 2årsdag gick nästan obemärkt förbi, det blev inget miau eftersom han hellre satt och spelade Poker tills 5 imorses som igår natt med och så många andra jävla nätter.... Orkar man bry sig? Nepp.
Inte efter ett tag, och varför ska jag sitta här och sätta en gloria på mitt förhållande som snart är totalt kört i botten.
Har idag spenderat förmiddagen med att storstäda nedervåningen, bära upp all jävla tvätt jag tvättade igår som jag bad om att få uppbärt till övervåningen men fick man hjälp? Nepp.
Får man i princip NÅN jävla hjälp på hemmafronten ÖHT? Nepp.
Och ja, mitt förhållande ÄR skit just nu, har varit ett tag och jag vet inte från dag till dag hur vi ska göra.

Så, nu vet alla. Bra va?
Nu kan ni olyckskorpar som kraxade i början köra igång igen, för allt är totalt jävla PISS. Och detta är inget som pågår idag för att jag har PMS eller för att jag fått städa åter igen, ENSAM nej utan detta har pågått ganska länge. Han har släppt taget liksom, skiter i allting (ja, förutom Midas och sina jävla träningar och matcher då) så skiter han nog tja, i det mesta faktiskt. Speciellt vårt hem, oss, mej ja, you name it.

Men japp, nu ska jag ta disken, för den lär inte få vingar o flyga in i diskmaskinen själv, hur gärna man än hoppas. Sen ska jag vika 6 maskiner tvätt och lägga in, för min polska hade visst ledigt idag, men Marcus svenska, HON är minsann på plats!

inlägg 80

nu sitter jag inne hos frugan, vi skulle se en film, valkyria hette den visst.
kollade på melodifestivalen och caroline som jag hejjade och faktiskt smsröstade på snubblade ju på mållinjen.. jaja, man kan inte lyckas varje gång heller...
kvällen har annsr varit lugn, jag har tvättat idag så det är ialf gjort inför veckan.
jag skulle få min 2årsöverraskning av Marcus imorgon, undrar vad han har hittat på?
Han får lite av mej senare -miau- resten får han när det jag beställt har kommit :-)
Hoppas ni har en bra kväll ialf!




höhö

Inlägg 79



Jag hittade visst bara en bild i kameran men den är så fin :-)
Detta hittade ja på vardagsrumsgolvet tidigare idag, så sött!
Och Marcus är himla söt i min Hello Kittymorgonrock ;-)

Inlägg 78

Vad gör ni ? Här är det luugna gatan, alla sover, och jag menar alla. Marcus gick upp 16 idag men somnade nu med Midas uppe i vår säng, till filmen vi kikade på.. Jahapp?
Imorgon firar ju vi TVÅ år ihop och hej vilken tur det har varit på många plan! Vi har hunnit med en heeeeeeeeeeeel del, både bra och mindre bra :-)
Mer än de flesta gör på en 10-årsperiod men vi är nog ganska nöjda tror jag!
Ska lägga upp lite bilder som ligger i kameran men gör det i nästa inlägg. Fan, det händer inte sådär supermycket i livet just nu, det rullar liksom på. Hade krig med min söta 7åring idag, han hade inte fått socker på kvällsflingorna och detta var ju dagen, månadens ja nästan ÅRETS i-landproblem. Jag tycker inte att dom ska äta socker så sent på kvällen och Linus åt sina under tystnad, kanske mnest för att han var så trött att han nästan somnade i flingtallriken men han är ingen gnöällare direkt, han liksom tar saker som dom är. Men inte Lukas oonejdå, gillar inte han nåt så ska minsann hela Vindfället få reda på detta. Och denna diskussion slutade med att han skulle minsann flytta, för jag gillade bara Linus och Lukas var ju bara i vägen, han ville ha en ny mamma.. Allt detta för jag INTE strödde socker på flingorna. Och han skulle ALDRIG mera få socker heller på sina flingor, nehedå... Det skulle jag (den ELAKA mamman) aldrig mer ge honom, han skulle få äta sockerfria flingor tills han dog, eller då åtminstonde flyttade och hade en ny mamma...
Ja, men den nya mamman kanske gillade att gå till tandläkaren med sina ungar eller gillade att försöka aktivera en redan överaktiv 7åring på en sockerkick.. Yeah right?
Han somnade sur som ättika och jag fick INGEN godnattpuss heller, jag skulle straffas tyckte han.
Ja, se ungar?
Nu ska jag ta ett glas cola och flippa i kanalerna.
Ha en bra natt people!


