Inlägg 866

Jag vill bara poängtera det att ang mitt förrförra inlägg så kan jag förstå att folk väljer en sida där, det är så med oss människor att man alltid väljer en sida, man kanske säger att man inte väljer nåns men innerst inne gör man det, vi är aldrig kapabla att stå MITTEMELLAN men det har inget med ens personlighet att göra det är bara en sida av människan. Man väljer sin kompis sida när det är två parter som inte är överens om vissa saker. Ni får gärna stå där, jag köper det.
Men man ska även passa sig för vem som väljer att kasta sten på den andra sidan, för i detta fall vet jag av erfarenhet att ni vet bara EN sida på historien, det är eran "kompis" sida men innan ni vet alla fakta eller det jag utgår ifrån så tycker jag att man får gärna stå på en sida men man kan vara tyst innan men ens försökt att ta reda på båda sidor av storyn.
Jag har mina åsikter, jag har mina fakta om saker o ting tro mej jag har haft ca 9 år på mej att samla den, så det är inget jag bara rabblar ur mej på stående fot för att nån gjort mej arg eller nåt i den stilen. Arg är jag absolut inte jag tycker bara att vissa saker borde få komma fram i ljuset o att hyckleri inte ska godtas när det gäller en mängd olika saker.
Och att jag kan tycka att detta är mitt ställe att skriva vad jag vill på, vill ni skriva i era bloggar om mig eller vad ni tror att ni vet om mig så gört för fan, make my day. Jag är en av den natur att jag tar inte åt mig av "elaka" ord av människor jag inte bryr mig om. Skulle en person jag tycker om säga elaka saker om mig eller till mej skulle jag bli skitledsen o förmodligen lägga mej i fosterställning o gråta, jag ÄR en känslig människa men när en random person jag inte har nån form av relation med yttrar sig om hur dom tror att jag är som person så skiter jag i det, den rinner av mej som vatten på en and för känner man mej, då kan man även såra mej, ser ni grejjen?

Och det kanske svider i många personer att jag faktiskt mår bra i mitt liv som det ser ut just nu, jag är på ett grymt bra ställe jag har fina personer i mitt liv som ger mej lycka o glädje o jag har hittat ett inre lugn i min själ o som jag skrev i helgen så är jag väldigt bekväm i min ensamhet vilket jag aldrig trodde att jag skulle vara, men det är jag. Jag har fin kontakt med pappa nr ett o pappa nr två, jag har hittat en vardag o jag ska ut på en praktik som tar mej nånstans i livet där jag ska sluka allt jag kommer över i information o lärdom. Jag antog en utmaning som är så lång från MEJ det bara kan komma men jag vill lära mej, jag hungrar efter att ta tag i allt som kommer i min väg på mina nya "arbetsplats".

Jag mår skitbra, det bara är så. Faktiskt.
Nu ska jag skriva om roligare saker igen, men som sagt ni är välkomna att kommentera om det är något ni måste få ur er o jag ska svara så gott jag bara kan. Jag har INGET att dölja o anser mej inte vara bättre än nån annan på denna jord men jag lever inte i en lögn, jag försöker inte framstå som nåt eller nån jag inte är...
Så är det, faktiskt. Dom som känner mej VET att det är så, jag har riktigta vänner som känner mej utan o innan o det känns skitbra att det är så. Ytliga kontakter är inget för mej, det är för fjortis faktiskt, även om en del tycker att saker är fjortisbeteende. Nej, hade jag vart fjortis hade jag agerat totalt annorlunda.

Hoppas ni får en fin dag.
Nu ska jag laga middag, det blir mos o kokekorv. Plättlätt.

Tyck Till.
Postat av: Anonym

-Såhär kan man tänka om falska människor ( min kille har ett ex som vi kallar "EXIT" = Nödutgången ...Tihi...



She's so fake. If you look behind her neck, I bet it says "Made In China"

2010-05-11 @ 15:12:27
Postat av: finaste

Hej..

Jag har en fråga, du och din mamma, känner ni av ockulta fenomen i hem o så? Jag har 2 vänner som upplever skumma saker då och då i sina hem. Nämnde fördem att jag har läst hos någon, att denna någon (du) har en mor som kanske kan ta reda på och eventuellt få bort detta om så önskas..

Är du intresserad av att eventuellt kolla upp detta? Vill du att dessa 2 vänner, om de är villiga att försöka, ska kontakta dig?

Ha en fin dag! =)

2010-05-11 @ 16:35:15
URL: http://finastefin.bilddagboken.se
Postat av: miggs

Finaste:

Min mamma är aktivt medium ja o åker hem till folk o tar bort "oroliga själar", hon tar givetvis betalt för det kostar i bensin o tid framför allt. Men ja, visst du kan be dom maila mig



[email protected]

om dom vill ha bort det som finns där =)

Kanske bara är nån som är där o tittar till eller så är det nn som är fast mellan två världar, vilket inte alls är snällt mot "själen"



Ha en bra dag =)

2010-05-11 @ 16:55:19
URL: http://miggsmiggs.blogg.se/
Postat av: finaste

Då gör jag det, så får de själva avgöra om de vill ha hjälp eller inte :)

TACK!

2010-05-11 @ 18:06:31
URL: http://finastefin.bilddagboken.se

Lämna ditt spår:

Jag Kallas Idag För?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara Miggs som kan se)

HemmisBloggisAdress:

Vad jag har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0