Den arga sonen.....(bilden är INTE tagen idag,
utan när han fick McDonken mat sist av sin ELAKA mamma...)

Den trötta sonen (denna bilden är heller INTE tagen idag)

Inlägg 77

Måste ju bara visa när min gode vän Adam står på scen med Volbeat i Karlstad.
Adam är den LÄNGSTA människan på scenen ;-)






Inlägg 76

Jahaa, ännu en fredag snart avklarad. Har varit på familjeförskolan, en ny mamma kom idag med hennes lilla 8 veckorstös, så liiten och söt och näpen! Och nej, jag blir INTE sugen på en till, bara mysigt att hålla en anna nästan nyfödd då och då ;-) Jag gjorde gipstavla med mitt handavtryck och Midas hand liksom inne i min, kommer nog bli superfint är den är klar!
Marcus over nu fortfarande och pojakrna är hos kompisar, Midas nanar i vagnen så här är lungt, ialf en stund till!
Jag har egentligen inte så mycket att blogga just nu, förutom att jag ska hämta mitt Meandi-paket sen, ska bli roligt att se vad som finns i överraskningspaketen!
Hoppas all ni har en bra dag

Inlägg 75

Jaha, jag är ganska pigg idag, beror nog på att jag är ganska hyfsat frisk igen, men att det skulle snöa då ??
Jag vill ju ha VÅR! Jag vill gå i solisar och ha normala skor och en tunnare jacka.. Helvete!
Jaha, Midas är piggare än körv och jag har snapsat en ChooSan snaps för att bli lite pigg, vissa kör med speed, jag kör med naturmedel ;-)
Nu ska vi göra oss klara för familjeförskolan

Ha en bra dag!

Inlägg 74

Jag har petat i mej alvedon o vitaminer hela dagen så nu börjar jag se en ljusstrimma i febermörkret :-P
Har nyss fått i mig mat med, potatis, pannpiffar och gräddsås, det är inte alls dumt!
Jag är kanske lite sugen på att baka? Blir kanske kanelbullar ikväll, OM jag orkar....
Midas somnade nyss så jag ska nog ta mej tio minuter bredvid honom i sängen, kan behövas?

Ååååh jag orkar inte blogga.

Inlägg 73

Vet ni vad det bästa med min feberkråksång är? Det är att jag lägger mej i en normal tid på kvällen, eller ja ialf INNAN ett vilket är som vissa vet mycket ovanligt och sen stensover jag, som en klubbad åsna hela natten lång och vaknar faktiskt, trots feber UTVILAD och detta har nu hänt två dagar i rad. Konstigt eller?
Midas feber och har tack o lov lagt sej men min lillrpinsbus är lite snorig ännu så det blir vaporub och näsdroppar och ett par timmar i sängen idag med, men det gör ju inget vi har det ju så mysigt!!
Igårkväll var jag, frugan hennes syster Madde (finns blogg i menyn) och voffarna ute och busade, eller vi människor busade inte... Voffarna! Akita hade Adhd haha! Så jävla söt hon är va. Kan hundar ha ADHD?

Nu ligger Midas på golvet och har tröttnat, han ropar på mej
-Baaaamba BAAAAAAAAAAAAMBA med gäll röst, dags att sova en stund, för oss båda.

Ha en härlig dag, SOLEN skiner!!!

Inlägg 72





 i see your halo.....


 


 

Inlägg 71

Ja, jag är inte direkt mysig idag heller, nyser och frustar och snorar och har mej. Säkert en fröjd för ögat....
Midas är sådärkass idag han med så mestadels tiden har vi faktiskt spenderat i sänge, vi gör det mesta i sängen faktiskt. Leker, sjunger, dansar, kollar TV, myser, gosar, äter banan och välling (Jag banan, han välling)
Ja, lite sånt...
Men igårkväll fick frugan mej med till stan, det gick en film om MS på museét så det kollade vi på, eftersom då min  fruga har just MS..... Ett jävla skithelvete till sjukdom är vad det är, men hon är starkt, ung och frisk (ja, nästan ialf) så hon fixar det, galant. Hon ska vara frisk, för det måste hon.
Men ialf, efter filmen så handlade jag mat på Willys, fick ihop en heldel för bara 847 kr, jag är nöjd....
Somnade halv ett inatt, vaknade halv åtta faktiskt PIGG för en gångsskull och det mina vänner är lika sällsynt som regn i Sahara :-) Drog i mej en jävla massa vitaminer, kleta in Vaporub och halsade en alvedon och sen var det bara att hoppas på det bästa. Midas har fått bada i eucalyptusolja idag och blev insmord och på med myskläder så han är nöjd, han är laddad med Vaporub, alvedon och näsdroppar. Det är vi mot förkylningsvärlden just nu!
Hoppas ialf ni har en bra dag, solen är ialf rramme men jag tittar på den inifrån, jag vill INTE riskera att bli mer förkyld just nu fast en kort promenad är ganska lockande, ja vi får se sen.

Vår säng just nu, min och Midas borg :-)

Inlägg 70




Ja jag VET att min blogg har blivit lika rolig som en hink väggfärg MEN jag har faktiskt inte haft nån lust, och som med sex så gör man ju inget man inte har lust med eller?
Och igårkväll drog jag ju på mej en förtjusande förkylning med, säkert 2 år sen jag var förkyld senast men när jag blir det är det som en jävla BOMB så är jag schack matt i tre dagar sen tar det 2 år igen tills nästa bomb, jag går liksom aldrig runt och är lite småsnuvig, nejdå...
Midas är med lite febrig och tät i näsan så imorses när pojkarna hade gått till skolan smorde jag mej och Midas med Vicks Vaporub (ja, jag vet att den är från 2 år men vad skulle jag göra när näsdropparna är slut och det stackars barnet inte kunde suga på nappen för näsan var för tät??)
Men ialf, smorde oss med Vaporub sen gosande jag in oss i duntäcket sen somnade vi i nästan en och en halv timme... Sen låg vi och myste och sjöng, sen somnade vi en kvart till och nu har Midas ätit, jag likaså och ja, Here we are!
Får bli ialf en promenad sen till Apoteket och handla lite, alvedon och nässpray och näsdroppar till Midisen, samt en ny tandborste IGEN eftersom vår kära hund gillar även Midas tandborstar.....

På Lördag firar jag och Marcus två år som ett par, på Torsdag är det exakt två år sen vi kysstes för första gången, under det ´smutsgula gatlykteljuset uppe på parkeringen vid mitt hus i färgelanda, han hade jobbat sent skift och luktade melontugummi blandat med hans parfym.... Aaaaaaaaaaaaw :-)
Sen kom han igen, på natten.. Vi skickade ju sms hela kvällen sen in på natten så skrev han
-Jag måste få kyssa dig innan jag somnar.
-Ja men då måste du ju komma hit annars blir det svårt skrev jag
Sen kom han och vi kysstes igen, i min hall....

Ja, haha! Lite gamla fina minnen man har, anyhoo. 2 år så jag får allt se till att fixa nåt fint på lördag , Marreballe ska få hjälpa mej ;-)
Ha en fin dag nu ska jag däcka i soffan, ringa till mamma och gny lite, hon tycker säkert synd om mej....

Inlägg 69

No words are needed here.....♥






Inlägg 68

Min lille fisMidas är lite seg idag, han är smått snuvig och hade nog lite feber imorses men jag avvaktar innan han får alvedon, men nu efter sömn är han pigg som bara den, leker på golvet och sjunger och har sej. JAg lyssnar på Volbeat, bloggar och väntar in Marcus som har jobbat så att vi kan åka och handla MAT sen så att det blir gjort... Så jävla träligt varje månad samma sak, jag är skitkass på att liksom gå utanför gränsen jag har på min lista, jag kan lika gärna skriva en lista och ha med mej varje månad för att bespara mej besväret...
Nu ska jag ringa frugan, vi skulle nog åka och handla mat ihop idag UTAN barn, (det beror på hennes sambo).....

Ha en fin eftermiddag

Inlägg 67

Ja, här kommer lite urval av alla bilder som togs i lördags. Jag kommer nog få lite mer av själva spelningen av frugan, hennes kamera är bättre än min och hon tog ett par riktiga guldkorn. Spelningen var KANONERS men bilresan ner var fan inte illa pinkad heller, vi hade sjukt kul!!




Såhär kunde det se ut :-)






Volbeat


Inlägg 66

Japp, hemma i ett stycke, har jag vart några timmar nu ifs men orka blogga?
Vi hade superkul igår, resna ner var ball, spelningen var GREAT och hemresan hem var lååång och alla var trötta men glada! Jag ska ladda upp lite bilder men inte just nu, det orkar jag inte.
Har vart nere i stan på stationen och hämtat kidsen som E kom med på tåget, det tackar vi för! Så nu sitter dom i soffan och ser på film och käkar salta pinnar. JAg väntar på Marcus och Midas som jag hoppas kommer snart?!

Och Lena, sorry då har jag fattat fel?!!

Ha ialf en bra kväll allihopa!

Inlägg 65



Nu drar vi och kollar på VOLBEAT!

YEES



Inlägg 64

Sitter och väntar på att Marcus och Midas ska åka, Marcus spelar DM i fotboll idag och blir borta hela dagen så Midas ska vara hos farmor och farfar. Tänkte lägga mig ett par timmar till, jag somnade typ halv fem i morses, fyfan alltså detta är INTE normalt ÖHT...
Ja, idag är det ju lördag, och idag ska jag &co kolla på VOLBEAT!
Ska bli så jävla roligt :-)
Men, jag skriver nog mer sen innan jag åker.


Inlägg 63

Jaha, nu har man tagit ett annat STORT steg idag. nämligen ansökt om dagis till min lille skrutt... den är bara 5 månader kvar tills han fyller ett år. FEM månader!! Han är ju våran bebis, våran lillefis.... Måste han bli äldre då??
Men jag har ialf sökt ---> HÄR
Har hört att det är superbra dagis, frugan har ju haft sin store där i alla år, och hon tycker det är bra ialf, nu har ju Lenas lilla fina Milla även börjat där, och jag tror Lena OCH Milla gillar det med, eller hur?

Men usch... Jag minns hur jobbigt det var när mina stora började dagis, Linus var ett år, Lukas var två, och jag bölade FLODER efter jag lämnat dom, nånannan skulle ha mina barns liv i deras händer... Nepp, det tog tid att vänja sej, faktiskt! Men jaja, dom ska ju växa upp... Nångång??
Nu ska jag ner i tvättstugan, tar Midas med mej denna ggn för det ska bara hängas upp så han får kila runt på golvet!


Nyss låg man här, nu ansöker man om dagis...
MYGAWD!!

INlägg 62

Allt känns bättre idag, verkligen ALLT.
Jag har sovit ganska bra inatt, dock somnade jag vid tre men det var av HELT andra orsaker -mjau-

Jag gick inte till familjeföskolan idag, jkag hade tvättid mellan 10-13 och jag behövde tvätta inför helgen, så ikväll kan jag roa mej med tvättvikning!
Jag och Midas har sovit en timme på soffan så jag häll PÅ att missa tvätt-tiden, men vad hade det egentligen gjort när jag får ligga och sova bredvid min bebis och snusa i hans underbara hår? Precis....
Men ja, nu ska jag kolla lite bloggar sen ge Midas lite gröt.
Ikväll ska jag och Marcus ha myskväll, det var ju ett tag sen för ja, vi ses ju knappt?
Så vi har en dejt inbokad!!
Ha en bra dag allihopa

Inlägg 61

Man tror alltid så mycket, men sen har någon mage nog att peka pinnar åt fel håll.
Stå och vara så jävla redig och rakryggad.
Men vems rygg borde vara krökt egentligen?



Såntdär, kan äckla mig.
Hur fan vågar du ?

Inlägg 60

Ja, efter en god middag och nyss inkommen från en promenad med frugan, Midas oc ALexander till ICA så är humöret lite bättre.
My spirit will never be broken. Dock är blogglusten sisådär?
Snart blir det kvällis för pojkarna sen bad sen ska dom nattas. Då ska jag roa mej med att vika tvätt (tror jag)
Hoppas ni har en trevlig kväll!

Inlägg 59

idag är en ingen bra dag alls.
Den är rentav totalt skit, men jag har tre underbara barn som gör den absolut guld!

Men, annars är den som sagt skit och helvete.
Nu ska jag laga middag och muttra.


Inlägg 58

Ja men hejja.
Jag har haft en turbulent dag och jag säger då det att min bebis, han är så snäll och tålmodig.
Han hade precis somnat för en lur när jag väckte honom efter en kvart för vi skulle rusa iväg till familjeförskolan på middag, och det var så lyckat och maten var kanoners! Sen, somnade han i vagnen på vägen hem, fick sova 10 minuter sen upp ur vagnen och hem till Lena där hon hade Meandi-party <--Klickbar länk till deras hemsida.
Så där var han ju vaken och med hela tiden och pojakrna var såklart med. Så jag fick beställt 3 grejjer till Midas, en scarf med racervilar och två överraskningpaket, jag hade beslutsångest nämligen.. Men ja.
Sen kom vi hem och efter ca 20 minuters velande och övertrötthet somnade han i min famn, litte skrutten. SÅ det har vart en tuff dag för honom men en rolig dag i övrigt!
Synd bara att det hände två såna saker på SAMMA dag, men vad göra?
Nu är jag trött i skallen så det blir en treo och TVtittande med en kopp thé.
Åter igen i morgon.
Ha en bra kväll!

Inlägg 57

Vad gör ni i skrivande stund? Jag lyssnar på radion via datorn och även Midas lite tryckande ljud när morgon vällingen ska ut ur nedre kontakten, om man säger så?
Jag fick sova gott inatt, trots att jag inte somnade förrn typ ett? Alltså det får bli en ändring på detta, jag måste börja lägga mej i tid, för inte alls längesen alltså innan jag blev gravid var jag ju duktig och la mej typ elva varke kväll, sen blev jag gravid och sov hela tiden ch sen kom Midas och sov lite som han behagade men nu sover ju han från kväll till morgon hela natten så vad är problemet? Jag vet inte.
Lukas väckte mej imorses, såklart efter att jag snoozat ungefär tre tusen gånger men dom hinner alltid i tid ändå, VARJE morgon, så något gör jag rätt, frukost hinner dom med att äta!
Men, min kära son har lite bekymmer att släppa allt runtomkring, han verkar ha lite rubbad uppfattning om VEM som är mamman i huset. Imorses hittade Linus bara för stora byxor, och då lämnade Lukas frukostbordet och liksom
-Men Linus, JAG hjälper dej, sen började han gå igenom byxhögarna, drog fram några par och liksom provade utanpå Linus, ni vet när man liksom hänger byxorna framför den som ska ha dom.
-Jaa,  domma är kanske bra?
Men där satte jag stop... Nu får han ge sej? Alltså guld värt att han vill hjälpa till men gränsen får ju dras nånstans tycker jag? Ungen måste ju koppla av, visst ibland ber jag om hjälp och han är så redig, men att prova braller för hans lillebror när han är mitt uppe i frukosten? Gullestump....
Jaja, jag och Midas är ialf uppe nu, jag ska ta en treo (har huvudvärk SÅKLART igen, som varje morgon)
Ny byte av det han lämna till mej morgonpresent se mysa i soffan. Morgonmys!
Får se om jag hinner skriva mer sen innan jag drar för dagen och blir ju borta hela kvällen sen, men ja.. Vi hörs när vi hörs!
Ha en superbra onsdag.


Lördag... Då kommer jag rocka till mina pojkar i Volbeat. YES!!!!!!!

Inlägg 56

Ja, ikväll var det ju premiääär för vårt älskade Desperate Housewifes så jag och frugan har suttit på helspänn i soffan, tillräckligt spännande var det för att jag NÄSTAN skulle tugga ner mina sparsamt utväxta naglar men NEJ jag satte mej på händerna, lite cred får jag fan ha :-P
Sen imorgon har det blivit planerad middag för de två som jobbar på Familjeföskolan, så det kommer massa mammor som gått där under åren och de två vet INGET bara att NÅT ska hända, så frugan har köpt två JÄTTEKORT som jag har skrivit på ikväll, dom kommer bli så glada! Så imorgon eftermiddag är vi där, jag och barnen. Sen på kvällen blir det ME&I -party hos Lena så då blir jag och barnen där, ska bli roligt!
HAr inte vart på nåt sånt liksom hemmaparty sen... sexpart senast och det mina vänner är ett par år sen, men dom flesta tjejjerna som var där var liksom tvärtemot hur jag är, sådär fina... Svär inte, rapar inte efter varje klunk öl osv så det slutade med att jag rockade FETLOSS till Kiss BÄSTA låt - I was made- med en del vin i knoppen medans torrbollarna sippade bubbelvin med frysta hallon i soffan, tittandes på mej som om jag vore, Gene Simmons iklädd BH och platå.
Jaja, JAG hade ialf skoj :-)
Nu ska jag ta en cigg, sen kissa voffe och sen kolla på film uppe tills jag somnar.
Ha en god natt!


Rock On!
Go Paul Stanley!!

inlägg 55

Följ min blogg med bloglovin

Inlägg 54


Okej, jag är rätt seg vad gäller vissa saker, och nu tog jag mej själv i kragen och säger ett stort TACK till Lena som gav mej denna, visst värmde det som bara fan att få nåt sånt.
Och nu ska jag ge det vidare till fem andra?`

Okej, alltså jag länkar inte, för länkarna finns i Länkmenyn så Orka?
Men domhär får ialf detta av mej :-)


-Yiyah-
-Lena-
-Kerstin-
-Vintage Mami-
-No Scarlett-


Nu ska jag göra pulvermos till ungsfalukorven, jag VET jag vet jag borde ställa mej och skala och koka och sen göra eget mos men jag somnade på soffan för jag hade faktiskt TÄNKT att göra eget mos, det var ju inte igår direkt? Men, eftersom jag somnade med Midas på bröstet och sov i nätsan en timme (trött som ett as tydligen) så blir det min kära gamla vapendragare Felix Pulvermos, men man kan lyxa till det med smör, lite grädde och kryddor... Så blir det ju mer ätbart ;-)
Vad lagar ni till middag idag?

Alltså ni anar inte hur hopplöst mitt hår är, fan det bara hänger och hänger och är totalt livlöst, ska väl försöka få slängt i en färg tills på fredag, sen blir det en BUSdusch inann lördag så jag slipper se ut som en kritus vitus eskimåus när jag ändå har gjort mej till att ta mej till Lund, eller hur ?

Nu, middagen.. och pulvermoset....

Inlägg 53



I call you,when I need you my hearts on fire
You come to me, come to me, wild and wild

You come to me, give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak the language of love like you know what it means
And it cant be wrong, take my heart and make it strong, baby


Youre simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone
Ive ever met!
Im stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

In your heart I see the start of every night and every day
In your eyes, I get lost, I get washed away
Just as long as Im here in your arms I could be in no better place...


Youre simply the best, better than all the rest, better than anyone, anyone
Ive ever met!
Im stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

Its the time you leave me I start losing control, youre walking away with my
Heart and my soul, I can feel you even when Im alone, oh baby dont let go!


And your the best, better than all the rest, better than anyone, anyone ive
Ever met!
Im stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead,

youre the best!

Inlägg 52

Mina grannar har en hund, nån lite dvärsnauzer (stavas) av nåt slag, en grå liten skällig skit....
Boss gillade den hunden i början men den skäller som BESATT på honom >(och allt annat med för den delen, tex träd, bilar, barn, osv..) Så nu gillar Boss inte den hunden längre, nu morrar han när den kommer vilket jag förstår, hur roligt är det att bli utskälld varje gång man ses då? Inte direkt va?
Men, den skäller inte bara ute utan även HEMMA. Och den slutar ju aldrig heller, nu i förra veckan var det folk där och borrade i deras brunn, och det tog ju några timmar, under dessa timmar skällde hunden oavbrutet, nu är det nya folk där och grejjar med brunnen och den skäller oavbrutet, typ 4 ggr i veckan när den är ensam skäller den oavbrutet... MY GAWD!! Alltså sånt kan reta mej lite och jag har sagt till lite sådär ibland att hon skällt i flera timmar, hade min hund gjort det hade jag velat veta, men jag vet inte? Dottern i familjen som verkar äga hunden är väl lite för mesig, hon säger aldrig ens till hunden att vara tyst, hade min hudn vart sån hade jag sett till att den blev tyst, ialf får man ju kanske ta i lite och låta ganska bestämd, men inte hon,, Nejdå, sådär mjäkigt liksom bebisröst -Men "hundens namn" tyst nu hihihiii....-
Jaja.....
Min hund är inte perfekt, inte jag som ägare heller men han håller ialf tyst när vi inte är hemma (det vet jag, frugan rapporterar) och jag kan ialf säga till på skarpen om han gåt jag inte accepterar, men alla kanske inte ska ha hund?
Så ja, nu har jag fått lite huvudvärk av detta eviga skällandet....

Inlägg 51


Våra nya handtag :-)


Nya knoppar (båda köpa på Biltema om nån känner sej manad..)

Nya Yankees i värmeljusform. Månadens doft,
Lemon Lavender, dom luktar ljuvligt!
Kostar 129:-

Detta är dock min favvodoft, mitt stora ljus tog slut för inte så längesen
men igår köpte jag en vaxkaka, luktar i hela hemmet, även idag och då
hade jag tänt oljalampan igår, det var minsann ett smart köpt :-P

Loppa äter McDonk

Lilleman får i sej burgaren :-P

Jag och Midas idag, i hans nya gubbkeps :-) Som
jag naturligtvis har satt bak o fram, lite tuffare så ;-)

Men ja, jag har hunnit med att vara på ett möte idag, på skolan angående Lukas, som är superduperduktig i skolan men som har lite svårt att koncentrera sej och att sitta still, han pillar gärna med annat och pratar med hela klassen och gör liksom lite som han vill.. Men, han går i "lilla gruppen" som det kallas, det är ingen OBSklass eller så nejdå nejdå, utan en mindre grupp med 6 elever på två lärare, där det arbetas i lugn och ro och inte så mycket stim som det blir i vanlig klass, vilket fungerar bra för Lukas som är där 4 eftermiddag i veckan men hela fredagen är han i klassen, vilket gjort det bättre i klassen tack vare lilla gruppen :-)
Idag var han glad när han gick till skolan, fast han fick lite skäll av mej för han väcte Midas MEDVETET fast jag hade sagt att INTE gå in till Midas för då vaknar han, men det gjorde han ändå.... Men, trots lite hyttande från mej var han glad, han har nämligen idrottslyftet idag, en gympagrej med två killar som bygger hinderbanor och gör annat skoj med barnen, och detta ÄLSKAR Lukas, han gillar sin vanliga gympa med men ÄLSKAR verkligen dagarna med Kalle och Magnus som killarna heter, bra tycker jag! Då gör han sej av med en massa energi och kanske tar eftermiddagen lite chillare.
Ska starx väcka MArcus, vi har inte ens knappt setts idag, han sov när jag gick på mötet, eller halvsov med Midas sen kom jag hem och då la han sej igen för han ska ju upp och jobba strax, så nej, vi ses knappt idag menmen, så är det väl ibland?!
Tja, annars vad händer mer idag? Ska dammsuga uppe och nere, vika tvätt, fixa disken och plocka, försöka leta upp nåt annat att ha på väggen i köket OM jag inte får tag i en slätthult gulddkor som tydligen är slut typ överallt och håller på att gå ur sortimentet, hittade dock en på blocket igår som jag väntar svar på som hade en att sälja (HOPPAS!!) så jobbigt när man har en bild i skallen man absolut vill ha, så liksom blir det inte så, då blir man (ialf jag) lite putt...
Nåja, väcka Marcus var det!
Hörs sen

Inlägg 50

Alltså jag har haft 104 unika besökare idag, det är fan kanske inte illa pinkat av en halvsliten 3 barnsmor med celluliter och hår som är i stort behov av att färgas :-P
Sitter på msn nu med en gammal vän jag inte hört av på typ.. snart ett år? Sånt är ganska roligt, när det är vissa kontakter man har på msn eftersom man aldrig ses, sen tar man bort numret i mobilen och sist msn, så poppar dom upp ibland och man tänker men vem fan är det? Johorå, då är det nån som har kvar MEJ på listan men jag, den elaka häxan har tagit bort den personen (sorry) men en msnrens MÅSTE man ha ibland... Och vetni? Jag har gått ner till 47 kontakter på min msn, och av nån jävla konstg anledning är det alltid nästa samma personer som är online, är inte det märkligt? Jag menar vad gör dom som aldrig är online, eller har dom kanske blockat mej? Hugars....
Nus ka jag sluta skrivmumla om ganska ointressanta saker för att bära med mej Midas upp och natta oss båda, Marcus är hemma om en halvtimme ungefär så dår kan jag sova ordentligt, HATAR att sova om han inte är hemma....
Men, hoppas ni sover gott ialf.


(Midsommar 2007)

Inlägg 49

Alltså jag var inne på en av mina -läser varje dag bloggar- och hittade detta, och detta måste jag bara dela med mej av, jag grät, och grät och grät.
Helt underbart!
Och det är en historia bakom, och det kommer här.

Läs texten först:

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:

Inlägg 48

Hönsmorsa har jag alltid varit, och ÄR. Men idag släppte jag lite på det och mina barn (de stora alltså) fick vara själva hemma ca 1½ timme medasn jag var och handlade på Torp med frugan. Laddade med mobilnummer till både mej och frugan, samt vetskapen om att frugans sambo var hemma (2 dörrar bort) så kände jag mej någorlunda lugn när jag lämnade dom, och det hade gått superbra! DOm hade spelat dator en stund var och sen tittat på tecknat, dom hade nog inte lämnat storarummet mer för att gå på toa. Hem kom jag med McDonken mat och 2 nya filmer till dom, lite roligt får dom ju ha som var så rediga?!
Jag handlade mat mest, men även 12 yankee candle värmeljus och en ny Yanke vaxkak till min oljelampa, den gmala vaxkakan sjöng änna på sista versen....
Midas fick en ny tandborste eftersom min kära hund hade tyckte att han borde borsta tänderna med bebisborste så ja... En ny blev det ialf! Träffade en gammal väl på Maxi som ska ha sitt andra barn om 2 månader, hon bor i stan hon med nu så vi skulle absolut ses över en fika!
Alltid roligt när man bor i samma stad!
Så, nu ska jag tända min oljelampa med Wedding Daydoft och lite ljus, sen ett glas cola och film och mys med Midas! Pojkarna har jag nattat så här är luugna gatan!
Ha en bra kväll

Inlägg 47

Men hur har ni det ? Eller har folk slutat läsa och jag VET att jag inte står på tillräckligt stark grund för att KRÄVA kommentarer för ni vet hur pissig jag är på att kommentera själv, fast jag läser en del bloggar.. Men ja.
Igårkväll var det lungt och gott hemma, Midas somnade vid halv tio, jag tog ett varmt bad, sen kom Marcus och tyckte att vi skulle bada ihop, supermysigt!
Idag när Marcus satt med räkningar och rensade ur vilka som skulle betelas och vilka som redan var betalda så kom Midas i sin gåstol, tog tag i ett papper och när Marcus sa JAJJA tog Midas en jävla sats och bara swoschade över hela storarumsgolvet , värsta busen!
Ska till ICA sen, måste köpa mjölk, VEM dricker upp all mjölk hos oss ??
Jag har faktiskt inte mycket att skriva.... Så jag lägger ner nu.
Ha en fin dag!

Men, jag ger er en av de vackraste låtarna som finns att nynna på under dagen ;-)

Inlägg 46

Hej, allt bra ?
Fått hem min lilla solstråle :-) Han hde fått gubbkeps med tillhörande skor av farmor, plus två set med Bamsekläder, superfina!!
Han fick äta lite middag när han kom hem, så det vart flygande Jacob för hans del. Och nu kan jag säga att den kom flygande som en Jacob i brallan så när jag skrivit klart blir det bytedags :-P
Ja, efter Linus hade somnat igår tog jag ett glas vin, lyssnade på musik, gick igenom datorns alla kort och sen tittade jag på nån film. Marcus kome hem inatt glad i hågen och vi somnade mysigt under samma täcke.
Men, Lukas har vart hemma en väldigt snabb runda sen gick han tillbaka till sin kompis, jag vill ju ha honom hemma lite men nepp.... Hans flexikoppel på navelsträngen blir bara längre och längre för var dag :-(
Linus ville ha cola till maten och snäll som man är sa jag ja, men han fick gå bort och köpa den själv, så det gjorde han plus att han fick en tia att köpa något för... Jaja, jag vet....
Marcus är och tränar så jag och Linus ka äta den köttfärssås Marcus gjorde innan, UNDERBART god, till det spagetti och skivad gurka, MUMS!
Hoppas ni har en underrar, seg söndag!

Inklägg 45

Alltså behövs det ens ord ?
Så jävla bra..
Ni MÅSTE MÅSTE bara lyssna på denna låten.
Och att Micke Poulsen ör HET är bara ett plus...

Inlägg 44




Ja, jag vet att jag ser ut som skit på bilden på inlägget under men jag kanske mår skit eller?
Vad vet ni om det egentligen?

Men jag bjuder på det, jag lyssnar Winnerbäck nu blandat med Depeche Mode och pratar med
Felicia <-- ja, klickbar länk
och bara försöker hitta dedära igen, ni vet... dedära

Inläg 43




Vi ska åt samma håll..


Eller ?

RSS 2.0